Viekää tuhkatkin pesästä (Centria)

pro-Yka

http://yle.fi/uutiset/ylivieskan_kiisteltyja_koulutuspaikkoja_ei_havitella_ouluun/7833776?ref=leiki-uup

Oululle ei kelpaa ja Kokkola vie elinkelposet osat itselleen. On se nyt ihan pärkkeleestä kun kaikki viedään! Ensin lähti rautatieasemalta lipunmyynti ja tää on sentään risteyspaikka. Sitten vilkas postitoimisto Halppiksen yhteyteen. Ylivieska on sentään KASVAVA KAUPUNKI eikä mikään tuppukylä. Miksi täältä on kaikki aina niin helppo ottaa? Eikö osata panna vastaan ajoissa?

Jo riittää Ylivieskan palvelujen poisotto!!!!

47

1361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysymys123456

      Mihinkäs se toinen ketju hävisi?

      • pro_Yka

        pyysin modea poistamaan toisen kun tuli tuplapostaus vahingossa...no hän otti sen ensimmäisen...mitäpä tuosta


    • heehhaahheh

      Moderaattori sai niin paljon palautetta siitä, että ihmiset lausuivat totuuden siitä surkeasta sekä ankeasta kuolevasta takapajulasta eli Ylipaskasta.
      Sen seudun asukit kun eivät tunnetusti ymmärrä faktoja lainkaan ja tuskinpa he ymmärtävät yhtään mitään muutakaan-

      "Ylivieska on sentään KASVAVA KAUPUNKI eikä mikään tuppukylä."
      Se Ylipaska nimenomaan on kaukana kaikesta sijaitseva surkea tuppukylä.
      Noin typerän mielipiteen omaava kirjoittaja ei varmasti ole ikinä käynyt yhdessäkään oikeassa kaupungissa.

      Missään päin maailmaan tuollainen pieni ja mitätön ainoastaan noin 14 tuhannen asukin auttama kylä ei ole mitään muuta kuin tuppukylä. Kaikkialla maailmassa oikeat kaupungit ovat selkeästi suurempia ja vireämpiä.

      • otalääkkeet

        Hoopovetinen taas :-)


      • haahah_haahahahah
        otalääkkeet kirjoitti:

        Hoopovetinen taas :-)

        Oletko todella noin tyhmä ja olethan sinä, sillä olet ylipaskasta kotoisin.
        Tiedoksesi, että minä pidän niitä molempia, eli Haapavettä ja Ylipaskaa samanlaisina tuppukylinä sekä kaukana kaikesta sijaitsevina persläpinä, eikä niistä toinen ole toistaan parempi.

        Itse asiassa entisissä Oulun ja Lapin lääneissä ei mielestäni ole ensimmäistäkään miellyttävää paikkakuntaa.


    • kgkgkfkfk

      Toisessa ketjussa kirjoitettiin väärää totuutta....siksi se piti poistaa...

    • entinenyka

      Nyt pitäs ylivieskalaisten ymmärtää mitä isot viisaat suunnittelevat eli centria siirtyy Kokkolaan. Kokkolassa on nuorille tekemistä, ei kärkkäinen ja muut marketit nyt riitä tässä asiassa. Ylivieskaset eivät arvosta muita kuin itseään ja kuvittelevat olevansa kaiken keskus, sellainen maine on kiirinyt jo kauas. Valtakunnan tason päättäjät ovat asian ymmärtäneet ja siirtävät nyt centrian Kokkolaan. Nöyryyttä nöyryyttä nyt ylivieskaset viisaitten tulevaisuuteen katsovien päättäjien edessä.

      • smartis3000

        Muistio on eri asia kuin pöytäkirja, jossa päätös on kirjotiettuna.


    • salaisetkansiot
      • YliTerminator

        Pauli tietää asiasta enemmän, kuin tiedättekään.


      • Centriahallitusylivieska
        YliTerminator kirjoitti:

        Pauli tietää asiasta enemmän, kuin tiedättekään.

        Centrian hallituksen jäsenenä Ylivieskasta on kaupunginjohtajamme Terho Ojanperä ja hänen henkilökohtainen varajäsenä toimii kaupunginhallituksen puheenjohtajamme Kaija-Maija Perkkiö,


      • näinhänsiinäkävi

      • selitelläänsitte
        Centriahallitusylivieska kirjoitti:

        Centrian hallituksen jäsenenä Ylivieskasta on kaupunginjohtajamme Terho Ojanperä ja hänen henkilökohtainen varajäsenä toimii kaupunginhallituksen puheenjohtajamme Kaija-Maija Perkkiö,

        Valitettavasti keskustalaiset heräävät vähän myöhässä. Maakuntavaltuustossa olen kahteen kertaan yrittänyt saada tähän liittyen linjausta, mutta puoluepolitiikka on ollut tärkeämpää kuin maakunnan tulevaisuus. Edellisessä kokouksessa esitykseni oli maakuntaohjelmaan seuraava lisäys: "...koulutuspaikkoja pyritään lisäämään ja turvaamaan ammattikorkeakouluopetus Ylivieskassa osana Pohjois-Pohjanmaan koulutusjärjestelmää." Se ei kelvannut isolle ryhmälle, vaan äänestivät nurin.

        Pekka Simonen, pe 20.2.2015 14:05

        http://www.kp24.fi/uutiset/teemat/1480/384340/Juha-Pylväs-Suunta-Pohjois-Pohjanmaalle


      • vassokuu

        Rakkahat Ylivieskalaiset. Pettymyksenne täsä asiasa kyllä ymmärrän, mutta te että näytä ymmärtävän että kohta leikathan ja palio .
        Jjos Oulun kainhaloon haluatta niin net leikkaa teiltä vissihin enemmän kuin Kokkolan kelekasa . Mutta menkhää vaan rotuaarille huuthaan että lissää koulutuspaikkoja, ei niitä tule, se on vakta


    • PPOCentria

      Joillakin on Midaksen kosketus. Tällainen löytyy Ylivieskasta Pauli Korpi-Tassilta.

      • SeinälleSe

        Midaksen kosketus muutti kaiken kullaksi, jopa ruoan ja juoman. Tämän PKT:n kosketus on muuttanut kaiken ulosteeksi. On ihme, että mokomalla käppänällä on kannatusta, kun henkilö ei ole tehnyt mitään hyvää Ylivieskalle. Pelkästään vahinkoa, sekä rahallista, että henkistä. Pauli hävitti jo PPO:n ja Centria on seuraava kohde. Isot puheet Kymppisanomien sivuilla Katin kanssa oli mainostekstiä, jolla ei ole mitään painoarvoa. Huutelua perään, kun juna meni jo. Ollaan muka huolissaan, lässyn lässyn. Tekstikin oli samasta torvesta peräisin. On se kumma, kun annetaan yhden miehen tehdä vapaasti vahinkoa, kenenkään puuttumatta asiaan.


    • Näinpähän

      Minusta on oikeastaan vain kohtalon sanelemaa,että tällaisia uutisia kuuluu. Jossain vaiheessa yritin opiskella Ylivieskan yksikössä, mutta silloin nimeltämainitsematon opintolinja oli niin lasten kengissä, ettei opiskelustani tullut yhtään mitään. Kaikki kurssit aivan sekaisessa järjestyksessä. Nyt puhun kuitenkin teknillisestä, en sosiaalipuolesta. No siinä meni opinnot ihan V..lleen, ja mielipaha ja menetetyt vuodet turhan päiten. Minulle on yksi hailee, jos tuo koko pulju kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Ps. Nyt onnellisesti muissa hommissa.

      • KiitosCentria

        Jos opinnot eivät suju, kannattaa katsoa peiliin. Työjärjestykset ovat kaikilla kursseilla samat. Luultavasti monet valmistuivat ryhmästäsi. Turha olla katkera, jos ei taidot riittänyt. ps. Hyvä että sinullekin löytyi hommia.


      • Graduttaa

        Nyt oli kysymyksessä AMK, eikä ala-aste. Kokeileppa opiskella yliopistossa, jos tuntui, että kurssit olivat sekaisessa jäjestyksessä.


      • hhggggghh

        Opisklin siellä hetken tekniikkaa ja voin sanoa kokemukseni pohjalta että parempi olisi pistää se pulju kiinni ettei kenelekkään jäsi huijatuksi tulemisen tunnetta...


      • SiivetSain

        Ei kannata haukkua koulua, jos ei jaksanut opiskella. Erittäin tyytyväistä porukkaa sieltä on valmistunut vuosittain iso määrä. Varmaan tuo lukihäiriö oli sinulla suurin syy epäonnistumiseen. Tuohonkin olisit varmaan saanut apua, jos olisit pyytänyt. Turha on kuitenkaan yleistää katkeruuttaan. Suomen koulutusjärjestelmässä ei ole tarkoitus huijata ketään. Opiskelijalta kuitenkin vaaditaan osallistumista opetukseen ja myöskin odotetaan tuloksia. Tämä on reilu peli oppilaitos antaa opetuksen ja valmiudet tulevaisuuteen ja opiskelija työnsä kautta ansaitsee tunnustuksen työlleen.


    • Vapaamuurari1950

      Midaksen kosketus yltää vielä ainakin valtuustokauden loppuun saakka Ylivieskan kaupunginvaltuustoon ja sitä kautta miehin kaikiin kaupunkilaisiin. Se on menoa nyt Ylivieskan Kaupungin osalta. Hyvästi sadat vuokralaiset pienissä asunnoissaan. Hyvästi 50 uutta lapsiperhettä vuosittain Ylivieskaan. Hyvästi uusi yhtenäiskoulu. Hyvästi Hassisen tontin jatkorakentaminen. Tervetuloa köyhyys ja työttömyys. PPO oli alkua, Centria jatkoa ja sen perään tehdään Sote uudistus.

    • gji

      Viekää tuhkatkin munasta

    • Nahkurinorsilla

      Vai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa että viekää tervatkin munista?

    • Yhdistytään

      Kokkolassa on 47000 asukasta, Ylivieskassa 15000. Jos Ylivieskan ympäryskunnat, siis Ylivieska, Sievi, Nivala, Haapavesi, Oulainen, Merijärvi ja Alavieska yhdistyisivät yhdeksi suurkunnaksi, olisi sillä asukkaita 49500. Sellainen kunta olisi suomen 23. sijallla väkiluvussa. Porvoon ja Lohjan välissä, Kokkolan yläpuolella. Suurkunnan uskottavuus myös AMK-asioista neuvoteltaessa olisi aivan eri luokkaa. Toisen asteen koulutuksen aloituspaikat voitaisiin jakaa 50%/50% Kokkolan kesken. Nyt ne tullaan jakamaan Kokkolan ja Ylivieskan kesken aikalailla väkilukujen suhteessa 77%/23%. Eikö nyt vihdoinkin olisi aika ottaa iso lusikka yhteiseen käteen ja yhdistää alueen kunnat yhdeksi suurkunnaksi. Olkoon sen nimi sitten vaikka Kallio. En ole pyrkimässä eduskuntaan, enkä ole kunnallispoliitikko, mutta se ei estä terveen järjen käyttämistä näissä asioissa.

      • kkkopppiii

        Ylivieskan ympäryskunnat eivät suostu sivukyliksi. Mikään Suur-Vieskan kaupunki ei ole mahdollinen.


    • näinseon

      Tämähän on sostemien ja kepun vaalitaisto.Siltihän tämä julkastiin näin vaalien alla.Tyhymä pittää olla jos ei tuota tajua.

    • Vaalit2015

      Eihän siitä mihinkään pääse, että Ylivieskan Centrian alasajo on sossujen työtä. Keskustalaiset yrittävät panna asiassa vastaan. Toivottavasti seuraava eduskunta voi tämän asian korjata. Yllä esitetty suurkuntahanke saa täyden tukeni!

      • Kepu_

        Keskusta on suurin puolue mm. Kokkolassa, Ylivieskassa, Nivalassa, Sievissä, Kalajoella, Oulaisissa ja Haapavedellä. Keskustalla on Centriassa enemmistö ja alueen kansanedustajat ovat keskustalaisia. Keskustalaiset päättävät alueen suunnasta lähes yksin, joten pitää olla sokea tai tyhmä jos ei näe kenen aikaansaannos tämä Ylivieskan yksikönkin alasajo on. Keskusta on myös ainoana puolueena vastustanut kuntaliitoksia kaikin tavoin.


      • Centriajää
        Kepu_ kirjoitti:

        Keskusta on suurin puolue mm. Kokkolassa, Ylivieskassa, Nivalassa, Sievissä, Kalajoella, Oulaisissa ja Haapavedellä. Keskustalla on Centriassa enemmistö ja alueen kansanedustajat ovat keskustalaisia. Keskustalaiset päättävät alueen suunnasta lähes yksin, joten pitää olla sokea tai tyhmä jos ei näe kenen aikaansaannos tämä Ylivieskan yksikönkin alasajo on. Keskusta on myös ainoana puolueena vastustanut kuntaliitoksia kaikin tavoin.

        Kepulaisia ne ovat lähes kaikki Centrian hallituksessa.


    • smartis2020

      Oiskos siellä jossain viel tuhkaaki?

    • Voivoivoi

      No jopahan taas suuruudenhullu ylivieskanen ehotta yhistymistä, ja pääpaikaksi tietenkin ylivieska? Hohhoijaa taas... Kyllä se on kokkola tämän alueen keskus ja centria voi siirtyä sinne ihan kokonaan. Nöyrtykää jo ylivieskaset!

      • Kallenkylä

        Siinäpä se onkin - Kokkola on minimaalisen pienen Keski-Pohjanmaan keskus. Ylivieska ei ole samaa aluetta, vaan Pohjois-Pohjanmaata. Jokilaaksojen (Kala ja Pyhä) väestömäärä on Keski-Pohjanmaata suurempi.

        Centrian lähdölle Ylivieskasta ei ehkä mitään voi, mutta kovat on Kokkolassa luulot, jos toiminnan sinne keskittämisen kuvitellaan vahvistavan Centrian asemaa tai imevän enemmän opiskelijoita. Jos/kun pitää muuttaa opintojen perässä, niin miksi joku valitsisi Kokkolan kun vaihtoehtoina on oikeita kasvukeskuksia ja isomman kokoluokan opiskelijakaupunkeja? Toisekseen, vaikka opiskelijoita ja opettajia Kokkolaan siirtyisi, se ei muuta sitä tosiasiaa että Ylivieska on jo pitkään ollut Centrian tutkimustoiminnan veturi ollen mukana monissa kansallisesti merkittävissä hankkeissa ja tehden tiivistä yhteistyötä mm. Oulun alueen kanssa.

        Eli erävoitto voi Kokkolaan tulla, mutta pitkässä juoksussa AMK-toiminnot valuvat sieltäkin alemmas Seinäjoen syliin. Vilken härlig framtid - Grattis!


    • UrpiKiurulainen

      Centrian Kokkolaan keskittymisen takana on todellisuudessa kolme henkilöä, heistä kahden sukunimi on Urpilainen ja komannen Kiuru. Kaikki kolme sosiaalidemokraatteja.

      • Pekkarinen

        Keskustalaiset on kyllä ansiokkaasti syyttäneet aina muita tämän seudun korkeasta työttömyydestä, vähäisistä koulutusmahdollisuuksista, investointien vähyydestä ja muuttotappiosta. Oulun eteläisellä alueella on Suomen velkaisimmat kunnat ja samat kepusedät on istuneet asioista päättämässä vuosikymmeniä, mutta tietysti siihenkin on syyllisenä joku Helsingin herra.


    • kkoopiiii

      Kalajaskan 18.3 mukaan Jedu yrittää kammeta päätöstä nurin. Ei onnistu. Valtakunnan poliitikot eivät ota kantaa, koska kyseessä on Yka-Kokkola kädenvääntö eli paikallinen asia ja päätös ei tullut puskista. Olisi pitänyt nousta ajoissa asiaa vastaan, nyt on jo päätös tehty. Selvitystyö päätöksen jälkeen on vain Ykalaisten rauhoitteluksi tehtyä ja säälistä. Mitä selvitetään, jos päätös on jo tehty? Oulu on ikävässä välikädessä. Oululaisia ei Ykan seutu voisi vähempää kiinnostaa varsinkin kun ensin on syöty Kokkolan kädestä ja nyt kun on hätä ja vanha isäntä julma, niin sitten tullaan kosiskelemaan oululaisia.

      Jedulla on 37% Centriasta. Mitä C sanoo, jos J uhkaa lähdöllä? Tervemenoa! Jedun alueella on 90 000 ihmistä eli se on suurempi kuin Keski-Pohjanmaa. Mitä Kokkolalaiset sanovat tähän? No, perustakaa oma amk, jos kerran teillä on niin paljon väkeä. Centria ei tule perumaan päätöstä, koska heidän hallitus hyväksyi 6-2 (Ykalaiset nuo 2) ja ministeritaso jo hyväksyi. Centrian yli ei voi kävellä, koska jos päätös pyörretään se tarkoittaa, etteivät Kokkolaiset saa päättää omasta amk:staan. Mitä opimme? PITÄÄ TOIMIA AJOISSA. Ja toisekseen: Ykalaiset ovat aina olleet Keski-Pohjanmaahan kallellaan, mutta ei toisinpäin. Mitä Kokkolan kantakaupunkilaiset on aina ajatelleet Oulun eteläisestä? Ne nauravat meille!

    • kotiinpäin

      Kokkola rakentaa itselleen tyhjää (tyhjiä) maakuntaa (maakuntia). Ylivieskan alasajon yrittäminen voi hyvinkin onnistua ja Ylivieska kuihtua, kun Kokkola ja valikoituneet poliittiset tahot saavat sitä salassa ja sopivilla kontakteilla puuhastella. Kokkolan ongelma ei tällä kuitenkaan ratkea. Kokkola on Suomen mittakaavassa pieni ja syrjäinen, on sitä ollut aina ja on yhä. Kokkola ei ole vetovoimainen ilman elävää ympäristöä. Ylivieskan seudun ihmiset eivät jää - siis eivät jää - asumaan ja opiskelemaan Kokkolaan. Kokkolasta mennään ohi, etelään. Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioonkin ja Helsingin seudulle. Oulu ottaa osansa kuten ennenkin. Nykytilanteen, tilanteen jossa vielä nyt elämme ainoa muutos menneisiin aikoihin verrattuna on ollut Ylivieskan alueen muuttovoitto ja alueen kaupallinen sekä aluehallinnollinen menestys. No, se on sitten ohi jos Ylivieskaa ei ole. Eivät ihmiset halua elää alueella, jossa elinmahdollisuuksia ei ole. Jos tämä kurjuus on tavoitteellinen tila ja jos alue tätä haluaa, olkoon sitten niin. Toistan kuitenkin, Kokkolaa tämä ei avittaisi. Vaasa ja Seinäjoki jyräävät Kokkolan. Pietarsaarikin löytää ystäviä naapureistaan ja nousee. Olen kyllä ällikällä lyöty siitä, ettei Oulun Eteläinen missään tilanteessa pysty löytämään yhteistä ääntä ja tahtotilaa. Tämä tällainen kauna tarkoittaa yhteistä kuolemaa. Alueelle jää kaksi kahjoa kanaa ja sekopäinen kukko, muutama mummo ja paappa, jotka haluavat kuolla rauhassa kotona; vähän kuten Karjalaan jäi sotien jälkeen. Tyhjiä taloja ja autius. Tässäpä tulevaisuutta Kokkolalle. Tällainen ei hyödytä ketään. Herätkää nyt ihmiset, sekö oli sitten tässä? Oliko, onko näin? Meidän perheemme muutti Ylivieskaan Helsingistä vuonna 2003. Me palaamme samaa tietä takaisin entiselle tutulle kotiseudullemme. Elämä jatkuu, mutta tämä seutu kuolee!

    • No_heh_heh

      " Kokkola on Suomen mittakaavassa pieni ja syrjäinen, on sitä ollut aina ja on yhä. Kokkola ei ole vetovoimainen ilman elävää ympäristöä. Ylivieskan seudun ihmiset eivät jää - siis eivät jää - asumaan ja opiskelemaan Kokkolaan"

      Sinähän vaikutat olevan todella, siis TODELLA tietämätön, ymmärtämätön ja jopa tyhmä sekä yksinkertainen sukankuluttaja.
      Väität Kokkolaa pieneksi ja syrjäiseksi paikkakunnaksi, mutta mitä se nykyinen mitättömän pieni sekä surkea asuinkyläsi sitten on.
      Se kylä, jota jotkut myös Ylipaskaksi kutsuvat (aivan aiheesta) on todella, siis TODELLA pieni, syrjäinen, kehittymätön sekä köyhä paikkakunta ja on ollut sitä aina ja aina myös sellainen tulee olemaan.

      95%:suomalaisista ei ole koskaan siitä paikkakunnasta edes kuullutkaan.
      Sitäpaitsi luuletko todella, että Kokkolassa haluttaisiin ylipaskalaisten muuttavan sinne? Ei todellakaan, sillä ylipaskalaisten joukkomuutto leveämmän leivän sekä parempien palveluiden perässä Kokkolaan olisi kokkolalaisille todellinen kauhistus.
      Kokkolalaiset ovat ainoastaan onnellisia ja tyytyväisiä mikäli ylipaskalaiset muuttavat riesaksi jonnekin muualle.

      • lyytimummo

        Taas on hoopovetiseltä lääkkeet loppuneet.


      • Heko_hehhheh
        lyytimummo kirjoitti:

        Taas on hoopovetiseltä lääkkeet loppuneet.

        Kuulepas pölvästi. Minä EN todellakaan ole kotoisin Haapavedeltä, Raahesta enkä mistään muualtakaan siltä syrjäiseltä pohjoiselta kehitysalueelta.
        EN myöskään todellakaan voisi edes kuvitella asuvani niillä surkeilla seuduilla.
        Teidän maailmanne vain yksinkertaisesti on niin pieni, että ette tunne muita paikkakuntia kuin Raahen ja Haapaveden sen oman käpykylänne lisäksi.

        Kasvakaa aikuisiksi juntit.


      • lyytimummo
        Heko_hehhheh kirjoitti:

        Kuulepas pölvästi. Minä EN todellakaan ole kotoisin Haapavedeltä, Raahesta enkä mistään muualtakaan siltä syrjäiseltä pohjoiselta kehitysalueelta.
        EN myöskään todellakaan voisi edes kuvitella asuvani niillä surkeilla seuduilla.
        Teidän maailmanne vain yksinkertaisesti on niin pieni, että ette tunne muita paikkakuntia kuin Raahen ja Haapaveden sen oman käpykylänne lisäksi.

        Kasvakaa aikuisiksi juntit.

        No. Kovasti tämä seutu kuitenkin kiinnostaa. Eli olet kotoisin täältä päin!!! HEKOHEKO.
        Komplekseja on jäänyt...lääkkeet auttaa...ota ne!


    • koopooo

      Miksi Yka katsoo vielä etelään? AVIt ja ELYt on pohjoisessa, maakuntaraja on muutettu jo -95, lessujen jako satavuotta sitten jätti Ykan Kokkolan seudun lessuihin (rauhansanalaisiin) vaan nykyään VL on vallitseva, mutta tämä kaikki on historiaa. Pitää elää nykyaikaa: Katse pohjoiseen!

      • Anonyymi

        tuosta se alamäki lähti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tuosta se alamäki lähti.

        siis vuodesta 1995.


    • tabletter

      Kuuleppa ylipaska. Mee maate, ota lääkkeesi ja yritä rauhoittua. Kokkolassa on kannuslaisten psykiatrinen päivystys, jos on lääkkeet loppu tai ne ei enää tehoa. Kyllä sinua tulee sääli. Sinulla täytyy olla todella paha olo. Nyt kiltisti ensin viltti päälle.

      • lyytimummo

        Sullakin väärät mömmöt!


    • Anonyymi

      Centrum opintopolku vastaavat poliisit palaute sivu näyttöön eikä täällä myydä enää vanhoja tietoja tietokoneessa vika naisen ääntäpuhänet asennus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      637
      4708
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3221
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2479
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. 252
      1877
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      97
      1354
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe