Kuinka moni on tilaamassa uuden Outbackin?

SURABUOUTBACKBOSKER

Kohta näähdään paremmin millainen uusi Outpakki on, kiinnostaa kyllä kovasti.
Kuinka moni palstalaisista on aikeissa vaihtaa tai ostaa uudenmallin Outpakin?
Näyttää kyllä hyvältä sisältä ja päältä, kuvissa. Miten lienee laadun, toivottavasti ei ainakaan heikkene? Aika uudelle mallille ei ehkä ole paras mahdollinen ja sitten vielä se veroepävarmuus. Mutta käydään kuitenkin tutustumassa. Näyttelyssä nähdään pian.

88

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivottavasti ei kukaan.
      Japsiauton osto ei vaan sovi euroopan talouden kohottamistavoitteisiin.
      Hävettävää ja petturimaista puhuakin japsinostosta.

      • onko_paha_olla

        Toivottavasti mahdollisimman moni. Eurooppalaiset kun eivät vieläkään osaa tehdä autoa, jossa ei olisi ongelmia heti uudesta lähtien. Valitsemalla japanilais auton, saa kaupan päälle mielen rauhan. Toisin kuin ensimmäinen vastaaja, joka tuli tänne purkamaan pahaa oloaan, kun oma Eurooppalainen on ilmeisesti taas pajalla, ja on sen takia aikaa provoilla.........


      • OletNaurettava

        Minä sain uuden Volvoni reilu viikko sitten.
        Valmistettu Göteborgissa, vaikka Kiinalainen omistaja.
        Ei liene Toyotan ostaminen sen kummempi petos. Omistaja Japanilainen, mutta suurin osa Suomessa myyttävistä taitaa tulla Euroopassa sijaitsevilta tehtailta.


      • OletNaurettava kirjoitti:

        Minä sain uuden Volvoni reilu viikko sitten.
        Valmistettu Göteborgissa, vaikka Kiinalainen omistaja.
        Ei liene Toyotan ostaminen sen kummempi petos. Omistaja Japanilainen, mutta suurin osa Suomessa myyttävistä taitaa tulla Euroopassa sijaitsevilta tehtailta.

        Elä sie hättäile. Volvo työllistää suomalaistakin alihankintateollisuutta ja on suunniteltu Ruotsissa. Koko jalostusketju euroopassa.
        Japseilla on jonkin verran kokoonpanoa euroopassa mutta siinä kaikki.
        Volvo on reilusti kannustettavampi ostos kuin japsit.


    • laatuako

      Subarun laatu on laskenut kuin lehmän häntä. alkaa olla samaa tasoa kuin Ranskalaiset.

      • kyllä_laatua

        Ja mihinkähän perustat olettamuksesi?


      • jese

        PARASTA JAPANILAISTA LAATUA


    • Laatukysymys on aivan epärelevantti koska jo taloudelliset syyt tekevät japsiauton oston tyhmäksi teoksi tässä taloustilanteessa jossa työtä pitää saada eurooppalaiselle autoteollisuudelle.
      Miksi tukisimme japsiteollisuutta kun kotipesä kaipaa piristystä.

    • Seulaset_olutbakki

      Katsotaan nyt auto ensin, tehdään vasta sitten syväluotaavia analyyseja.
      Päälleppäin paremman näköinen kuin edellinen minullakin oleva malli.
      Vanhassa hyvää: tilat, kulutus(diiseli), suht luotettavat sähköhärpäkkkeet, ei vikojasähköissä,toimii. Huonoa: melu, maalipinta, pellit, takaluukku, DFP ja ERG. kytkin alamitoitettu. jäädään odottamaan uutuutta.

    • Subbe12

      Joko OB tai Forren uusi automaatti. Tärkein kriteeri on: Auto ajossa, ei pajalla. Volvo XC 70 kopioitiin muuten aikanaan Outbackista, joten silleen Volvo-miehet.

      • lksädokgj

        Kuvista päätellen uusi Outback alkaa taas näyttää autoalta. Nykyinen malli on sen verran rujon näköinen, että oli pakko vaihtaa merkkiä. Kutosboxerisella vanhakoppaisella Outbackillä ajelin reilut 170 000km ilman mitään murheita, hyvä auto siis. Tuo seuraava vaan oli niin ruma että piti vaihtaa Volvoon. Nyt on jo toinen XC70 alla ja jos se nyt sitten on Subarun kopio niin hyvin ovat kopioineet, ei Volvoissakaan ole mitään vikoja ollut.
        Vielä kun saisivat siihen uuteen Outbackiin vähän tanakampia moottoreita niin voisi taas harkita, nykyiset koneet on tämän päivän mittereilla melkoisia nuhapumppuja.


    • kuinka-

      Mikähän siihen Volvoon on kopioitu Outbacistä?

      • Read_and_Learn

      • whiskeyline

        ensimmäisen euro-ob:n osti Göteborgin volvo


    • gogemuksia

      En ole minkään automerkin fanaattinen kannattaja. Nyt olen ollut Outbackin omistaja kolme vuotta ja laatu ei ole vakuuttanut. Omat kokemukseni olen tällä foorumilla kertonut. Oikeastaan kaikki nykyautot on kuraa. Autoissa on nykyään kaikenmaailman tilbehöriä, ehkä naurettavinta ovat nämä start stop toiminnot, jotka säästävät desilitran satasella. Mutta säästöä ei sitten synnykään, kun laite krakaa yleensä 120-150 tkm kohdalla. Yhdellä tutulla meni just dieselistä vaihdelaatikko baskaks, kun manuaalisubbeen joutuu vaihteita puoliväkisin päälle survomaan. Tais olla mittarissa just ja just 100 tkm. No onhan vagissakin omat dsg ja jakopääongelmat. Paljon parjatussa Fordissakin tuntui olevan vikaa vähemmän kuin Subbessani, mutta maavara siinä oli peestä. Viimeisin kunnon auto lienee ollut Volvo 940 luotettavuudeltaan. Mutta tästäkin alkaa olla aikaa... Jos outbackiin saavat kunnolla eristetyt laakeri ja korin jäykistettyä siten, ettei saumat ala ratkeilemaan (ilmeisesti tämänsuuntaista on tehtykin), voisin harkita kyseistä kiesiä. Maalipintakin vois kestää edes nimellistä kulutusta.

      • kyllä_laatua

        Kumoat siis väitteelläsi kaikki maailman asiantuntija lausunnot. Selvä. Me kaikki Subarun omistajat uskomme juuri SINUA, Jolla ei koskaan ole Subarua ollutkaan muuta kuin unissasi.....


      • gogemuksia
        kyllä_laatua kirjoitti:

        Kumoat siis väitteelläsi kaikki maailman asiantuntija lausunnot. Selvä. Me kaikki Subarun omistajat uskomme juuri SINUA, Jolla ei koskaan ole Subarua ollutkaan muuta kuin unissasi.....

        Kaikki asiantuntijalausunnot, pyh. Sulla ei ole edes ajokorttia. Varsinainen asiantuntija. Etkö todellakaan pysty parempaan kuin jauhamaan baskaa?


      • gogemuksia
        kyllä_laatua kirjoitti:

        Kumoat siis väitteelläsi kaikki maailman asiantuntija lausunnot. Selvä. Me kaikki Subarun omistajat uskomme juuri SINUA, Jolla ei koskaan ole Subarua ollutkaan muuta kuin unissasi.....

        Ja mene SINÄ kuuntelemaan Apulantaa, se on juuri sopivaan musiikkia SINULLE. Itse laitan soimaan Led Zeppeliniä.


    • SÄÄLIKUNEIRAHHOO

      Ei taida kukaan olla tilaamassa uutta outbäkiä keskusteluista päätellen?
      No ajat ovatkin huonot auton ostolle, varsinkin uuden ja tuota hintaluokkaa 50 kahta puolen! Mutta käydään sentään katsomassa loppukuusta!

    • Truth

      Kukapa nyt laittaisi noin isoa rahaa japanilaiseen autoon ?

      • Bratwurst_on_makkara

        Vielä vähemmän reistailevaan saksalaiseen autoon.......


      • jepjep--
        Bratwurst_on_makkara kirjoitti:

        Vielä vähemmän reistailevaan saksalaiseen autoon.......

        Tietysti kannattaa ennemmin laittaa rahansa vähemmän reistailevaan Saksalaiseen.


      • kirjoitetaantotta

        jepjep siis reistailevia ovat ne saksalaiset ei subaru. Tarkistappa teini nyt asiat ennen kuin lähdet kirjoittelemaan typeriä. Jos et kestä totuutta niin lue mutta älä kommentoi vaan opi viisaammiltasi.Tyylisi kirjoitella on lapsellista joten kasva hetki ja älä edelleenkään kirjoittele vastineita koska et siihen vielä kykene.


      • kylkyl---

        Nykyiset Subarut ovat kyllä melkoisen heikkolaatuisia ja reistailevia lisäksi tekniikka on vanhanaikaista, myös ajo-ominaisuudet ovat jääneet kehityksestä jälkeen.


      • buahaha
        jepjep-- kirjoitti:

        Tietysti kannattaa ennemmin laittaa rahansa vähemmän reistailevaan Saksalaiseen.

        Ei tietenkään kannata laittaa rahojansa reistailevaan saksalaiseen......


    • LEVORGSUBARU

      palataan asiaan parin-kolmenviikon päästä, tiedetään enemmän silloin. Hyvää Subaruautoilu kelejä!

    • Opettele_kirjoittamaan

      Ei ole ihme jos haaveilee subarusta kun on kirjoitustaitokin vielä hankkimatta.

      • olet_nolo_teinikikuli

        Mitenkä kirjoitustaito ja Subarusta haaveileminen liittyy toisiinsa?


      • SubaruLevorg

        Sattuu tuo i,padi vääntämään nuo kirjoitukset joskus outoon muotoon eikä huomaa tarkistaa kaikkia, eli oikoluenta puuttuu nettikirjoittelusta:)


    • for_orre

      Kävin liikkeessä katsomassa ja koeistumassa. Kaikkea turhaakin tilbehööriä on tullut lisää, mutta eniten ihmetyttää ettei 45 t€n autossa ole jo sähkötoimista takaluukkua. Löytyyhän sellainen jo miltei puolta halvemmasta Skodasta. Niin, nyt alkaa urputus, mutta ei se Skodakaan huono ole laadultaan.
      En siis tilaa Outbackia.

      • Ällikällälyötynä

        Miten olet voinut käydä istumassa uuden outbagin kun ei ole vielä esitelty?


      • subarulainen

        on muuten sähkötoiminen takaluukku ja tilasin kyseisen auton jo tammikuussa kun kävin esittelyssä


    • gogemuksia

      98 prosenttia täällä kirjoittelevista ei erota rengasrautaa rautakangesta. Ja esiintyvät täällä autotietäjinä. Valitettavasti samaa tietotasoa näkyy olevan turhaumiaan purkavissa autonmyyjissäkin.Ottaahan se päähän, kun kiesit ei mene kaupaksi ja valtiovalta verottaa ihmiset kuoliaaksi.

      • for_forre

        Oletkos Subarun myyjä kun olet noin oppinut tekniikan suhteen.
        Näinhän se on, että Subarun myynti ei suju edes täällä Suomessa, vaikka olosuhteet olisi sopivat, vai onko sittenkään? Markkinaosuus junnaa edelleen 1 % paikkeilla, kun nyt mainitsemani Skodan markkinaosuus on n 10%.
        Kaikesta ei voi syyttää valtiovaltaa. Verothan määräytyy kulutuksen ja päästöjen perusteella. Esim Subarun dieselin kulutus on jäänyt ensiesittelyn (2008) tasolle, kun muut ovat kehittäneet moottoreitaan.


      • gogemuksia

        No jos sä heivaat jonkun auton sen takia, ettei siinä ole sähkötoimista takaluukkua, niin se on tack och adjöö. Mulle merkkaa autossa aivan muut asiat .Joku sähköturhake tulee mulle sijalla 424444. Oikeastaan mitä vähemmän sähköllä toimivia hilanvitkuttimia, niin sen parempi.


    • kyllä_laatua
    • kyllä_laatua

      "Näinhän se on, että Subarun myynti ei suju edes täällä Suomessa"

      Oletkos lukutaidoton? Katsoppa Laittamani linkit uudestaan, ennenkuin tulet jauhamaan paskaa.

      • for_forre

        En ole lukutaidoton, ja osaan etsiä netistä muutakin kuin maahantuojan virallista mainosmateriaalia. Yhden kuukauden myyntikasvua on helppo hehkuttaa jos edellinen kausi sattui olemaan paljon huonompi.
        Lue nyt vaikka tuosta laittamastani linkistä se tosiasia että USAssa Subarun markkinaosuus oli viime vuoden tammi-lokakuussa 3,1% Onhan se kappalemääräisesti monta auto, mutta niin on markkinatkin suuret. Subaru on siis tosi pieni tekijä niilläkin markkinoilla.
        Se mitä tulee joidenkin varusteiden tarpeellisuuteen, on kiinni käyttäjän tarpeesta, ei sinun mielipiteestä ongelmallisista sähkölaitteista. Ymmärrän että 25 t€ Impussa ei ole vielä kaikkea mahdollista, mutta kyllä tuplaten kalliimmassa autossa pitää olla vastinetta rahalle monessakin muotoa. Ei enään riitä että on ison auton kääntösäde ja polttoaineen kulutus.


      • Turhuudenmaksimointi

        Miksi takaluukku pitää aueta sähköisesti kun ei kuskin ovikaan aukene
        vaikka käytetään monta kertaa päivittäin? Takaluukkua ei välttämättä
        käytetä viikottainkaan. Markkinointikikka tyhmille,sanoisin!


      • for_rorre
        Turhuudenmaksimointi kirjoitti:

        Miksi takaluukku pitää aueta sähköisesti kun ei kuskin ovikaan aukene
        vaikka käytetään monta kertaa päivittäin? Takaluukkua ei välttämättä
        käytetä viikottainkaan. Markkinointikikka tyhmille,sanoisin!

        Jos sinä et käytä, voi joku muu käyttää, esim taksikuski tai perheellinen joka kuskaa lapsiaan, raahaa kaupasta ruokaa ja roudaa milloin mitäkin. On erilaisia elämäntilanteita, jos ymmärrät?


      • gogemuksia
        for_rorre kirjoitti:

        Jos sinä et käytä, voi joku muu käyttää, esim taksikuski tai perheellinen joka kuskaa lapsiaan, raahaa kaupasta ruokaa ja roudaa milloin mitäkin. On erilaisia elämäntilanteita, jos ymmärrät?

        Sullekin vois tehdä hyvää nostaa se takaluukku kerran päivässä omilla käsillä. Osta pick uppi.


      • for_forre

        Voi sun ymmärryksen tasoa, taidat olla vähän simppeli...Veikkaan että mie treenaan paljon useammin eri liikuntalajeja kuin keskimääräinen paskanäppi. Ei ole enään syytä treenata kuraisen takaluukun kanssa. Ymmärrän toki että se voi olla sinulle ainoa liikunta, kerran viikossa.


      • gogemuksia
        for_forre kirjoitti:

        Voi sun ymmärryksen tasoa, taidat olla vähän simppeli...Veikkaan että mie treenaan paljon useammin eri liikuntalajeja kuin keskimääräinen paskanäppi. Ei ole enään syytä treenata kuraisen takaluukun kanssa. Ymmärrän toki että se voi olla sinulle ainoa liikunta, kerran viikossa.

        Tyypillinen karjalainen mie tomppeli. Pari vuotta Jnsuussa asunut ja se riitti. Sie ja mie, voe tokkiisa.


      • kyllä_laatua
        for_forre kirjoitti:

        En ole lukutaidoton, ja osaan etsiä netistä muutakin kuin maahantuojan virallista mainosmateriaalia. Yhden kuukauden myyntikasvua on helppo hehkuttaa jos edellinen kausi sattui olemaan paljon huonompi.
        Lue nyt vaikka tuosta laittamastani linkistä se tosiasia että USAssa Subarun markkinaosuus oli viime vuoden tammi-lokakuussa 3,1% Onhan se kappalemääräisesti monta auto, mutta niin on markkinatkin suuret. Subaru on siis tosi pieni tekijä niilläkin markkinoilla.
        Se mitä tulee joidenkin varusteiden tarpeellisuuteen, on kiinni käyttäjän tarpeesta, ei sinun mielipiteestä ongelmallisista sähkölaitteista. Ymmärrän että 25 t€ Impussa ei ole vielä kaikkea mahdollista, mutta kyllä tuplaten kalliimmassa autossa pitää olla vastinetta rahalle monessakin muotoa. Ei enään riitä että on ison auton kääntösäde ja polttoaineen kulutus.

        "Lue nyt vaikka tuosta laittamastani linkistä se tosiasia että USAssa Subarun markkinaosuus oli viime vuoden tammi-lokakuussa 3,1%"

        Ja se sinun laittamasi linkki on MISSÄ?........

        "En ole lukutaidoton, ja osaan etsiä netistä muutakin kuin maahantuojan virallista mainosmateriaalia."

        Noista laittamistani linkeistä kyllä selviää se, että maahantuojan virallisista mainosmateriaalista ne ovat yhtä kaukana kuin maa auringosta. Edellyttää tietysti että lukutaidon lisäksi omaa kyvyn ymmärtää lukemaansa...........


      • for-forre

      • wadelainen

        vaikka bensa maksaisi 5 euroo litra ajelisin siitä huolimatta ja pysyispä köyhät pois moottoritieltä


      • varissaari

        näin on , se piirtää kellä on liituu


    • NEWSUBARUOUTBACK

      Ei ollut tarkoitus kinastella vaan kysyin kuinka moni aikoo tilata uuden Outbackin kun se ilmestyy markkinoille? Mutta jos ottaa noin koville kysymys niin antaa olla.
      Itse aion käydä näyttelyssä kun hetki on ja tutkailla tarkasti.

      • kohtnähhää

        Hetki lähestyy, ylihuomenna pääsee katsomaan uutta Outbackkia, TM:ssä oli bensa 2,5 outbackin testi juuri, ei mitään suuria hymistelyjä saanut, itse katon kyllä diisseliä.
        No ylihuomenna itse käyn toteamassa laadun sisältä ja ulkoa.


      • Subbari12

        Kävin ajamassa. Erinomainen, hiukan laiskan oloinen. Automaatti on tosi hyvä.Epäilen, kyllä, ettei neliveto ole manuaalimallin tasoa. Kait se kuitenkin on koko ajan päällä vaikka säädetäänkin näköjään 40/60 suhteessa. Kyllä tuo on kilpailutettava.


      • subbanduudelisentään

        sitä minäkin vähän ounastelen, Huomenna mennään katsomaan miltä uusi näyttää ja millainen on laatuvaikutelma, toivotaan etten pety. onko maavara pienentynyt tuuman?
        Jos on niin on sitten paremmin sellainen maantiekiitäjä.


    • Mitä ihmettä tyyppi on tekemässä ?
      Japsiautoa ei nyt missään nimessä kannata hankkia. Eurooppa tarvitsee nyt jokaikisen autotilauksen eikä niitä pidä mennä japseista tilaamaan. Etkö osaa edes hävetä.

      • järkeäkäyttöönnyt

        kannataa hankkia kestävä toimiva auto ,valmistumaalla ei ole väliä maineella on.Subarut on hyviä autoja joita kannataa hankkia.


    • Subaru jää euroopalaisille automerkeille kestävyydessä, ajomukavuudessa ja lisäksi myös ostamisen järkevyydessä. Subarun ostaminen ei ei suomalaiselle teollisuudelle työpaikkoja luo eikä sinullekaan eläkkeenmaksuun verotuloja tuo vaan kaikki taloudellinen hyvä menee japsiduunarille.

      • GinTonic

        Eurooppalaisen rotiskon voi ostaa sitten, kun pääsevät edes lähelle Japanilaisten luotettavuutta. Sinä voit sijoittaa rahasi euroromuihin. Minä sijoitan laatuun, ja luotettavuuteen.


    • On se tolloilla ajatteleminen omilla aivoillaan vaikeaa kun japsi on kaikki kaikessa oman ja perheen turvallisuuden vaarantaenkin.
      Sen lisäksi että asettaa perheensä vaaraan niin vie siinä samalla lapsiltaan eläkkeet ja lapsenlapsiltaan työpaikat.
      Japsit ei meille tule ikinä autoteollisuuden eikä muunkaan alan töitä tänne tehtäväksi antamaan.
      Japsinostajatolloilla on ajatus pahasti hukassa.

      • FXT

    • summitsubaru

      No nyt tuli omakohtaisesti käytyä katsomassa uutta Obtä, oli paremman näköinen kuin vanha, mikä nykyisin harvinaista, jotenkin sipposemman oloinen ja muistutti paremmin edellisvuosien obeitä. Laatu näytti sisätiloissa kyllä parantuneen, kojelauta sellaista nihkeänsorttista pehmomuovia? ovet samoin hieman erilaista pemeää muovia? oli Base varustelu eli edullisin.
      Itse kyllä tykkäsin erityisen paljon! Täytyy tutkia lisää, vaihto ei ihan juuri nyt ajankohtainen.

    • FXT

      Lähellä on... Erehdyin ajamaan tuonkin vaikka forea läksi ajamaan.
      Enää ikuisuus kysymys, bensa vai dsl?
      Kilometrejä tulee 15-20tkm eli lähes yksiin menee, ja pa kuluilla ei ole merkitystä.
      Lähinnä onko dpf ongelmat vielä olemassa ja lämpeneekö dsl.
      Viripotentiaalia tuossa olisi enemmän kuin bensassa.

      • FXT

        Noniin, Huomenna tilaus sisään


      • jakkelainen

        itselläni oli aikaisemmin diesel forre mihin olin tyytyväinen , nyt vaihdoin bensa ob:hen jota nyt odottelen kesäkuussa saapuvax . Samat kilsat tulee mullekkin


    • pom

      Taas on pikkupojat hiekkalaatikolla kinaamassa autosta jota ei vielä ole edes nähneet,puhumatta että olisivat koeajaneet sitä. Itse vaihdan kyllä seuraavaksi subbeen.

    • Eivieläsubbea

      Ajettu. Kohtuullisen mukava ajettava, mutta bensankulutus kyllä mietityttää turbottomalla bensakoneella ja myös samaa mieltä olen siitä, että varustetaso saisi olla jo runsaampi tuollaisessa hintaluokassa. Eyesight oli aivan mahtava. Auton ulkonäkö ihan jees, tosin ei näytä niin kallilta kuin oikeasti on.

    • 77788

      Toi bensankulutus on nykyään aivan ylikorostettu asia. Bensaa saa lisää bensa-asemalta. Jos ajaa vaikka 15.000-20.000km. vuodessa ei se muutaman desin ero keskikulutuksessa merkkaa yhtään mitään. Autosta itsestään maksetaan helposti kymmeniä tuhansia. Tuo kulutushypetys palvelee lähinnä markkinoinnin tarpeita. Subaru saa kuluttaakkin pari desiä enemmän kuin joku vw, joka taas makaa usein korjaamolla.

      • forforre

        Jos kysymys olisikin vain muutamasta desistä, ei sillä olisi mitään merkitystä.
        Todellisuudessa kuitenkin puhutaan litroista talviaikana. Jostain syystä Subarujen kylmäkulutus on jäätävän suuri. Dieseliä en ole vielä omistanut. Ehkä se on taloudellisempi, mutta kalliinpi hankintahinta ja heikohko kestävyys ei paljoa houkuttele.


    • Mersu76

      En tilaa.

      • muttaUnelmoidaVoit

        Et tietenkään! Siihen tarvitaankin rahaa lähes viisikymmentä tuhatta riippuen mallista ja varustetasosta. Tyhjätaskut voivat unohtaa Subarut kokonaan, no ehkä 88 mallin Justy voisi irrota.


    • huh-

      Kuka hullu maksaa japsikinneristä noin paljon, sillä rahallahan saa oikean kunnollisen auton.

      • Nih-

        No kerroppa sitten, että minkä? Äläkä tunge tähän mitään Nahkahousujen vikapesiä. Ne ei todellakaan ole mitään muuta, kuin ylihintaista ongelmajätettä, jonka loppusijoituspaikka on Suomi.....


    • OB_15

      Ostettu on. Heittäkää nyt vaan ne Passatit ja Volvot vaihtoon. Tämä on kumuraisellakin tiellä erityisen topakka ja hyvä ajaa. Maavara 20 cm ja kaikki kohdallaan takapenkkiä ja tiloja myöten. Jopa ilmastointi taitaa toimia auto-asennossa toisin kuin vanhemmissa malleissa. Itse olisin ehkä minikokoisen varapyörän tuohon laittanut, mutta sen ehkä saa vielä jostain. Jos joku tietää niin kertokoon. Pohjan alla olisi kyllä tilaa...Kesärenkaat olisi saanut olla ehkä Michelinit tai Hakka Greenit. Olisi vieläkin hiljaisempi. Mutta muuten pahuksen hyvä ajaa.Suosittelen.

      • walleysi

        onnex olkoon


    • Jaknitram

      Ostin. Saan heinäkuussa. Ainakin Outbackin.

    • forforre

      Palataanpa aiheeseen vaikka näin Juhannuksen kunniaksi.
      Täällä on jo tehty hinta ym vertailua muihin autoihin.
      Nyt kun Skoda Superbin, myös farmarin ja nelivedon hinnat on julkistettu, voi todeta että Superbin saa varusteltuna useita tuhansia halvemmalla kuin Outbackin.
      Se lopullinen hintahan on se mikä autosta maksetaan.
      Skoda tosin on huomattavasti tehokkaammilla moottoreillakin varustettu.
      Turha on kenenkään alkaa poraamaan että Subarussa on oikea neliveto. Todellisuudessa se on näissä CVT-malleissa sähköisesti toteutettu, ja hyvin vastaa Haldexin viidettä sukupolvea. Kumpikin ylikuumenee kovassa käytössä ja putoaa pois päältä. Muutenkin on vikoja molemmissa, ettei sekään perustelu saa minua, eikä varmaan kovin montaa muutakaan valitsemaan Outbackia, vaikka hyvä auto sekin on.
      Hyvää Juhannusta ja kesää!

      • NytJaAinaSubbe

        Silti ostin Outbackin, vaikka molemmat kävin kokeilemassa. Subaru vaan toimii jotenkin "sivistyneemmin", ja sen luotettavasti toimiva tekniikka saa minut ainakin edelleen vakuuttuneeksi. Neljä subbea omistaneena kait näin voi sanoa, kun ei yhdestäkään ole edes poltinta tarvinnut vaihtaa, saatika muita murheita ollut. Takuu näyttäisi olevan pelkkää extrahyvää näin hyvin toimivassa autossa. Mutta se, joka päätyy Skodaan, niin sillä on perusteet taas jotkut toisenlaiset.

        Hyvää jussia vaan kaikille. Ajakaahan maltilla......


      • forforre
        NytJaAinaSubbe kirjoitti:

        Silti ostin Outbackin, vaikka molemmat kävin kokeilemassa. Subaru vaan toimii jotenkin "sivistyneemmin", ja sen luotettavasti toimiva tekniikka saa minut ainakin edelleen vakuuttuneeksi. Neljä subbea omistaneena kait näin voi sanoa, kun ei yhdestäkään ole edes poltinta tarvinnut vaihtaa, saatika muita murheita ollut. Takuu näyttäisi olevan pelkkää extrahyvää näin hyvin toimivassa autossa. Mutta se, joka päätyy Skodaan, niin sillä on perusteet taas jotkut toisenlaiset.

        Hyvää jussia vaan kaikille. Ajakaahan maltilla......

        Kappas vaan. Missä kävit kokeilemassa Superbia kun uusi malli on tietojen mukaan meillä vasta heinäkuussa kokeiltavissa?
        http://www.skoda.fi/uutiset/pages/uusi-skoda-superb-hinnat-julkaistu-ja-myynti-alkanut-vauhdikkaasti.aspx
        Onnea vaan uudelle autolle.


      • NytjaAinaSubbe

        Unissani kokeilin, sitten herätessäni muistin että Ladahan se siellä pihalla on....


      • NytJaAinaSubbe

        Taisi kuitenkin olla sinun unesi, kun rahattomana ei muuta pysty tekemään........


      • NytJaAinaSubbe

      • nyteikäkoskaanSubbe
        NytJaAinaSubbe kirjoitti:

        Myös ulkomailla saa koeajaa autoja.......

        Kävit varmaan tehtaan esittylytilaisuudessa.
        Ei muuten mahdollista, paitsi tosiaan unessasi.


      • NytJaAinaSubbe

        Se, ettet sinä pysty matkustelemaan, ei tarkoita sitä, ettenkö minä pystyisi. Hakeudu töihin, tienaa rahaa, ja osta matkoja ja matkustele. Ei kovin vaikeaa. Tosin, jos olet nykyteini, niin sängystä ylös nouseminenkin on valtava ponnistus.......


    • nyteikäkoskaanSubbe

      Jos sullakin olis rahaa, et ajelis millään subarulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe