Soini on typerys?

EprsAnj

Tuolla kunnolla ei ministeriksi ole mitään edellytryksiä. En osaa sanoa tajuaako hän sen itse vai feikkaako?

32

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7777

      Soinihan lähtee aina vaalien jälkeen Irlantiin luostariin lepäämään. Hermot vähän tiukalla? Ei ole oikein ministeriainesta jos hermot ei kestä.

    • persu.man

      Siellä rasisti äärikokoomuslainen huutelee joutavia.Pitäisi siis osata olla tikkataulu triathlonisti että voi toimia ministerinä.Niinkö?

      • Hesen_kuulumisia

        No tikkatauluksi Soini kelpaa hyvin sokealle mummollekin, mutta triatlonin kanssa voi tehdä tiukkaa. Soinille voiskin kehittää vaaliaseeksi Hesen megahampurilaisen kolmella pihvillä. Sitä aamupalaksi tilattaessa Soini kuulisi taas kuvitteelliselta Hesen vuoroesimieheltä tutun sutkauksen, jossa joku uusi maa tarvitsee rahaa.

        Versiot vuosien varrelta:

        1) “Terve Timo, täällä painetaan töitä, jotta Espanja saa rahansa”

        2) "täällä painetaan pitkää päivää, jotta Kreikka saa rahansa"

        Ja kun Soinilta kysytään asiasta, äijä jää nolosti kiinni valehtelusta. Toista kommenttia ei koskaan ole kuulunut kenenkään suusta - Soini joutuu myöntämään. Omassa päässään oli vaan keksinyt hassun hauskan valheen.

        http://www.hs.fi/politiikka/a1421462141257


      • IlikiäMeli
        Hesen_kuulumisia kirjoitti:

        No tikkatauluksi Soini kelpaa hyvin sokealle mummollekin, mutta triatlonin kanssa voi tehdä tiukkaa. Soinille voiskin kehittää vaaliaseeksi Hesen megahampurilaisen kolmella pihvillä. Sitä aamupalaksi tilattaessa Soini kuulisi taas kuvitteelliselta Hesen vuoroesimieheltä tutun sutkauksen, jossa joku uusi maa tarvitsee rahaa.

        Versiot vuosien varrelta:

        1) “Terve Timo, täällä painetaan töitä, jotta Espanja saa rahansa”

        2) "täällä painetaan pitkää päivää, jotta Kreikka saa rahansa"

        Ja kun Soinilta kysytään asiasta, äijä jää nolosti kiinni valehtelusta. Toista kommenttia ei koskaan ole kuulunut kenenkään suusta - Soini joutuu myöntämään. Omassa päässään oli vaan keksinyt hassun hauskan valheen.

        http://www.hs.fi/politiikka/a1421462141257

        No hivenen sanoisin tuohon, että maailman johtavat ja kunnioitetuimat poliitikot nk. meidän Timo ja veljespuolueen edustaja KI Jong Un ovat ruuminrakenteeltaan samanmoisia ja myös muulta ulkonäöltä.
        Ja tätä on tutkittu Ruotsin johtavissa yliopistoissa,( tiesitkö, että Ruotsi on virallinen kieli Suomessa) j selityksenä on, että miesten takka onniin suuri yksinvaltiudessa, että se vaatii leveät hartiat ja tukevan olemuksen
        Samaistuaksesi em. johtajiin on sinun ruvettava kittaaman savikaupalla kaljaa ja syötävä amerikkalaistyylistä roskaruokaa.


    • soinin_Wätyspoppoo

      Soini piileskelee taas, kun mahtavan Ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajan pitäisi ottaa kantaa Venäjän viime päivien kauheisiin tapahtumiin. On tuo äärimmäisen rahanahne umpinarsisti Soini vaan aikamoinen Wätys.

    • ne-ro-pal-li

      Arvasin heti kun katsoin aloittajan otsakkeen, että se on anjalankosken ex pershe.
      anjalankoskelainen ei ainakaan itse tajua että kirjoittaa samat asiat sataan kertaan.
      On tosi turhake

    • perSSveto_persut

      Suomen historiassa kukaan toinen puoluejohtaja kuin Soini, ei ole öyhöttänyt vuosikausia jatkuvasti homoista ja perseistä. Ne ovat hänen ehdottomia lempiaiheitaan. -Todisteet löytyvät netistä. Kertoo Soinin arvomaailmasta todella paljon.

      • Ei tarvi olla psykologi ymmärtääkseen tuota fiksaatiota. Se on vain ajan kysymys kun Timo jää rysän päältä kiinni. Ei sillä että siinä olisi mitään pahaa, mutta kun puheet on selkeässä ristiriidassa halujen kanssa.


      • he-ma kirjoitti:

        Ei tarvi olla psykologi ymmärtääkseen tuota fiksaatiota. Se on vain ajan kysymys kun Timo jää rysän päältä kiinni. Ei sillä että siinä olisi mitään pahaa, mutta kun puheet on selkeässä ristiriidassa halujen kanssa.

        Vaikuttaa dissosiaatiohäiriöltä - näin lääketieteellisin termein...


    • Personaltrainer34

      Jos tuossa iässä on käyty jo läpi sydänleikkaus ja luoja tietää mitä muuta, niin ei hyvä heilu. Sydän jo väsyi pressan vaalikampanjan alla ja miten muka jaksaa isommat jutut? Ja miten kantaa jalat? Kuntoremontti vähintäänkin paikallaan, jos meinaa politiikassa jaksaa jauhaa vielä vuosia.

    • EprsAnj

      Valitettavasti Niinistökin alkaa näyttämään yhtä typerältä kuin oppi-isänsä. Tänä aamuna tv:ssa mies yritti feikata salaperäistä ja saavuttamatonta salatun viisauden haltijaa vaikka kyse oli asiasta, joka ehdottomasti kuuluu kaikkien tietoisuuteen.

    • AntipersuHeikossaHapessa

      Kyllä vippaa antipersulla, jatkuvasti näitä älykkäitä samansisältöisiä aloituksia - ja vastauksia itseleen monta monta kertaa . . . ketju täyteen.

      • oikeitaasioitatueetietää

        Kyllä vääryydet pitää tuoda esille eikä olla hyss, hyss.

        Pitää tuoda esille säätiösotkut, sivarihintin valheellisuus sekä se miten puolueen puheenjohtaja ei ole fyysisesti eikä henkisesti terve oikein mihinkään tehtävään.

        Kansan tulee tietää vaikka keinottelijat yrittää vaientaa kansan syvien rivien äänen.


    • Yrjö_tulloo

      Mielestäni anjalankosken ex persu on typerämpi kuin Soini, kun vuosikausia kirjoittaa samat
      asiat. Häpeä toki, ei tuo kyllä osaa edes hävetä on niin paatunut ja piintynyt. Taitaa olla taka-
      kamarin asukkeja.

    • tär.sky.in

      Onko anjalankosken ex persu tärsky? Vaikuttaa ainakin sille !

    • EiHelvettiSentään

      Ei voi mitään, mutta kyllä tällaiset ketjut vaan antavat niin selvän vaikutelman katkeroituneen ja häiriintyneen kirjoittelusta, jossa ei oikein ole päätä eikä häntää.
      Tällaista se kai sitten on antipersun peräänkuuluttama asiakeskustelu - todellakin korkeatasoista on juu ;)

    • tyhjiätynnyreitäkaikki

      Aikaisemmin pidin persujen Niinistöä edes jonkunlaisena järki-ihmisenä, mutta kyllä on viime aikainen edustaminen ja puheet avanneet silmäni. Ja monen muunkin silmät. Miksi persuilla aina menee vikaan, kun avaavat suunsa?

    • EprsAnj

      Toki vielä typerämpiä ovat he, jotka äänestävät Soinin ja Lindström'n kaltaisia vain omaan pussiin pelaavia.

    • olkaammeihmisiksi

      Vaimonsa on lääkäri. Kyllä Soini tajuaa. Siksi veikkaankin että hallitusuyho on silkkaa ääntenkalastelua. Ei Soinista taida olla muuhun kuin puhumiseen. Niin ja kolmen sanan lauseiden plokikirjoittamiseen. Onhan hän sillä johtanut puoluettaan jo pitkään. Miksi muuttaa hyvää konseptia?

    • ruu-tin-kek-si-jä

      Tuo aloitus parantaa Suomen asioita tosi paljon, ilmankos ollaan näin hyvässä mallissa.
      Tuollaisia anjalankoskelaisia vaan lisää, niin kohta Suomi on täystyöllistetty ja hyvinvointi
      kukoistaa. Mistä noita oikein saatas lisää? Ei niitä ole noin "fiksuja" Suomessa muita. Muistaa
      vuosikaudet samat asiat ja samanlaiset aloitukset. Tajuaako edes itse miten "fiksu" hän on?

    • se-lon-te-ko

      Mahtavaa - apuvaa, appuvvaaaa, mahtavaaaa - mahtavvaa- apuvvaa !!!
      Mistä ihmeestä on ilmestynyt noin mahtava aloitteiden tekijä ?? Kyllä itse ainakin pitää itseään
      mahtavana, ei taida muilla olla ymmärrystä, jotta sielä anjalankosken exxä-persuli on niin hyvä aloittaja, katsos kun kaikki muut ovat niin typeryksiä. Miten ne sais älyämään että Suomen kansa
      on menettäny mahtavan poliitikon, olishan tässä vielä aikaa mennä tyrkylle. Kaipa noin mahtava sais oikein äänivyöryn peräänsä.
      On nuo asiat sitä luokkaa. Se 4 vuottahan menis nopeesti . kysellessä tuollaisia vakavia asioita. kuka on typerys ? kuka on typerämpi? kuka on typerin?

    • Faktaperse

      Timppa jaksaa lyllertää ravikatsomoon VIP aition prinsessaksi ja hörähtelemään "mukavia" paikalle palvontakiimassa saapuneille roskalehtien toimittajille. Ei Timpan kunnolla ministerin vaativaa ja tiukkaan aikatauluun perustuvaa tehtävää hoideta.

    • eipahalle

      Soini edustaa rehellistä ja suorapuheista suomalaista joita me enimmäkseen olemme. Soini on niitä selkeimmin puhuvia politiikkoja jonka puheet on helppo ymmärtää mistä on kysymys. Soini on sillä tavalla poikkeus politiikosta joka ottaa täysimääräisesti vastuun puheistaan. En kannata erityisesti mitään puoluetta siksi minun on helppo arvioida tarvittaessa jokaista puoluetta ja henkilöitä rehellisistä lähtökohdista lähtien.
      Erityisesti Soinista saa sen käsityksen että hän tekee työtä kansalaisten eteen ei niinkään metropolien ja suurten kokonaisuuksien sillä politiikkojen tehtävä ymmärtäisin on ajaa kansalaisten asiaa ja tarpeita ja siihen ei tarvita mitään isoa ja rameaa sillä pieni on halpaa ja kaunista kun se on vielä lähellä yksilöä eikä ihmistä sotketa mihinkään massaan johon ihminen tarpeineen hukkuu. Kirjoitukseni tulee lukea myös rivien välistä.

      • EprsAnj

        Mistähän kohtaa siltä Soinilta ja Lindström'ltä sitä rehellisyyttä löytyy. Minä olen näin häiriintyneenäkin tullut ihan toisiin ajatuksiin.

        Soinin viitekehys on kertakaikkiaan sellainen, ettei hän yksinkertaisesti voi olla koko Suomen todellisesta tilanteesta selvillä.
        Suurta typeryyttä osoitti lähteä elvistelemään maisterina. Niitä on paljon ja suuri osa työttöminä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta tienata paskanjauhajana.


      • Naalipersu

        Soinihan puhuu todella sekavia ja käyttää niin kummallisia vertauksia, että niitä joudutaan aina jälkikäteen tulkitsemaan suuren epätietoisuuden vallassa.


      • JopeTietävä

        Meijän perussuomalaisten puoluveosaston puhheenjohtaja lupas jos tuun kehummaan tänne Soinia niin hään ehottaa minnuu ensvuonna puoluveosaston sihteriks ja piäsen kuntavualehokkaaks seeravissa vualeissa.
        Puhheenjohtaja sano jotta oon osaston ainuu kirjotustaitonen.
        No Soinihan on hyvä mies. Mie musitan kun velpoika osti 1965 Skandinaavia Mossen ja kaik sano jotta on huono auto, mutta ainuu ol joka pakkasella läks käymään jä män vaika lumhankessa. Yhellä kepulaisella ol Hilman ja ei se pakkasella lähtennä käymään.
        Mutta kun ajatellaan perussuomalaisten puhheenjohtajoo, ai niin tul mieleen kun tuo alatalon Anni paistaa noita perunapiirakoita niin tietääkö kukkaan mistä sais ohjeen. Meijän Elsa on sitä kysynnä, mutta Anni kyrräilöö vuan.
        No tietennii kyllähän perussuomaliset hallitus, noi voi halavattu pitää soittoo poijalle jota jäikö mulla traktori käämmään tuonne pihan perille.
        Mutta eihän kenelläkkään oon niin selekeetä linjoo kun Soinilla ja kun ajtellaan esimerkiks niin kyllä tyrnimarjassa ja parikassa tuo c-vitamiin on hyvällä tasolla.
        Perussuomalisten poliitiikast sanosin jotta parraimmillaan se on. no nyt pittä lähtee paskalle, mutta sittennii


      • Näin_on

        Jos sihteeriks piäset niin vuojen päästä löyvät puukon selästäs ja puhheenjohtajan mulukun persiestäs.


      • AikaaTuntuuOlevan

        Tällaista ketjua, voisi kai aivan aiheesta kutsua "luusereiden" ketjuksi - kirjoittajia vain yksi, joka kommentoi ja kiihdyttää itseään raivoon. ;)


      • NapakymppiinOsui
        AikaaTuntuuOlevan kirjoitti:

        Tällaista ketjua, voisi kai aivan aiheesta kutsua "luusereiden" ketjuksi - kirjoittajia vain yksi, joka kommentoi ja kiihdyttää itseään raivoon. ;)

        Vaan Soinin typeryys tuntuu sinuakin kiihottavan, kun pitää tirkistellä vaikkei taho.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      ISIS TUHOAA MUIDEN HISTORIAA JA PATSAITA JA MUIDEN USKONTOJA miehittämillään alueilla
      SAMOIN KUIN VENÄLÄISET OVAT TUHONNEET SUOMALAISUGRILAISUUTTA VENÄJÄLLÄ, AGRICOLAN HAUDASTA SUOMALAISIIN
      HAUTAUSMAIHIN JA KIRKKOHIN miehittämillään alueilla

      Miten taistelet tätä vastaan, että pienten kansojen historia tuhotaan?
      Suomalainen, muslimilais-venäläistä tuhoa vastaan taistelet parhaiten vaatimalla hillitsemättömän maahanmuuton rajoittamista,
      eli äänestät puolueessasi henkilöitä tämän mukaan. Tai äänestät Perusuomea, sillä SAAT VAALEISSA KULUTTAJASUOJAN, SUOMALAINEN KYLKI EDELLÄ

      MUSLIMIT TUHOAVAT KULTTUURIPERINTÖÄ
      https://easternmediterraneanagency.files.wordpress.com/2015/02/isis-destroy-statues.png?w=612&h=341&crop=1

      MUSLIMIT AJAVAT NURIN NIMRODIN MUINAISKAUPUNGIN KATERPILLAREILLA
      15 000 VUOTTA VANHA KAUPUNKI TUHOTAAN MAAN TASALLE
      jos muistatte koulusta niin Nimrod oli hallitsija joka niin sanotusti rakensi Baabelin tornin
      http://edition.cnn.com/2015/03/05/world/iraq-isis-destroys-ancient-city-nimrud/index.html

      Venäläiset leninistit tuhoavat kulttuuriperintöä Moskova-joella
      5. syyskuuta 1931 marxismi-leninismi osoitti tyhmyyttään räjäyttämällä katedraalin Hram Hrista Slasitelja Kristus-vapahtaja -katedraalin, paikalle oli määrä pystyttää valtava Leninin monumentti muttei siitäkään tullut mitään, vain kuoppa jäi

      rtodoksikatedraalien kupolien kullan kommunistit varastivat Kremlin kuluihin. Paikalle jäi monttu jota käytettiin eläinjätteisiin ja sikalana ja myöhemmin Hrushtsevin aikana siihe tehtiin uima-allas. Gorban vallankumouksen jälkeen paikalle rakennettiin kirkko näköispainoksena

      Suomalaisia muistomerkkejä hautoja tai venäläisten leninistien tappamien punakaartilaisten hautoja ei ole kunnostettu, yksityiset karjalaiset ovat yrittäneet jotain putinistien rasismin alla. Karjalan Petsamon palauttmista eivät vaadi myöskään mitkään toisinajattelijat Venäjällä, joka on poikkeuksellisen tietämättömien rasistien maa Putinista toisinajattelijoihin, mitään korvauksia toisinajattelijat eivät vaadi muille kansoille vaikka itse natisevat putinisteja ja
      stalinisteja vastaan¨

      KATSO HARVINAINEN VIDEO, VENÄLÄISET LENINISTIT TUHOAVAT HISTORIAN MONUMENTTIA HRAM HIRSTA SLASITELJA -KATEDRAALIA JA VARASTAVAT SEN OMAISUUDEN 5.9.1931 Снос храма Христа Спасителя
      Ryöstön jälkeinen räjäytys alkaa ulkokuvana noin kohdasta 13:50
      https://www.youtube.com/watch?v=PEuspCdDOsk

    • jäkätijäkjäkjäkjäkblaa

      No vastapainoksi Soinille on siellä Anjalankoskella äxxä-persuli oikein "neropatti", ei oo vaan
      päässyt televisioon esiintymään kuten Soini tänäkin iltana ja sekös harmittaa ja kismittää.
      Lapsethan kateuksissaan haukkuvat toisiaan, jos toisella menee paremmin. Eivät ole kasvaneet vielä aikuisiksi, niin antavat tulla kateutensa esille. Tai jos toisella on joku lelu, minkä
      hänkin haluaisi, kuuluu heti, en oo sun kaveri, jos en saa samanlaista.
      Soini ei kylläkään vaivaudu lukemaan näitä ja vastaamaan: itte oot typerys, niin kuin totuus on. Hyi, hyi, mitä uikutuksia vuosikaudet samoja vikinöitä.

      KUULUISA EX-PERSULI ANJALANKOSKELTA TAITAA JO POLIISIKIN PELÄTÄ !
      ,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1220
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      37
      1065
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      60
      950
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      173
      904
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      40
      736
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      121
      723
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      708
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      683
    9. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      637
    10. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      631
    Aihe