santtu vs kettu

öör

santtu parempi baari

30

1805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • p.t.a

      SANTTU EHDOTTAMASTI.KETTU ON KISKURI KOKKONEN OMISTAMA PAIKKA.

    • mnbvctriuyt

      Ketussa enemmän porukkaa, kuopioonhan se on mentävä jos haluu hyvään baariin. Noissa voi käydä sen pari juomassa mutta koko iltaa ei kyllä viihdy

    • kossuu

      eikun kotona on paras ryypätä.

    • Porttikielto

      Sama missä sen muutaman rapakaljansa juopi.

    • Santtuun

      Santtu. Ketussa törkeetä palvelua nykyään. Kaikki mukavat tarjoilijat häipynyt. Harmi.

      • ota_olvi_elä_huijo

        Ketkä niitä mukavia olivat?


      • Kanta-asiakas

        Minusta ketussa on tasokasta ja iloista palvelua:) mutta kyllä santtukin menettelee!


    • aashool

      Tänään sain taas sitä shittiä koko rahalla sandelsissa , olutkin oli sandels tosin 19.8.2014 parasta ennen ja nyt eletään 30.5 2015 omistajaa kiinnosti tosi paljon .Tuumi vaan et voihan se olla vanhaakin ...v.ttu.

    • kurvaaja

      Kurvi pub

      • todellakin_kurvi

        Ehottomasti kurvi pub.


      • kossuu

        koto pupi on paras.


    • köpytti

      santussa suattaa tulla yllätyksiä jos kortilla maksaa eikä tarkkana ole,,, joten kettu parempi,mutta kurvi on paras,

      • ööööööh

        Yllätyksiä?


    • 14vuotta

      Santtu parempi jos viihtyy alaikäisten kanssa

    • Ryyppimies

      Maaninkalaisena en ota kantaa muutoin kuin että Tavinpyrstö on ykköspaikka! Eipä täältä Maaningalta (Kuopiosta) viitsi Siilinjärven rapapaikkohin syrjäytyä.

    • pukkipenttti

      Onks siel palajo kiihkeitä akkoja ? kandeeko iisalamesta asti ajella jos ee piäse pukille ?

    • kolmetoista13

      Santussa tarjoillaan alaikäisille? Miksi sieltä ei luvat mene?

    • pikkuinka

      Inka Tikkanen

    • Ketussa on ehkä tämän kunnan parhainta tarjolla olevaa musiikkia. Leppäkaarteessa olevassa pubissa ei voi tilojen ahtauden takia edes tanssia, muut kuin korkeintaan kirput. Siellä on aivan liian ahtaat ja pienet tilat. Santussa tila-ala on tilavuudeltaan kaikista paras. Ja musa on lähestulkoon ok. Paitsi, että ainakin pari kuukautta sitten, ämyrit, eli stereot soivat aivan liian desibelien, eli korvakuulon säilymisen kannalta aivan liian kovalla. Miten lie lähistöllä asuvien kannalta, en tiedä. Mutta omistaja vaikuttaa ylimieliseltä ja kovalta. Seuraavien viikkojen aikana luulen, ja uskoisin, että tänne sijoitetut ja siirretyt maahanmuuttajat porhaltavat ja suuntautuvat heidän uskonnollista ideologiaansa edustavaan baariin, eli hotelli Sandelsin baariin. Nähtäväksi jää, tuleeko tästä erilaisten kulttuurien omaavien välillä yhteentörmäyksiä. Pelkään tosin pahinta.

      • kepapmutu

        Eihän muslimi mutiaiset saa juoda alkoholia saati mennä ravintolaan pahuuden pesään. Pesää ne pyydystää em.lenkkipolulla iltahämärissä!


    • 712

      Ei kannata pelätä sitä pahinta, eiköhän me kantasuomalaisetkin osata käyttäytyä kuitenkin..

    • pepossu

      Koko Siilinjärven aikuisten ihmisten illanviettopaikat ihan nolla. Tarjolla on hiljaisuutta. Viikottain tai päivittäin juopottelevaa väkeä. Asiakaskunnalle sopimatonta musiikkia. Ei yhtään paikkaa jossa porukka välillä vaihtuis vois tanssia . Olis rento meno. Ihmiset keskustelevia. Tarvittas asiakaskuntaa tajua yrittäjä paikkakunnalle. Kurvin yrittäjät ok mutta ahdistava pieni paikka ja syrjässä.

      • Asiakaskato_taattu

        I´m same aggree. Eli olen kanssasi täysin samaa mieltä.

        Musiikki on useammassa kuin yhdessä illanviettopaikassa ollut jo pidemmän aikaa sitä samaa jumputi jumputia ja varsinkin Santussa rappia. Tai samojen kappaleiden toistamista useamman kerran peräkkäin.

        Moni varmasti toivoisi tämän sijaan vähän vaihtelevampaa ja monimuotoisempaa musaa.

        Jos nämä Kettu ja Santtu uudistaisivat käytäntöjään asiakkaitakin saattaisi tulla heidän paikkoihinsa nykyistä huomattavasti enemmän.

        Ja Leppäkaarteessa sijaitseva Kurvi on tosiaankin aika syrjässä ja todella pieni paikka. Varsinkaan perjantaisin ja lauantaisin, jolloin ihmiset eniten lähtevät viihteelle sinne ei oikein mahdu, jos porukkaa tulee paljon.


    • Anonyymi

      Santussa paskat kaljat ja omistaja on nulkku

    • Anonyymi

      Sbukepaikkoja molemmat niin kuin kaikki baarit tässä kyläpahasessa.

    • Anonyymi

      Olut kallista ja viel moiseen paikkaan SISÄÄNPÄÄSYMAKSU, aikamoista rahastusta 😖.

    • Anonyymi

      en mene kumpaankaan,

    • Anonyymi

      Santussa on tullut käytyä muutaman kerran kun muutin Siilinjärvelle. Ei nykyään tee mieli enää siellä käydä. Omistaja on mitä on. Eipä kuitenkaan muutenkaan enää kiinnosta ravintolassa istuminen aamuyöhön. Mitä järkeä siinä edes on? Aamulla on vain kurja olo ja rahaa on palanut paljon. Kun en ravintoloista ole koskaan muuta kuin juttuseuraa illaksi kaivannut. Omistajan kanssa ei huvita jutella eikä sitä kiinnosta jutella asiakkaiden kanssa. Porukka joka siellä käy joiden kanssa voi jutella on alkoholisoituneita eikä heidän kanssa tee mieli jutella.

      En ole koskaan ollut mikään juoppo mutta se vähäinenkin kiinnostus alkoholia kohtaan kummasti katosi kun santussa muutaman kerran kävin. Eräs kerta oli jo aamuyön tunnit menossa kun siellä yksikseni istuin ja katsoin porukan menoa. Silloin jotenkin silmäni avautui ja tunsin itseni hyvin surulliseksi ja mietin, että mitä ihmettä minä täällä teen? Voisi kai iltansa viettää paremminkin? Sen jälkeen en ole santtuun mennyt ja alkoholia ottanut.

      Santtu on ankea,pimeä, kovaääninen, levoton ja apea paikka

      • Anonyymi

        Luin tekstisi ja olen monessa kohtaa kanssasi samaa mieltä. KIrjoituksessasi on monta paikkansapitävää asiaa. Olet järkevä ja älykäs, nk. monet muutkin ja useammat ovat, kun kiertää ne yömestat kaukaa. Kun takavuosina tuli käytyä siellä usein, niin samat asiat laitoin minäkin merkille. Musiikki soi liian kovalla. Humalaisten ihmisten mekastusta. Häiritsevät valot ja äänet yhdessä, takuuvarma migreenin saamiskeino. Sitä en tiedä, millaista meno on siellä nykyisin, mutta varmaan aika tavalla samanlaista.

        Kaduin aika monta kertaa, kun menin sinne. Viihtyykö siellä todella, oikeasti, enpä tiedä. Itse en viihtynyt koskaan. Sanotaan, että sen "oikean" löytää, kun menee ravintolaan, tai baariin, suurin osa sinne tulleista haki ja etsi vain niitä ns. "pikapanoja", eli yhden illan seuraa. Montakohan kertaa tuli raiskatuksi, kun sinne meni? Aivan liian monta kertaa, tai yksikin on jo liikaa. Kun ottaa alkoholia liikaa, itsesuojeluvaisto ja kyky huolehtia itsestään katoaa. Yksin ei ainakaan kannattaisi koskaan lähteä yöelämään, eikä illanviettoon. Useammin käy huonosti, kuin hyvin.

        Älykkäät keksivät itselleen muuta tekemistä, kuin niiden aivosolujensa ja terveytensä tuhoamista alkoholilla.


      • Anonyymi

        Huomiosi siitä ja itsellesi esittämä kysymys: Mitä minä täällä baarissa teen?, on erittäin hyvä oivallus. Itsekin sitä usein ihmettelin, lähinnä mietin sitä, että mitä järkeä siinä touhussa oikein on? Ei siinä varmaan omalla kohdallanikaan koskaan ollutkaan, eikä olekaan. Vaikka tämän keskustelunaihe olikin, kumpi paikka on parempi Santtu vs Kettu, ja nyt mennään tässä keskustelussa jo vähän sivuraiteille, niin silti alkoholiin ja sen käyttämiseen liittyy aika paljon mielikuvia, käsityksiä siitä, että sen ottaminen antaa käyttäjälleen mm. mielihyvää ja nautintoa, vapauttaa estoja ja tekee rohkeammaksi ja sosiaalisemmaksi. Baareissa käymiseen taas liitetään kuvitelmia siitä, että sieltä löytää itselleen keskustelu, tai seurusteluseuraa, tai että jopa löytää elämänkumppanin. Ehkä niitäkin sieltä saattaa löytyä, riippuu aika paljon siitä millaista porukkaa niihin sattuu menemään. En tiedä todellisia lukuja ja prosentteja sen asian tiimoilta. Mutta aika moni on muissakin keskustelupalstoilla todennut, että ei sieltä ole omanlaista seuraa, tai elämänkumppania löytynyt. Ongelmia saattaa tulla, jos lataa niihin käynteihin liikaa odotuksia ja toiveita. Tässä yhteiskunnassa alkoholiin, sen käyttämiseen ja baarielämään liittyy liian paljon myyttejä ja illuusioita, jotka eivät vastaa todellisuutta. Ilmeisesti jokaisen sukupolven täytyy toistaa samat virheet kantapään kautta, jotta oppii. Tosin suurin nuorisosta on älykkäitä ja järkeviä, että eivät läträä alkoholin kanssa. Se, että löytääkö niistä yöaikaan avoinna olevista ravintoloista ja baareista oman ja samanhenkistä seuraa, niin voi olla enemmän todennäköisempää, että niin ei käy. Siksi pitäisi perustaa enemmän toisentyyppisiä kahviloita, jotka pohjautuvat tiettyyn kulttuuriin, joissa ei välttämättä ole mitään alkoholianniskelua.

        Jos joku niin haluaa baareissa käydä, on tarpeeksi rahaa, ja tykkää siellä olla ja viihtyy, niin mikäs siinä. Sallittakoon se heille.

        Moni varmasti tiedostaa sen, että ei siinä kovin paljon itua siinä räkäkänniin ja tolkuttomaan humalaan juomisessa ole. Menee rahat, terveys ja loppupelissä henkikin. Siis jos sitä tekee annosten kumoamista alkaa tehdä liian paljon. Mutta monet ns. vakikävijöistä menee niihin paikkoihin tuttuja tapaamaan ja heidän kanssaan juttelemaan ja aikaa viettämään. Osa menee yksinäisyyden ja seuranhakemisen takia. Ja osa alkaa käydä niissä paikoissa vähän niinkuin automaattipilottiohjauksella. Ennen kuin alkaa pohtia enemmän, että löytyykö muuta parempaa tekemistä. Joskus kyse on siitä, että ihminen on omaksunut huonot elämäntavat, jos ei ole vain löytänyt uutta sisältöä elämäänsä.

        Moni väkivallanteko, pahoinpidellyksi tai raiskatuksi joutuminen on tapahtunut ns. yöelämässä, viihteellä ja baarituttavien seurassa. Kyse on enemmän huonosta tuurista, ja siitä millaista porukkaa sattuu olemaan liikenteessä. Samoin joillakin alkoholin vaikutus, etenkin suurina määrinä näkyy väkivaltaisuuden ja muun lisääntymisenä omassa käytöksessä. Uhrin vikahan se ei ole. Vaan vastuu on meillä jokaisella. Myös rikosoikeudellinenkin. Eli jos esim. nainen on sattunut ottamaan alkoholia, ja vaikka siitä ajattelisi itse mitä tahansa, niin ei se ole mikään vapaalippu ja oikeus kenellekään käyttää hyväkseen puolustuskyvyttömässä, avuttomassa tilassa ja heikossa kunnossa olevaa. Moni hyväksikäyttö on valitettavasti tapahtunut alkoholin vaikutuksen alaisena, koska uhrilta on kadonnut kyky suojella itseään ja pitää itsestään huolta. Alkoholilla on valitettavasti sellaisia ominaisuuksia, että liian monta annosta otettuaan, sen vaikutuksesta ihminen menee varomattomaksi ja ottaa liian paljon riskejä, vaikka päihteettömänä ei niin koskaan tekisikään.

        Päihteettömänä elämisessä on monta hyvää pointtia. Niin talous, terveys, turvallisuus, kuin monessa muussakin mielessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      622
    Aihe