Ilta-Sanomien toimittajan outo tausta

Myyrä-työssä

Netistä löytyi erinomainen kirjoitus Ilta-Sanomien politiikan toimittajasta Johannes Kotkavirrasta, josta Jussi Halla-aho kirjoitti viimeisessä blogissaan.

Halla-aho mainitsee, että Kotkavirran vanhemmat ovat näkyviä vihreitä toimijoita. Tämä teksti kertoo asiasta aika paljon tarkemmin:

https://lasilaatikko.wordpress.com/2015/03/03/vaalikuume-liikaa-ilta-sanomien-vihrealle-toimittajalle-aloitti-raivokkaan-hyokkayksen-perussuomalaisia-vastaan/

29

3969

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • soininveli

      Eikö iltiksen toimittajalla saisi olla vanhempia vain poliittisesti valveutuneita vanhempia. Moni toivoo että jussin vanhemmat olisi käyttäneet kondoomia. Mutta nyt tuo vahinko on heivattu onneksi helv... suomesta.

      • Anonyymi

        Eikö tämä täytä vihapuhekriteereitä? Törkeää kielenkäyttöä.


    • kdsng

      Vihreän puolueen ajatusmaailman kannattajilla on ainakin vielä oikeus toimia eri ammateissa.
      Myös persulla on mahdollisuus olla Iltasanomien toimittajana.
      Eikä ole itsestään selvää, että kaikki seuraavat vanhempiensa puolueen kannattajina.

      • soininveli

        Hallahosta vain nnationalistiset rasistit saa kommentoida muille hihamerkit käteen ja ghettoihin..tuttua?


      • AvoinMaailma

        Halla-aho on poliittinen toimija, joka kuuluu Perussuomalaisiin. TÄmä on kaikkien tiedossa. Kotkavirta sen sijaan toimii neutraalin lehden suojissa. Olisi hyvä, että hän toisi avoimesti esiin omat kytköksensä.


      • soininveli

        Vanhemmat tokkopa noita kirjoituksia rustaa.


    • vekrwvb

      Kotka on munannut itsensä täydellisesti.

    • VOIHANVEE

      Mitä tota nyt lukemaan. Kaikkihan sen tietää, että joka ikinen lehti, mitä tässä maassa painetaan, niin on jonkun polittisesti omistama, ja nyt näin vaalien alla, jokainen huomaa, mitä puoluetta mikäkin paperi edustaa. Sitä oksettavaa kehumista ja valehtelua

    • Halla-ahon_äänestäjä

      ILTA-SANOMAT JULKAISEEN PUNAVIHREÄN TROLLITOIMITTAJAN ASIATTOMIA UUTISIA

      https://lasilaatikko.wordpress.com/2015/03/03/vaalikuume-liikaa-ilta-sanomien-vihrealle-toimittajalle-aloitti-raivokkaan-hyokkayksen-perussuomalaisia-vastaan/ Johannes Kotkavirta on Ilta-Sanomien tuore politiikan toimittaja, jonka molemmat vanhemmat ovat näkyviä vihreitä poliitikkoja. Hänen isänsä Ari Heikkinen on toiminut vihreiden puoluesihteerinä vuosien 1997-2007 aikana, noin kymmenen vuoden ajan. Puoluesihteerikautensa jälkeen Heikkinen sai Oulun kaupungin hallintojohtajan tehtävän vihreiden poliittisena virkanimityksenä. Kotkavirran äiti Eija Kotkavirta on ollut mukana kunnallispolitiikassa vuodesta 1993 saakka. Hän on toiminut mm. Keravan vihreät ry:n puheenjohtajana, ja nykyään hän toimii Oulun seudun Vihreät naiset ry:n puheenjohtajana.

      ASIANTUNTIJA lyttää ILTA-SANOMIEN TOIMITTAJAN Johannes Kotkavirran PUNAVIHREÄT TROLLAUSVÄITTEET - Kotkavirran epäpätevää lähdekäyttöä, sepitelmää ja asiatonta mielikuvitusta, ei tunne EU-lainsäädäntöä

      ILTA-SANOMAT VAIKENEE trollauksesta. Toimittaja Johannes Kotkavirta hyökkää ensin julkisessa informaatiotilaisuudessa puheenjohtaja Soinin kimppuun vetomalla entisen SKP-kommunistin puheisiin muka asiantuntijalausuntoina. Katso toimittaja Kotkavirran hyökkäys lehdistötilaisuudessa "Työmiehen tunti" kohdassa 32:40 https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/q9lnwh5s

      Kotkavirta levittää entisen SKP-kommunistin trollia Ilta-Sanomissa. Maahanmuuton asiantuntija tohtori Jussi Halla-aho kumoaa trollauksen naurettavana
      https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-vastaa-skp-professorin-kritiikkiin/
      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/scheinin hallaaho-32307

      Kotkavirta ei käytä asiantuntijaa eli tohtori Jussi Halla-ahoa, joka on maahanmuuton ammattilainen ja istuu EU-parlamentin maahanmuutto-ja turvapaikka-asioita käsittelevässä valiokunnassa eli LIBEssä eli Kansalaisvapauksien sekä oikeus- ja sisäasioiden valiokunnassa täysjäsenenä.

      Sen sijaan Kotkavirta levittää Ilta-Sanomissa entisen SKP:n poliittisen toimikunnan ja SKDL-SKP:n eduskuntaryhmän avustajan Scheininin mielipiteitä maahanmuutosta ja Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisesta ohjelmasta ilman, että Kotkavirta olisi varmistanut, olisiko kommunistikytköisen Scheininin mielipiteissä siteeksikään totuutta

      Sanoma-konsernin mamutusmielisten toimittajien pyrkimys levittää ensin väritettyä tietoa Perussuomalaisista ja sitten vaieta onkin viime aikojen merkittävin yleinen sensuuritoimi Suomessa, kun he eivät enää muuhun pysty internet-aikana (vanhaan aikaan HS hiljensi ja antoi potkut Kari Suomalaiselle, kun tämä arvosteli HS:n mamutuspolitiikkaa).

      Muutamia makupaloja Halla-ahon vastineesta toimittaja Kotkavirran Scheinin-trolliin
      https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-vastaa-skp-professorin-kritiikkiin/

      Kotkavirta: ”Scheinin huomauttaa, että siirtolaiset eivät jätä turvapaikkahakemuksia, vaan turvapaikanhakijat.”
      Halla-aho: Typerää saivartelua. Turvapaikanhakemisesta on tullut siirtolaisuuden muoto. Ihmisoikeusjärjestöt itse kutsuvat Välimeren yli tulevia ihmisiä siirtolaisiksi siitä huolimatta, että nämä lähes poikkeuksetta jättävät turvapaikkahakemuksen.

      Kotkavirta: ”EU-lainsäädännön mukaan turvapaikkaa on haettava ensimmäisessä maassa johon saavutaan.”
      Halla-aho: Niin on, mutta näin ei silti tapahdu. Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin on mm. linjannut, että Kreikkaan ei Dublin-asetuksesta huolimatta voida palauttaa turvapaikanhakijaa. Jos turvapaikkaa haettaisiin ensimmäisestä maasta, johon saavutaan, mistä Suomeen ja Ruotsiin tulevat turvapaikanhakijat Scheininin mielestä tulevat? Avaruudesta?

      VIIMEKSI SCHEININ ei osaa lukea ja ALKAA JOTENKIN MIELISTELLÄ LAPSIVAIMOJA? perheenyhdistämisessä (ensitulijathan ovat aina miehiä eli mm. Ruotsissa miesten määrä on lisääntynyt rajusti) tai mitä lienee ja
      Kotkavirta: ”Perustuslain vastaista syrjintää olisi myös ulkomaalaisille asetettava korkeampi avioitumisikäraja.”
      Halla-aho: Ei olisi. Ensinnäkään Scheinin ei osaa lukea. Ohjelmassa ei vaadita korkeampaa avioitumisikärajaa ulkomaalaisille vaan ulkomailta perheenyhdistämisen puitteissa tuotavalle puolisolle. Perheenyhdistämisdirektiivi nimenomaan sallii korkeamman ikärajan asettamisen näissä tapauksissa.

      LOPUKSI KOMMENTTI TOIMITTAJA KOTKAVIRRAN AMMATTITAIDOSTA YLEENSÄ
      https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-vastaa-skp-professorin-kritiikkiin/
      TOIMITUKSEN KOMMENTTI | Ilta-Sanomien haastattelema Scheinin esiteltiin IS:n jutussa Italiassa sijaitsevan Euroopan yliopistoinstituutin professorina. Jutussa jätettiin kuitenkin mainitsematta se, että hän on ollut keskeinen toimija SKDL:n ja SKP:n riveissä. Hän on toiminut muun muassa Suomen Kommunistisen Puolueen keskuskomitean jäsenenä. On kyseenalaista, voiko tiettyyn poliittiseen suuntaukseen vahvasti sitoutunut henkilö toimia uskottavana kommentaattorina poliittisiin opponentteihin liittyvissä kysymyksissä.

      • Persu-olen-itse

        Scheinin oli sivarina tai peräti lusimassa, en muista tarkalleen. Itsekin olen ollut sivarina joskus muinoin 80-luvulla. Hän oli silloin jo tunnettu älykkö.


      • Anonyymi
        Persu-olen-itse kirjoitti:

        Scheinin oli sivarina tai peräti lusimassa, en muista tarkalleen. Itsekin olen ollut sivarina joskus muinoin 80-luvulla. Hän oli silloin jo tunnettu älykkö.

        Älykkö? Piristän muistiasi. Ei älykkö, vaan kommunisti.


    • PSvoittoon
    • Violatoriii

      Hmm.

    • keijonetn

      Läpeensä suvakki pelle koko kaveri, mollaa jatkuvasti Trumpia keinolla millä hyvänsä

      • Soin1nveli

        Niin, kehua sitä pitäisi. Trump on ollut varsinainen menestys...


      • osattiinennenkin
        Soin1nveli kirjoitti:

        Niin, kehua sitä pitäisi. Trump on ollut varsinainen menestys...

        "Trump on ollut varsinainen menestys... "

        Tosiaan, onhan se hävytöntä että Trump on lähtenyt toteuttamaan ennen vaaleja äänestäjilleen lupaamiaan asioita. Suorastaan hävytöntä sellainen? Mutta lue sinä vaan niitä Kotkavirran ja muiden vihervasemmistolaisten toimittajien varmasti oikein tosi tosi totuusperäisiä juttuja niin et vahingossakaan omaksu vääriä mielipiteitä. Ja muista että Reagan oli sotahullu imperialisti, kuten Suomessa jo tuolloin tiedettiin kansaa valistaa...


      • Soin1nveli

        Juu valtionsalaisuuksia vuotava ja hänen rikoksiaan tutkivien instanssien erottaminen ja tutkintaa vaikuttaminen onkin hienoa ja kannatettavaa..
        Muualla tuota kutsuttaisiin maanpetokseksi ja dikdatuuriksi. Äärioikeiston mielestä kunniakasta ja kannatettavaa.. eipä ihme että äärioikeiston vaihtoehtoehto ei enää myy..


    • Titityyyyyyy

      Nyt tämä Kotkavirta jankuttaa lehdessä Trumpista, jopa Barcelonan iskun yhteydessä...

      Sama hemmo on kirjoittanut lehteen, kuinka Barcelonan terroriteko saattaa olla turismin vastustajien tekosia. Herralla on lennokas mielikuvitus, varmaan tuli paha mieli kun selvisi syylliset.

    • Puolueeton

      Entä sitten, jos vanhemmat tai itse on ollut vihreä? Se ei kerro, että on nyt siihen suuntaan kallellaan.

    • PunainenMoskeija

      Viherkommunisti on kommunisti vaikka voissa paistaisi. Näitä rittää tässä maassa vaikka kuinka kuten nyt vaikka Emma Karin "poliittinen" neuvonantaja ja appiukko Jaakko Laakso joka ei ole vieläkään huomannut että hänen unelmansa Neuvostoliitto on hajonnut.

      • Puolueton

        Odotin tätä vastausta. Halla-aho aloitti Viherkommunistina. Mitä päättelet tästä?


      • eihaluapuolustaaSuomea
        Puolueton kirjoitti:

        Odotin tätä vastausta. Halla-aho aloitti Viherkommunistina. Mitä päättelet tästä?

        Jussi on myös sivari.


      • Hänen vanhempansa EIVÄT ole kommunisteja, vihreitä eikä edes sivareita löydy suvusta, veikkaan.


    • tässätotuus

      Ari Heikkinen on aina ollut äärettömän tyhmä ihminen.

      • Korjaustotuuteen

        LOL. Oikea totuushan on, että Ari on erittäin fiksu ihminen ja lisäksi hän ei ole Johanneksen isä, vaan hänen isäpuolensa.


    • hljljvljgv
      • IslamKelassa

        Kaikkihan on fiksuja ihmisiä jotka haluavat Islamisoida suomen kehitysmaamuslimeilla..... kuten viherkommarit....Kommunismin tilalle on tullut islamismi......


    • kalifatiksi

      Tuhoa Suomi. Viherpelet pöllyssä..

    • Anonyymi

      tappavaa politiikkaa

      PS ainoa oikea

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe