Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

s-etukortti

etukorttijuttu

Moi

Minulla on s-etukortti debit, se tavallisin. Maksutta saa paremman, mutta kertyykö sillä paremmin bonuksia? Nytkin on tullut ihan hyvin takaisin ostoksista, eli rahaa tilille, ja maksan aina pankkikortilla ja niin kai olisi jatkossakin.

Vaihdan parempaan S-Etukortti Visa Credit, S-Etukortti Visa Debit tai S-Etukortti Visa Credit/Debit, jos niillä saa enemmän bonuksia.

5

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5plus2

      Riippumatta siitä minkälainen kortti sinulla on käytössä, niin bonus kertyy aina osuuskaupan bonustaulukon mukaisesti.

      Mutta jos kortissasi on tosiaan maksuominaisuus, ja käytät sitä maksaessa ostoksia ässän liikkeissä, niin maksutapaetua saat 0,5% joka kuukausi bonuksen päälle. Eli tavallaan kerryttää "paremmin" bonuksia. Mutta tuon tavallisen s-etukortti debitin ja visa debitin maksutapaedussa ei ole käsittääkseni eroa. Visa-mallisessa kortissa on kumminkin se etu, että se on oikea pankkikortti, ja voit ostella vaikka lidlissä tai keskon kaupassa myös.

      VIsa korttia voit myös käyttää verkkokaupoissa maksamiseen. Myöskin visa debit on mielestäni turvallisempi vaihtoehto normaalille debitille, koska alle 50e ostot voi tehdä vain nimmarin väärennöksellä kuittiin, jos korttisi siis varastetaan.
      Visa debitissä taas on alle 25e suuruisille lähimaksuostoille rajoite, että kortti väkisin joskus pyytää pin-koodin, mikä ehkäisee kortin väärinkäyttöyrityksiä, ettei kukaan voi korttia pikkuostoilla tyhjentää enää nimmaria väärentämällä.

    • Prokuristi

      Huomaa myös, että kannattaa valita sellainen osuuskauppa "kotikaupaksi", jossa maksimibonukset saa vähimmillä kuukausiostoksilla. HOK-Elannolla esimerkisi maksimiin vaaditaan 1500€ ostot kuukaudessa, mutta vaikkapa Turun osuuskaupassa riittää 900€. Tästä syystä siirsimme jäsenyyden Turkuun, vaikka asumme Espoossa. Asuinpaikalla ei jäsenyyden kannalta ole mitään merkitystä. Koko ajan tulee 5,5% bonusta ja maksutapaetua yhteensä.

      • Paitsi että ylijäämänpalautukset tulevat ainoastaan omaan osuuskauppaan tehdyistä ostoista. Jos oman alueen osuuskauppa ei sellaisia maksa, niin silloin toki on ihan sama mihin osuuskauppaan kuuluu, mutta esim. itsellä jäisi vieraaseen kauppaan kuulumalla pari sataa euroa vuodessa saamatta.


    • Anonyymi

      Oikeasti kyseessä on profilointikortti , jolla tehdään tilastoa ostotottumuksistasi . Kauppias tutkii, miten tyhmää kuluttajaa voisi lisää kusettaa. Ne bonukset on jo etukäteen lisätty hintoihin.

      • Anonyymi

        "Oikeasti kyseessä on profilointikortti , jolla tehdään tilastoa ostotottumuksistasi . Kauppias tutkii, miten tyhmää kuluttajaa voisi lisää kusettaa. Ne bonukset on jo etukäteen lisätty hintoihin."

        Entäs sitten. Jos sen lisäksi, että hinnat ovat halvemmat kuin kilpailijoilla, saan bonusta 5,5% ostosten summasta. Olisin tyhmä, jos en ottaisi tililleni 500-600 euroa vuodessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe