Oli jo tiedossa

minkä_teki

Poikani tilasi minulle kannettavan Saksasta - WINDOWS 8:lla!!!

Tiesin kokeilemattakin Windows 8:n olevan pelkkä buginen sontakasa. Eilen sitten postista kone tuli ja kyllä on muuten äärimmäisen epälooginen ja hidas ulosteviritys koko Windows!!

9

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä_valitat

      Mikset palauta sitä kauppaan? Kyllähän minkä tahansa postimyynnistä ostetun tavaran saa palauttaa ilman syytä ja saa kaikki rahat takaisin.

    • rivien_välissä

      Tämä on taas sen saman linux-urpon aloitus, joka tekee tänne näitä samanlaisia aloituksia vähän väliä edistääkseen omaa propagandaansa.

    • kjhlsdkjglghl

      Ei taida olla hyvät välit. Onhan se suoraa vittuilua tilata kone WINDOWS 8:lla!!!

    • poisvaan

      Suosittelen palauttamaan.

    • Kaaleppijooseppi

      Seniileille ei ehkä paras ostos tuo W8 jos on tottunut Windosw 7 tai sitä aikaisempiin. Oletetaan että toiminnat löytyy samoista paikoista kuin aikaisemminkin (samahan se on muissakin elämän tilanteissa seniikiksi kehittyneille aivoille)

      Minulla ei ole ollut isompia ongelmia sen jälkeen kun OPETTELIN kasin uudet toiminnat ja paikat mistä mikin asia löytyy.
      Olen 69 vuotias mies ja kai itsekin seniili, uuden oppiminen hitaampaa kuin 20-vuotiaana mutta uteliaisuus ja halu oppia uutta ja periksiantamattomuus korvaa puutteet.

      Minusta osoittaa suurta tyhmyyttä ja tietämättömyyttä moittian kasia. Voihan olla että jotkin ongelmat johtuu jostain koneen viasta tai asennusvirheestä. Kun kaikki on kohdallaan niin toimii kuin junan vessa.

      Olen kuitenkin sitä mieltä että käytän Win 7 niin kauan kuin siihen tehdään turvapäivityksiä ja sen jälkeen opettelen taas kympin käyttöä pääjärjestelmänä.
      Minulla on jo nyt Win 10 asennettuna toiselle läppärille ja ennakkokokemus on positiivinen, toimii hyvin perus surffailussa mutta bukeja saataa vielä olla ym. mutta ne ei tarkoita sitä että käyttöjärjestelmää pitäisi alkaa moittimaan, onhan se vielä toistaiseksi keskeneräinen.

      • Kaaleppijooseppi

        Selvennykseksi jos joku ihmettelee kun puhun kolmesta käyttiksestä jotka minulla käytössä.

        Minulla on pöytäkone missä win 7 ja läppäri missä on käytössä Win 8.1 ja toiselle kovolle asennettuna Win 10 jonka aika-ajoin vaihdan kasin tilalle ja testailen sen käyttöä.

        Normi surffailun käytän W7 noin 70% ja W8.1 moin 30%. W10 on testimielessä asennettu omalle kovolleen eikä siten ole jatkuvasti valmiina käyttöön.


      • mikään-ei-muuttunut

        Nehän löytyy samoista paikoista kuin seiskassa, ainut että mahdollisuuksia tehdä asiat monesta paikasta on nylyään uutta, edelleen voi vanhaankin tyyliin tehdä samat asiat.


      • myös_7_haukutaan

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/8616832
        Jos lueskelee noita vanhempia win7 keskusteluita, niin ihan samalla tavalla 7-palstallakin riehui linux-trolleja dissaamassa seiskaa. Samat trollit nyt vain haukkuvat kasia.

        Ei kukaan kuitenkaan vakavissaan ole sitä mieltä että kasissa jotain vikaa olisi. Vitsiksi tarkoitettujahan nuo ovat kuten tämänkin ketjun aloitusviesti. Aloittajan tosiasiallinen mielipide on että kasi on pelottavankin hyvä, ja uhka linuxin yleistymiselle.


    • Ubuntu_toimii

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      482
      3485
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3411
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      140
      2986
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2282
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2150
    6. 211
      1562
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1271
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1270
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1090
    Aihe