Pakkohoito on tuottava business tohtorimafialle.

Sihuli

Psykiatria on mafia, mafia joka markkinoi vanhukset, vangit, laitoslapset, kehonkipupotilaat, kaikki keta kiinni saa psykiatrian teollisuudelle tuottopilleri orjaksi ..suomi on sairastunut psykiatriaan kuin natsisaksa eugenismiin ..samaa sukua ne on molemmat psykiatrien tekemia ja suomen julkinen on gestabo menttaliteetilla toimiva kauhuhallinto ..se pakottaa jokaisen kehon Kivusta kärsivän mafian ottein roska teoreetikolle , Kotka on harjaantuneet barbaariin ihmiskauppaan...barbarismia psykiatria on ollut alusta alkain... Freud Tuotti varoja opioideina kolleegoilleen, joita hän markkinoi uhreilleen ja kun uhrit alkoi vapista opioideista niin satuseta Freud intti..se on psykosomatia ja keksi psykosomatian etta kollegat saa rahaa..ja gollegat julisti freudin roska mielipiteet tieteeksi..ja jotkut sairaat persoonallisuudet yhä opettaa tuota sairasta freudia ja harjoittavat sadistista terroria potilaita kohtaan.

Suomessa tomtpriserna mafia rahastaa kelan kassat psykiatrialla. Zyprexasta tohtori mafia sai v. 2013 vain 38 miljoonaa ja rinnakkaistuotteilla miljardin.

Eli koko psykiatria pyörittää mafia .

Monet psykiatrit ovat IT-sektorn uhreja.
He eivät ole huomanneet että koululääketeollisuus opettaa psykiatriaa tieteenä..Vaikka se on vain teoria kuten pannukakku
Ja kaikki teoriat elävät aikansa kuten kommunismi.
Ensin teoriat totalitarisoituvat kuten kommunismi.
Totalitarisoituneet teoriat tulevat agressiivisiksi, gestabomaisiksi juntaksi, kuten meillä oleva psykiatria on.
Totalitaristit ovat merkanneet joka kivun mielisairaudeksi paansarysta kantapaakipuun. Sairaita totalitarismissa ovat vain totalitarismin harjoittajat.

Suomalaiset te tulette kärsimään paljon näistä sadistisista teorioista joita freud opetti, teitä Tullaan markkinoimaan juntan ottein psykiatrian teollisuudelle tuottopilleri orjaksi,...ja teitä pakotetaan uskomaan psykiatrian totalitarisia iskulauseita ja teidät pakotetaan tuottamaan tohtorimafialle rahaa hermomyrkkyina ja ellette tuota junta hakee pakolla tuottamaan.
Psykiatria on junta koka Eli sieda Pienintä vapaa ajattelua..ja suomen koko itsenaisyyden anka on ollut samaa gestabo aikaa.

mutta odottakaa..silla utse suomi Tullaan juntan ottein siirtämään pakkohoitoon itään...pakkohoitoa suomi tulee saamaan, koska se utse oli musta pakkohoito maa...koska suomi on sairastunut teorioihin, kuten SS saksa eugenismiin ja psykiatria on yhtä sairas kuin eugenismi, Jota hitlerille opetettiin,,samoin suomalainen kun se tulee ulos koululaääketieteestä valmiina tohtorina se tulee ulos aivopestyna psykiatria hulluna kuten SS sotilas.
Ja on valmis gestabomaisiin pidätyksiin ja Valmis sadistisesti inttämään jojka kehonkipua mielisairaudeksi sairaiden oppien mukaan, jota psykiatria hänelle opetti.

mutta hän itse on Saras, koska on pakotettu Lukemaan sairaita teorioita ja saastuttamaan aivonsa roskateorioilla.

Tallaisia mafiamaisia teorioita vastaan ei voi taistella,,

Mutta me voimme sanoa nuorille.." Lähtekää maasta suomi on sairastunut sairaisiin totalitaarisiin teorioihin.
Ja niille joiden on pakko olla maassa voimme sanoa " älkää menkö gestabomaiselle julkiselle valittelee kehon vaivoja..sillä se on varmin tappa joutua "hullen kirjoihin" koska suomea ja sen koululääketiedetta vaivaa mafia joka Gestabon ottein markkinoi ihmisiä psykiatrian hermomyrkkyteollisuudelle, ja sitä ei tule loppua niin Kauan kuin suomi on itsenäinen.

60

314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dadadaa

      totta joka sana...minun mielestä mielisairaaksi ihminen tulee freudia lukemalla tai muita narsistisia teorian guruja, jotka ovat niin narsistisia että vaativat omien mielipiteidensä julistamista tieteeksi..
      tämä narsismi näkyy koko psykiatrian teoriassa, joka on sadistinen.

      me saamme vapaan maailman vain psykiatrian kieltämisellä.
      ja psykiatriaa ei voida kieltää ennen kansanäänestystä
      ja kansanäänestyksiä emme saa niin kauan kun julkisjuntta tuottaa palveluja, koska julkisjuntta pelkää ettei kansa äänestäisi heidän ala arvoisia palveluja ja siksi julkista pakolla pidetään ja julkisen sisällä on gestabo, joka vie gettoon jokaisen joka on tohtorimafian kanssa eri mieltä ja pakkohoito on tuottava bisness..se tuottaa 5-7000 e hermomyrkkyinä tohtorimafialle..yhteiskunta maksaa kulut, joten bisness on bruttoa tohtoreille..kela maksaa..ja sinä kelalle..meidän mädässä yhteiskassa ja julkistalouskolhoosissa.

    • Hiijj

      Noh, psykoanalyysiin en usko. Mutta jos minua pentele vie ahdistaa, masentaa ja minulla on harhoja niin ilman muuta haluan reseptin pillereihin jotka vähentävät oireitani. Jos haluaisin ihan vapaaehtoisesti kokea harhoja niin sillon voisin syödä happoa.

      • bhulk

        Rikki-vai suola? Vai kenties sitrus?


      • PysykääKaukana

        Lääkkeet eivät paranna ketään, eivät koskaan ole parantaneetkaan. Mielialalääkkeet kehitettiin ihan eri käyttötarkoituksiin kuin mitä ihmiset noin yleisesti ottaen kuvittelevat. Niillä halutaan tuhota ihmisiä, psyykkisesti, -fyysisesti ja henkisesti, Ihmisistä halutaan tehdä elottomia ja toimintakyvyttömiä kuoria, zombeja jotka eivät kykene itsenäiseen ajatteluun. Heidän aivonsa tuhotaan hermomyrkyillä aka. mielialalääkkeillä, ja kun prosessi on saatu päätökseen, on ihminen helpommin alistettavissa oleva, älyllisesti imbesillin tasolle jämähtänyt kontrolloitava ameeba, joka ei kykene toimimaan funktionaalisesti.

        Psykiatria kehitettiin, jotta ihmisiä saataisiin kontrolloitua mahdollisimman paljon, lääkkeillä tuhotaan ihmisten terveys, ja huuhaa-tason psykiatrisilla diagnooseilla heidän elämäänsä pyritään rajoittamaan ja hankaloittamaan mahdollisimman paljon. Kuka tahansa psykiatrin hoidon alaisuuteen hakeutunut ihminen on ajan saatossa huomannut sen, kuinka heidän koko elämänsä on kaikilta osin luisunut alamäkeä, sen jälkeen kun he hakeutuivat lääkärin vastaanotolle, ja heidän aloitettuaan mielialalääkitys. Psykiatria on puhtaasti pseudotiedettä, yhdenkään mielenterveydenhäiriön olemassa oloa ei ole pystytty todentamaan minkäänlaisin testein, ei koskaan.


    • fuckthenation

      "Noh, psykoanalyysiin en usko. Mutta jos minua pentele vie ahdistaa, masentaa ja minulla on harhoja niin ilman muuta haluan reseptin pillereihin jotka vähentävät oireitani."


      lääkkeet tuhoavat aivoja hitaasti sekä muutakin elimistöä.
      Psykiatrian kieltäminen olisi hyvä asia.

      • Kbbono

        No mutta eikös jotkut ihmiset mene psykiatrille ihan vapaaehtoisesti? Haetaan apua omiin oireisiin. En tiedä sitten miten paljon se auttaa.


      • heqtetgfd

        Psykiatriasta pitäisi tehdä vapaaehtoista siinä missä Tarot-korttien lukeminenkin on. Pakottamisoikeuden poisto johtaa parempiin tuloksiin. Ihmiset voisivat itse päättää haluavatko hakeutua psykiatrien tykö kuuntelemaan valheita vai mennäkö jonnekin, missä huolia ja elämänongelmia halutaan kuunnella.


      • Lnönpno

        Mitäs jos joku on todella sekaisin? Haittaakse mitään?


      • hohhoijjjaa

        entä kun naapurin pera tulee takapihalle ja teurastaa kaksi kissaani ja huutaa katsoen taivaalle että jeesus käski tehdä niin ja tanssii kuvitteellisten möhköelefanttien kanssa? eikö silloinkaan pitäisi pistää hoitoon? vai kysytäänkö eka peralta, että haluaako hän pakkohoitoon?


      • fuckthenation
        Kbbono kirjoitti:

        No mutta eikös jotkut ihmiset mene psykiatrille ihan vapaaehtoisesti? Haetaan apua omiin oireisiin. En tiedä sitten miten paljon se auttaa.

        tietämättömyyttään ne sinne menee.
        kelkasta et ehkä ikinä pois enää pääse sen jälkeen..


      • fuckthenation
        Lnönpno kirjoitti:

        Mitäs jos joku on todella sekaisin? Haittaakse mitään?

        todella sekaisin on vain lääkärin sana paperilla.
        suurin osa ei ole, mutta sana paperilla käskee olemaan.


      • fuckthenation
        hohhoijjjaa kirjoitti:

        entä kun naapurin pera tulee takapihalle ja teurastaa kaksi kissaani ja huutaa katsoen taivaalle että jeesus käski tehdä niin ja tanssii kuvitteellisten möhköelefanttien kanssa? eikö silloinkaan pitäisi pistää hoitoon? vai kysytäänkö eka peralta, että haluaako hän pakkohoitoon?

        ei tule laittaa ketään pakkohoitoon.

        se on ihmisoikeuksien vastaista toimintaa.

        hoitoon tulee itse suostua. Putka riittää ihmisen rauhoittamiseksi.


      • heqtetgfd
        hohhoijjjaa kirjoitti:

        entä kun naapurin pera tulee takapihalle ja teurastaa kaksi kissaani ja huutaa katsoen taivaalle että jeesus käski tehdä niin ja tanssii kuvitteellisten möhköelefanttien kanssa? eikö silloinkaan pitäisi pistää hoitoon? vai kysytäänkö eka peralta, että haluaako hän pakkohoitoon?

        aivan, kuten nimim. fuckthenation sanoi. jos naapuri riehuu rikkoen toisen omaisuutta tai tappamalla kotieläimiä, kuuluu asia poliisille. sellaisesta toiminnasta kuuluu rangaista tekijää. en ymmärrä mitä tekemistä millään "hoitamisella" olisi rikoksen teon kanssa. ja naapurilta ei kysytä haluaako hän putkaan, oikeuden eteen, vankilaan tai muutoin rangaistavaksi.


      • heqtetgfd

        todellisesta sekavuudesta todistaa hakeutuminen psykiatrille elämän vastoinkäymisten kohdatessa. suurempaa karhun palvelusta ei voi itselleen tehdä.


      • tiuliu

        tosiasiassa tohtorit on koulittu siftaamaan kehon kivut psyykkiseksi ja sen ovat opettaneet psykiatrit opettamalla sairasta roskaa kuten psykosomatia ym ja sit ku vaadit tutkimuksia etka hyvaksy sadistista roskateorioilla simputusta niin suomalais sadisti ei tutki vaan kutsuu pakkohoidon..tama tapahtui minulle menigissa ja aivokasvaimessa.....syyna vain se etta on sairastunut.
        voi kuinka saalimaton ja raaka suomalainem on sairaita kohtaan. barbaari. ja jokainen joka luulee viisas olevansa ja ivaa kuin narsisti kehon kipuja...psykiatrialla on HITLER ja ihmisoikeuksien loukkaaja ja jokainen psykiatriaa markkinoiva henkilo on laaketeollisuuden puhetorvi, tosin monet heista on niin tyhmia, etteivat he tajua etta koko psykiatria on laaketeollisuuden luomus, jonka tavoite on sortaa kansaa ja hyodyntaa kaikki elaman olosuhteet (vanhuuden, vankeuden, kehonkivut kaikki) tohtorimafia hyodyntaa psykiatriaa vaarinkayttaen rahaksi keinoja kaihtamatta vaikka pakolla tuottamaan tohtorimafialle rahaa, joka on psykiatrian tehtva nr. 1
        barbarismia ja sairasta saastaista valhetta ja barbaarisia hoitomenetelmia koko psykiatria..hyi mihin raadollisuuteen isanmaani on saastunut. hyi. kuvottavaa mita barbarismia ja sadismia koko teoria.
        olen 100 % varma siita etta jokainen psykiatriaa opiskela on raaka barbaarinen luonne, ei muuten tuollainen julman sadistinen teoria voi kiinnostaa ihmista.
        teoria on kuin pannukakku ja barbarismi nakyy naillkin sivuilla siten etta barbaarit jopa netissa nakematta yksiloa kayttavat narsistisia (mielisairas ym.halveerausta ja loukkauksia niita vastaan jotka ei ylista ja jumaloi narsistista ja sairasta teoriaa..voin kuvotella millaisia sadistisia diaknooseja he latoo heti jokaisen paalle joka hiemankaan uskaltaa kritisoida heidan sairaita teorioitaan, joita he latelevat (jopa netissa) kuin SS sotilas juutalaisen paalle..samaa sadismia se suomessa harjoitettu psykiatria on.
        jostain syysta kun ihminen lukee psykiatriaa hanesta tulee sadisti, koska teoria itse asiassa sadiamia alusta loppuun..siis opetettua sadismia kuten nazizmi.
        jos psykiatria kiellettaisiin siita tefvehtyisi koko maailma.


      • jallu111

        Taidat kohta päästä takasin hoitoon.


      • Sallmas
        jallu111 kirjoitti:

        Taidat kohta päästä takasin hoitoon.

        Psykiatrit hoitavat kuvitteellisia tauteja joita ihmisilla ei ole.
        He tekevat vakivalloin hermomyrkkyja injektoimalla (raiskaukseen verrattava vakivalta rikos) toisen ihmisen kehoon lupaa kysymatta ja tekevat kemiallisen epatasapainon ihmisille hermomyrkyillaan
        Kemiallisen epatasapainon.nakee kilometrien paahan niista joita he ovat tuhonneet myrkyillaan
        -heidan puhe sammaltaa hermomyrkyista.
        -heidan maksa munuiset haima koko keho on turvoksissa hermomyrkyista.

        -he.kulkevat naama alaspain, koska heille on tehty kemiallinen krooninen depressio dobamiini sulkijoilla,
        Etta, heilla saadaan tehda lisabisnesta pakottamalla syomaan masennuslaakkeita kemiallise.sti dobamiini sulkijoilla tehtyyn masennukseen.

        Karuselli pyorii, kauppatavarana oleva yksilo karsii ja tohtori mafia keraa rahat kelalta ja sanoo me olemme ihmistuntijoita..ainoa keta he auttavat on heidan yhteinen lompakko laaketehtaassa.

        He.keksivat satuja kuten psykosomatia, ja nain saavat kehon kipu potilaista kauppatavaraa.

        Koululaaketieteen arvostusta tulee laskea,
        Se on ainut barbaari.joka haukkuu ihmisia mielisairaaksi,

        Kiiinalainen tai sivistynyt kasvilaaketiede tai.mikaan muu laaketiede ei hauku ihmisia mielisairaaksi
        ,ei esiinny ihmistuntijana
        Ei vakivalloin injektoi aineitaan.
        Ei kidnappaa kuin isis ihmisia kotoaan tai terkkareista kekitysleiriin, eika injektoi aineitaan vakivalloin
        Ei kay kauppaa ihmisten nakymattomalla psyykella..

        Koululaaketiede on ainoa julmaa brutaalia barbaaria ihmiskauppaa harjoittava vakivaltainen KGB menttaliteetilla toimiva barbaari,
        Siksi valtion tulisi siirtaa verotuki koululaaketieteen teorioiden opetukselta pois
        Ja siirtaa sivistyneemmille laaketieteille joita aasian yliopistot ovat tutkineet (kasvilaaketiede)

        Koska koululaaketiede on KGB rautkoura sadistisiin teorioihinsa jaatynyt typerys tulee typerykselta ottaa verorahaa pois etta sen arvo ja arvotus laskee kuin saksan nazeilla jotka oli samanlaisia ihmisten haukkujia kuin.koululaaketiede nyt on
        Ja syyna se etta valtio maksaa hermomyrkyt ja tuota rahaa saadakseen laaketeollisuus kouluttaa tohtorit vainoharhaiseksi naziksi jotka nakeee mielisairauksia kaikkialla kuin KGB agentteja ja kaikki tama rahan takia.

        Hyvin vakivaltaisia barbaareita ne psykiatrit on,
        Pahempia kuin nazit..
        -
        Itsekoettuna tiedan etta psykiatrit ovat rosvojoukko joka leimaa ihmisia aivokalvon tulehdus oireista, koska kela maksaa ihmiskaupassa markkinoidut hermomyrkyt.
        On jokainen kehon kipu potilas potentiaalien kauppatavara kanditaatti.
        Pahinta on rajut oireet, jotka on merkattu psykosomaattiseksi.
        Siina on.moni aivokalvon.tulehdus potilas jaany ilman.hengityskoneita hakuttuna,.loukattuna.jaany kuolemaan.ja virumaan oman onnensa jojaan,
        Terveyskeskuksiin ei voi menna rajuja oireita valittaa, koska nazit opettaa etta ne on mielisairautta.
        He opettavat psykosomatiaa etta saavat rahaa kelalta jokaisesta hermomyrkyilla tuhottavasta uhrista.

        Ei psykiatreja kiinnosta mita yksilo joutuu karsimaan,
        He odottavat etta heita kumarretaan syvaan kuin kuningasta ilman vaatteita.
        He.ovat suomen rautakoura KGB,
        He vangitsevat kuin kulakke ihmisia tutkimatta rajuista kehon oireista, he ovat sieluttomia barbaareita.
        Jarjettomoa mielipuolia suoraan sanottuna GESTABO
        he kiristavat ihmisia etta vapaaksi et paase
        Ennen kuin tuotat rahaa ja syot joka pillerin.


    • älyhoiiiiiiiiiii

      josko otettaisiin ne foliohatut pois päästä ja ajateltaisiin maalaisjärjellä. ensinnäkin, se on sinusta itsestäsi kiinni "aivopestäänkö" sinut vetämään nappia naamaan. mutta tämä teksti vaikuttaa jo paranoidiselta. kuinka voit syödä edes c-vitamiinia purkista ilman että luulet lääketeollisuuden vedättävän sinua? äly hoi. on olemassa oikeasti asiantuntevia järkeviä lääkäreitä jotka ovat olleet pitkään alalla. se on potilaan oma tehtävä tunnistaa hyvä pätevä lääkäri siitä lääkefirmojen bisneksen tekijästä.

      • Hulluusjyllää

        Ei ole omasta itsestä tämä asia kiinni laisinkaan, ihmisiä huijataan, manipuloidaan, ja toisinaan jopa suoraan sanottuna painostetaan käyttämään näitä lääkkeitä. Esimerkiksi Kela ei maksa sairauspäivärahaa, jos henkilö ei syö lääkkeitä, tai vähintäänkin teeskentele syövänsä niitä. Jos lääkärillä herää epäilys, ettei potilas syö lääkkeitään, niin henkilö saatetaan määrätä tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon psykiatriseen mielisairaalaan, ja hänelle pistetään neurolepti-injektio suoraan pakaraan. Tämä on sadistista, ja täysin mielivalaista touhua, joka on Suomen laissa täysin sallittua. Ihmisiltä riistetään heidän oikeus päättää omasta kehostaan, heidän itsemääräämisoikeuttaan ja ihmisarvoaan rikotaan räikeästi. Jos yrität tehdä valituksen korkeimmille tahoille, ei asia etene yhtään mihinkään suuntaan, koska Suomessa ja myös muualla maailmassa toimii psykiatrisen alan ihmisiä asiantuntijoiksi tekeytyneenä, lääketehtaiden talutusnuorassa kävellen. Tämän laillisen huumausainebisneksen ei anneta mennä nurin missään nimessä, ei vaikka lääkkeistä aiheutuneita kuolemantapauksia on satoja tuhansia, ellei jopa miljoonia joka ikinen vuosi ympäri maapalloa. Psykiatria on moderni versio natsi-Saksan aikaisesta Gestapo-rikollisjärjestöstä, joka alistaa, tuhoaa ja tappaa ihmisiä.


    • fuckthenation

      Ei ole, ja piste mitään asiantuntevia. samaa porukkaa ovat kaikki.
      Kukaan ei puhu c vitamiinista mitään.
      Tiedät varsin hyvin lääkkeiden haitat ja tiedät mitä on vastentahtoinen hoito.
      sadattuhannet uhrit eivät voi olla väärässä.

      miksi yhteiskunta sallii tällaisen?

    • fuckthenation

      "se on potilaan oma tehtävä tunnistaa hyvä pätevä lääkäri siitä lääkefirmojen bisneksen tekijästä."


      ei ole mitään tehtävää.
      lääke on lääke, oli lääkäri kuka hyvänsä.
      asia ei muuta höpöttämällä.
      tästä on kirjallisuuttakin.

    • Cuvuvi

      Jos pakkohoito on bisnestä niin miksi sinne on vaikea päästä?

    • anarkistimies

      Se on paskapuhetta.
      Sinne pääsee helpommin kuin aiempina vuosina, ainakin itse koen asian niin
      ja mitä olen monilta kuullut.
      Nyt ollaan varovaisempia kun on kaikenlaisia auvisia esiintynyt ympärillämme.

      Pakkohoito on riskinä kaikille niille varsinkin joilla on papereissa hullun leima.

      Hyvinvointivaltiossa tuo hullun leima tulisi poistaa tai sen pitäisi ainakin vanhentua
      hyvissä ajoin, ennenkuin se pilaa uhrin oman elämän.

      Itsehän en hyväksy siis laisinkaan koko touhua mutta se on siitä huolimattakin
      käsittämättömän julmaa.

      menisivät vittu muihin duuneihin sieltä osastoilta ja mt-yksiköistä...koko järjestelmä
      on ihan selkeesti vain työpaikkojen mahdollistamista kaikille mt-potilaiden kustannuksella.
      Ei siinä ole mitään järkeä.

      • Skitsogirl

        Toisin on. Kukaan ei halua olla psykoosissa. Jokainen sellaisen/sellaisia kokenut ymmärtää sen olevan kamalin kokemus ikinä. Olen itsekin skitsoaffena lopettanut lääkkeiden syönnin niiden kauheuden vuoksi useamminkin mutta kun psykoosia pukkaa.. Nykyään onneksi voin olla näitä ilman! Vaikka kognintiiviset kyvyt eivät palaudu(mitkä neuroleptit joiltain vie) en osaa enää tehdä mitään loogista tehtävää, kiitos neuroleptien. Mutta punnitkaa hyötyhaitta suhteet. Ilman sairaalahoitoa olisin jo kuollut. Viimeistään nestehukkaan ja ravinnon puutteeseen. Tai olisin voinut jostain syystä vahingossa tapattaa itseni. Ystäväni taas olisi päästänyt perheenjäsenensä hengiltä. En väitä että hoitajat ja lääkärit ovat lähes koskaan oikeudenmukaisia. Olen itse kokenut erittäin huonoa kohtelua näiltä tahoilta. Lepositeissäkin pidettiin TURHAAN yli vuorokauden!! Systeemiä tulee todellakin muuttaa. Mutta pakkohoito tulee jättää jos minua ei kuljetettaisi sinne kiinnipidettynä ja sidottuna en olisi sinne päätynyt. Eikä moni muukaan olisi saanut APUA. Myös monet saa turhasta väärän leiman sekä passitetaan sinne. En myöskään kiellä gang stalkingia mutta en pahemmin asiaa ajattele koska saatan seota kun päässä alan vääristelemään asioita. Itsetuhoiset masentuneet tarvitsevat myös apua. Ei toisen saa antaa vahingoittaa/tappaa itseään. Olen hyötynyt sekä hävinnyt hoidosta. Mutta hyötyhaitta suhde.


      • dasälkj
        Skitsogirl kirjoitti:

        Toisin on. Kukaan ei halua olla psykoosissa. Jokainen sellaisen/sellaisia kokenut ymmärtää sen olevan kamalin kokemus ikinä. Olen itsekin skitsoaffena lopettanut lääkkeiden syönnin niiden kauheuden vuoksi useamminkin mutta kun psykoosia pukkaa.. Nykyään onneksi voin olla näitä ilman! Vaikka kognintiiviset kyvyt eivät palaudu(mitkä neuroleptit joiltain vie) en osaa enää tehdä mitään loogista tehtävää, kiitos neuroleptien. Mutta punnitkaa hyötyhaitta suhteet. Ilman sairaalahoitoa olisin jo kuollut. Viimeistään nestehukkaan ja ravinnon puutteeseen. Tai olisin voinut jostain syystä vahingossa tapattaa itseni. Ystäväni taas olisi päästänyt perheenjäsenensä hengiltä. En väitä että hoitajat ja lääkärit ovat lähes koskaan oikeudenmukaisia. Olen itse kokenut erittäin huonoa kohtelua näiltä tahoilta. Lepositeissäkin pidettiin TURHAAN yli vuorokauden!! Systeemiä tulee todellakin muuttaa. Mutta pakkohoito tulee jättää jos minua ei kuljetettaisi sinne kiinnipidettynä ja sidottuna en olisi sinne päätynyt. Eikä moni muukaan olisi saanut APUA. Myös monet saa turhasta väärän leiman sekä passitetaan sinne. En myöskään kiellä gang stalkingia mutta en pahemmin asiaa ajattele koska saatan seota kun päässä alan vääristelemään asioita. Itsetuhoiset masentuneet tarvitsevat myös apua. Ei toisen saa antaa vahingoittaa/tappaa itseään. Olen hyötynyt sekä hävinnyt hoidosta. Mutta hyötyhaitta suhde.

        Minun kokemukseni mukaan pakkohoito oli täysin hyödytöntä säilömistä viikoiksi laitokseen, jossa asui omituisesti edestakaisin käytävällä käveleviä lääkkeiden vammauttamia ihmisiä sekä läskipersehoitajia, jotka istuivat facebookissa aamusta iltaan ja kävivät siinä välillä "tauolla" tupakilla. Tollot lääkärit kyselivät suurinpiirtein kerran kahdessa viikossa muutaman minuutin ajan ihmeellisiä kysymyksiä kuvittelivat mitä ilmeisemmin, että vieressäni seisoi mielikuvituskavereita jotka kuiskuttelivat korvaani neuvoja. Olin hyvin pahoillani, etten voinut eläytyä kovin syvällisesti tarjottuun rooliin heidän omituisessa huvittavassa roolileikissään, mutta näyttivät ottavan asiansa hyvin vakavasti. Edelleenkin papereissani lukee, että kuulen "ääniä", vaikka en ole koskaan kuulltu ääniä elämässäni paitsi niitä, jotka tulevat korvan kautta ympäristöstä. Ilmeisesti sekin oli liikaa. Tosiaan kokemuksen jälkeen voin syvällä rintaäänellä todeta, että näin skitsofreenista kokemusta ei halua uusia toista kertaa. Lääkärit olettavat ventovieraista ihmisistä asioita ja täyttävät vilkkaalla mielikuviuksellaan kohtia, jos potilas ei ilmaise itseään selkeästi ja jos taustalla on vähänkin "psykoottisuuteen" viittavaa..On tosiasia että Suomessa käytetään huomattavan paljon enemmän pakkohoitoa kuin olisi tarve tai mihin olisi perusteita. Hyvin harvoja se todella auttaa, merkittävä osa traumatisoituu entisestään ja heidän "oireensa" usein pahenevat mystisesti hoidon jälkeen. Itse lähinnä menetin kaiken uskoni psykiatriseen hoitoon. Minulla on edelleen vakavia ennakkoluuloja psykiatreja kohtaan. Pidän heitä tyypillisesti vähän lapsekkaina, välinpitämättöminä hyvän palkan omaavina huumediilereinä, joilla on usein enemmän lääketieteellistä auktoriteettia kuin tietämystä. Sen vähäisenkin tietämyksensä he hankkivat lähinnä lääkeyhtiöiden luennoilta asiantuntevien suurinpiirtein amiksen käyneiden lääke-esittelijöiden luomilta mainoskalvoilta. En varmaan koskaan parane tästä vakavasta stereotypiasta, mutta onneksi en ole niin sekaisin että joudun enää heidän kanssaan juurikaan tekemisiin. On hyvä että joitakin heidän tarjoamansa "apu" selvästi hyödyttää ainakin vähän aikaa. Sitten kun tulee lääkkeen lopetuksesta aiheutuvat vieroitusoireet, niin otetaan taas sisälle sairaalaan. Onhan se toki ihan hyvä, että joku hoitaa näitä heittellejätettyjen lääkeriippuvaisten potilaiden "oireita" kun alkavat aiheuttaa harmia ympäristölleen. Erittäin kustannustehokasta myös.


      • Kallmas

        Pakkokidutus (pakkohoitoa ei ole olemassa)
        Auttaa isaaataan rakastavat ihmiset alkavat vihata ja pelata KGB,maista isanmaataan, joka on aina ollut agresiivinen " kulakki " pidattaja kuin soviet.
        Meilla keskitysleiriin kiskottavia ulakkeja ovat ne.jotka ei usko freudeja tai muita sadisti guruja,

        Sovietissa samaa tehtiin nille jotka ei uskoneet marxia.
        Kaikkien maiden.keskitysleirit ovat sadismin, simputuksen, noyryytyksen, alistamisen paikkoja ja ennen kaikkea siella naytetaan, ettet ole minkaan arvoinen,.
        On ihan sama pitaako keskitysleireja suoemalaiset, saksalaiset tai venalaiset, eugenisti psykiatrit (eli nazit)
        Kommunistit tai nyky nazi psykiatrit, ne on kaikki sanlaisia, ainoa ero on.ruuan maarassa.

        Henkinen ilmapiiri on sadismilla, tyrannialla ja simputuksella taytetty veret seisauttavaa, selkapiita karmivaa tyranniaa..
        Ja suomi maksaa kaiken taman syyttomien pidatyksen takuu varmasti (ihmiskauppias ei korjaa mitaan)
        Tavalla josta se ei pida.
        Yhtena aamuna se huomaa etta pakkoauttaja idasta on tullut auttamaan suomea pakolla, jota se itse on aina ihannonut ja se saa mita tilaa.


    • rahanvuoksijopatapetaan

      Psykiatrit ovat yksi eniten tienaavista aloista etenkin ulkomailla.

    • skeptikoitatarvotaan

      Selkärangan ja moraalin omaavista lääkäreistä ja jopa osa psykiatreista tuomitsee toiminnan epätieteellisenä.

      • Vkiviv

        Onko se mikään ihme kun aivojen toimintaa ei vielä ymmärretä täysin. Psykiatria on kuitenkin tällä hetkellä parasta mitä meillä mielenterveysongelmiin on tarjota.


      • hutikuti
        Vkiviv kirjoitti:

        Onko se mikään ihme kun aivojen toimintaa ei vielä ymmärretä täysin. Psykiatria on kuitenkin tällä hetkellä parasta mitä meillä mielenterveysongelmiin on tarjota.

        Ajatus siitä, että psykiatria olisi parasta mitä meillä ihmiskunnalla on tarjota ihmisille, joilla on "mielenterveysongelmia," eli oikeammin psyykkistä kärsimystä,, on naiivi ja osoittaa ymmärtämättömyyttä sekä tietämättömyyttä asiaa kohtaan.


      • N37
        hutikuti kirjoitti:

        Ajatus siitä, että psykiatria olisi parasta mitä meillä ihmiskunnalla on tarjota ihmisille, joilla on "mielenterveysongelmia," eli oikeammin psyykkistä kärsimystä,, on naiivi ja osoittaa ymmärtämättömyyttä sekä tietämättömyyttä asiaa kohtaan.

        Aivan. Ihan kuin maailmassa ei olisi olemassa oikeasti parantavia hoitomuotoja, kuten hypnoosia, taideterapiaa, psykedeeliterapiaa yms. Ihmiset luulevat, että psykiatria on ainoa mahdollisuus saada apua psyykkisiin ongelmiin. Tietysti vaihtoehtoisten keinojen näkeminen ja käyttäminen vaatii avarakatseisuutta, viisautta ja henkisyyttä, mitä materialistisessa, pinnallisessa ja pahassa maailmassa on liian vähän.


      • Amerikasta

    • rikuhauhauhautala

      lääkärin uralle on paha homma kun yksikin valitus saadaan ylemmälle taholle kuuleville ja ymmärtäville ihmisille...

    • lääkeTIETEEN_kannattaja

      Uskon psykiatrian doktriiniin ja mielestäni sen kritisoijat ovat vain epäonnistuneita ja katkeria ihmisparkoja.

      • täyttäpotaskaa

        Psykiatria ei ole oikeaa, faktuaalista tiedettä vaan pseudotiedettä, tiedä se.


    • syöpaskaasi

      kaiva persettäsi

    • hulluvoiollavaarallinen

      Hullut kuuluu laittaa pakkohoitoon jos ovat ympäristölleen vaarallisia. Tähän asiaan hullulla ei pidäkään olla minkäänlaista itsemääräämisoikeutta.

      • geyhs

        "Hullu" on hyvin kyseenalainen termi, ja vapaassa yhteiskunnassa tarvitaan konkreettista näyttöä rikoksesta, eikä "hullunleima" tulisi riittää vangitsemaan ihmisiä ennaltaehkäisevästi.

        Tärkeää on muistuttaa myös, että "hulluutta" ei ole koskaan todistettu aivosairaudeksi.


      • trollibumppaaa
        geyhs kirjoitti:

        "Hullu" on hyvin kyseenalainen termi, ja vapaassa yhteiskunnassa tarvitaan konkreettista näyttöä rikoksesta, eikä "hullunleima" tulisi riittää vangitsemaan ihmisiä ennaltaehkäisevästi.

        Tärkeää on muistuttaa myös, että "hulluutta" ei ole koskaan todistettu aivosairaudeksi.

        Nimim. hulluvoiollavaarallinen trollaa. Kannattaa opetella tunnistamaan trollaaminen. Haaskaat muuten vain omaa aikaasi ja vaivaasi.


      • sanoeipakkohoidolle

        "Hullut kuuluu laittaa pakkohoitoon jos ovat ympäristölleen vaarallisia. Tähän asiaan hullulla ei pidäkään olla minkäänlaista itsemääräämisoikeutta."


        Ei tule laittaa ja itseään saa hullu puolustaa jos joku mielivaltapaska yrittää viedä vapauden.
        Suksi vittuun oikeuksinesi.
        Pakkohoitoa vastaan!


      • lidpod
        sanoeipakkohoidolle kirjoitti:

        "Hullut kuuluu laittaa pakkohoitoon jos ovat ympäristölleen vaarallisia. Tähän asiaan hullulla ei pidäkään olla minkäänlaista itsemääräämisoikeutta."


        Ei tule laittaa ja itseään saa hullu puolustaa jos joku mielivaltapaska yrittää viedä vapauden.
        Suksi vittuun oikeuksinesi.
        Pakkohoitoa vastaan!

        mielisairain on aina se joka nimittelee toisia jopa taalla netissa mielisairaaksi vain siksi etta on eri nakemys kuin itsella, sellasia vallankayttajia ne nuo psykiatriaan uskovat on ihan kuin suomen tohtorit, heti sadistisest simputtamassa mielisairaaksi, jos on eri mielta.
        tallainen raato se yksilo on kun uskoo olevansa nakymattoman sisimman nakija ja uskoo psykiatriaan, niista yksiloista tulee sairaita sadisteja kuten nazi teoriaa opiskelleet ss sotilaat...naetteha taalla kuinka alan ihmiset haukkuu kuin sadisti heti mielisairaaksi, jos on eri mieltspa. sadistisen oppinsa mukaan.


    • psykiatriaonpaskaa

      "Hullut kuuluu laittaa pakkohoitoon jos ovat ympäristölleen vaarallisia. Tähän asiaan hullulla ei pidäkään olla minkäänlaista itsemääräämisoikeutta."

      milläs sinä sen estät?
      jos meinaat että yhteiskunta määrää tuosta noinvaan kaikkia ja diagnosoi ketä huvittaa. niin mekin voimme määrätä pian yhteiskuntaa ja kerätä omat armeijamme.
      siihen se tällä menolla menee. ei tätä hyvällä katsota.
      jokainen päättää omasta itsestään, yhteiskunta hallinto hyppii liikaa silmille. ei tarvi olla edes hullu. yhteiskunta menee liian pitkälle. netin myötä tämä asia näkyy ja se huomataan. paskalakit kytät toimii juoksupoikina, lamauttimesta tulee jos ei suostuta pakkovaltion vaatimuksiin.
      eikö se olekin ihmisoikeuksien vastaista?
      persettä nuolevat tohtorit toki inttää vastaan tässä koska rahapussi on tärkeä.

      minä vitut noista termeistä. en piittaa yhtään mitään mitä valtio minusta sanoo ja mitä on mieltä. tarvittaessa puolustan itseäni, arvostan omaa järkeäni ja jos se kyseenalaistetaan, niin en tappelematta vapauttani anna riistää.

      • linbon

        minua uhkailtiin mielisairaalalla kun tappavan menigin oireita yritin valittaa suomen julmille julkistohtoreille..tosi raakaa sakkia naa suomalaiset ei mitaan myotatuntoa sairaita kohtaan, vaan halveksuntaa ja mielisairaaksi haukkumista..hyi helvetti millainen militaristinen sadisti julkinen meil on.


      • Bolskidu

        Pakko hoito on ei laiteta hulluja vaan yhtaikunta kriitikoita jotka kritIsoivat virirkamiehistoa ja sit Ku kritisoija tulee valittaa iho oireita HANET rauta koura valtio kiskoo mielisairaalaan ilman varoitusta koska ovat vahtineet koska se oiekuksien vaatija tulee..eli poliittisena kidutusvalineena ja sadismin harjoittamiseen sita pakkhoitoa kaytetaan .ja juuri siksi pannukakku teoreetikot on lisatannu kehon kivut paasta varpaisiin mielisairaudeksi Etta taysin vaaraton lamia kunnioittava henkilo voidaan vangita kidutettavaksi..tiedan kokemuksesta rauta koura julkis valtio missa ei haeta oieuksia ilman rangaistusta ja siihen pakkooitoa suomessa kaytetaa kuten sovietissa.


    • rikuhauhauhauhautala

      uralle voi olla paha juttu on valitus etenee... voi homoparta lyhentyä.

    • NauraaKuollakseen

      Haluan panna munaa. Olen toimittaja ja kirjoitan paskaa ja nauran teille vitun pellet.

    • VitunDaijutNauran

      Säälin teitä, kun ette tajua, että median on tarkoitus jauhaa yhdentekevää paskaa, jotta te provosoidutte.

    • SUKSIKOONVITTUUN

      Se edistää myös anarkiaa.

      Kansa ei tykkää jos suomessa alkaa päättäjät menemään liian pitkälle.

      Adressia kehiin vaan! valta pois!

    • titityy79

      Minä myös koen psykiatrisen hoidon natsi-saksan kaltaisena... Aika vasta näin nuoren ahdistuneen tytön eräässä mielenterveysjärjestössä tällaisen natsi-hoitajan tai toimintaterapeutin tai jonkun vastaavan kanssa ja tämä natsi oikeasti kyttäsi ja vahtasi tätä nuorta ahdistunutta tyttöä kuin poliisi rikollista!!! Millaisessa maassa me oikein eletään kun sairaita ihmisiä kohdellaan kuin rikollisia? Tämä on poliisivaltio ja kehtaavatkin väittää että tuo on jotain auttamista! Haistakaa pa**a.

      • Momba5a

        Mutta eivät he ole sairaita, vaan vääränlaisia: surullisia, ahdistuneita, tuottamattomia, millä tahansa tavalla ei-haluttuja. Psykiatria on ei-haluttujen kansalaisten kontrolloimista ja rankaisemista varten. Ei psykiatrian piirissä ole sairauksia tai sairaita. On vain vääränlaisia kansalaisia.

        Ja kyllä, olen samaa mieltä psykiatrian on meidän aikakautemme järjestäytynyttä valtion rasismia ja syrjintää lääketieteelliseksi auttamiseksi naamioituna. Totuus kuitenkin pilkottaa julkisuuskuvan joka kulmasta. Jos psykiatria olisi lääketiedettä, ei se käyttäsi voimaa. Oikeat lääkärit pidättäytyvät aina voimankäytöstä. Se lääkärin etiikan ja yhteiskunnallisen tehtävän vastaista. Lääkäreinä esiintyvät tahot eivät luonnollisestikaan näin aina tee.


      • titityy79
        Momba5a kirjoitti:

        Mutta eivät he ole sairaita, vaan vääränlaisia: surullisia, ahdistuneita, tuottamattomia, millä tahansa tavalla ei-haluttuja. Psykiatria on ei-haluttujen kansalaisten kontrolloimista ja rankaisemista varten. Ei psykiatrian piirissä ole sairauksia tai sairaita. On vain vääränlaisia kansalaisia.

        Ja kyllä, olen samaa mieltä psykiatrian on meidän aikakautemme järjestäytynyttä valtion rasismia ja syrjintää lääketieteelliseksi auttamiseksi naamioituna. Totuus kuitenkin pilkottaa julkisuuskuvan joka kulmasta. Jos psykiatria olisi lääketiedettä, ei se käyttäsi voimaa. Oikeat lääkärit pidättäytyvät aina voimankäytöstä. Se lääkärin etiikan ja yhteiskunnallisen tehtävän vastaista. Lääkäreinä esiintyvät tahot eivät luonnollisestikaan näin aina tee.

        Mutta miten ne kehtaa esittää että ne tekee hyvää ja oikein..? Sitä minä ihmettelen ja kovasti. Kaikista eniten suututtaa että kaikki tämä toiminta verhotaan muka-auttamiseksi vaikka se ei sitä ole!!! Jos sitten kyseenalaistat tämän toiminnan niin ne väittää että kyse on sinun väärästä tulkinnasta. Sinä muka ymmärrät väärin ja tämä sun kyseenalaistaminen johtuu sun "sairaudesta" tai vääränlaisesta persoonasta. Kuinka kieroa ja samalla hyvin älykästä. Tämän takia olin ihan sekaisin monta vuotta ja heidän armoillaan kiusattavana. Nyt tekisi mieli kirjoittaa kirja ja paljastaa millainen huijaus tuo psykiatria oikeasti on. MITEN NE KEHTAA?


      • Momba5a
        titityy79 kirjoitti:

        Mutta miten ne kehtaa esittää että ne tekee hyvää ja oikein..? Sitä minä ihmettelen ja kovasti. Kaikista eniten suututtaa että kaikki tämä toiminta verhotaan muka-auttamiseksi vaikka se ei sitä ole!!! Jos sitten kyseenalaistat tämän toiminnan niin ne väittää että kyse on sinun väärästä tulkinnasta. Sinä muka ymmärrät väärin ja tämä sun kyseenalaistaminen johtuu sun "sairaudesta" tai vääränlaisesta persoonasta. Kuinka kieroa ja samalla hyvin älykästä. Tämän takia olin ihan sekaisin monta vuotta ja heidän armoillaan kiusattavana. Nyt tekisi mieli kirjoittaa kirja ja paljastaa millainen huijaus tuo psykiatria oikeasti on. MITEN NE KEHTAA?

        Syitä on monia ja ne ovat kaikki ihan inhimillisiä ja toisaalta poliittisia. Motiiveja psykiatriaa harjoittavien yksilöiden osalta ovat muun muuassa hankkia elantonsa, ammattiylpeys estää tunnustamasta toimineensa väärin, itsetunnon tuska voi olla kestämätön, jos tunnustaa kuinka julma onkaan tietoisesti tai ymmärtämättään ollut kaikki vuodet apuapyytäneitä kohtaan, osalla on ihan halu rangaista omasta mielestään vääränlaisia kanssaihmisiä, johon psykiatria tarjoaa hyvän väylän, psykiatreilla on enemmän valtaa kuin kellään muulla toimijalla yhteiskunnassa ja valta kiehtoo useita meistä ihmisistä ja niin edelleen.

        Valtion näkökulmasta psykiatria on tärkeä esittää auttamisena ja lääketieteenä, koska sitä ei muutoin todennäköisesti hyväksyttäisi kansan keskuudessa, jos kansan enemmistö ymmärtäisi mistä todella kyse. Toiseksi (lääke)tieteen viitta peittää alleen tehokkaasti ne eettiset, moraaliset ja yhteiskuntapoliittiset asenteet ja päämäärät mistä todellisuudessa on kyse. Näennäislääketieteelliset konseptein kyetään oikeuttamaan kansan silmissä lakiarikkomattomien kansalaisten perustuslain että kansainvälisten ihmisoikeuksien vastainen vangitseminen ja päällekarkaus. Kun teot nimetään auttamiseksi, niitä on peruskansalaisen, joka ei ole perillä psykiatriasta, hyvin vaikea lähteä kritisoimaan tai edes huomaamaan miten väärin toimi on uhria kohtaan ja niin edelleen.

        Psykiatria on todellakin erittäin ovela järjestelmä. Psykiatria on susi lampaan vaatteista, jota valtaosa kansalaisista on kykenemätön huonon alaa käsittävän tietotason vuoksi näkemään. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kirjoittaa kirjaa, ellet halua suomeksi kirjoittaa, sillä psykiatrian emeritus professori Thomas Szasz teki sen jo 60-luvulla. Ei muuta kuin lukemaan. Hänen kirjojaan saa tilattua kaikista suomalaisistakin kirjakaupoista.


      • natsit.hiiteen

        Yritän kommentoida nimimerkki Titityy79 tätä tekstiä, mutta en pääse sen perään: "Minä myös koen psykiatrisen hoidon natsi-saksan kaltaisena... Aika vasta näin nuoren ahdistuneen tytön eräässä mielenterveysjärjestössä tällaisen natsi-hoitajan tai toimintaterapeutin tai jonkun vastaavan kanssa ja tämä natsi oikeasti kyttäsi ja vahtasi tätä nuorta ahdistunutta tyttöä kuin poliisi rikollista!!! Millaisessa maassa me oikein eletään kun sairaita ihmisiä kohdellaan kuin rikollisia? Tämä on poliisivaltio ja kehtaavatkin väittää että tuo on jotain auttamista! Haistakaa pa**a."

        MIkähän ihmeen mielenterveysjärjestö tuollainen on. Mielenterveysjärjestöt eivät ole tai niiden ei ainakaan pitäisi olla mitään kyttäys- ja vahtaus- sen paremmin kuin hoitamispakkojakaan. Ne ovat paikkoja, joissa jokaisen jäsenen pitäisi yhtälailla saada äänensä kuuluville vaikuttaakseen esimerkiksi siihen millä tavalla ihmisiä kohdellaan toisaalta hoitopaikoissa, toisaalta mielenterveysjärjestö(i)ssä ja yhteiskunnassa yleensäkin, ja joissa sairastuneet voivat saada vertaistukea olemalla yhdessä kohtalotovereittensa kanssa ILMAN HENKILÖKUNNAN HARJOITTAMAA KONTROLLIA. Henkilökunnan toimia pitäisi sen sijaan kontrolloida paremmin jos ne tekevät tuollaista.

        Kiinnostaisi tietää minkä niminen järjestö se oli. Jos se saa rahoituksensa Stealta (entinen Ray), niin ilmoittaisin sinne ja vaikka ehdottaisin että ne perisivät avustuksia pois kun niitä selvästikin käytetään muuhun toimintaan kuin mihin ne on myönnetty.


      • juuri.niin
        natsit.hiiteen kirjoitti:

        Yritän kommentoida nimimerkki Titityy79 tätä tekstiä, mutta en pääse sen perään: "Minä myös koen psykiatrisen hoidon natsi-saksan kaltaisena... Aika vasta näin nuoren ahdistuneen tytön eräässä mielenterveysjärjestössä tällaisen natsi-hoitajan tai toimintaterapeutin tai jonkun vastaavan kanssa ja tämä natsi oikeasti kyttäsi ja vahtasi tätä nuorta ahdistunutta tyttöä kuin poliisi rikollista!!! Millaisessa maassa me oikein eletään kun sairaita ihmisiä kohdellaan kuin rikollisia? Tämä on poliisivaltio ja kehtaavatkin väittää että tuo on jotain auttamista! Haistakaa pa**a."

        MIkähän ihmeen mielenterveysjärjestö tuollainen on. Mielenterveysjärjestöt eivät ole tai niiden ei ainakaan pitäisi olla mitään kyttäys- ja vahtaus- sen paremmin kuin hoitamispakkojakaan. Ne ovat paikkoja, joissa jokaisen jäsenen pitäisi yhtälailla saada äänensä kuuluville vaikuttaakseen esimerkiksi siihen millä tavalla ihmisiä kohdellaan toisaalta hoitopaikoissa, toisaalta mielenterveysjärjestö(i)ssä ja yhteiskunnassa yleensäkin, ja joissa sairastuneet voivat saada vertaistukea olemalla yhdessä kohtalotovereittensa kanssa ILMAN HENKILÖKUNNAN HARJOITTAMAA KONTROLLIA. Henkilökunnan toimia pitäisi sen sijaan kontrolloida paremmin jos ne tekevät tuollaista.

        Kiinnostaisi tietää minkä niminen järjestö se oli. Jos se saa rahoituksensa Stealta (entinen Ray), niin ilmoittaisin sinne ja vaikka ehdottaisin että ne perisivät avustuksia pois kun niitä selvästikin käytetään muuhun toimintaan kuin mihin ne on myönnetty.

        Olet aivan oikeassa. Sellaisia järjestöjä on tai vähintäänkin oli ainakin 15-20 vuotta sitten, mahdollisesti vieläkin. Minä menin vahingossa sellaiseen Oulussa, kun en tiennyt mikä se oikeasti oli. Enää en noihin nokkaani pistä.


    • valtapois2
    • Vaihtoehtoja

      On allekirjoitettu. Suomesta ja ehkä maailmaltakin puuttuu kokonaan positiivinen mielenterveyden hoitokulttuuri. Terve mieli on jokaiselle tärkeä, myös niille jotka tällä alueella ovat häiriöistä kärsineet. Oireiluhan ei sinänsä voi olla mikään rikos, vaan yhtä hyvin luonnollinen reaktio tietyissä oloissa.
      Suomi voisi olla näin länsimaalaisittain edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. Miksei esim. lähdetä kehittelemään erityistä rentoutusterapiaa stressaaviin olosuhteisiin...?

      • katsojan-mielipide

        11v myöhässä.. adressin tarkoituksena kaiketi oli kartoittaa mt ongelmaiset sairaudentunnottomat hörhöt.


    • Kuolema_parempi

      Kumma kUn muihin joitoihin ei pakoteta. Akuutin sekavan tilan ymmärrän vielä, mutta elinikäistä pakkohoitoa lääkkeen omatoimisesta väärin vieroittautumisesta johtuviin vieroitusoireisiin en ymmärrä. Mielestäni on parempi olla kuollut kuin elinikäisesti pakkohoidettu neurolepteillä.

      • fe46y09ku8

        Sen takia jotkut valitsevat itsemurhan psykiatrisen pakottamisen sijaan. Historia on täynnä tapauksia, joissa henkilö on paennut psykiatrista kiduttamista tappamalla itsensä.


    • jisjdf443

      minun mielestäni skitsofrenian hoidon tarkoituksena on kehittää ihmisestä fyysisesti
      ja henkisesti ylivertainen ihminen.

      20-30 luvun rotuhygienian tavoin, kun ajattelee melkein 20 vuoden skitsofrenian hoitoani.

      sama ei koske muita mielenterveyspotilaita, tämä "ihanuus" ja "lysti" on varattu vain skitsofreenikoille.

      "kokemusta jo 20 vuotta melkein äärimmilleen viedystä kuntoutuksesta ja hoidosta ja silti hengissä"

      nimimerkki: "melkein jo ylivertainen ihmisyksilö, mikä on hoidon tarkoituskin"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe