Entinen näillä palstoilla pyörinyt löysi totuuden

Entinenetsijä

Pyörin vielä viime kesänä näillä palstoilla ja olin kiinnostunut New Agesta. Olin yhteydessä muun muassa henkioppaisiin ja tutkin kaikenlaista henkisyyttä ja rajatietoa maan ja taivaan väliltä, niin että tutkiminen kävi työstä, koska välillä käytin henkimaailman tutkiskeluun miltei kokonaisia päiviä. Etsin jumalaa ja totuutta, vuosikausia. Pidin uskovaisia (kristittyjä) vähän naiiveina ja tyhminä (tuomitsevan ja kapean ajattelun lisäksi), ajattelin, ettei totuus ainakaan siellä suunnalla ole. Lokakuussa kuitenkin erinäisten sattumien kautta päädyin rukoilemaan Jeesukselle, ja se muutti elämäni sillä tavalla, mitä en olisi koskaan osannut kuvitellakaan. Kirjoitan tämän viestin tänne siksi, jos täällä on joku, joka etsii totuutta kuten minä etsin 29 vuotta. Minulle saa kirjoitella osoitteeseen thetruthhasaname at gmail.com. :)

20

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitkäänuskossa

      Onnittelen elämäsi suurimmasta löydöstä. Erittäin tärkeää, että kerroit asiasta täällä.

      • Kundallinitnouseepäähän

        Tuo ei ole nyt muotia, nyt on muotia olla ihan Ämmändiiphinä, leikkiä enkelikuningatarta ja lennellä rakkaudensiivin yhdessä yksisarvisten, keijukaisten ja muiden otusten kanssa, Uuh!


      • Paljastui

        Ja näin foorumin huohottaja-läähättäjä vihdoinkin osoitti olevansa mustamaalaamisen keinoin käännytystyötä tekevä salainen agentti.


    • Taisit vain eksyä entistä kauemmas omasta itsestäsi.

      Pieni vinkki: totuutta ei ole olemassa.

    • Ashrami

      "Jesse" ei oo nyt oikein in, erilaiset huijarigurut on päivän juttu.

    • basics

      Minä aloitin kristinuskolla ja kun herkistyin korkeammille taajuuksille, käsityskykyni laajeni käsittämään suunnattoman aarreaitan ihmiskunnan hengellistä perintöä. Kristus-tietoisuutta se ei mitenkään sulje pois. Monet karttavat hyödyllisiä hengellisiä asioita demonisina pelkojensa tähden.
      New Age on yleisnimi kokoelmalle näitä osin erittäin vanhojakin perinteitä, jotka on otettavissa uudelleen käyttöön. Kannattaa tutkia asioita itse, ja löytää oma polkunsa. Pitää muistaa, että sekä hyvää että myös kyseenalaista liiketoimintaa on rakennettu näiden suuntausten varaan,

      • Kiinnostaa-

        "Pitää muistaa, että sekä hyvää että myös kyseenalaista liiketoimintaa on rakennettu näiden suuntausten varaan"

        Voisitko laittaa muutaman esimerkin siitä hyvästä liiketoiminnasta.


    • newagetarja
      • OikeaJoulupukki

        Taidat olla itse siellä parran takana!


    • basics

      Hyvää normaalia liiketoimintaa olen tavannut meditaatiovideoissa, kirjoissa, konserteissa ja yhteisöjen tilaisuuksissa, joissa tuotteen tai palvelun hankkimalla saa jotain konkreettista mitä on luvattu. Tietoa, rentoutusta, työkaluja omaan kasvuun, fyysisiä harjoituksia jne.
      Huonoa taas ovat epämääräiset ja ylimitoitetut lupaukset, painostus ja henkinen väkivalta yhteisöissä ja korkeat hinnoittelut tyhjästä esim puhelinpalveluissa.
      Paras tapa löytää itselle sopivia henkisen kasvun muotoja onkin aloittaa kirjastosta. Sieltä voi aluksi lainata kirjoja tutustuakseen, ja ostaa vasta sitten kun jokin tuntuu sopivan ja haluaa sen itselleen pysyvästi. Eri tilaisuuksissa voi myös käydä, kunhan ei lähde sokeasti mukaan ilmeiseen rahastukseen tai avoimuutta karttavaan seuraan.

    • entinenOsiris

      Kun rukoillaan jeesusta, tarkoittaa se valonmaailmalle yleisesti "hyvien oppaiden ja valon auttajien yhteyteen pääsemistä".

      Jeesus = kaikki valonmaailmojen asukkaat. Kuka tahansa meistä voi olla sinulle se jeesus (valontuoja), joka vastaa rukouksiisi.

      Sama kuin Osiris oli egyptiläisille (yleinen valontuoja, myös parantaja).

      Jos rukoilette Osirista, vastaan minä. Tosin jonkin vajavaisen tietoisuuden rukoileminen ei ole suotavaa, valon löytäminen omasta sydämestä sen sijaan on. Oma mestarisi on sydämessäsi, se on suurin valontuoja - sinun sisäinen Itsesi.

      Ulkoiset auttajat voivat tehdä kyllä onnelliseksi, mutta valaistumiseen tarvitaan oma valo omasta sydämestä. Sydämen valo on yhteydessä universumin kaikkialliseen valoon, valon alkumereen.

      • NykyinenJoulupukki

        Houhouhou, kuten minulla Korvatunturin joulupukilla on tapana sanoa teille kaikille nykyään, tänä amerikkalaisten joulupukkielokuvien kulta-aikana! Olen myös Pohjoisnavan Pukki ja niin edespäin. Minulla on monta asuinsijaa, ja kaikki niistä ovat oikeita. Jos lähetätte Korvatunturille kirjeitä, vastaanottaja olen minä. Jos olette olleet kilttejä, voitte saada hyviä lahjoja, mutta jos olette olleet tuhmia, niin saatatte saada jouluna sapiskaa minulta omakätisesti. Houhouhou jälleen! Houhouhou!


    • muinainen

      Yleisiä valontuoja-arkkityyppejä ovat mm. nämä suurten uskontojen perustajahahmot:
      - Buddha
      - Jeesus
      - Muhammed
      - Konfutse
      - Krishna
      - Osiris
      - Lao-Tse



      Näitä kutsuja käyttämällä rukoukseen vastaa se, joka kyseisen rukouksen kuulee. Siis kuka tahansa, joka on linjoilla ja kuuntelee kyseisiä sanoja. Jos sitä ei sillä hetkellä kuulla, vastaustakaan ei tule. Rukouksessa ei ole mystiikkaa - jos joku on langoilla JA näkee että kutsu on aito ja rakastavassa hengessä tehty, voi vastauskin tulla.

    • muinaistasanaa

      Porukkaa ihmetyttää miksi Muhammedkin on parantaja-auttajien joukossa. Muhammedin uskonto on erilainen kuin näkyvä nykyislam. Sufilaisuudessa saattaa olla joitain jäänteitä Muhammedin oikeasta uskonnosta. Paljon on laitettu Jeesuksen ja Muhammedin suuhun, mitä kyseiset eivät ole koskaan sanoneet.

      Jos minä rukoilen, rukoilen "kaikkein korkeinta Universumin Valoa, joka sydämeeni tulvii ja eläväksi tekee", liittämättä tätä mihinkää hahmoon tai henkilöön. Sillä: henkilöllisyys tuhoutuu taivaassa, siellä ei ole henkilöllisyyksiä eikä identiteettiä.

      Henkilöllisyys = itsekkyys

    • jamejim

      Kyllä sitä liiketoimintaa on kovastikin, seurakunnilla :)

    • hbljhbgljhgljhg

      Keikessa valon näennässä on kyse vain koneesta.. Terveyden etsimisestä ihmisen tyhmyydestä. "Valontuojissa" pelkkää kakkaa.. Sorge uskikset:)

    • Pikkunoitaa

      Entinenetsijä: "Pyörin vielä viime kesänä näillä palstoilla ja olin kiinnostunut New Agesta. Olin yhteydessä muun muassa henkioppaisiin ja tutkin kaikenlaista henkisyyttä ja rajatietoa maan ja taivaan väliltä, niin että tutkiminen kävi työstä, koska välillä käytin henkimaailman tutkiskeluun miltei kokonaisia päiviä."

      Kultainen keskitie on tärkeätä muistaa. Oli asia mikä tahansa niin liian paljon nautittuna se ei ole terveellistä! Välillä pitää levätä ja keskittyä ihan muihin arkisiin asioihin. Henkisen tietouden 1&2 kurssien välissä on näin esim. vuosi taukoa.

      Muinaistasanaa: "Jos minä rukoilen, rukoilen "kaikkein korkeinta Universumin Valoa, joka sydämeeni tulvii ja eläväksi tekee", liittämättä tätä mihinkää hahmoon tai henkilöön. Sillä: henkilöllisyys tuhoutuu taivaassa, siellä ei ole henkilöllisyyksiä eikä identiteettiä."

      Olen samaa mieltä. Ja, kun teemme hyvää olemme vain tuon valon ja rakkauden välittäjiä.

      • Kuvitteellinen-valo

        "valon ja rakkauden välittäjiä"

        Nämä ovat sinun omia kuvitelmiasi.


      • jaoetvapaa

        Pikkunoitaa. Menet pian sekaisin. Yrität ottaa etäisyyttä, mutta ei siitä vain enää omin voimin päästä. Käänny kokosydämisesti Vapahtajan Jeeusken Kristuksen puoleen.


      • Pikkunoitaa

        Kun henkiselle tielle tullaan ei siltä ole enää paluuta. Oman tahdin voi kuitenkin määrittää. Sitä vain tarkoitin...

        Miksi suurinosa kuvittelee, että henkisistä asioista puhuvat ovat aina pahan vallassa? Kuvittelevat yms. Eikö valolla, rakkaudella ja muiden auttamisella todisteta, että on hyvien puolella? Ei Jeesus ole ainoa, joka voi tehdä hyvää. Meissä kaikissa on osa SAMAA jumaluutta. Tulemme samasta paikasta ja menemme samaan paikkaan. Älkää uskoko kaikkea mitä luette noin sokeasti...
        Noitavainoa vielä 2000-luvulla...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe