Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Virtain terveyskeskus

Asut

Miksi terveyskeskuksesta ei kuulu enää mitään hyvää.
Kaikki valittavat kohtelusta ja henkilökunnan epäasiallisuudesta,hoidon ja aikojen saannin vaikeuksista.
Onko henkilökunnalla työn tekemisen ilo hävinnyt?
Yksi kunnanvaltuutettu uskaltaa ottaa asiaan kantaa ISO kiitos hänelle.
Perusasia on asiakkaan tervehtiminen joka opetetaan mielestäni jo kotona lapsille.

58

3303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SsSeurustelija

      Vuodeosastolla laiskotellaan ..ei koskaan todellista kiirettä vaikka näin väittävät vain aamupäivällä normaalia työn tekoa ja ja jasitten sairaslomat. Myös kiitos kunnanvaltuutetulle joka asioista puhuu....

    • Wertigo

      Hyvä keskustelu ,olenkin jo odottanut. Työtehontutkija paikalle ja sairaslomat joita myönnetty, ulkopuoliseen tutkiskeluun

    • Ylä-Mutka

      Iso-Vaalee yrittää päästä isojen poikien leikkiin mukaan siksi tuota selkään puukotusta joka on perus-Virtolainen tapa.

    • SuPerin

      Nyt kuuluu hyvää,jarrutyöntekijöistä on luettelo olemassa.

    • htg

      meillä täällä Virtailla on niin tervettä porukkaa,niin että pärjätään pienillä rerusseilla

    • sopupeliäkö

      Hieno juttu että on yksi kunnanvaltuutettu uskaltanut ottaa asian esille --- mitä ne muut tekee. Eli tää on tvh:n hommia kun yksi tekee ja muut huilaa... hohhoijaa.....vai pelkääkö muut jotain...

      • Putinismia

        No homma on ihan ku Venäjällä, eli Putin yksin äänessä ja muut hyräilee taustakuoross. Vaiko tuleeko Virroillakin kuulasta jos on erimieltä tän yhden kanss??


    • Yökkis

      Kuka nyt on ottanu ja mitä esille? Eikös sitä vaan ole muutamat "päättäjät" harrastaneet julkista panettelu jolla saadaan työpaikan kuin työpaikan ilmapiiri pilattua ja motivaatio vedettyä vessasta alas. Vai onko muka ollut muka jotakin uutta jossakin viime aikoina? Ja mikä "iso vaalee", mikä se sellainen on?

      Nuo päättäjät ovat työnantajan asemassa ja jos he alkavat alaisiaan julkisesti arvostella ja vihjailla kaikenlaista, niin itsensähän siinä nolaavat ja osoittavat kyvyttömyytensä rakentavaan asioiden hoitoon. Helppoahan se huutelu ja syyttely on, mutta eipä taida yhdestäkään löytyä oikeasti kykyä tai halua tehdä mitään mistä olisi oikeasti hyötyä. Eikä ole löytynyt yhdestäkään munaa julkisesti pyytää anteeksi vaikka julkisesti kyllä herjataan ilman että on mitään ymmärrystä asioiden oikeasta tolasta tai että olisi asioista yritettykään keskustella asianosaisten kanssa. Kyllä on noloa porukkaa.

      • Kuuleeko

        Veit sanat suustani


    • puujaputki

      Olisi tietenkin hyvä jotka täällä haukkuu terveyskeskusta niin kannattaa ottaa asioista selvää ennen kuin täällä moittii....samaa sanoisin tälle kunnan valtuutetulle joka kirjoittelee ihan pöhlöjä joka lehdessä. Sinne vain töihin jos se vittu on niin helppoa....enään ei vain elätä aikaa " Saloranta". Voin vetoa lyödä että esim. vuodeosastolla porukka painaa niskalimassa töitä. Nykyään vaan kun potilaat on isompi töisiä kun on esim moniresistenttejä bakteereja yms. Ei varmaan kenenkään teistä olisi kiva joutua tälläisen viereen kun aina valitatte mm. potilaspaikkojen lukumääristä yms.tyypillistä Virtolaista paskanjauhantaa...Virroillakin pitäisi noudattaa lakeja kuitenkin ja sairaanhoitopiirim suosituksia jne......Kyllä Ruovesi oli vallan helvetin tyhmä kun lähti mukaan tähän Virtain "sirkukseen" ja katuvatkin sitä nyt varmaan syvästi.Pitäisi alkaa itsekin kirjoittelemaan lehdessä näistä vitun muovityöfirmoista kun sieltä näköjään yritetään terveyskeskustakin johtaa....

      • Oi_Aikoja_Oi_Tapoja

        Niin ne menneet ajat aina ovat olleet parempia. Menneinä aikoina osa kellokkaista, joita päättäjiksikin kutsutaan, käveli vaan TK:n ovesta sisään oletti että heitä ja heidän perheitään palvellaan ohi muun väestön, ilman mitään ajanvarauksia tai suuremmin hoitohenkilökunnan työaikoja kunnioittamatta. Ja pahinta on että TK:sta löytyi hyviä veljiä ja muita per..een nuolijoita jotka antoivat kaiken tapahtua. Sitten kun haettiin rahaa uuteen virkaan niin eivät päättäjät nähneet mitään tarvetta, heidän mielestään palvelu pelasi ihan hyvin.

        Eipä ole tainnut asenteissa tapahtua suurtakaan muutosta tulla päättäjien puolella, TK:ssa on ehkä enemmän lähestytty nykyaikaa ja demokratiaa.


      • puujaputki

        niinkuin sanoin niin sinne vaan kaikki töihin jos se on noin helkutin helppoa.On todella helppo arvostella täällä palstalla kun ei tiedä mistään mitään.....


      • Anonyymi
        puujaputki kirjoitti:

        niinkuin sanoin niin sinne vaan kaikki töihin jos se on noin helkutin helppoa.On todella helppo arvostella täällä palstalla kun ei tiedä mistään mitään.....

        No kyllähän se näkyy eytri kiiretyä ole,hapananaamoja koko tk.n henkilökunta


    • Jioookkka

      Kiire ei ole silloin,kun on aikaa istua pitkät kahvitauot ,aina isolla porukalla. Te ette tiedä kiireestä mitään ettekä oikeasta työnteosta.
      Tänä aamuna tk ajanvaraus kello 9. Kaikki hoitajamme ova yhä edelleen varattuja eikä soiteta takaisin.menin paikalle 3asiakasta menossa labraan 1 päivystykseen kaikki hoitajat vapaina.?

      • Xcgggh

        Saman olen pannut merkille... Hyvin ovat hoitajat vapaina haukottelemassa siinä lasikopissa......


      • simcha

        Älä valehtele, äläkä nurise asioista, joista et tiedä mitään. Oletko ollut paikalla mittaamassa aikaa kauanko hoitajat ovat kahvitauolla viipyneet? Kahvitauot ovat tiettynä kellonaikana, esim. klo 9.00-9. 15, silloin ovat tauolla ne, joilla on siihen aikaa, muut tulevat vähän myöhemmin. Olen soittanut tk:hon monet kerrat, ja joka kerta on soitettu takaisin, jos ei ole heti vastattu, niin 15minuutin sisällä varmaan. Jaa että 4 asiakasta odotushuoneessa. Ehkä 3 oli lääkärien vastaanottohuoneessa, yksi röntgenissä ja yksi toimenpide-huoneessa, ja muutama juuri lähtenyt pois. Yksi hoitaja oli ehkä juuri auttanut pyörätuolissa istuvan asiakkaan röntgeniin ja toinen hoitaja palovammapotilaan toimenpidehuoneeseen. Ja Lasikopissa olevilla on myös paperitöitä, mitä et ole pannut merkille. Ja voi voi, etkö sinä muka ole koskaan työsi vieressä haukotellut?


    • Kaatumalaitos

      Kenelläkään teidän arvostelijoillaan ei ole syytä pyytää anteeksi

    • putkipuuko

      anteeksipyyntö kun ei kuulu virtolaiseen tapaan ja käytökseen

    • Luuserit

      Laiskat laiskottelee sairaiden kustannuksella . Ei paljon tapoja tk.ssa .Varaa aika jokapaikkaan on sitä parhaimmillaan ja se että kukaan ei koskaan vastaa puhelimeen on myös sitä. Pompotellaan edestakaisin ,kun kukaan ei viitti tehdä työtä josta saa palkan kuitenkin. Ruovesi ja Kihniö nauravat teille
      Ja myös siellä lasikopissa kannattaisi opetella ihmisten tervehtimässä alkaen tapoja. Puu ja putki kunniaan

      • Kettuja

        Ruovesi ei naura vaan itkee. Samat päättäjät eivät osaa päättää meidänkään potilaiden hoidosta. Vuoteen ei ole ollut Ruovedellä hoitajan paikkoja auki, vaikka poismuuttajia ja eläkeläisiä on ollut. Odotellaan, että joku järjestää asiat. Hoitajilla ei ole valtaa vaikuttaa siihen, ketä hoidetaan ja ketä ei. Kaikkia pompotellaan sekä hoitajia että potilaita.Kuka on vallan kahvassa ja kuka päättää? Virroilla joku, mutta Ruovesiläiset eivät tiedä kuka.


      • tosikko2

        Varmaan toi puuputki pelastaa koko paikkakunnan ja viis naapurikuntaaki samalla, ihan kevyesti se insinööriltä käy :)


    • poitet

      Et voi väittää etteikö pt puhu asiaa.mieti sitä

      • Samanlainen

        On kans kohta siinä iässä että loppusijotuspaikka voi olla hyvinkin Virtain vuodeosasto. Kyllä se pistää miettimään !


      • MistäLöytyisJärki

        Mistä tiedät mitä pt tietää asioista oikeasti? Haapaa höyläämälläkö sitä pätevöityy asiaan kuin asiaan? Kuka päättäjistä viettää muka päivät TK:ssa seuraten miten siellä asioita hoidetaan? Kenellä päättäjistä on terveydenhuollon ja -hallinnon koulutusta ja kokemusta?

        Ylilääkärin mukaan hänen kanssaan nimenomaan EI keskustella, kukaan ei kysy eikä kyseenalaista ennen kuin sitten isketään paikallislehteen kirjoitus joidenkin huhupuheiden perusteella.

        Mitä hyötyä tuollaisesta tavasta hoitaa asioita on? Ajaako se muka asioita eteenpäin? Auttaako pahan hengen lietsominen muka jotain? Auttaako se että kukaan ei enää luota kehenkään?

        Hävettää virtolaisten puolesta, että on tuollaisia päättäjiä jotka elävät jossain omassa laalaa-maassaan jossa itseä nostetaan muita alentamalla. Ei sivistyneet ihmiset käyttäydy noin.


      • Kenken

        Näin se on. Ongelma alkaa, kun päättäjä luulee olevansa kaiken tietäjä. Kaiketi virkakoneisto on se, joka parhaiten haltsaa asioiden oikean kulun, Ja jos päättäjät ei luota virkamieheen, on se jo sittten toinen juttu... mutta turha on syyttää työtekijöitä kaikesta. Kannattaa ottaa peili aktiiviseen käyttöön luottamusmiestenkin.


      • Ciaoa

        Joo potilaat vaan muiden hoidettaviksi ,kun eivät itte viitti. Semmoisen lääkärin ei kannata keskusteluista puhua mitään joka ei edes osaa tai halua tervehtiä asiakkaita ja ihmisiä.
        Yutubessa hyvä clipsit ,kun asiakas tulee virtain tk.n ilmoittautumis luukulle kattokaas ihmiset.


      • Polika

        Ripulia liikkeellä ja okuakin kuulemma. Viittitekö pestä käsiä.


    • Opaskoira

      4 ambulanssia kuntaan ja kaikki tosi sairaat niillä tayssiin. Loput tarvitsijat linja autolla ruoveden tai kihniön tk.n.
      Sit virtain tk vanhuksille hoitopaikaksi

    • Saints

      Katsokaa tarkkaan päättäjät, ketä valitsette nyt esimiehiksi. Ei sellaisia , joilla ei ole sosiaalisia käytöstapoja, jotka ei arvosta työntekijöitä, eivätkä osaa henkilöstöjohtamista, Koulutus ei muuta ihmisen perusasennetta,Jos ei ole inhimillinen ihminen myös potilaille. Jos nyt on jo huonot tulokset henkilöstöjohtamisesta,säästöt hupenevat helposti sairaslomiin ja siihen, että työnkuvat on huonosti järjestetty. Homma ei toimi, kun ei tiedetä mikä on homman nimi. Ei hoitajat siellä polillakaan yksin asioita järjestä, kysykää esimiehiltä missä mennään. Ja päättäjiltä, jotka Virroilla päättävät näköjään ihan kaikesta.

    • käpytikka

      Ai, noinko on? Minä olen saanut Virtain tk:ssa aina hyvää palvelua ja hoitoa. Homma sujuu paljon paremmin kuin isommissa kaupungeissa. Päivystykseen pääsee ja labraan, suuhygienisti katsoo hampaat huolella ja laittaa hampilääkärille, jos on tarvis. Acutaanhan tai TAYSiin joutuu joka tapauksessa, jos on vakava paikka. Täällä netissä on vaan niin helppo louskuttaa leukojaan ja moittia toisia.... oli syytä tai ei.

      • Pppppkqoaoao

        Taidat kuulua siihen hyväveli kerhoon .päivystykseen ei pääse korkeintaan joku hoitaja kummastelee tilannetta
        Tottakai pitääkin homma toimia erilailla kun kaupungissa kun ei ole asiakkaita.
        Koko paikka kiinni vaan.


      • sossos

        No tää on ihan tyypillinen virtolaisen kommentti. Onneks joku muuttaa muualtakin.


      • hampihoito

        Jaa että pääsee suuhygienistille hyvin, eipä enää! Jonolistalle pääsin, ko soitin kesäkuussa, ei vielä ole tullut aikaa? Kyselin jossain vaiheessa uudestaan. On kuulemma firma vaihtunut huhtikuun alussa, suuhyg. käy vaan joitakin päiviä kuukaudessa, heinäkuussa ei ollut ollenkaan. Kysyin sit millaisia hammaslääkäreitä paikalla. Ei kuulemma tietoo, vaihtuvat tiheeseen tahtiin. Harvemmin kotimaisia.
        Ystäväni kävi päivystyksessä, virolaisiahan siellä oli, hoono soomi, ei kyllä paljon puhunu, näytti vaan kiukkuselta, ei ollut ollenkaan asiallista. Ei enää sille halua, oli vielä kovakouranenkin, nainen kylläkin!
        Mihin joutuivat mukavat suomalaiset hammaslääkärit, jotka keväällä ja syksyllä ottivat vastaan? Ja mukava suuhygienisti mies, osas hommansa. Hyvää palvelua silloin itse sain ja suomenkielellä.
        Miksi lekurit vaihtuu koko ajan?


      • hampipotilas

        Kandeja nykyään ronkkimassa, eivät suostuneet hammasta poistamaan, hammastulehdus ollut jo yli viikon, Lähtevät töistäkin kesken päivän, ei ketään kahen jälkeen töissä, ei ihme jos ei jono lyhene. nyt vain odotan mitä tästä vielä seuraa, lääkekuuri ei pure.


      • Särkypotilas

        Mee ihmeessä Acutaan, siellä kävin kesällä itsekin, kun viikonloppuna tuli särky!
        Hammaslääkärille sain ihan hyvin ajan, kun juurihoitoa menossa, joka kerralla vaan eri lääkäri, mitä milloinkin, ei kiva!! Vastaanotossa sanoi, ettei tiedä kuka taas seuraavalla kerralla. Mahtaa olla kans mukava työpaikka, koko ajan joku kyselee ja henkilökunta ei tiedä itsekään, ketä töissä. Huh, huh.
        Nyt pitäis varmaan pomojen jotain tehdä, että saatais kuntaan kotimaiset pysyvät hammaslääkärit!
        Kyllä Alavudella ja Ähtärissä homma pelaa, on kotimaisia, vakituisia, mikä Virroilla pielessä???? Eikös se yks virtolainen hammaslääkäri mennyt myös Ähtäriin?


    • TarJklo

      Miksi poistettu YouTubesta klipsi.

    • Kelalllla

      Minulle louskutetaan leukoja yleensä siinä mahtavalla vastaanottotiskille,tai sitte sielä vara vara lääkärin lasikopissa jossa diagnoosit muka tehdään.

    • Pehmissoppa

      TULEEKO KUKAAN TÖIHIN? VALINNASTA VALITETAAN AINA VIRTAILLA! TÄSTÄ PUHUTAAN HEVOSMIESTEN TIETOTOIMISTOLLA! Perusturvalautakunta valinnut LUVATTOMASTI kolme samaan hoitojohtajan virkaan? Onneksi on sanomat ja oma tb-toimisto.

      KUUMILLA HIILILLÄ.

    • Xc90

      Haetaan kaikki pitkät Sairaslomat

    • Klippi

      Kun on asioinut isojen kaupunkien ruuhkaisissa ja tylyissä terveyskeskuksissa, on Virtain terveyskeskus kuin taivaan paratiisi. Ystävällinen, kohtelias ja auttavainen henkilökunta. Ei ole henkilökunnan vika, että resulssit ovat pienet. Lääkärit vaihtuvat yhtä hyvin isoissakin keskuksissa, eikä omalääkäriä tapaa juuri koskaan.

      • pomopiilossa

        Empä tiedä taivaan paratiisista,kun ei ole kokemusta,mutta kyllä parannettavaakin on.Osa hekilökunnasta näyttää hoitavan työnsä hyvin ja palvelu on asiallista,mutta kyllä niitäkin löytyy joille hoitoala ei välttämättä ole oikea ammatti.Onko sitten johtamisessa vikaa,kun näihin ei puututa,vai onko hakeuduttu väärälle alalle,kun paikkakunnalla ei muita työpaikkoja näytä olevan.Isojen paikkakuntien laittoksissa, en ainakaan ole törmännyt samaa uteliaisuuteen mitä täältä löytyy.


    • Hoitoakiitos

      Luojan kiitos nykyään valvotaan hoitoa. Onko vanhusten asuminen yksin kotona turvallista kun sairaita ja huonokuntoisia vanhuksia kotiutetaan?

      • kokemustaasiasta

        Ei virtailla välitetä miten vanhus pärjää, niin kauan kun jalat kantaa, niin ei vanhus tarvitse hoitoa vaikka pää olisi jo ihan tyhjä..


    • woiwoi

      Uus mielenterveyskuntoutujien itsepalvelupiste: Suomi24.fi/Virrat.

      • samaapaskaa

        Eikä niin uusikaan, kyllä täällä on asialliset jutut todella vähissä.


      • Kunnossajo
        samaapaskaa kirjoitti:

        Eikä niin uusikaan, kyllä täällä on asialliset jutut todella vähissä.

        Tervetuloa teillekin ,toivottavasti kuntoudutte.


    • VarttuuVirrat

      Etelään päin matkaa myös nykyinen perusturvajohtaja Jaana Männikkö PoSa uusi työpaikka.

      • Fguhijok

        Ei osannut tarttua ongelmiin, parasta lähteä siinä tapauksessa. Toivottavasti saadaan tilalle sellainen joka laittaa järjestyksen torppaan.


    • Sairaalanmäki

      Voi hyvä Luoja, kyllä on LÄÄKÄRI, ent. perusturvajohtaja Ylä-Monosta ikävä !

      • Ruuumm

        Lihava ropsuuloota💀💀


    • KUKAnäitäKEKSII

      Tämä vuonna lääkäreiden taso on ollut melko vaihelevaa. MUTTA NYT TÄMÄ terveyskeskuksen poliklinikan puhelintoiminnan uudistaminen. METTÄÄN MENTIIN!!! Nykyisin puhelut menevät RUOVEDELLE. MIKSI? KORJATKAA TÄMÄ VIKA! Entiseen verrattuna muutos heikentää hoitoani kun en saa yhteyttä omaan terveyskeskukseen. IHAN BYROKRAATTISTA!

    • Kuppinurin

      Ainut tervepäinen esimies lähti Keiturin sotesta. Hoitotyönjohtaja Päivi Virtanen ei ole enään terveyskeskusksessa. Huono juttu!

    • Anonyymi

      taidampä käydä siellä lääkärissä .mitähän kun menen olen transsukupuolinen nainen.jolla on vielä miehen soliaalitunnus

      • Anonyymi

        Eli olet se Joku Muu?


    • Anonyymi

      Kyllä nainen joka on miehen ruumiissa

      • Anonyymi

        Eli muun sukupuolinen muttei homo eikä lespo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli muun sukupuolinen muttei homo eikä lespo

        Juuri niin


    • Anonyymi

      Jos ei oo hyvää sanottavaa yksin kertaisesti

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe