Tyttäreni miltei raiskattiin

apinajagorilla

Minun tytär miltei raiskattiin metropolimme alueella pari vuotta sitten. Haluan kertoa mitä paskaa jouduin sietämään.

Tyttäremme kävi elokuvissa, kavereilla ja oli tuona iltana palaamassa yksin kotiinsa. Alkoi olla jo myöhä ja eräs apina lähti seuraamaan häntä huomaamatta. Yhtäkkiä oltiin jo kurkussa kiinni ja raahattiin. Taju kuulemma meinas karata. Mitään ei kerennyt tekemään. Mutta kuulemma sanat kaikui päässä, nouse lyö, potkase, peräänny potkase lyö potkase.... näin oli veljet opettanu ja kuulemma toimi kuin robotti. Mies löi takaisin, tytär löi perään, oli kamppailu elämästä tai kuolemasta ehkä käsillä. Mies perääntyi, koitti paeta puun oksa osui silmään ja pakeni yhtä pian kaikki ohi kuin tullutkin. Turpaan tuli myös, hammas poikki. Tyttömme nousi silti ja löi.

Vuotta nuorempi veli tuli ovelle vastaan 40m päässä tapahtumapaikalle juosten ja tyttärellämme oli alushousut jalassa, poika päästi sisälle ja soitti minulle. Laukku oli metsäkaistaleella jossain. Käskin etsimään laukun myöhemmin ja ottamaan vanhemman veljen moottoripyörän alle ja ajamaan perään. Onneksi oli sillä harjotellu koko kesän, kortin saisi vasta ensivuonna... 10min. myöhemmin poika tuli laukun kanssa ja vanhin veljistä lähti perään uudestaan moottoripyörällä kaverinsa kanssa, kun tyyppi oli paikannettu ja itse saapunut paikalle autolla. Voihki asemalla silmäänsä kuulemma. Sen jälkeisistä tapahtumista ei ole minulla tietoa. Toivottavasti sai mitä ansaitsi, en ole kysynyt, poliisi kyllä kysyi pariinkin otteeseen.. Itse olin mökillä, joten en voi tietää mitä on tapahtunut.

Tyttömme ei olisi ikinä pärjännyt ja selvinnyt ellei veljet olisi olleet aina sen kimpussa, ne on aina rääkänny siskoaan juuri sopivasti. Vetäny tukasta, ehei, kyllä ovat seinillekin paiskoneet, käsiä, sormia ja jalkoja väännelleet ja huudosta päätellen kipeääkin käynyt. Se lähensi se tapaus heitä, mutta suurin syy selviytymiselle on ainainen tappelu ja voimat mitkä kasvoivat painiessa. Itsepuolustustaustaa kaikilla ja sitä puolta harjoittamaan jatkossakin pyrkineet, nuorin menestynyt hyvin..

Poliisin toiminnasta ja sosiaalitoimiston en voi sanoa olevan yhtään hyvää kuvaa. Raiskaaja-apina jonka teko jäi yritykseksi oli näitä luomakunnan kusipäitä mitä kumarrellaan sosiaalitoimistoissa rahaa syytäen. Poliisi ei edes uskonut minun olleen mökillä, mitään ei jumalauta uskottu, kun yksi oli pahoinpidelty asemalle ja toinen oli kotona. Yhä uudestaan käytiin samoja asioita saatana läpi. Hyvä ettei tyttärelle syyte mätkähtäny. Kun sitten minua kuulusteltiin, niin yhdessä välissä jotain poikkipuolista tuli sanottua ja paloi lopullisesti pinna. "Hillitseppäs kielenkäyttöäsi, ettei siellä se ÄN sanan viljely jatku". Mä olin, että mitä perkelettä sanoit? Käsketkö sinä pitämään minun suutani kiinni tässä asiassa! Sinä saatanan paskalakki et minun turpaani tule tukkimaan varmasti! Se me katsotaan, menen vaikka linnaan istumaan, mutta minun turpaa et tuki! Haistakaa vittu jo! Minä tässä verot olen maksanu, teidänkin palkan ja minun lapsi on pahoinpidelty ja melkeen raiskattu!

Oikeudessa se jätkä ei saanu edes sakkoja, kun ei ollut kuin sana sanaa vastaan. Myöhemmässä poikani kaveri ei tunnustanut tekoa. Se tekijä asui vajaan 300m päässä meidän talostamme. Ostoskeskuksessa on saanut nyrkistä kaksi kertaa paikallisen kauppiaan mukaan. Se taitaa olla vain oikea tie, ties ketä on ahdistellut muitakin.

En kehota, mutta auttaa se kyllä, nämä sosiaalitoimiston ämmät käännytin ovellamme samantien. Hyysätköön nyt sitä saamarin apinaa niin paljon kuin sielu sietää, mitään sovittelua ei tule, eikä lirise.

6

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apinajagorilla

      Luin uutisen joukkoraiskauksesta ja minä en jaksa tätä uutisointia enään, pää ei kestä. Omakin elämä melkeen pilattu tuommosten toimesta. Toivon vaan, ettei näitä päästetä niin vähällä, ettei osata kuin naureskella oikeudessa!

    • Hälytyskellotsoi

      Tapanilan tapauksessa viisikon mielestähän he eivät ole tehneet mitään, vaan oli uhrin oma vika kun oli väärässä paikassa väärään aikaan. (Tämä vapaasti polisiintiedotteesta luettuna.) Tämä tietty on samalla yhtä kuin, että he myöntävät rikoksen. He ovat siis sitä mieltä, ettei kauppojen sulkemisaikaan n. klo 21.15 nainen voi liikkua yksin julkisilla työpaikaltaan kotiin ja hänet saa raiskata kotipihallaan. Mikä esti jegiltä itsehillinnän, ettei perässä kelkeminen solvauksineeen riittäny, tuskin he niin kiimassa olivat kaikki yhtä aikaa. Oliko tämä sittenkin puhdas suunniteltu viharikos, tehty joukolla ja selvinpäin?

      • Äijäpaha

        Olen kyllä taipuvainen uskomaan, että Suomeen täytyy palauttaa vanha kunnon sakinhivutusmentaliteetti, jota sitten sovellettaisiin näihin joukkoraiskaajiin ja vastaaviin vaikka yksi kerrallaan, kun oikeus on ensin vapauttanut ne tai päästänyt mitättömällä rangaistuksella, kuten olettaa sopii. Kunnolla vaan turpiin, niin ettei heti unohdu. Ja aina uudestaan, kun uusii tekojaan, kerta kerralta vähän kovemmin, niin toivon mukaan muutaman käsittelykerran jälkeen on sen verran invalidisoitunut, ettei rikoksenteko enää onnistu.


      • 1allekirjoittajista

        Älkää nyt perisuomalaiseen urpoilutapaan lähtekö omaa tulevaisuutta pilaamaan, tai toisena ääripäänä pelkästään mutisemaan palstoilla.

        Äänestäkää tänä keväänä sinne eduskuntaan joukko sellaisia tekijöitä, jotka säätävät tarpeeksi tiukat lait nopeasti. Ja tarvittaessa tukkivat oikeusministerien ja -neuvosten turvat, jos alkavat säheltämään tavoitetta vastaan unohtamalla uhrin ja sympatiseeraamalla tekijää.

        Vaikkei löytäisi edes ehdokasta niin tällä on hyvä aloittaa:
        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970


    • Törkeärikos

      Raiskaus ei ole mitään rakastelua eikä seksiä vaan puhdasta henkistä ja ruumiillista väkivaltaa.

      • mansenerikoinen

        Tampereella oli Kaupin puistossa raiskaus aikoinaan ja pitkän aikaa naisia kulki tyrkyllä siellä.

        Meitä on niin moneksi ja kai osa naisista kuuluu tuohonkin vähemmistöön ja saa kiksejä raiskauksesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe