EHKÄISY SALLITTUA RAAMATUN MUKAAN

johannes

EHKÄISY JA PERHESUUNNITELU ON SALLITTUA RAAMATUN VALOSSA

2.Moos. 22:29

"Älä viivyttele antamasta antia vilja- ja mehusatosi runsaudesta. Esikoinen pojistasi anna minulle."

2.Mooseksen kirja 13:2

"Pyhitä minulle jokainen esikoinen, jokainen, joka israelilaisten seassa, sekä ihmisistä että karjasta, avaa äidinkohdun; se on minun."

Eläinten, viljan, ihmisten ja jopa lapsienkin uhraaminen oli varsin yleistä muinaisissa heimouskonnoissa. Semiittisessä kulttuurissa esikois-lasta ei toki yleisesti ottaen uhrattu tappamalla lasta. Aasin ja ihmisen esikoiset "lunastettiin" lampailla ja muilla eläinuhreilla (2Moos.13:13, 13:15). Esikoisen pyhittäminen jumalalle merkitsi siis käytännössä eläinuhrin antamista. Tätä tapaa noudatettiin vielä Jeesuksen elinajan Juudean maakunnassa:

"Ja kun heidän puhdistuspäivänsä, Mooseksen lain mukaan, olivat täyttyneet, veivät he hänet ylös Jerusalemiin asettaaksensa hänet Herran eteen - niinkuin on kirjoitettuna Herran laissa: "Jokainen miehenpuoli, joka avaa äidinkohdun, luettakoon Herralle pyhitetyksi" - ja uhrataksensa, niinkuin Herran laissa on säädetty, parin metsäkyyhkysiä tai kaksi kyyhkysenpoikaa."


Mooseksen lain mukaan jokainen esikois-poika on pyhitettävä jumalalle. Laki ei ole kumoutunut (Matt.5:17), mutta Uudessa Liitossa jumalaa ei enää palvella eläinuhrein (Hebr. 10:4). Uudessa liitossa esikoisen pyhittäminen jumalalle merkitsee erityistä uskonnollista kasvatustyötä. Lapsien synnyttäminen ei sinänsä ole arvokasta jumalan edessä, synnyttäväthän pakanatkin lapsia.

Jumalalle ei katso niiden naisten puoleen jotka yleipeilevät lapsiensa lukumäärällä, mutta joille Jumalan Sana ei kelpaa hengen ravinnoksi. Jumala arvostaa sitä että lapsia tehdään vanhurskaiden sielujen asuin sijoiksi, Israelin huoneen rakentamiseksi. Tämä tehtävä sisältää uskonnollisen ja maailmankatsomuksellisen kasvatustyön. Jumalan palvelemista ei ole se jos lapsia tehdään elatuksen varmistamiseksi, rakoilevan avioliiton ylläpitämiseksi, uskonnolliseksi pöyhkeilemiseksi tai vahingossa kun ehkäisyä ei haluta käyttää.

Sen sijaan että kristityt naiset olisivat yhtyneet vanhurskaisiin miehiin, yhtyivät he porttoon ja synnyttivät lapsia sille suurelle portolle. He kantoivat kohdussaan käärmeen siementä, sensijaan että olisivat kantaneet Jumalan siementä. Sillä jos he olisivat Jumalan siementä synnyttäneet, eivät heidän lapsenskaan syntiä tekisi (1Joh.3:8). Jeesus huusikin fariseuksille jotka luulivat Aabrahamin siementä (Joh.8:41) olevansa:


Matt.23:33

"Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon."

Joh.8:44

"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole."


Omaksi kärsimyksekseen ja häpeäkseen nuo naiset lapsia Babylonille ja sen jumalille synnyttävät. Maailman kristillisyyden tilaa voi kutsua lähinnä Babyloniksi. Babylon on uskonnon ja ihmisoppien hengetön yhdistelmä.

Psalmit 137:8

"Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt! Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!"

Nyky-suomalaiset ja lestadiolaiset uhraavat lapsensa epäoikeudenmukaisuuden, hengettömien uskonnollisten sääntöjensä ja omien perversioidensa alttarille (5.Moos. 12:31). Työttömyys , väkivalta, pakkovalta ja kurjuus ovat lasten kohtalona kun kristillinen Suomi kieltäytyy palvelemasta jumalaa. Lestadiolaiset levittävät harhaoppia ehkäisyn synnillisyydestä kun eivät halua Jumalan Sanasta oppia ottaa. He itse-vanhurskauden perkeleen riivaamia kun haluavat etsiä pelastusta teoista. Niin on siis lestadioilaisten, ja pakanallisen nimi-kristityn maailman lapset talletuttu tulelle tuomiopäivää varten. Se Babel mitä he yrittävät rakentaa ei tule onnistumaan.




ABORTTI JA NAISEN OIKEUS MÄÄRÄTÄ OMASTA RUUMIISTAAN

Lapsi katsotaan Mooseksen laissa vanhempien käyttöomaisuudeksi. Oikeusistuimen palvelijoilla oli oikeus tappaa isäänsä tai äitiänsä lyönyt lapsi, jos vanhemmat tämän oikeuteen haastoivat.

2.Mooseksen kirja 21:15

"Joka lyö isäänsä tai äitiänsä, se rangaistakoon kuolemalla."

2.Mooseksen kirja 21:17

"Joka kiroaa isäänsä tai äitiänsä, se rangaistakoon kuolemalla."

3.Mooseksen kirja 20:9

"Kuka ikinä kiroaa isäänsä tai äitiänsä, hänet rangaistakoon kuolemalla; isäänsä ja äitiänsä hän on kironnut, hän on verivelan alainen. "

Eräässä kertomuksessa jumala piti oman lapsen tappamista jopa vanhurskaana tekona.

2Moos.22:10

"Ja Aabraham ojensi kätensä ja tarttui veitseen teurastaakseen poikansa."

Jaak.2:21

"Eikö Aabraham, meidän isämme, tullut vanhurskaaksi teoista, kun vei poikansa Iisakin uhrialttarille?"

Hebrealaiskirje 11:17

"Uskon kautta uhrasi Aabraham, koetukselle pantuna, Iisakin, uhrasi ainoan poikansa, hän, joka oli lupaukset vastaanottanut"



Jos siis jo syntyneen lapsen asema on Mooseksen laissa tuollainen, niin miten jotkut kristityt saattavat syyttää murhasta niitä jotka ovat koskeneet hedelmöitettyyn munasoluun. Hedelmöittynyt munasolu ei tiedosta, eikä ole vielä "lähimmäinen", tai yhteiskunnan jäsen.

Seuraavista kahdesta synnistä ihminen vastaa nimittäin vain jumallalle, muttei ihmisille: 1) itsemurhasta ja 2) nainen oman sikiönsä lähdettämisestä. Itseensä kohdistuneista rikoksista ihminen vastaa vain jumalle, mutta muihin ihmisiin (=muihin yhteiskunnan jäseniin) kohdistuneista rikoksista ihminen vastaa ihmisille JA jumalalle.
Mooseksenlain mukaan Aabraham olisi toki pitänyt tuomita murhasta ihmisten edessä, mutta hän oli silti syytön jumalan edessä. Aabraham yritti surmata toisen ihmisen ja yhteiskunnan jäsenen.


Perkeleen teko on se ettei aikuisen naisen anneta itse päättää mitä tekee ruumiinsa sisällä olevalle hedelmöittyneelle munasolulleen. Abortti-oikeuden vastustajat kuuluvatkin Saatanan joukkoihin. Siitä mitä nainen munasolulleen tekee, hän vastaan ainoastaan jumalalle.

3

962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UL surffaaja

      Uuslestadiolaiset hyväksyvät ehkäisyn, esiaviollisen seksin ja naisjohtajuuden sekä -pappeuden. Nämä ovat uuslestadiolaisuuden tunnusmerkkejä.

    • Nykyaikainen

      että siihen aikaan tuo oikeudenmukaisuus ja oikeat kasvatusmenetelmät eivät tainneet olla ihan hallussa ihmisillä, jos kiroilusta ja muksimisesta lapsia tapettiin.

      Psalmit 137:8

      "Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt! Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!"

      Tuokaan ei kuulosta mitenkään täysipäisen ihmisen sanoilta. Kuulostaa lähinnä katkeran ja kiukkuisen ihmisen sanoilta. Taisi olla aika herkässä syyttömien lasten henki siihen aikaan. Onneksi eletään nykyajassa. Sääli niitä lapsia joille huonosti kävi ajattelemattomien aikuisten takia niihin aikoihin.

    • puavo

      juvakalastus.com siellä se elämä on...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe