2015 Missit

SurkeeTaso

121

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • melkeinkauniimpi

      Kukaan noista ei erottaudu joukosta kauneudella. Ihan söpöjä tavallisia tyttöjä, joilla ei olle mitään mahdollisuuksia pärjätä kansainvälisissä kisoissa. En ymmärrä, mitä nämä tytöt kuvittelevat itsestään, kun osallistuvat Miss Suomi -kisaan. Suomessakin on kauniita naisia, mutta ilmeisesti he eivät osallistu näihin kisoihin.

      • jhgf

        Tuon tasoisia naisia kävelee vastaan ilman sen suurempaa ...Sitten taas niitä todella kauniita naisia joissa on sitä jotain,niitäkin kävelee vastaan mutta miksi eivät pyri missiksi.


    • suoraansanottuna

      Totta. Siis todella!!!!
      Rahan haaskausta on taas lähettää joku noista "edustamaan" suomea maailmalle.
      Heidi Yli-Pietilä ja Iina Immonen näytti jotakuinkin paremmalta mutta muut ovat täyttä sekundaa. Yhdelläkin on niin vino naama että luulisi jonkun täräyttäneen leuat sijoiltaan. Luut törröttää ja persettä naurettavasti tyrkytetään luonnottomilla asennoilla.
      Voihan nenä taas!

    • ouyg9d7f97f

      Kas kummaa Kun ruma Rosannaa( miss Helsinkiä) ei ole valittu joukkoon, se oliskin huvittavuuden huippu! Mutta ovat nuokin todella surkeita!
      Bikinikuvat kertovat karua totuutta ja paljastavat kuinka sopimattomia tytöt ovat!
      http://www.iltalehti.fi/viihde/2015031719373425_vi.shtml

      nro 1 Rosa-Maria Ryyti
      Hiukka hevosta muistuttava naama ja hevosen kokoinen.
      2. Anna Korhonen
      Normaali blondi tissitön,kadun tallaaja jossa ei ole mitään erikoista.
      3. Saara Ahlberg
      Huuleton, pitkänenäinen, leveäposkinen kummallisuus , jolla kroppa ihan normi ok.
      4. Inka Hyvärinen
      Normi tytteli jota tulee tusinassa 15 vastaan joka päivä Helsingin keskustassa, lyhyt missiksi!
      5. Monica Landén
      Leveäleukainen hevoselta näyttävä ja hevosen kokoinen, normaali pitkä nainen , ei mitään ihmeellistä.
      6. Iina Immonen
      Näistä ehkä parasta ainesta kehon ja kasvojen puolesta, mutta Iinakin ihan normaalin söpö, eikä hänessäkään ole sen enempää!
      7. Rita Jokinen
      Normaali söpö tyttö jossa ei mitään ihmeellistä, ei kukaan näistä söpöistäkään omaa mitään kansainvälisiä mahdollisuuksia!
      8. Carita Pesonen
      Normi kaduntallaaja joka näyttää vanhalta ikäisekseen, ei mitään erikoista.
      9. Carola Miller
      Kummallisen isopäinen, liian pitkä hevonen, jonka kasvon piirteet epäsuhtaiset ja näyttää leikellyltä!
      10. Heidi Yli-Pietilä
      Normi soma suomalaistyttö, jolla kasvojen piirteet ei ole symmetriset ja ohuet huulet, kroppa näyttää ihan mukavalta.
      Kellään naista mitään mahdollisuuksia kansainvälisesti!

      • Missikeisarix

        Ryydillä on äidiltään peritty iso pottunokka!!! Ei maailmalle jätkoon!!!


    • arvostelija

      6. Ina Immonen omaa parhaimman kropan, jos ajatellaan kansainvälistä tasoa. Hoikat pitkät jalat ja siro ruumiinrakenne. Kasvot ovat kuitenkin lähinnä söpöt. Missin tulisi olla kasvoiltaan näyttävä ja hieman ylväs.

      3. Saara Ahlberg omistaa parhaimmat kasvot. Niissä on jotain eksotiikkaa, jonka vuoksi hän sopisi parhaiten näistä ehdokkaista edustamaan Suomea kansainvälisiin kisoihin. Kroppa on ok, mutta vyötärö ehkä hieman leveä.

      • nenäkö

        Saaran kasvothan on ihan kummalliset, ohuet huulet ja kummallinen liian pitkä haikarannokka nenanä. Sehän on kuin pilapiirros! Ihan ok suht pieni rintainen kroppa tosin. Tuolla naamalla ei kyllä mennä mihinkään!


      • Joohhh

        Immonen on noista paras mutta Saara on kylmän kolhon näköinen. Saara ei millään muotoa missityyppiä. Kannattaa googlata muitakin kuvia misseistä niin voi nähdä totuuden paremmin.
        IIna on paras mutta ei tule voittamaan. Eihän paras ole koskaan voittanut... paitsi se Lambertti.


      • EiKaunisKasvoista
        Joohhh kirjoitti:

        Immonen on noista paras mutta Saara on kylmän kolhon näköinen. Saara ei millään muotoa missityyppiä. Kannattaa googlata muitakin kuvia misseistä niin voi nähdä totuuden paremmin.
        IIna on paras mutta ei tule voittamaan. Eihän paras ole koskaan voittanut... paitsi se Lambertti.

        Haha kuka sekopääidiooti pitää Sara Ahlbergia kauniina kasvoista hahaha sehän on ihan kummallisen näköinen eikä todellakaan kuuluis edes missikisaan, sillä kummallinen pitkä nenä ja olemattomat ohuet huulet, kroppa ihan ok.


    • hekoheko

      Kaikki saman näköisiä. Ihme kun ei ole ketään mamua mukana! Kuten esim. se hirvee musta ja tyhmä joku miss Helsinki. Kyllä erottuis.

    • EiKaunottaria

      No ei ne samannäköisiä ole ollenkaan, mutta ei mitään kaunottariakaan!

    • KATSOJA77

      Finalisti Rita Jokisen oma VIDEOBLOGI löytyy https://vlogia.com/videot/1414/esittely :)! Ihanan luonnollisen oloinen tyttö ja vaikuttaa myös järkevälle. Se on misseydessä mielestäni tärkeää! Yks mun lemppareista ehdottomasti. Kiva myös kuulla missin omin sanoin kiertueesta, jos sieltä tulee asioita mistä ei välttämättä uutisoida.... :D

    • RumiaSuomalaisia

      Surkeeta tasoa taa kerran, ei kauniit tytöt halua mennä missikisoihin tai niitä ei vaan ole suomessa! Suomalaisethan ovat pohjolan ruminta kansaa!

      • pienijamuodokas

        No juuri noin nuo miehet aina väittävät tuolla palstoilla, ja siksi ottavat mielummin pikkuisen ja söpön thai-tytön tai sitten muodokkaan latinon.


    • kuinkakehtaa

      Todella normaalin näköisiä naisia, joukossa jopa normaalin rumannäköisiä! Mitenköhän noista suurin osa edes kehtaa osallistua kisaan?

    • Glamourpuuttuu

      No nythän kannattaa rumienkin osallistua missikisoihin. Ovat Suomessa niin huonossa huudossa että tavallisempikin tyttö voi voittaa. Kauniit tytöt rupee malleiksi.

    • pihyg

      Surkea taso! Todella surkea taso!

    • Laressa

      Kaikki tytöt todella kauniita! Jos joku ei näe kauniina näitä neitokaisia, ihmettelen todellakin miltä heidän silmissään suomalainen tavis nainen näyttää...Kateusko pistää silmät sokeiks.

    • MrJuha82outolintu

      Kyllä noille orgasmaisi kuitenki.
      Tavallisennäköiset ihmiset ovat tarpeeksi hyvännäköisiä.
      Melkein kaikki käy =)

      Aahlberg ja Immonen kauneimmat.
      Muutki luokkaa hyvännäköiset.
      Ei ne rumia oo.
      Valoja nyt!
      Toki on tuolla paljon muitaki hyvännäköisiä naisia, jotka ei oo tässä kisassa.

    • IsoKorva

      ISOKORVA IINA IMMONEN. Kummallisen isot korvat tällä naisella on, melkein kaksikestaa niin isot kun muilla ja sillä on ihmeellisen vinot , leveet ja epämuodostuneet kasvot!

    • Jopastaasmenipieleen

      Jopas oli hevosmarkkinat, Miss suomeksi valittiin isopäinen ja suinen hevonen. Toiseksi tuli toinen hevosenkokoinen nainen ja kolmanneksi valittiin kummallinen konkka nokka, jolla tosin ihan ok vartalo. Mistä kummasta ne vetää voittajiksi aina nämä väärät naiset??

    • Miesmissiksi
    • Narettavaahölmöilyä

      Isopäinen, iso suinen, iso nenäinen, iso luinen Hevoselta ja mieheltä näyttävä nainen valittiin missiksi! Naurettavaa hölmöilyä!

    • tuomaritonjuomareita

      MIES voitti miss suomi kilpailun 2015. Tämä taitaa olla sitä tasa-arvoa. Tai sitten tuomarit ovat aika pervoja ja asiantuntemattomia!

    • HevonenSeOn

      Ei se ollut mies, vaan hevonen joka oli miehennäköinen! Mies suomeksi 2015 valittiin miehennäköinen HEVONEN!

    • photoshop

      Illan finaalissa kruunustaan luopuva Miss Suomi 2014 Bea Toivonen puolestaan seurasi finaalia vatsan paljastavassa tyttömäisessä asussa. Hänestä myös otettiin photosoppaamaton kuva jossa hänen isoperunanenänsä ja paksut roikkuposket näkyvät hyvin. Bealla kun on tapana omat insta kuvatkin photoshopata niin että nenä pienempija posket kapeammat!
      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1428814858350.html
      Voittaja oli rumin kilpailijoista!

    • Herreminejeesus

      Alkaa suomessa olla tyyli että kisan rumin ja miesmäisin nainen valitaan voittajaksi, ensin Miss Helsinki Ja nyt Missi Suomi? Mikä noita tuomareita vaivaa?

    • VoiperkeleKauheeta

      Mitääääääääääääää ihmettä eniten miehennäköinen voitti?????????????????

    • ritamay

      Oli tosi korkea taso tänä vuonna. Niin korkea, että pystitkin meni kaikki eri ehdokkaalle. Onnea neidoille.

    • kummallistajatörkää

      Haha joku harhainen hörhö täällä kirjoittelee et oli kova taso hahahaha voittaja oli ihan miehen näköinen, oletko sokea vai mikä sinua vaivaa?????????????

    • oug97g

      ihme juttu kun suomessa aina se miehennäköisin voittaa?

    • Kenties edustusmissiimme liitetään samanlaisia mielleyhtymiä kuin tämän vuotisiin Euroviisuesiintyjiimme. Miksi yrittää pärjätä parhaimmuudella kun huomiota voi herättää paljon enemmän muutenkin.

      Tällaiset ikivanhat instituutiot kuten missikisat ja Euroviisut kaipaavat pientä ravistelua ajoittain. Maneereihin kangistuneet rituaalit ja kaavat saavat kyytiä kun tuomarit arvioivat missimme käyntiä, ravia ja rakennetta. Toivottavasti hän osaa nostaa kaviota oikealla tavalla ja matolääkkeet otetaan ajallaan.

      Euroviisuissa puolestaan ihastellaan pohjoisesta tulleita hobitteja ja hämmästellään heidän aikomustaan laulaa yleisön ja kameroiden edessä. Voi olla, että eräissä osanottajavaltioissa kyseisenlaisia hobitteja pidetään enimmäkseen sisälle lukittuina, joten kisapaikalla saattaa esiintyä pelonsekaista reagointia ja paniikkiakin.

      Sinänsä missit olivat minusta kauniita eivätkä viisuedustajatkaan huonoja olleet. Asioista voi aina esittää mielipiteitä loukkaavalla tavalla. Joissain tapauksissa ainoa syy esittää arvosteluja on tarve loukata jotakuta. Mikä voisi olla parempi kohde kuin missi.

    • järjetöntäjarumaaa

      Kun nainen osallistuu missikisaan silloin hän sallii oman arvostelun ja hyväksyy arvostelun. Sehän se missikisojen tarkoituskin on, arvostella kunnes voittaja selviää. Nyt vaan kävi niin että rumin ja eniten miestä muistuttava nainen voitti! Mikä minusta on aika ihmeellistä että näin voi käydä. Voihan se olla että nykymaailman meno on niin sekaisin ettei kauneus kilpailussa ei ole enää kauneimman tarkoitus voittaa vaan rumimman! Tau huonoimman kuten euroviisuissa!

    • uuudetkisat

      Voittaja oli ihan vihoviimeinen jonka olisi luullut voittavan.
      Mitä tuossakin on taustalla, jotain lahjontaa tai pillunjakamista.
      Nainenhan oli selkeesti yksi rumimmista mukana olleista kilpailijoista??

      Uudet kisat samantein, ei toi voi pitää paikkaansa! Ei Miehen näköistä hevosta voida miss suomeksi valita!

    • perkeleenporsaat

      Miksi ne valitsee eniten mieheltä näyttäviä missejä? Missä vika? Voittaja ilman meikkiä on naamastaan ihan miehen näköinen! Tämä ei enää edes naurata!???????

    • hahahahahahaha

      Hahaha Miss Suomi, Suomenhevonen jolla isopää ja turpa hahahaha

    • Kkaroliinal

      Miten teijän mielestä Rosa oli rumin ja miehen näköinen? Minun mielestä ehdottomasti kaunein, katsokaa googlesta miltä näytti 2012, tummat hiukset sopivat hänelle parhaiten. Minun ennakkosuosikkini heti kun näin finalistit. iltalehden kyselystä sai 36prosenttia kaikista äänistä, ehdolla kumminkin 10 tyttö niin ylivoimaisesti voitti iltalehden mukaan. Kaunis tyttö ja onnea paljon puolestani :)

    • Anna_oli_paras

      Joo väärä voitti. Anna Korhonen oli nätein , ja söpöin.

    • Miehennäköinen

      Toi voittaja oli rumimpia koko kisassa ja eniten miehen näköinen!

    • eivoiollatotta000

      Kumma juttu kun kaksi samana vuonna valittua miehennäköistä missiä ovat nimeltään Rosa ja Rosanna?? Antaakohan vanhemmat pojannäköisille tyttölapsille Rosa alkuisia nimiä?

    • mitenvoiollamahdollista

      Suomessa on uuta muotia valita transunnäköisiä naisia missikisojen voittoon!

      Mitä se kertoo tuomareista, onko ne joko lahjottu tai saa peppua transukilpailijalta?

      Joka tapauksessa naurettavaa toimintaa.

      Miten voi olla mahdollista että kahdessa kisassa peräjälkeen esiintyy sama ilmiö ja vielä että voittajien nimet ovat Rosa ja Rosanna???????????????????

    • sairastajakumallista

      Kummallisia yhteensattumia ja todennäköisyyksiä että näin voi sattua ja kaikkein eniten miehennäköiset naiset valitaan sekä Miss Helsinki ja Miss Suomi kisoissa voittajiksi!?
      Kuinka todennäköistä on että se menisi noin? Jotain sairasta tässä pitää olla taustalla!?

    • röntöntöttöö

      Hesalainen taas voitti, oli siellä parempiakin! Sisäpiiri homma, eihän syrjäkylien ehdokkaat voita.

      On teillä silmissä vikaa jos missit ei kauniita ole. Teille arvostelijoille sopii etelä-amerikan botox ja silikooni kilpailut.

      • MieshevonenMissSuomi

        Haha joku peräkammarin runkkarivanhapoika siellä vinkuu, kun jokainen lehmäkin näyttää hyvälle sinun mielestäsi kun et koskaan saa naisia.
        Koita ymmärtää se että kaikilla ei ole yhtä ankeesti asiat kuin sinulla ja me muut pystymme näkemään paremmin totuuden naisen kauneuden suhteen.
        Nythän on selkeä totuus se että eniten miestä muistuttava amatsoni valittiin voittajaksi!
        Hän ei ole mitenkään hyvännäköinen ja ihmettelen suuresti miksi hänet valittiin voittajaksi!
        Ei miehennäköistä naista joka muistuttaa hevosta voi valita Miss Suomeksi se on järjetöntä!


      • MrJuha82outolintu
        MieshevonenMissSuomi kirjoitti:

        Haha joku peräkammarin runkkarivanhapoika siellä vinkuu, kun jokainen lehmäkin näyttää hyvälle sinun mielestäsi kun et koskaan saa naisia.
        Koita ymmärtää se että kaikilla ei ole yhtä ankeesti asiat kuin sinulla ja me muut pystymme näkemään paremmin totuuden naisen kauneuden suhteen.
        Nythän on selkeä totuus se että eniten miestä muistuttava amatsoni valittiin voittajaksi!
        Hän ei ole mitenkään hyvännäköinen ja ihmettelen suuresti miksi hänet valittiin voittajaksi!
        Ei miehennäköistä naista joka muistuttaa hevosta voi valita Miss Suomeksi se on järjetöntä!

        Minustaki voittajalla vähän miesmäistä lookkia, mut silti ihan ok.
        Silti esim Rita Jokinen ois ollu paras vaihtoehto voittajaksi.
        Hän eniten naisennäköinen.


    • uljautta

      Upea nainen voitti, rumat ne haukkuu kauniimpiaan, niinhän se on aina ollut . Toivottavasti missimme on itsevarma , mitä edellinen ei ollut . Maailmalla sitä täytyy löytyä

      • Naurettavaajahirveää

        Itse varmuus ei auta yhtään jos on ruman miehen näköinen, se vaan tekee persoonasta surkuhupaisan ja täys naurettavan!


      • MrJuha82outolintu
        Naurettavaajahirveää kirjoitti:

        Itse varmuus ei auta yhtään jos on ruman miehen näköinen, se vaan tekee persoonasta surkuhupaisan ja täys naurettavan!

        Ei tarvi pilkata silti.
        Voittaja on kuitenki kauniimpi kuin moni muu, vaikkei munkaan mielestä ansainnu ehkä voittoa.
        Rita on kaunein ja lumoavin.
        Myös missi numero kuusi oli tosi hyvä ja missi numero neljä.


    • Transujensalaliitto

      Nyt on kyseessä joku transujen salaliitto. Missikisojen voittajiksi valitaan transun näköisiä naisia!

    • MrJuha82outolintu

      Rita Jokinen ois pitäny valita voittajaksi.

      • OlisOllutParempi

        Olis sekin ollut parempi kun voittaja joka on miehen näköinen!


    • TransuHomoVoitti

      Transu homo voitti miss suomikisan 2015. Suomessa jyrää uudet tuulet. Hunkseillakin jo transuja "tyttöystäviä".

    • Lamamisseissä

      Miten näin voi käydä ja jo toistamiseen suomessa? Lama iskenyt myös missikisoihin kun pitää valita eniten miestä muistuttava voittaja!

    • järkyttävää

      Lehdistö taas niin sekaisin kun olla ja voi hahaha
      Iltalehti otsikoi "kansainvälisentason kaunottaresta" Kyllä on sekasin suomessa lehdistökin.
      Paksunaamainen, isonenäinen ja poskinen transun oloinen miehennäköinen nainen joka ei tule pärjäämään missään kansainvälisissäkisoissa kutsutaan "kansainväliseksi kaunottareksi" hahahaha kyllä on harhaista ja sekaista porukkaa.
      Videolta näkyy selkeesti esiin voittajan ruma ja miesmäinen naama!
      http://www.iltalehti.fi/viihde/2015041219508302_vi.shtml

    • RumatSuomalaiset

      Suomalaiset ovat pohjolan ruminta kansaa! Nyt se tuli hyvin osoitettua kun valittiin missiksi kaikkein eniten hevosta ja miestä muistuttava voittaja! Tosin kertooko se vain tuomarin tyhmyydestä!

      • kummaaon

        Aivan kuin olisi jotain vittuilua kun valittiin samantyylinen missi kuin viime vuonna, vaikka nähtiin kuinka huonosti se universumeissa pärjäs. Tyhmä tekee saman virhee toistamiseen.


    • voivoi

      Kun katsoo noita juttuja kisoista ja voittajasta niin sieltä tulee esille voittajan luonteen luonnollisuus ym...

      Nyt on tainnut käydä niin että tuomarit unohtivat kyseessä olevan kauneuskilpailu.

      Jossa arvostellaan ulkoisia ominaisuuksia eikä luonnetta. Nyt on tainnut tuomaristo valita mukavan rempseän tytön joka on transun, hevosen ja miehen näköinen mukava ja luonnollinen persoona mutta ei kaunis ollenkaan!

      • MrJuha82outolintu

        Tuomarit unohtivat, että kyseessä kauneuskilpailu.
        Olen samaa mieltä kanssasi.


    • Hiuksetpoisjaarmejaan

      Järkyttävää, suomi on sekaisin kun eniten miestä muistuttava kisaaja valitaan voittajaksi?? Mist tässä on kyse?

    • Menettelee

      Voittaja oli persoonallinen. Ei kuitenkaan missin kauneutta ja siroutta. Toivottavasti kuitenkin työllistyy. Oikeastaan kaunottaria ei juurikaan ollut tarjolla. Vain nättejä tyttöjä.

      • EIoletöitäTuolla

        Ei edes kauniit missit työllisty, saatikka sitten miehennäköiset hevoset!


    • Leuaton

      Rosalla on kolhot miesmäiset kasvot, mutta hieman paremman näköinen kuin Bea, silmät ovat isommat ja kauniimmat. Leukaa Rosalla saisi olla enemmän, Miss Helsingillä leukaa on liikaakin. Mietin sitä, koska tytöt lähentelevät 180 cm, tuleeko pituuden mukana myös hevosmaiset kasvot, näyttää siltä? Ennen oli sirokasvoisia missejä, ei tälläisia laatikkonaamoja.

      • Beanillenunen

        Bea oli sentään naisen näköinen vaikka ei kaunis ollutkaan.


    • suoli24nkaunokaiset

      Ja kaikki kommentoijat itse jotain yhteiskunnan laitapuolen kulkijoita psyykelääkkeineen.

      • ErotanmiehenNaisesta

        Sä taidat olla höperöhölmö joka ei näe totuutta, näkeehän kuka tahansa että Rosa on miehennäköinen! Ei yhteiskunnan laitapuolen kulkijoilla ole tietokoneita tai älypuhelimia!


    • Saana2222222222

      Rosa on kyllä ruma, mitä enemmän sen kuvia näkee sitä huvittavampaa on että hänet valittiin miss suomeksi!
      Mitäköhän tuomarit siinä oikein näki!

    • JormaGrönman

      Transu Miss Suomi!

    • Jokupahastivialla
    • Tuomarionjuomari

      Tuomarit unohtivat että miss suomi kisa on kauneuskilpailu!

    • Hevosmissikö

      Tuomarit tais olla liian kännissä tai ihan pihalla, niillä ei taida olla käsitystä kauneudesta.
      Ei tuollaista isonenäistä hevosen ja miehennäköistä naista voi yksinkertaisesti valita missiksi.

    • Miesvalitiiin

      Toivottavasti ymmärtää olla mahdollisimman vähän julkisuudessa, mieskasvoineen.

      • Selkeestirumin

        Selkeesti rumin noista kilpailijoista. Miksi kummassa se piti valita, taitaa olla myös joku kielitaidoton juntti Oulusta.


    • looool

      Oisit itse osallistunut .

    • Kisamaanvaan

      LoooL sinähän ne olisit voittanut jos olisit osallistunut, olet varmasti kauniimpi kuin yksikään misseistä vaikka oletkin mies.

    • LerssuLare

      Väärä voittaja ihan selkeästi. Miksi kummassa pitää valita isonenäinen miehennäköinen missi kun oli kauniimpiakin paikalla.
      Missikisoissa ammattitaidotonta tuomarointia nykyään.

    • MiehennäköinenIdiootti

      Pohjanoteeraus kyllä tänä vuonna, missikisat menettää uskottavuutensa jos siellä valitaan voittajiksi miehennäköisiä idiootteja.

    • OOOOOOOOOOOOOOna

      Parempaan suuntaan itse kisat menneet, mutta jokin pahasti vialla missien valinnassa.
      Tuomaristossa ääriä tyyppejä kun eivät edes ymmärrä mitä kauneus on ja valitsevat miehennäköisiä voittajia.

    • Ihanoikein
    • Hahahahahase
    • Tanjatäti3

      Johan oli taas moka valinta missiksi! Huono taso kokonaisuudessaan mutta miksi se rumin piti valita?

    • ou7t

      Aika emämoka tuli valinta tänä vuonna! Huvittaviksi menee noi kisat.

    • Kummakummeli

      Ruma toi uusin voittaja, kummallinen valinta??

    • onseruma
    • OnSilläISOPÄÄ

      Hyvin näkyy Rosan isopää ja miesmäinen olemus kun on kaksi muuta aikaisemman vuoden missiä vierellä. Kauhee hevosnaama ja olemus!

      • SeONBigFOOT

        No katsokaa ton hevosmissin jalkoja sillä varmaan kenkien koko on 44 hatun koko on pakko olla kokoa hevonen, niin suurelta sen pää näyttää verrattuna noihin muihin!
        Mutta eikös sen faija ollut jostain uraalin takaa?? Jos sen geeneissä onkin BIGFOOTTIA? Siltä ainakin sen jalat ja pää näyttää!


    • Isopääsilläon

      Selvä bigfoothan se on, kun ei jalatkaan mahdu kenkiin ja pää on suuri kuin Naantalin aurinko, tosin huomattavasti rumempi!
      Miten ihmeessä tuollainen on voitu edes hyväksyä missikisoihin?

    • Kauhein2000luvulla

      Emämoka tuomareilta, pahin valinta koko 2000 luvulla!

    • Onsekauhee

      On se vaan aika kauhee toi voittaja, ihan hevosen oloinen miesmäinen olemus.

    • TuomaritSekaisin

      Mikä ihme tuomareita vaivas kun ne tommosen transun valitsi voittajaksi? Ei taso ollut kovin hyvä mutta olis siellä ollut naisellisempia ja paremmankin näköisiä!

    • TuomaritIdiootteja

      On se ruma tämä nykyinen missi, isonenä ja isot jalat sekä kauheen isopäääää!
      Miten ihmeessä tuonnäköinen nainen edes kehtas mennä missikisoihin?????????????? Pitäis olla hiukka itsekritiikkiä.
      Samoin tuomarit oli juomareita ja unohtivat että missikisat olivat naisten kauneuskilpailu.
      Ei transukilpailu tai kilpailu miehennäköisimmästä naisesta!
      Vittu mitä idiootteja nekin olivat!

    • Surkeinikinä

      Pieleen meni tämä vuosi voittajan osalta, oli varmaan surkein valinta IKINÄ!

    • Pahastivikaa

      Rosa-Maria Ryyti on rumin missi joka koskaan on valittu miss Suomeksi!
      Todella ruma ja väärä valinta!
      Mikä tuomareita vaivasi, oliko ne kaikki huumessa vai antoiko se niille pillua tai rahaa?

    • KauheetajaKummallista

      Joku paha moka tämän vuoden kisoissa kävi! Mallimaailmassahan on aina välillä muotia et ruma on muka kaunista, ehkä se sama on iskenyt nyt missikisoihin!
      Ei voi muuta kuin ihmetellä miksi miesmäisin kilpailija joka on iso nenäinen, luinen, isopäinen ja jalkainen valittiin voittajaksi! Todella kummallista???????????????????????????

    • SeOnHirviö
    • OnseVaanRuma

      Toivottavasti ei tunge itseään jatkuvasti julkisuuteen niin ei tarvitse katsella sitä joka paikassa. On se vaan niin ruma.

    • OnSeVaanKauhia

      Oli siitä taas joku bikinikuvaus kuva, mutta ei viitsinyt edes katsoa kun on niin kauhea!

    • Juomaritmokas

      Tuomarit mokas pahasti tänä vuonna!

    • TasaArvoa

      On se hyvä että miehetkin voittaa välillä missikisoja, se on tasa-arvoa!

    • Äitikauniimpi

      Transu missi Rosa oli jossain lehdessä äitinsä kanssa ja sen äiti oli paljon paremman näköinen ja naisellisempi!

      • Erisarjaa

        Mutta v-mäisempi!


    • Äitinaisellinen

      No totta kai , kun ei ollut miehennäköinen!

    • Surkeevuosi

      Oli todella surkee missivuosi ja voittaja on varmaan kauhein ja eniten miesmäinen koskaan valituista!

    • Julkkistyrkky

      Nykyinen on kuin hevosen ja miehen risteys. Mutta osaa ne vanhatkin. Sieppi on jo 4 vuotta suomen pahimpia julkkistyrkkyjä!

    • Latvastalahotmissit

      Sara Sieppi on naamastaan huomattavasti kauniimpi kun tämä nykyinen Rosa-Maria.
      Sara vaan taitaa olla latvasta laho. Tosin ei se Rosakaan vaikuta miltään järjen riemuvoitolta.

    • Latvastalahoja

      Ei noista misseistä kukaan ole mikään älyvälkky. Ne on aina yleensä latvastalahoja typeryksiä.

    • kaikkienpohjanoteeraus

      Tämä vuosi 2015 on kyllä pohjanoteeraus voittajan suhteen!

    • jepulisjeee1

      Missikisat olis syytä lopettaa, kun niistä tullut hevos ja transukisat. Niin vai onko niistä tullut bigfoot kisat

    • RosMariaBull
    • OlemeRumimpia

      Historian kirjoihin jää todella huonona missivuotena. Tosin se on tosi asia että me Suomalaiset olemme pohjolan ruminta kansaa.
      Se näkyy hyvin selkeesti 2015 miss-suomessa.

    • kateusOnPelle

      Haha kuka on kateellinen miehennäköiselle isonenäiselle, isopäiselle, rumalle isojalkaiselle naiselle joka ei ole fiksu? Ei kukaan.
      Ei Rosalla ole mitään mistä kukaan olisi kateellinen, kun ei missit edes tienaa mitään.

      Täällä joku vinku kateutta joka viestiin ja on niin tyhmä ja pinnallinen ettei ymmärrä ettei kateus ole syynä täällä oleviin viesteihin!

    • Totuudentorvi1

      Siellä Missi/missit itse heittää katseus viestiä, kun eivät itse ymmärrä omaa typeryyttään ja naurettavuuttaan. Tässä Rosan tapauksessa omaa rumuuttaan, transumaisuuttaan ja miesmäisyyttään.

      • hahhaakunnaurattaa

        Hehee.."totuudentorvi"..katseleeko sieltä peilistä sua takas kenties heikkoitsetuntoinen kateellinen luuseri...hanki elämä :)


      • KuntoUnto

        Hahakunnaurattaa, oletko idiootti harhainen pelle joka ei ymmärrä todellisuutta ja näe että Rosa on ruma ja transumainen!


    • TulevaMissiToivottavasti

      Tässä olis suomelle hyvä missi joka vois pärjätä maailmallakin. Harmi kun tyttö ei puhu kunnolla suomea.
      Hylättiin kuulemma kerran karsinnassa kun ei osannut tarpeeksi suomea.
      Suomenkreikkalainen..
      https://instagram.com/rozhtaken/?modal=true

    • OsallistumaanHeti

      Rozha voittais kaikki ja saattais olla kautta historian parhaita suomi missejä ikinä!

    • RozhaMissiksi

      Toi blondi on kyl hyvän näköinen ja pärjäsi maailmallakin. Missiksi vaan ja suome opettelemaan.

    • uuuuttsss

      Rosa ei ole tähän mennessä kaunistunut yhtään, edelleen isopää ja miesmäiset piirteet! Ihan väärä valinta missiksi!

    • Hupsua19

      Kylläpä Oulun pimu ylypisty Missikisojen jälkeen.Pakkelit naamassa,tekee hänestä ihan Kardasdianin näkösen.Nenä vissiin operoitu.

    • Pthyi

      No niin on joku muuki operoittanu naamaansa,liekö sukua hänelle.Ihan vanhan mummon näkönen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      3016
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2761
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe