Syy nykykaaoksen on myös persuilla

Late_1

Yksi merkittävä syy hallituksen kaaokseen on se että perussuomalaiset eivät ottaneet hallituspaikka vastaan, vaikka valtaa ja jytky tuli.

Tästä johtuen syntyi kompromissihallitus jonka valta oli pirstaleina.

Pitää kantaa vastuunsa jos sitä annetaan!

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Iänestäjä

   Veikkaan että aloittaja ei äänestänyt Perussuomalaisia. Yleensä sellaista puoluetta kritisoidaan, jota ei itse äänestetä. Ainakaan itse en erityisemmin halua niitä puolueita hallitukseen joita kritisoin.

  • ehh_hmm_öööh

   Tavallaan tietysti joo. Mutta jos hallituspaikan saadakseen olisi pitänyt kääntää kelkkaa täydet 180 astetta asiassa jonka avulla koko "jytky" oli pitkälti saavutettu, olisi samalla mennyt koko puolueen uskottavuus vessanpöntöstä alas.

  • Kannattaa_Muistaa

   Vasemmistoliitto ja SDP jos olisivat pitäneet vaalipauksensa niin perussuomalaiset olisivat olleet hallituksessa. Jutta halusi tehdä kataisen kanssa sicpack:n.

  • Invaasio

   Ei voineet vielä mennä perussuomalaiset silloin hallitukkseen kun ei ollut Kremlin lupaa siihen. Mutta eiköhän se kohta tule. samoin kuin uusi hyökkäys Ukrainaankin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5493
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4296
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   1642
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1192
  Aihe