'Parempien naisten maasta..'

jenzkyli

Luin mielenkiinnolla jetsetin kirjoituksen ja paatin laittaa nakokulmaa ulkomailta kasin.

Tekstissa oli sisalla myos totuuden siemen, MUTTA Reippaasti ylivedettyna! Haluaisin kertoa kyseiselle (herrasmiehelle?) millasta taalla rajan vaaralla puolella todellisuudessa on. Aihealueena keskieuroopppa.

Olen mieheni ammatin vuoksi osallistunut suuriin, pieniin, hienoihin, rumiin ynna muihin tilaisuuksiin ja paljon.

Muutamia totuuksia:

Kun kamerat sulkeutuvat alkaa juhlat toden teolla. Rotunaiset (joiksi niita tekstissa nimettiin) eivat vain tyydy ottamaan pienia kenkiaan pois tai vilauttelemaan rintaliivien olkaimia vaan vaatetta kevennetaan runsain mitoin illan mittaan.

VAATETUS juhlien alkaessa on hammastyttavaa.. Arvovaltaisen herrasmiehen pyoreilla syntymapaivilla vierailla on monesti mita ihmeellisimpia asuvalintoja kuten minihameita mitattomia toppeja ja saappaita, lapinakyvia iltapukuja ynna muita ns halvan naisen tunnusmerkin alla olevia kankaan palasia. Kauniit iltapuvut tai tyylikkaat asukokonaisuudet jaavat muutamien harvojen helmien kannettavaksi.

MEIKKI JA HIUKSET ovat omaa luokkaansa. Pienet paikalliset julkut jotka kayttaytyvat kuin kleopatrat ikaan esiintyvat mita kammottavimmissa meikeissa ja hiukset nayttaa silta kun ne ois unohdettu kokonaan. (varjatty kuukausia sitten ja unohdettu ettei vari ole ikuinen, Niinkin mystinen asia kuin kampa on unohtunut minimini laukusta kokonaan ja muodostaan ylikasvaneet hiukset nayttavat valjahtaneilta. Meikkia sen sijaan ei ole unohdettu vaan sita on laitettu kerralla moniin juhliin ettei tarvitse aina tehda uutta jos edellinen kuluu.

JOUMATAVAT ovat juhlissa omaa luokkaansa. 'Rotunaiset' kun juovat kaljaa litran kannuista jonka jalkeen tyhjentavat miehilleen tarkoitetut vakevat paukut. Shamppanja ja viini saastetaan juhlien siihen osaan missa on lehdisto ja kamerat. (huom. vain alkuillasta)

NAISTENHUONEESSA kuten kirjoittaja painotti on elamaa ja tilanahtautta. Yhden peilin edessa parveilee monia rotunaisia meikkaamassa jo liian paljon meikattua naamaansa. Asioilla kaydessaan poltetaan tupakkaa ja melkein poikkeuksetta myos vahvempia aineita joten naistenhuoneessa vallitsee makean savun ehtymaton sumu. Naisten huoneessa ollaan kuin apinatarhassa jossa yritetaan saada itselle suurin reviiri ja siina ei saasteta kilpasisarien pukuja, kenkia, kampauksia tai meikkeja. Kielenkaytto saa tottumattoman korvat helakan punaisiksi ja siella kuulee myos miehien taidot sangyssa ja sen etta kenella on minkakin kokoiset sukukalleudet.

RUOAN tai seisovan poydan yhteydessa naiset raahaavat avuttomat miehensa ensimmaisiksi ja jollei se onnistu kaytetaan naisellisia voimia kuten 'vahingossa' tallataan varpaille tai tonaistaan kyynarpaalla selkaan tai mahaan. Poydissa naiset keskustelevat kovaan aaneen meikeista, vaateista ja kaupoista ja jos naihin henkeviin ja rakentaviin keskusteluihin tulee pieni tauko on miesten aika puhua. (Huom. vain jos nainen ei jatka liian nopeasti) Poytatavat ovat etta nopeimmat saavat parhaat ja hitaille loput. Hammastikkua kaytettaessa ei viitsita edes laittaa katta suun eteen saatikka toimittaa asiaa naistenhuoneessa.

TANSSITAITO on rotunaisilta paassyt unohtumaan discon tasolle. On karmeata katsella esim valssin aikana tanssilattialle. Rotunaiset kun eivat osaa haveta ja pysya poissa edes miehensa tai toisten takia.

ILLAN jatkuessa naisia lahetetaan kotiin kovaa tahtia kun rotunaisilla on alkoholin ja huumeiden kohtuuraja unohtunut kokonaan. Loppuillasta naistenhuone alkaa olla makean hajun siasta jotain viela kamalampaa kun aika ei riita menna perille asti vaan vatsa tyhjennetaan kaikkien nakyvielle (ynna varomattomien vaatteille ja kengille)

Tallasta siis taalla ROTUNAISTEN maailmassa. Muistuttaisin arvon jetsetille ettei ruoho ole sen vihreampaa aidan takana vaan ihan siella kotisuomessa. Onhan se mukavampi katsella marimekon kukkakuoseja 'junttien' paalla, kun lahes alastomia tai oksennuksen peitossa olevia rotunaisia! Mieluummin katselen myos hieman naisellista pyoreytta kuin ihailen kirurgien ja kuntoterapeuttien hermoraunioisia toita!

Viela pieni muistutus etta kaikki mita televisiossa naytetaan ei ole totta. Tietaisitpa kuinka paljon niita kuvia kasitellaan ja poistetaan! Ala siis luule etta taalla rotunaisten maailmassa olisi parempaa.

Ensikerralla kun rupeat kommentoimaan asiaa ota ihmeessa selville totuus!

Kirjoitukseni oli hyvin karkea ja yleistetty, mutta annoin itselleni luvan yleistaa koska kuvaamani tapaukset tapahtuvat liian usein joten kyse ei siis ole vain yksittaisista tapauksista.

Viela haluaisin sanoa etta kirjoittaessasi kaytit sanaa naiset ja puhuit koko ajan selvasti teineista tai vanhoista naisista (Joita kohtaan selvastikkaan sinulta ei loydy tarpeeksi kunnioitusta). Marimekko on aitiemme nuoruutta. Miksi siis mauraa sille? En pida kyseisista tuotteista itsekkaan mutte mita siita jos joku toinen pitaa?

Tallaista siis taalla rotunaisten kauniissa maailmoissa.. Suomalaiset naiset on PARHAITA!

1

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyyli-vieno

      erittäin upeeta että kirjoitit. ei ne naiset ole sen kummempia tuolla muuallakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe