Islam on uudistuksen tarpeessa

1316

Ayaan Hirsi Ali oli aiemmin kiihkeä muslimi. Hän uskoi kaikkiin islamin opetuksiin, kuten sharia-lain rikkojien kivityksiin ja ei-muslimien murhaamiseen.

Tänään hän on toisenlainen ihminen; tappouhkauksista ja rasistikorteista huolimatta hän vastustaa jyrkästi islamia ja haluaa lakkauttaa sen nykymuodossaan.

"Oletus on, että vaikka muslimien joukossa on muutama mätä omena, ei koko islam ole mätä," Ali sanoo New York Postille. "Minä sanon, että koko islam on mätä."

Hirsi Ali sanoo kirjassaan 'Heretic', että islam on täydellisen reformaation tarpeessa.

"Suurin este muutokselle muslimimaailmassa", Ali kirjoittaa, "on juuri sellaisen kriittisen ajattelun tukahduttaminen jota minä yritän käydä."

http://nypost.com/2015/03/22/activist-argues-for-a-complete-reformation-of-islam/

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Islamin ei pitänyt lahkoutua alunperin, mutta siihen on syntynyt tai syntymässä 72 lahkoa. Vain yksi niistä voi pelastua Hadithien mukaan. Tosin on muistettava, että Jumalan temppeli Pesian suurkuninkaan Kyyroksen mukaan tulee aina koostumaan kolmesta kerrasta isoja kiviä ja kerroista kattorakenteita. Eli tuo yksi lahko saattaa jakautua kolmeen suureen ja yhteen-kahteen pieneen osaan. Esim. kolme suurta olisvat Sunnalaisuus-Shiialaisuus-Suufilaisuus ja yksi tai kaksi pientä kattokerrosta olisivat sitten edellämainittuja pienempiä.

      Islam ei ole mitenkään mätä, vaikka kylläkin uudistusten tarpeessa. Ja on totta, että vain nuo pienet lahkot, joita siis on noin 65-66 kappaletta ovat jollain tavoin mädällä tiellä.

      Kun Imaami Mahdi tulee on hänellä apunaan enkeleit sekä satoja ellei tuhansia viisaita miehiä. Uudistukset tulevat varmasti ylhäältä alaspäin jälleen kun ne tulevat sillä Imaami Mahdin henki vaikuttaa jo nyt lainsäätäjiin kaikkialla maailmassa. Hyviä lakeja on säädetty ja on yhäti tekeillä, mutta Mahdin vastustaja on raivoisa ja tehokas vastustaessaan häntä ja mahdollisia uudistuksia.

    • elovena-eeva

      muslimeja ei tarvita suomessa. heti valmis 50% työttömyys kun naista ei nämä muslimimustasukkaiset miehet koskaan päästä töihin. olin kurssikeskuksessa ja eräs musliminainen tuli kurssille koska työkkäri pakotti, mutta mies tuli raivon vallassa seuraavana päivänä hakemaan huivipäisen kummituksensa pois mustasukkaisena syytellen ja raivoten, tämän jälkeen ei koko naista enää näkynyt. miesten käyttäytyminen on tullut minulle jo täysin selväksi olen käynyt egyptissä ja tunisiassa missä ne elävät vielä ihan pimeätä keskiaikaa. siellä ei naiset yksin kävele aina on mukana joku eno tai veli vahtimassa ettei muut miehet pääse nipistelemään. sitten kun tulevat suomeen ovat ihan ihmeissään kun naiset täällä kävelevät vapaasti, kuvittelevat niiden olevan jotain liikkuvia huoria. siksipä kuvittelevatkin somalimiehet että niitä voi mennen tullen raiskata.pohjanoteeraus oli tunisia en ikinä enää mene, ei vaikka maksettaisiin. otetaan mieluummin AHKERIA vietnamilaisia ja kiinalaisia maahamme.

    • kannattaa_katsoa
      • rotu-realisti

        BAZARAMBA MAKSOI YLI 5 MILJOONAA KAPPALE

        Maahamuuttajat tappoivat professori Tikan joka oli kansainvälisestikin tunnettu veroasasiantuntija ja joka teki erinomaisen avoir fiscal -verojärjestelmän Suomeen ennen kuin EU kielsi tai ainakin tulkitsi sitä niin, että sitä ei voitu käyttää

        Mikä on murhan hinta? Ehkä sata miljoonaa euroa tappiota tai miljardi Suomelle

        Mamujen koulutus terveys aids hiv trooppiset taudit (joita muuten ei olisi) syömä juoma asuma luonnontuho -kulujakaan ei saada selville ja esim. rikoksia ei hinnoitella eikä venäläisten kolareita ei hinnoitella, kun suomalainen loukkaantuu ja hänelle saadaan maksaa eläke maailman tappiin sitä eivät itärajan kauppiaat maksa murhista puhumattakaan

        VENÄLÄISKAUPASSA KANNATTAA KYSYÄ AINA MISTÄ JOHTUU - JOS KERRAN KAUPPA KYLPYLÄ -PUUHA MUKA ON NIIN KANNATTAVAA - NIIN MIKSI ETTE PERUSTA YRITYSTÄ RAJAN TUOLLE PUOLEN DIKTATUURIIN?

        Koska veronmaksajat maksavat yritysten valvonnan poliisin ja puhtaat vedet valvovat kuluttajasuojan jne. venäjällä

        ei makseta.

        ei tietenkään UPM ja Nokia tai yrittäjä sijoita Venäjälle diktatuuriin koska


    • alfa123om222

      Eräät raamatun ulkopuolelle jätetyt kirjeet puhuvat siitä, että tulee olla poissa näkyvistä ja varjella itseään (Paavalin kirje Teklalle). Myös eräät raamatun sanat oikein käännettynä viittaavat huntuun (päähine = huntu). Se, että noudattaa tarkoin ohjeita on epäilemättä parempi kuin että jos ei niitä noudata.

      Kun olin käymässä Jerusalemissa vuonna 1996 sain siellä sanan: Älä tuomitse enää pukeutumisen mukaan ketään. Vaikka olisi minihame päällä et saa pitää halpana tai huonompana. Tai vaikka millainen puku tahansa.

      Tuo on ikävää, että olet joutunut havaitsemaan ulkomaalaisissa miehissä taipumuksia naisten kohteluun eri tavalla kuin Pohjoismaissa edellytetään. Tämähän on Galatian seurakunnan vertainen eli Kristuksessa kaikki ovat yhtä. Ei ole miestä eikä naista, ei vapaata eikä orjaa .....

      Jos nyt olet tiukasti Kristuksessa eli käyt joka sunnuntai jumalanpalveluksessa yms. Ja sinua eivät nämä nykyajan papit karsasta tai ole ajamassa pois niin varmasti elämä hymyilyisi aivan toisin ja osaisit vaikuttaa vielä paremmin sen, että totuus tulisi julki ja siitä puhuttaisiin avoimemmin.

      Se on Hadithin oppi, että jokainen joka tekee Jihadin naisen saadakseen itselleen tulee sataprosenttisen varmasti saamaan itselleen naisen. Tuo oppi on vaikea ja johtaa konflikteihin. Itse en paljoa välitä siitä, koska olen saanut kompensaationa maata melkoisen paljon. En siis voi puuttua siihen, että tuo Hadith on niinkin raju.

      • Voihanvitalis

        Näin se on Jumalakin suosii hameita. 1Moos.3:21. Biblia. Ja Herra Jumala teki Adamille ja hänen emännällensä nahoista hameet, ja pujetti heidän yllensä. Olisiko olleet ehkä minihameita?


    • mihin islamia tarvitaan ?????

    • alfa123om222

      Jos Kristinusko on parannus ja kääntymysuskonto siinä mielessä, että kun on tehnyt syntiä ja haluaa päästä Jumalan suosioon takaisin, niin tekee sen ristinsä ottamalla ja sitä kantamalla eli itsetuohoisalla käyttäytymisellä. Luopumalla kaikesta ja antautumalla tuhon partaalle.

      Niin islam on tila, jossa eletään sovussa Jumalan kanssa ilman itsetuhon tarvetta. Islam on alkuperäinen uskonto ja alkuperäinen olotila. Siinä ei ole sellaista tarvetta lupua kaikesta ja olla rähmällään kaikkien edessä. Eikä ole sellaista tarvetta antautua hyväksikäytettäväksi saaliinhimoisten susien toimesta.

      Jos ihminen sairastuu kristinuskon takia niin sellaista henkilöä kristinusko itse ei kykene kovin hyvin parantamaan. Kun on kaiken menettänyt ja ahnaat sudet vaativat vain lisää ja lisää niin parntumistoiveita ei tuossa ilmapiirissä ole lainkaan. Kristinuskosta voi parantua vain takaisin isalmiin eli normaalitilaan.

    • KohtiMuslimiveljeskuntaa

      No mites tämä HUSU kohta kansanedutaja, on omien puheidensa mukaan harrasmuslimi ja moskeijassa kävijä. Eli tuomitsee kaikki Ayaan Hirsi Alin kaltaiset?

    • nhyghbgvfg

      raamattu sanoi jo ennen koko koraania ja muhametteja, että väärä profeetta eli islam muhametteineen tulee maan päälle ja heidät tuntee väär'äksi profeetaksi siitä että he kieltävät jeesuksen olevan jumalan poika. ainoa pelastus on kieltää tuo saatanallinen oppi ja kääntyä jeesuksen jumalan ainokaisen pojan puolee ,joka sovitta syntisi ja olet kelvollinen jumalan eteen.....allah muhammed ym ovat saatanasta ja pelastu kääntymällä kunnon kristityksi ja polta koraanisi tulessa jA hanki raamattu -tuo ainoa oikea oppikirja jumalaltamme.

    • elovena-eeva

      Kotouttaminen / kotiuttaminen sana on saanut kumman selityksen. Nykyään se tarkoitta, että suomeen tulleet yritetään sopeuttaa oman kansansa ja heimonsa tavoille suomessa. Eikös se ole ennemmin sitä että -> Kotoutetaan ne kyläilijät täältä sinne afrikan mantereelle takaisin. Heidän piti viipyä vain hetki.

      Kun olin sairaalassa minut KOTIUTETTIIN Siis kotiin, päästettiin pois. Lähdin sinne mistä olin tullut KOTIIN

      Kauan sitten Aboriginaalit siirrettin reservaattiin. Myös amerikan alkuperäiskansat on saman kohtalon kokeneet. Kohta on meidän vuoro.

      Odotan tuleeko mitään muutyosta uuden eduskunnan lakialoitteiden kautta, meille suomalisille helpotusta somali diktatuuriin. Kansan edustajien pitäisi edustaa kansaa....

      Olen valmis elämään ilman sitä monikulttuuria kunhan vain heidät KOTIUTETAAN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2834
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1233
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe