Satukallion Auto ja Huolto Jpää olkaa tarkkana

EtelänAutoilija

Käytin autoa ko liikkeessä katsastuksessa ja huollossa, autossa ei siis vikaa ollut vaan perushuolto. Puhe hinnasta ja tehtävistä töistä aikalailla selvä kunnes ongelmia alkoi ilmenemään.jarrut ei kuulemma mene läpi, jarrut liian kuluneet. Outo juttu kun ole vuottakaan. Kun niitä huollettiin ja osia vaihdeltiin. Myös pyörästä laakeri kuulemma sökö.no vaihdetaan.yllättäen myöhemmin oli jarruja purkaessa huomattu että toinenkin laakeri rikki? Kaikennäköistä pikkuvilaa kuulemma joista sanotan hyvin ympäripyöreästi, ja sitten vaihellaankin joka toinen osa. Yllättäen hinta ole tietenkään lähelläkään alkuperäistä luokkaa ja kysellessä tarkemmin asiasta, aletaan tiuskia. Auto toimii toistaiseksi mutta silti ei omasta mielestä mennyt kirjan mukaan.. Jos käytätte liikettä,olkaa tarkkoja.

47

3946

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korjamohyväliksa

      luuletko että 90egen tuntiveloituksella korjaamoiden ei kannattaisi tehdä hiukan ylimääräistäkin.

      • EtelänAutoilija

        Kannattaa tai ei, on aika väärin että tuolla tavalla kierrelläön ja vedätetään.. Ja sitten väitetään että isot merkki kojaamot vain vedättää, pienemmät suosii asiaksasta.. Niinpä vissiin..


    • EIHyvä

      TM testeissä tämä on nähty. Suurin osa korjaamoista silkkaa PASKAA.

      • Anonyymi

        Onko uusin TM testi jo tullut?


    • tyytyväinenasiakas

      Kuullostaapa oudolta, kävin itse kyseisessä paikassa huollattamassa autoni. Huollon aikana ilmeni jarruissa vikaa. Minulle soitettiin ja kerrottiin että, autossa olisi syytä takajarrupalat vaihtaa. Autoa hakiessani sain vielä nähdä vanhat takajarrupalat, jotka todella oli syytä vaihtaa. Omasta mielestäni siis hyvää palvelua ja aijon toistekkin viedä autoni sinne huoltoon.

      • Vanhempi.asentaja

        Ei kuulu saada nähdä vaan vanhat osat kuuluu antaa auton omistajalle ellei niitä korvata ilmaiseksi (takuuna) tai osteta. Se että osa siirretään paikasta A (= sinun autostasi) paikkaan B (= korjaamon pöydälle/lattialle) ei muuta osan omistussuhteita mitenkään. Tämä on laki ja korjaamot tietävät tämän, huijaritkin tietävät mutta huijaavat silti.


      • tyytyväinenasiakas

        Kaipa minä olisin saanut viedä vanhat käyttökelvottomat jarrupalat mukanani, mutta mielummin jätän sinne kun kannan romua mukanani.


      • Vanhempi.asentaja

        Sepä se onkin asiakkaan oikeus. Saa ottaa mukaan tai jättää liikkeeseen. Ihan mielentilansa mukaan.


    • TyytyväinenNaisasiakas

      Hyvin oudolta kuulostaa mustakin, mulla samanlainen kokemus kuin edellisellä tyytyväisellä asiakkaalla. Naapurinrouvan suosituksesta että naisihminenkin uskaltaa viedä sinne, siellä rehdisti kerrotaan ja jaksetaan myös tarvittaessa kunnolla selittää, ja varmasti soittavat jos jotain ilmenee, menin ja niin tyytyväinen olin että olen käyttänyt autoani siellä jo kaksi kertaa ja aion mennä jatkossakin ja olen suositellut ystävillenikin. Ja suosittelen kyllä lämpimästi muillekkin!

      • Kokemuson

        Älä puhu paskaa


    • jepsistä990

      Nojooh kaikki on suhteellista. Tuntuu menevän naamakertoimella hinta välillä jne.mutta ihan miten tykkää

    • AutoJaHuolto.fi

      Autokorjaamo vastaa: Hyvä EtelänAutoilija, erittäin hämmentyneenä kirjoituksestasi kävimme hyvin pitkälle taaksepäin töitämme lävitse, etsien kuvaamaasi autoa/työmääräystä, eikä sellaista löytynyt, myöskään kenenkään mekaanikkomme muistista. Ei myöskään sisään ostetuista osista mainitsemiasi laakereita samaan autoon jarruosien ja katsastuksen kera.

      Meillä ei koskaan tehdä mitään asiakkaalta hyväksyntää kysymättä. Meillä ei keksitä eikä etsimällä etsitä vikoja varta vasten. Tämän tietävät kyllä kaikki ketkä ovat autojaan meillä käyttäneet.

      Kirjoittamasi perusteella et ollut tilannut autollesi katsastustarkastusta, jota emme tee kuin nimenomaisesta tilauksesta ja lisämaksusta (tämä selviää myös nettisivuiltamme), joten hämmennystä aiheutti sekin kuinka olisimme voineet mainitsemasi viat huomata.
      Ilman tilattua katsastustarkastusta ajamme aina auton suoraan katsastukseen jossa katsastusmies sitten toteaa jos autossa jotain on. Ja silloinkin soitamme asiakkaalle ja kysymme korjataanko. Jos viat on katsastuksessa löytyneitä, se tuskin on meidän vika.

      Myös työmääräys käydään tarvittaessa asiakkaan kanssa aina lävitse asiakkaan autoa noutaessa. Meillä ei varmasti kukaan ala tiuskimaan asiakkaalle jos hän kyselee siihen liittyvistä asioista.

      Ymmärrämme kyllä että 100% ei varmasti voi jokaista asiakasta tyydyttää, ei varmaan mikään korjaamo, voiko mikään yritys. Mutta siihen pyrimme. Voinet tulla käymään kyseisen työmääräyksen kanssa? Tai lähettää autosi rekisterinumeron sähköpostiimme tai tekstiviestillä tai soittaa, jotta voimme tutkia asiaa? Mikäli kertomasi on todella tapahtunut, lupaamme hyvittää Sinulle koko kyseisen työn osuuden!

      Yt, Satukallion Auto ja Huolto Oy, Järvenpää

      ps. Muillekin tiedoksi: meidän tuntiveloitus ei ole lähelläkään yhdeksääkymmentä euroa tunnissa ja ihan on vakio tuntihinta, joskin toki joskus on tarjouksia ja alennuksia, varsinkin vakioasiakkaillemme.

      • NewEra

        Hahaha ja pienet petkutukset kaupan päälle


      • pettynyt-as

        Heh Asiakkaasta tulee vakio kun joutuu saman vian takia käyttämään aina uudelleen kerralla ei kuntoon saada


      • velkaamaksapois

        Ja katso ytj,,,,,,


    • EpäileväAatu

      Nooh, mielenkiintoinen pulju, vähän sinnepäin meininkiä. Osat hukassa ynnämuuta. Mutta mikäs siinä jos joku on sitä mieltä että sellainen on THE korjaamo

      • tariolako

        Muistuttaa sirkusta


    • kikka378

      samaa mieltä, että olkaa tarkkoina.Jakopää jätettiin tekemättä vaikka oli tilattu ja hihanahan siinä ppoikki meni.

      • NewEra

        Kaipa vielä maksoit työstä?:D perushuttuahan tuo, eihän korjaamon tehtävä ole korjata autoja..


      • Kikka378

        Petoksena vireillä..


    • sinnekoskaanei

      Ihme meininkiä ja ammattitaidoton itseoppinut henkilökunta. Että sellainen Satu

    • AutojaHuolto.fi

      Satukallion Auto ja Huolto Oy vastaa

      Tästä keskustelusta ja tämän ketjun viidestä nimimerkistä on tällä päivämäärällä 18.1.2016 käyty tekemässä rikosilmoitus Järvenpään Poliisiasemalla.
      Kirjoittelijat varautukoot kuulustelukutsuun.

      Todettakoon, että yhtään petos- tai muitakaan syytteitä meille ei ole tullut, ei edes reklamaatioita, eikä varsinkaan väitetystä jakopään jättämättä tekemisestä. (Miksi ihmeessä edes olisimme jättäneet tekemättä, jos työn olisimme jo kuitenkin ottaneet vastaan?!)

      Kaikki mekaanikkomme omaavat alan koulutuksen sekä vähintään viiden vuoden työkokemuksen alalta, alle sen meille ei edes pääse töihin.
      Ja että yrityksen omistajalla, sen enempää kuin hänen ex-miehelläkään, ei ole mitään yhteyksiä Saksaan tai muuhunkaan väitettyyn.

      Kiitos Sinulle uusi asiakkaamme vinkistäsi, että kannattaa käydä lukaisemassa tämä. Olimme jo tehneet päätöksen että emme seuraa nettikirjoittelua, ansiostasi rikosilmoitus on nyt tehty.
      Ja kiitos myös siitä että lukemastasi huolimatta tulit asiakkaaksemme, toivottavasti myös muutkin ketkä tänne eksyvät tällaisia kirjoitteluita lukemaan osaavat jättää ne omaan arvoonsa!

      • Entinenasiakaasi

        Monimerkki korjaamo, kaikkien autojen asiantuntija


    • Ttt789

      Näiden kusettajien sanomisiin kannata paljoa uskoa...tarkoitan siis yritystä koska jo kirjoittaminen tuottaa noinkin paljon vaikeuksia..

      • Sannavaa

        Ja onneksesi sinä kirjoitat sujuvaa suomea ;) ps. Neljä virhettä omassa kirjoituksessasi, löydätkö sinä ne? :)


      • haluutietää

        KUINKA

        rikosilmoitus etenee? ettei vaan ilmoittaja joudu itse kuseen


    • tietookinon

      Täyttä kusetusta

    • orjuuskin

      Verovelkaakin Taakkana kts, ytj

    • Karhukopla666

      Haha ei muka pääse töihin ilman viiden vuoden kokemusta? Itse olin kyseisessä kusetus firmassa töissä ilman minkäänlaista alan koulutusta tai kokemusta 😂 Ylitöitä ei meinattu suostua maksamaan ja kysyin asiasta niin sain potkut noin reilu kk kestäneen työsopimuksen jälkeen😂 olisi tosi paljon hienoja tarinoita kerrottavava kyseisestä puljusta mutta ei niitä tähän kehtaa kirjotella.

    • Eihulluoojokaeiasiaansa

      Nyt alat tienaamaan Käy työsuojelupiiristä vaadi vuoden palkkaa laittomasta

    • näinpelaa

      Saithan kaikki vaihdetut osat? Niistä näet oliko aiheellinen huolto vai valohoitoa.

    • Kyrsiintynyt

      Jenna86.
      Miten on asiat teillä edennyt?
      Mulla on täysin sama tilanne ja saman tahon kanssa.

    • Juttu-vireille

      Kuluttajavirastoon kannattaa olla asian tiimoilta yhteydessä, kyllä sieltä sitten tulee neuvot ja ratkaisut asiaan. Onneksi itsellä ei ole peukalo keskellä kämmentä, niin en vastaaviin tilanteisiin joudu koskaan, huollan autoni aivan itse omass hallissa omalla nosturilla, ja tulee myös tehdyksi.

    • Eijumalaut

      Ihme kusetusta ihmisiä kohtaan. Ei taida olla ihan puhtaat jauhot pussissa..

    • Kyrsiintynyt

      Olen ollut kyseiseen liikkeeseen yhteyksissä ja ilmoitin että vien auton huoltoon. Suuttui ja haistatti vitut kun olisi sinne pitänyt viedä, mutta asun raahessa ja rikkinäisellä autolla en sinne aja.
      Totesivat jo sopimuksen allekirjoituksessa että autolla ei ole takuuta, mutta virhevastuu on ja se on onneksi minun puolellani tässä.

      Toisella paikkakunnalla asun, joten on oikeus viedä huoltoon muualle (jollei halua hinauttaa sitä järvenpäähän).
      Kovasti väitti että on ilmoittanut asiasta minulle että on tullut lunastuksesta, vaikka asia ei ole näin.
      (Ei lukenut edes myynti ilmoituksessa)
      Joten oikeus olisi jopa palauttaa auto.

      Ehdotin että käytän huollossa ja infoan mikä tuomio sieltä tulee.
      Kuluttajalle ilmoitan asiasta, jos eivät suostu huoltamaan autoa.
      (Oletettavasti siis automaattivaihteisto sökönä tjnsp)

    • jarnapetteri

      Moi ! Olen kyseistä liikettä käyttänyt vuosia kahden autoni huolloissa ja katsastuskorjauksissa, ja ei valittamista. Tekevät sovitut työt ja AINA soittavat jos jotain uutta vikaa löytyy. Kertovat aina jos jotain on tulevaisuudessa menossa paskaks, eivät väkisin korjaa. Aina hyvä palvelu,mielestäni ns pikkupajalla ei ole varaa kusettaa!!!

    • Kokkelikuu

      Meneeköhän naamakertoimella sitten työn laatu ja hinta?

      • Aasiakash

        Luetun perusteella, varmasti.

        Tietenkin jotkut ihmiset ovat tyytyväisiä. Osa taas saattaa olla elämäntapa valittajia.
        Tosin väkisin jos Jakopää hommatkin menee reisille, niin noh.


    • PorilainenUkko

      Naapuri korjaamossa, Piisamikatu 6, aivan loistavaa ammattitaitoa ja palvelua.

    • Anonyymi

      Olen käyttänyt kyseistä korjaamoa muutamia kertoja ja työn laadussa ei sinällään ole ollut moittimista
      Hinnoittelukin on ollut suhteellisen edullista lukuunottamatta viimeistä kesäkuussa 2019 teettämääni pikku remonttia.
      Jarrupalojen vaihto eteen maksoi 95 €. Kyllä se mahtuu siihen hintahaitariin, mitä muut liikkeet veloittavat. Edullinen se hinta ei ole.
      Lisäksi vanhoista jarrupaloista oli velvoitettu kierrätysmaksu.??Nehän menevät ohjeistuksen mukaan metallikeräyksern ja olisin kyllä itse ne vienyt, mutta en huomannut niitä pyytää.

    • Anonyymi

      Meillä tuli kalliiksi kyseinen liike. Vetäityi kaikesta vastuusta. Korjaamo meni omalla kohdalla vaihtoon. Ei ystävällinen palvelu ole se juttu enää omalla kohdallamme vaan taito ja reiluun. Työ tehdään ammattitaidolla ja sovitusti uudessa paikassa. Maksan mielummin hiukan enempi, mutta ei ole tullut yllättäviä osien vaihtoja enää. Meillä tosiaan piti olla perushuolto mutta hinta olikin kaiken maailman osien jälkeen reilu 2000.

      • Anonyymi

        Sama paskaa kokemusta täälläkin muutaman vuoden takaa. Auto simahti alunperin motarin varteen, ja olin juuri muuttanut J:pään suunnalle, ja etsimään korjaamoa. Tämä tuli ensimmäiseksi vastaan. Ei vikaakodeja autossa(Nissan Primera). Auto kävi mutta ei ottanut kierroksia.. heti aluksi sanoin että oisko kaasuläpän anturi, ei kuulemma voi olla. Osia vaihdettiin summa mutikassa, ja edelleen ei toiminut(tässä vaiheessa oli jo muutaman tonnin lasku tulossa). Loppu peleissä eivät itse saaneet kuntoon/löytäneet vikaa. Auto oli siirretty ilman lupaani jollekin nissan gurulle, joka sai auton kuntoon(oli kaasuläpän anturi). Missään kohtaan eivät tulleet vastaan ja ilman laskun maksamista ei saanut autoa pois

        Ja siinä vaiheessa kun auto oli luvatta viety muualle”varastettu”niin soitin kun tämä selvisi että auto ei ole siellä missä pitäisi, sanoin että soitan poliisit niin alko vittuilu ja haukkuminen jne. Ja monta päivää oli auto”hukassa” ja missään vaiheessa minulle ei suostuttu kertomaan missä auto edes on. Autossa oli silloin monen tuhannen euron arvosta hifiä(kisaan äänenlaadussa), ja näistä mainitsin myös että sen takia pitää myös tietää missä auto menee..


    • Anonyymi

      Saitko vanhat osat?

    • Anonyymi

      Mitä tarkoittaa perushuolto?

    • Anonyymi

      Liike on täysin epäpätevä puulaaki.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe