Mielivaltaiset kotietsinnät

Liberalos-

Mihin Räsänen tarvitsee mielivaltaisia, salassa tehtäviä kotietsintöjä?
Vastaus on että
- mielipiderikollisten / toisinajattelijoiden vainoamiseen
- hampunpolttajien käräyttämiseen

Olennaista on että he haluavat kohdentaa valvontaa syyttömiin ihmisiin jotka eivät ole tehneet mitään vakavaa rikosta, ja siten ehkä käräyttää heitä mitättömistä rikoksista. Ei tarvita mitään rikosta pelkkä epäily, ja minkä arvoinen rikoksena on "epäily ajatusrikoksesta", esimerkiksi.

Terrorismi -tekosyy tuskin oikeuttaa kirjesalaisuuden ja kotirauhan laajamittaista ja mielivaltaista loukkaamista koska niilläkin laeilla on yleisiä oikeuksia takaava tehtävä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015032319408257_uu.shtml

Sisäministeri Päivi Räsänen (kd) haluaa poliisille oikeuden tehdä kotietsintöjä ilman ennakkoilmoitusta.

Räsäsen mukaan lainmuutoksesta olisi hyötyä erityisesti terrorismirikosten estämisessä.

- Jälkikäteen ilmoitettavan etsinnän salliminen mahdollistaisi esimerkiksi tietokoneella olevan materiaalin tutkimisen, joka niin sanottujen yksinäisten susien tapauksessa voi olla tekojen estämisen kannalta aivan ratkaisevaa, Räsänen sanoo.

10

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liberos-

      Nyt poliisille on annettu oikeus sekä yllyttää rikokseen, että tehdä itsekin rikoksia soluttautumismielessä. Lähinnä käytetään näitä huumejengien käräyttämiseen, mutta joukkoon kuuluvat myös esim mp-kerhot, silloinin kun rikokset ovat aika mitättömiä

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/poliisille-kaavaillaan-oikeutta-tehda-rikoksia/1992952

      Sisäministeriön työryhmän valmisteleman ehdotuksen mukaan rikoksia voisi tehdä rikollisjengiin soluttautuva poliisi oman uskottavuutensa varmistamiseksi.

      Sisäministeriössä pienen poliisiryhmän valmistelemaan poliisilakiluonnokseen liittyy kolme merkittävää, periaatteellista muutosta, jotka lisäävät poliisin valtuuksia merkittävästi. Ne ovat: puhelinkuuntelun salliminen ilman rikosepäilyä, rikoksen tekemisen hyväksyminen peitetoiminnassa ja anonyymitodistelun tuominen suomalaiseen oikeussaliin

      • ilmanrikosepäilyä

        huomatkaa kohta "puhelinkuuntelun salliminen ilman rikosepäilyä"

        Eli ideana on VALIKOIDA ihmisiä ja käräyttää heistä vain osa. Esimerkiksi USA:ssa Tea-party teekutsu liikkeen jäsenet ovat erityisen verovalvonnan alaisia

        Nämä poliitikot jotka tällaisia lakeja säätävät eivät todellakaan kannata lain yhdenvertaisuus periaatetta.


    • tämäselvä

      Siinä kristillisyys eroaa uskosta loistavasti.

      • liberalos-

        Surullista että Räsänen pienen 3% puolueensa voimalla on kyennyt merkittävästi heikentämään suomalaisten oikeusturvaa luomalla poliisivaltion kaltaisia piirteitä lainsäädäntöömme. oikeuttaako päämäärä todellakin väärämieliset keinot. Rikoksia tehdään aina, eikä tyrannia ole oikeutettu vaikka sillä ehkä rikosten määrää saataisiinkin vähennettyä. Jos suljemme kaikki kansalaiset varmuuden vuoksi vankilaan, niin onko sekään hyvä asia?


    • llidldld

      "Terrorismi -tekosyy tuskin oikeuttaa kirjesalaisuuden ja kotirauhan laajamittaista ja mielivaltaista loukkaamista koska niilläkin laeilla on yleisiä oikeuksia takaava tehtävä. "

      Tietysti jos terrorismi-epäilylylle on selviä todisteita, niin varmaan onkin syytä seurata, mutta se mitä nyt haetaan on oikeuksia tehdä kotietsintöjä ilman riittäviä perusteita, ilman että varsinaista rikosta olisi tehty, tai ilman sitä että edes valmisteltaisiin rikosta todistettavasti

    • jjhjhjhjhjjh

      http://blogbook.fi/tuukkakuru/liberalismin-petos/

      Patmos-lähetyssäätiön dosentti Juha Ahvio toteaa markkinataloudesta näin:

      ”Miksi kirkko vastustaa vapaata markkinataloutta, joka perustuu vapaaehtoiseen rauhanomaiseen vaihtamiseen ja on ainoa tunnettu tie pois köyhyydestä? Kirkon ihailema rakkaudettoman väkivaltaiseen pakkoon perustuva sosialismi puolestaan on köyhyydessä pysymisen varma tae”

    • niksipirkko

      Pitäisiköhän tiettyjen tahojen katsella hieman vähemmän amerikkalaisia poliisisarjoja ja muita ihan hatusta vedettyjä juttuja jotka ihan vain ovat tulleet jonkun mielikuvituksesta, jos ei kykene, niin ehkäpä käynti psykiatrisessa hoidossa auttaa tai ehkäpä olisi aika putsata sitä mitä televisiossa näytetään, ettei ihan totena sellaista mielikuvitumaailmaa aleta pitämään noin yleensäkään. Ainakaan virallisissa elimissä, ehkäpä onkin niin, että sieltä toisesta päästä kannattaa niitä syyllisiä etsiä jos tälläisiä pakkomielteitä tulee mieleen, niin jotain on kyllä todella pahasti pielessä. Poliisi voisi vaikka ihan ensimmäisenä alkaa määrittelemään ja lukemaan lakia, mitenkä on mahdollista, että kotirauhan häirintää saa harrastaa puhelinmyyjät ja kutsua tälläistä jopa työksi. Että voiko sitä lakikirjaa niinkuin venyttää ja minkäläisten tahojen toimesta tälläinenkin on mahdollista.

    • rauroissa

      Onhan siinä ainaskin se hyvä puoli että jos joku hakkaaa puolisoaan ja jeparit ryykää sisälle niin tekijä jää kiinni verekseltään.

    • Mielivalta

      on aina mielivaltaa ja epäkristillistä , sekä epädemokraattista.

    • fvdvdvdvd

      http://ylewatch.blogspot.fi/

      Joskus harvoin Yle palvelee myös kansalaisten intressiä. Tämä ilta tarjosi asiapohjaisen MOT-raportin siitä, kuinka valtiovallan vakoiluelimenä toimiva Supo haluaa terrorismin uhan verukkeella tietää kaikkien kansalaisten ajatukset ja henkilöprofiilit.

      Yle Watchin sivistynyt arvaus on, että tuskin mitään, sillä homot, marxilaisfeministit ja etniset nurkanvaltaajat ovat uuden maailmanjärjestyksen erityisessä suojeluksessa. Supoa ei voi enää pitää kansallisiin arvoihin sitoutuneena turvallisuusinstituutiona, sillä se on pitkälti suomalaisvihamielisen eliitin palveluksessa oleva elin. Oman maan kansalaisista eliitin päävihollisia kaikkialla Euroopassa ovat valkoiset nationalistit, joten voi vain kuvitella keitä tiedustelupalvelut haluavat eniten tarkkaila.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3530
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2942
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2830
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2718
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2624
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2425
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      2034
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1857
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1763
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      161
      1694
    Aihe