Koko etu - ja takasivu hesarissa

onkonähtykoskaan

Nuclear Blast-panostaa ainakin bändiin, täytyy sanoa.

Milloin on hesarin etu -ja takasivun käsittävä mainos ollut jonkun rock-yhtyeen mainos?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MitäMaksaa

      Tietääkö kukaan, mitä hintaluokkaa on moinen mainos. Mainostin monta vuotta sitten omaa toimintaani sanomalehdessä ja muistan vain, miten pienen mainoksen laittaminen viikoittain oli kohtuullisen kallista lysstiä.

    • EppuNOrmaali

      Eppu Normaalilla oli koko Hesarin etusivun mainos sen jälkeen kun olivat ylittäneet miljoonan myydyn levyn rajan, mutta se oli siis vain etusivu.

    • biljoonat

      Markkinoinnin alkeet: Kukaan ei tee kymmenien, jopa satojen tuhansien markkinointikampanjoita, jos uskoo että tuote myy ilman sitä. Kyllä tämä menee niin päin että Nightwishin uuden levyn myyntiennuste ei ole ollut hyvä, eikä bändi ole ollut riittävästi median nostama, joten jotain on täytynyt laittaa pelimerkkejä markkinointiin. HS kansilla saadaan varman huomio - keski-ikäisissä paperimediaa lukevien ihmisten keskudessa. Mitä se sitten kertookaan Nightwishin faneista. Hitaasti ikääntyvää nelikymppistä. Uusia faneja ei tällä keinolla ei tavoiteta.

      Markkinoinnin alkeet 2: kampanjalla on oltava selkeä mitattavissa oleva tavoite. Olisiko tässä varmistaa että levy nousee myyntilistan kärkeen ekalla viikolla. Katsotaan onnistuiko markkinointistrategia.

      • yksikansayksimieli

        Suomessa on aina yksi totuus kerrallaan vallalla. Tällä hetkellä hip-hop ja räp Cheekeineen ja Elastisineen on median keskipisteessä ja metalli on julistettu kuolleeksi. Ihan ymmärrettävää että bändi on huolissaan ja satsaa markkinointiin Suomessa. Muualla maailmassa YouTube ja muut sosiaallisen median verkostot lisäävät fanikuntaa yksi kerrallaan niinkuin tähänkin saakka. Valtamedioihin ei skandinaavisella metallibändillä ole asiaa missään päin maailmaa, vähiten USA:ssa etenkin nyt kun bändin ateistinen puoli on näin näkyvästi tullut esille. Kaikenkaikkiaan eiköhän kokonaisfanimäärä taas nouse uuden albumin ja maailmankiertueen ansiosta.


      • vetreäävanhuutta

        Ne nelikymppiset ovat ihan samalla tavalla uusia faneja kuin nuoremmatkin ikäpolvet, nelikymppinen ei hötkyile ja ole muuttamassa mielipiteitään kaikenmaailman pikkujuttujen vuoksi joten bändille se merkitsee jatkuvuutta. The Rasmus on hyvä esimerkki bändistä jonka faneista taisi suurin osa olla todella nuoria. Vaikka bändi kehittyi ja musiikki parani, suosio romahti yhdessä rysäyksessä syistä joita kukaan ei taida tietää. Yli nelikymppisten fanien kanssa ei näin käy.


      • evergreenforever

        "Hitaasti ikääntyvää nelikymppistä"? Nightwishin fanit siis säilyvät nuorekkaampina kuin muut keski-ikäiset. Siltä kyllä minustakin on tuntunut... :)


      • kyllävaan
        evergreenforever kirjoitti:

        "Hitaasti ikääntyvää nelikymppistä"? Nightwishin fanit siis säilyvät nuorekkaampina kuin muut keski-ikäiset. Siltä kyllä minustakin on tuntunut... :)

        Minusta tuli varsinaisesti fani vasta Floorin tulon myötä ja olen pian viisikymppinen...


      • Hyvältänäyttää

        iTunes downsloads Endless Forms Most Beautiful: Suomi 1, UK 58, US 31, Saksa 27, Hollanti 35, muita en ole vielä tarkistanut.


      • USA31
        Hyvältänäyttää kirjoitti:

        iTunes downsloads Endless Forms Most Beautiful: Suomi 1, UK 58, US 31, Saksa 27, Hollanti 35, muita en ole vielä tarkistanut.

        Wau, jospa vihdoin breikkaa USAssa big time. Se olisi jotain se...


      • Jorky2
        Hyvältänäyttää kirjoitti:

        iTunes downsloads Endless Forms Most Beautiful: Suomi 1, UK 58, US 31, Saksa 27, Hollanti 35, muita en ole vielä tarkistanut.

        i Tunes koko maailma tästä päivästä taaksepäin 16. 21. 13. 10. 36. 67. jne.
        korkeimmillaan Ruotsi ja Norja! 1. Sveitsi 5. valkovenäjä 1. Argentiina 5.
        Amazon.com koko maailma 8. ja yleensähän Nightwish myy vielä paremmin cd muodossa.En kuitenkaan usko että kappalemääräinen myynti nousee mutta NW fanit ovat niin uskollisia että listasijat paranevat koska monilla muilla artisteilla fyysisiä levyjä ostetaan suhteessa vähemmän.


    • Jorky2

      Käsittääkseni Sony hoitaa Suomessa jakelun ja bändi itse hoitanut muun?Distributed in Baltic countries and Finland by Sony lukee kannessa. Ei kai NB:tä siksi kiinnosta laittaa rahaa mainontaan Suomessa, muualla Euroopassa toivottavasti ja paljon!

    • floorrrulettaa

      Mahtavaa et myy!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe