Kristillisdemokraattien kohtalonkysymys = Räsänen?

KDryttyläiskristillisyys

"Onko tässä historian huonoin hallitus", on eduskuntavaalien lähetessä
kyselty pitkin matkaa Kataisen (kok.) ja sittemmin Stubbin (kok.) johtamista
sixpack- ja sittemmin fourpack -hallituksista.

Eikä syyttä!


"Sekopäinen Kataisen hallitus vailla mitään suuntaa"

ja

"Gallup: Kataisen hallitus on 2000-luvun huonoin"

uutisoi Helsingin Sanomat jo liki pari vuotta sitten,
jolloin elettiin vielä sittemmin "Eurooppaan paenneen"
Kataisen aikaa...

http://www.hs.fi/kotimaa/a1377318620645


http://www.soininvaara.fi/2014/06/15/historian-huonoin-hallitus/

Ks. myös:

"Gallup: Kataisen hallitus on 2000-luvun huonoin"

22.4.2013 17:18
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/gallup-kataisen-hallitus-on-2000-luvun-huonoin/



Tosin Stubbin hallitus on vieläkin huonompi, mutta se on laiha lohdutus!


Vrt.

Päivi Räsänen kehuu saavutuksiaan: "Jos nyt pride-viikolla totean..."

https://www.youtube.com/watch?v=JS_V6rJwY0s



"- - Päivi Räsäsellä on kaksi pääteemaa, joilla hän tuo esiin omaa ankeutuksen evankeliumiaan. Ensimmäinen osa Päivi Räsäsen ankeutusta on hänen vimmainen halu saada poljettua homot maan rakoon. Homot on saatava pois silmistä, homojen on eheydyttävä ja homous on myös kipu. Ei lisättävää tässä kohtaa.

- - Päivi Räsänen on tehnyt valtaisasti työtä homojen demonisoinnin eteen ja se kaikki energia löytyy hänen Hyvän Ihmsen sielustaan, joka on kristillisyyden elähdyttämä. Päivi Räsäselle homous vaikuttaa olevan samanlainen jatkuvan poliittisen demagogian hekumoinnin lähde kuin raiskaukset ovat James Hirvisaarelle. On oikeasti vaikea ymmärtää aikuisia ihmisiä, jotka jaksavat tuolla tarmolla ja vimmalla pohtia, mihin reikään se mies sitä kulliansa tunkee ja miten se raiskaaja lihanuija kourassaan on uhriaan (mieluiten Eloveena- tyttöä) tarkkaillut ja sopivan hetken tullessa ’nuijinut’ kiihko kasvoillaan, nautinnosta värähdellen. Minusta tuo mielenkiinto on jokseenkin perverssiä. Tuohon ajattelumaailmaan ei tavallinen ihminen vain pääse sisälle.

Toinen osa Päivi Räsäsen ankeutuksen evankeliumia on pitää kristittyjä muita parempina. Jostain syystä Päivi Räsänen haluaa uskotella kristityistä maista tulevien pakolaisten sopeutuvan Suomeen paremmin kuin muiden uskontokuntien edustajat. Hän siis osaltaan haluaa pönkittää ihmisten erottelua uskonnon perusteella ja siten hän tukee ajatusta islamista länsimaiseen yhteiskuntaan sopimattomana uskontona. Hän unohtaa vain yhden yksinkertaisen asian: uskonto ei määritä ihmistä, uskonto on vain yksi tekijä ihmisessä. Minäkin asun kristityssä maassa, mutta en minä ole kristitty – olen ihminen.

Kun yhdistää ylimielisen kristillisyyden ja homofobian, saadaan lopputulokseksi Päivi Räsänen. Ja tämä lopputulos politiikan dadaa, jolle pitäisi vain nauraa, mutta kun tätä dadaa edustaa Suomen hallituksessa ministerinä oleva henkilö, niin kyllähän tässä naurattaisi, jos ei niin itkettäisi. Elämme outoja aikoja, sanoisin. - -"

Kun Pride- kulkueeseen tehtiin hyökkäys takavuosina, oli Päivi Räsänen ymmärtämässä tekijöitä. Hänestä kyse saattoi olla ihan luonnollisesta reaktiosta:
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Räsänen blogissaan Oliko Pride-isku vastareaktio eliitin arvoliberalismille/1135258457329

Aika kylmäävä on Päivi Räsäsen asenne. Ei ole yhteensopivaa länsimaisten perusarvojen kanssa tällainen, ei todellakaan. Vähemmistön huono kohtelu on siis aivan oikeutettua ja huonon kohtelun poistaminen vain paha asia tässä maailmankuvassa. Ja nämä äärikristityt ovat jotenkin Suomeen ja suomalaisiin arvoihin sopeutuneita? Päivi Räsäsen ankeutuksen evankeliumista loistaa hurja kaksinaismoraali – toisaalta hän sanoo homojen olevan aivan tasavertaisia:

-”Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan jokainen ihminen on seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta tasavertainen ja yhtä arvokas. Ihmisten keskinäinen tasavertaisuus ei kuitenkaan merkitse seksuaalisen
käyttäytymisen tasavertaisuutta. Erilaiset tavat toteuttaa seksuaalisuutta eivät ole suinkaan moraalisesti samanarvoisia.”-

- - Näin sanoessaan Päivi Räsänen asemoi itsensä sujuvasti islaminhoiseen rintamaan ja puheet yhtä arvokkaista ihmisistä, osoittautuvat tyhjäksi fraseologiaksi, suoranaiseksi valehteluksi. Tällainen ankeuttaja on Päivi Räsänen. Kaksinaismoralisti, jonka ihmisrakkaus näkyy haluna estää muslimeita saapumasta Suomeen ja kieltää homoja saamasta samoja oikeuksia kuin muut ihmiset. - -

Länsimaiset perusarvot, nuo inhat hidasteet. Päivi Räsänen - ankeutuksen evankelista. - -"



"Rasismi. Muukalaisviha. Oikeistopopulismi. Ääri. Paljastamme."
17. touko, 2014 / "Päivi Räsänen (KD)"

http://www.paljastettu.fi/320835453



Sori!

"Päivi Räsänen ja Sauli Niinistö sillä lailla"

https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

22

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • räsäsenviimeinentaisto

      Otsikolla "Räsäsen viimeinen taisto" kirjoittaa Ylen politiikan toimittaja Pirjo Auvinen sisäministeristä asiantuntevasti suraavaa:

      "Räsänen lukeutuu omassa puolueessankin niin kutsuttuun vanhoilliseen siipeen eikä peittele arvomaailmaansa ministerinäkään.

      Räsänen vastustaa aborttia, homoliittoja ja naispappeutta ja kannattaa näkemysta, jonka mukaan mies on perheen pää. Räsänen kuuluu evankelisluterilaiseen Kansanlähetykseeen ja hänen miehensä Niilo Räsänen on Kansanlähetysopiston rehtori."

      Viime eduskuntavaalien jälkeen kristillisten puheenjohtaja Päivi Räsänen olisi varmasti vaikka seissyt päällään, jos ministeriksi pääsy olisi sitä vaatinut.

      - - Kristillisten vimmainen pyrky hallitukseen kumpusi kokemuksesta. Räsänen tiesi tarkkaan, että oppositiossa pienen puolueen vaikutusmahdollisuudet ovat olemattomat.

      Vallan maku oli hyvässä muistissa, vaikka puolue oli aiemmin ollut hallituksessa vain yhden ainoan kerran, vuosina 1991–95. Hallitusneuvotteluissa Räsäsen arvomaailma tiedettiin tiukaksi, mutta kristilliset tarvittiin joukon jatkoksi tasapainottamaan oikeiston ja vasemmiston voimasuhteita.

      - - Ministerinpaikka on kristillisille harvinaista herkkua ja siksi Räsänen ei ole malttanut olla käyttämättä tilaisuutta puoluetovereiden virkanimityksiin. Suurin meteli nousi, kun Räsänen nimitti sisäministeriönsä kansliapäälliköksi Päivi Nergin, jota pidetään nyt kyllä osaavana, mutta jonka tärkein valintaperuste oli KD-tausta. Nerg jää, vaikka Räsäsen ministeri- ja puheenjohtajaura päättyisikin. - -

      Hallituksessa Räsänen onkin ollut äärilojaali kokoomuslaisille pääministereille, varsinkin Jyrki Kataiselle.

      Räsänen oli mielestään onnistunut hyvin, kun KD oli viimein hallituksessa. Siksi Räsäsen järkytys olikin suuri, kun omat puoluetoverit yrittivät viime kesänä syrjäyttää hänet puheenjohtajan paikalta. Taustalla oli Sari Essayahin hyvä menestys eurovaaleissa, mikä sai osan KD-väestä uskomaan, että puheenjohtajan vaihdolla menestys tarttuisi myös puolueen kannatuslukuihin. - -

      Vaikka Räsänen pitikin vielä paikkansa, nämä vaalit taitavat olla hänelle puheenjohtajana viimeiset ja elokuun puoluekokouksessa valta siirtyy Essayahille. Hallituksessa Räsänen on junaillut puolueelleen vaikutusvaltaa enemmän kuin mihin neljän prosentin kannatus oikeuttaisi. Näin varsinkin sen jälkeen, kun vasemmistoliitto ja vihreät jättivät hallituksen ja pääministeri Stubbille jokaikisen kansanedustajan tuki oli tärkeä.

      Tuoreet esimerkit ovatkin tältä talvelta. Hallitus antoi esityksensä nk. translaiksi raueta, kun kristilliset eivät sitä tukeneet. Translaki olisi kohentanut sukupuoltaan korjanneiden oikeuksia aivan kuten Euroopan neuvoston ihmisoikeuasiamies on Suomelta vaatinut. Kristillisten vaatimuksesta Suomi poikkeaa jatkossakin selvästi muiden pohjoismaiden rintamasta.

      Räsäsen kristilliset vastustivat myös hallituksen niin kutsuttua perhepakettia, jolla olisi korvamerkitty vanhempainvapaita sekä äideille että isille ja patistettu naisia nopeammin takaisin työelämään. Hallituksen rivit alkoivat muutenkin rakoilla, ja sekin esitys vedettiin pois.

      Sukupuolineutraalia avioliittolakia Räsänen taas vastusti niin tiukkaan, että jo hallitusneuvotteluissa muut antoivat periksi ja sopivat ajavansa asian maaliin kansalaisaloitteena. Outo sopimus, mutta sen ansiosta juuri se kansalaisaloite oli ensimmäinen, joka eduskunnassa hyväksyttiin.

      [ Ks. Päivi Räsänen kehuu saavutuksiaan: "Jos nyt pride-viikolla totean..."

      https://www.youtube.com/watch?v=JS_V6rJwY0s ]


      Ministeritoverin mukaan Räsästä on uskon vuoksi vähätelty hallituksessa ja kohtelu on ollut selvästi rankempaa kuin muille pienpuolueille. Hallitustyössä Räsänen ei ole perustellut kantojaan Raamattua siteeraten tai Jeesukseen vedoten. - -

      Enimmillään vuonna 1999 puolueella oli 10 kansanedustajaa. Nyt eduskuntapaikkoja on kuusi ja Ylen tuoreen mittauksen mukaan huhtikuun vaalien jälkeen enää neljä. Lisäksi näissä vaaleissa kristillisten kaksi edellistä puheejohtajaa on ehdolla eduskuntaan toisten puolueiden edustajina. Räsäsen edeltäjä Bjarne Kallis on kokoomuksen listoilla ja kristillisten edellinen ministeri Toimi Kankaanniemi pyrkii eduskuntaan perussuomalaisena.

      - - Päätöksen politiikaan lähtemisestä lääkäri-Räsänen teki sen jälkeen, kun toinen näki toisen riihimäkeläisen eli Iiro Viinasen esittelevän televisiossa leikkauslistojaan. Räsäsellä ja hänen pappismiehellään oli silloin viisi lasta. Räsänen on kertonut avoimesti ensimmäisen lapsen syntymän jälkeisestä masennuksesta, iskiasvaivoistaan ja laihdutuskuuristaan. Räsänen on ollut 18-vuotiaasta lähtien absolutisti, joka meikkasi ensimmäisen kerran 34-vuotiaana. Räsänen pyhittää aina sunnuntait perheelle, ei politiikalle."

      Politiikka 27.3.2015 klo 10:27
      http://yle.fi/uutiset/rasasen_viimeinen_taisto/7892744?ref=leiki-uup

      Sillä lailla - siunausta!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

    • putoamispeikkovaanii

      Räsäsen suosio on hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä.

      - -Kristillisdemokraattien paikka on näissä vaaleissa tiukassa, sillä Ylen vaalipiirikohtaisen gallupin mukaan kristillisdemokraatit saisivat Hämeen vaalipiirin viimeisen paikan.

      Kristillisdemokraattien paikkaa ahdistelevat etenkin perussuomalaiset, joilla on vaarana menettää Hämeessä kolmas paikkansa.

      Kristillisdemokraattien paikkaa uhkaa myös SDP. Jos SDP onnistuu pitämään vaalipiirissä kaikki neljä paikkaansa - mikä lienee näillä kannatuslukemilla epätodennäköistä - tietäisi sekin kenties Räsäsen eduskuntatyön päättymistä ainakin tällä erää. - -

      Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle."

      Häme 27.3.2015 klo 6:21
      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      Sillä lailla - siunausta!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

    • bbbbbbbbbbbbb
      • aaaaaaaaaaaaa

    • helpottaaputoamistaan

      Räsänen: Kokonaisveroastetta ei pidä nostaa – mieluummin leikataan etuuksia


      Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen ei nostaisi kokonaisveroastetta. Hänen mukaansa talouden kuriin saamiseksi indeksikorotuksia on jäädytettävä. Hän uskoo, että ansiosidonnaista työttömyysturvaa on pohdittava seuraavalla kaudella, samaten subjektiivista päivähoito-oikeutta ja kuntien viiden vuoden irtisanomissuojaa.



      Räsänen sanoo, että ansiosidonnaista työttömyysturvaa on pohdittava ensi kaudella, mutta että puolueessa ei olla tehty ehdotusta 500 päivän lyhentämisestä 300 päivään, kuten puolueen varapuheenjohtaja Sauli Ahvenjärvi aiemmin päivällä esitti. Räsänen ehdottaa, että jos ansiosidonnaisen työttömyysturvan pituutta lyhennettäisiin, sen tasoa voitaisiin nostaa esim. 100 ensimmäisen päivän osalta. - -

      Räsänen kertoo eduskuntavaalien jälkeen arvioivansa onko hän ehdolla ensi elokuun puoluekokouksessa. Hän sanoo toivovansa puolueensa pääsevän vaikuttamaan myös seuraavaan hallitukseen.


      Politiikka 27.3.2015 klo 22:23

      http://yle.fi/uutiset/rasanen_kokonaisveroastetta_ei_pida_nostaa__mieluummin_leikataan_etuuksia/7895996

    • koodeittenarvotakuu

      koko Kanta-Hämeelle on Räsänen!

      Toinen riihimäkeläinen KD-kansanedustajaehdokas I Portin valistaa väkeään blogikirjoituksessa 27.3.2015

      otsikolla "Vaalimatematiikan peruskurssi, lyhyt oppimäärä" seuraavasti:

      "Aina silloin tällöin kuulee kysymyksiä, kenelle pitäisi kristillisdemokraattien listalla keskittää ääniä vaaleissa? Vastaus on: Ei kenellekään, PAITSI jos olemme vaaliliitossa jonkun toisen puolueen kanssa.- -

      - - Omassa Hämeen vaalipiirissäni on KD:n ehdokaslistalla 14 tosi hyvää tyyppiä. Keskeisintä KDlaisen kansanedustajan jatkamiseksi tästäkin vaalipiiristä on se, että jokainen KD:n toiminnan tavoitteita arvostava henkilö äänestää mieleisintään ehdokasta juuri KD:n listalta!

      Yhden ehdokkaan läpimenoon tarvitsemme Hämeestä n. 13.500 ääntä. Kun saamme koko 14 ehdokkaamme listan yhteisäänimääräksi vähintään tuon luvun, on KD:lla on kansanedustaja jatkossakin Hämeestä. Listallamme eniten ääniä saanut ehdokas saa sitten tuon tärkeän kansanedustajan pestin.- -

      - - Politiikallamme on Arvotakuu", julistaa mahtipontisesti ehdokas I Portin.

      http://ismoportin.blogspot.fi/2015/03/valimatematiikan-peruskurssi-lyhyt.html

      "Vaalivalistaja" on oikeassa, mutta vain ikiomalla "arvotakuu"-tavallaan, ja todistaa samalla oikeaksi tämän tosiasian: äänestät kristillidsdemokraateista ketä tahansa, voit saada ainoastaan ja vain - Räsäsen!

      "- - Räsänen lukeutuu omassa puolueessankin niin kutsuttuun vanhoilliseen siipeen eikä peittele arvomaailmaansa ministerinäkään. Räsänen vastustaa aborttia, homoliittoja ja naispappeutta ja kannattaa näkemysta, jonka mukaan mies on perheen pää. Räsänen kuuluu evankelisluterilaiseen Kansanlähetykseeen ja hänen miehensä Niilo Räsänen on Kansanlähetysopiston rehtori. - -

      - - Ministerinpaikka on kristillisille harvinaista herkkua ja siksi Räsänen ei ole malttanut olla käyttämättä tilaisuutta puoluetovereiden virkanimityksiin. Suurin meteli nousi, kun Räsänen nimitti sisäministeriönsä kansliapäälliköksi Päivi Nergin, jota pidetään nyt kyllä osaavana, mutta jonka tärkein valintaperuste oli KD-tausta. Nerg jää, vaikka Räsäsen ministeri- ja puheenjohtajaura päättyisikin. - -

      http://yle.fi/uutiset/rasasen_viimeinen_taisto/7892744?ref=leiki-uup

      "- - Räsäsen suosio on kuitenkin hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä.

      - -Kristillisdemokraattien paikka on näissä vaaleissa tiukassa, sillä Ylen vaalipiirikohtaisen gallupin mukaan kristillisdemokraatit saisivat Hämeen vaalipiirin viimeisen paikan.- -

      - - Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle. - -"

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      Hämeen vaalipiirissä ja muuallakin Suomen maassa äänestäjien on siis syytä pitää mielessä, että - eduskuntavaaleissakin - sitä saa mitä tilaa:

      "Räsänen vastustaa aborttia, homoliittoja ja naispappeutta ja kannattaa näkemysta, jonka mukaan mies on perheen pää."

      "Kenelle pitäisi kristillisdemokraattien listalla keskittää ääniä vaaleissa", on hyvä kysymys.

      Vielä parempi vastaus on: "Ei kenellekään,"

      Päivi Räsänen kehuu saavutuksiaan: "Jos nyt pride-viikolla totean..."

      https://www.youtube.com/watch?v=JS_V6rJwY0s

      "- - Päivi Räsäsellä on kaksi pääteemaa, joilla hän tuo esiin omaa ankeutuksen evankeliumiaan. Ensimmäinen osa Päivi Räsäsen ankeutusta on hänen vimmainen halu saada poljettua homot maan rakoon. Homot on saatava pois silmistä, homojen on eheydyttävä ja homous on myös kipu.- -

      - - Päivi Räsänen on tehnyt valtaisasti työtä homojen demonisoinnin eteen ja se kaikki energia löytyy hänen Hyvän Ihmsen sielustaan, joka on kristillisyyden elähdyttämä. Päivi Räsäselle homous vaikuttaa olevan samanlainen jatkuvan poliittisen demagogian hekumoinnin lähde kuin raiskaukset ovat James Hirvisaarelle. .- -Minusta tuo mielenkiinto on jokseenkin perverssiä. - -

      - - Toinen osa Päivi Räsäsen ankeutuksen evankeliumia on pitää kristittyjä muita parempina. Jostain syystä Päivi Räsänen haluaa uskotella kristityistä maista tulevien pakolaisten sopeutuvan Suomeen paremmin kuin muiden uskontokuntien edustajat. Hän siis osaltaan haluaa pönkittää ihmisten erottelua uskonnon perusteella ja siten hän tukee ajatusta islamista länsimaiseen yhteiskuntaan sopimattomana uskontona. - -

      - - Kun yhdistää ylimielisen kristillisyyden ja homofobian, saadaan lopputulokseksi Päivi Räsänen.- - "

      http://www.paljastettu.fi/320835453


      "Sillä lailla"!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

    • päivipuhuttaajalaulattaa

      Päivi Räsäsestä julkaistiin parodiakappale - kuuntele

      Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on ollut jälleen viime päivinä otsikoissa, kun uusi aalto suomalaisia erosi kirkosta. Räsänen ja hänen mielipiteensä ovat aiheena myös tuoreessa parodiakappaleessa.

      The Voicella kuultiin ensi soitto Voicen Herättäjien Sori-parodiakappaleesta. Alkujaan Elastisen tuotantoa oleva laulu nousi hiljattain otsikoihin Paula Vesalan esitettyä kappaleesta oman versionsa Vain elämää -ohjelmassa. Herättäjien Anssi Honkanen, Niina Backman ja Samuel Nyman laittoivat räpin lyriikat uusiksi ja käsittelevät Sori-parodiassaan muun muassa uskontoa.

      Sori-kappaleen esittäjäksi Herättäjät kertovat M.C. Räzäsen, joka antanee hiukan vinkkiä siitä, kehen julkisuuden henkilöön kappaleessa viitataan. Parodiassa käsitelläänkin Suomen kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsäsen kuuluisia kantoja ja niiden seurauksia.

      http://www.voice.fi/viihde/paivi-rasasesta-julkaistiin-parodiakappale-kuuntele/2/67661

      Sori

      Sori et oon tehny tätä vuosii

      kieltolain meininki et saatais Suomi kuosii.

      En pahemmin piitannu mitä muut on mieltä

      Sori et homot raivataan pois tieltä.

      Ku kansalaisten mielipide ei mulle riitä.

      Vietiin holhous pidemmälle

      Niin siis anteeks siitä.

      Lakeja tein

      Kieltoja hain

      Holhoustako vain?

      Oon rukoillu Jumalaa

      Tuominnu humalan

      Kritiikkiä sain.

      Sori, mä olen pahoillani kaikest

      Jengi eroo kirkosta mielestään ihan aiheest

      Sori twiiteist ja kliseist ja kohuist

      Sanoist ja teoist ja lopuist

      Sori, oikeesti pahoillani kaikest

      Anteeks, täst keskiaikaisesta haipist

      Pakko päästä purnaa jokaisesta aiheest

      Mä olen pahoillani kaikest

      Mähän olen vastuus siit et kaikki eheytyy

      Se on homman ydin että vanhoilliset menestyy

      Sori, jos en vielkää osaa yhtään käyttäytyy

      Yleisö loi roolin ja siihen aion eläytyy

      Kyl se täytyis vissii käydä pikkuhiljaa ripittäytyy

      Ku tein kylmät kristillisille ja menin telkkuu näyttäytyy

      Adoptio-oikeus ei oo ihan kaikille

      Jos en tehnyt sitä selväks, ei ainakaan homoille

      Sori, mä olen pahoillani kaikest

      Jengi eroo kirkosta mielestään ihan aiheest

      Sori twiiteist ja kliseist ja kohuist

      Sanoist ja teoist ja lopuist

      Sori, oikeesti pahoillani kaikest

      Anteeks, täst keskiaikaisesta haipist

      Pakko päästä purnaa jokaisesta aiheest

      Mä olen pahoillani kaikest

      HUOM! Kuuntele räppi yltä ja päältä ja tarvittaessa alta!

      VIIHDE Karoliina Kotala | 29.10.2014 12:28 | lukukerrat: 8 055

      http://www.voice.fi/viihde/paivi-rasasesta-julkaistiin-parodiakappale-kuuntele/2/67661

      Pitäisiköhän räsäsläisten kuunnella Björkskogia, ettei kampanjointi mene ihan metsään...

      Ks.

      Tommy Björkskog: Poliittinen uskottavuus avain KD:n vaalimenestykseen

      "- - Kun vain onnistumme tuomaan esiin viestimme, yhä useampi alkaa ymmärtää, että KD:n arvot käyvät yksiin heidän omien arvojensa kanssa. - -

      - - Aiemminkin KD:n ”pesäntuuletuksen” puolesta puhunut Björkskog sanoo yhä olevansa sitä mieltä, että Sari Essayah´n olisi EU-vaalien äänikuningattarena pitänyt päästä luotsaamaan puoluetta. Se, ettei näin tapahtunut, oli Björkskogin mukaan virhe, niin puheenjohtaja Räsäseltä itseltään kuin myös puoluehallitukselta.

      Jo päätettyyn, sukupuolineutraaliin avioliittolakiin juuttumisen sijaan Björkskog kannustaa ehdokkaita tuomaan esiin KD:n poliittista agendaa perhepuolueena: kysymyksissä, jotka liittyvät kansalaisten jokapäiväiseen elämään ja arjessa pärjäämiseen. Tällaisina Björkskog nostaa esiin talouteen ja työllisyyteen liittyvät päätökset, pk-yritysten tulevaisuuden ja julkisen talouden leikkaukset. - -

      - - – Meillä ovat entuudestaan omat, uskolliset kannattajamme ja mahdollisuus saada uusia äänestäjiä muun muassa Kokoomuksen riveistä. - - "

      19.2.2015 KLO 15:42 KOTIMAA

      http://www.kdlehti.fi/2015/02/19/tommy-bjorkskog-poliittinen-uskottavuus-avain-kdn-vaalimenestykseen/



      Viimeksi vai ei vähiten: loppukevennys, siis muuhunkin kuin vain kannatukseen!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

      Sillä lailla!

    • kenellekellotsoivatkaan

      Räsäsellekö?!?

      Toinen riihimäkeläinen KD-kansanedustajaehdokas I Portin valistaa väkeään blogikirjoituksessa 27.3.2015

      otsikolla "Vaalimatematiikan peruskurssi, lyhyt oppimäärä" seuraavasti:

      "Aina silloin tällöin kuulee kysymyksiä, kenelle pitäisi kristillisdemokraattien listalla keskittää ääniä vaaleissa? Vastaus on: Ei kenellekään, PAITSI jos olemme vaaliliitossa jonkun toisen puolueen kanssa.- -

      - - Omassa Hämeen vaalipiirissäni on KD:n ehdokaslistalla 14 tosi hyvää tyyppiä. Keskeisintä KDlaisen kansanedustajan jatkamiseksi tästäkin vaalipiiristä on se, että jokainen KD:n toiminnan tavoitteita arvostava henkilö äänestää mieleisintään ehdokasta juuri KD:n listalta!

      Yhden ehdokkaan läpimenoon tarvitsemme Hämeestä n. 13.500 ääntä. Kun saamme koko 14 ehdokkaamme listan yhteisäänimääräksi vähintään tuon luvun, on KD:lla on kansanedustaja jatkossakin Hämeestä. Listallamme eniten ääniä saanut ehdokas saa sitten tuon tärkeän kansanedustajan pestin.- -

      - - Politiikallamme on Arvotakuu", julistaa mahtipontisesti ehdokas I Portin.

      http://ismoportin.blogspot.fi/2015/03/valimatematiikan-peruskurssi-lyhyt.html

      "Vaalivalistaja" on oikeassa, mutta vain ikiomalla "arvotakuu"-tavallaan, ja todistaa samalla oikeaksi tämän tosiasian: äänestät kristillidsdemokraateista ketä tahansa, voit saada ainoastaan ja vain - Räsäsen!

      "- - Räsänen lukeutuu omassa puolueessankin niin kutsuttuun vanhoilliseen siipeen eikä peittele arvomaailmaansa ministerinäkään. Räsänen vastustaa aborttia, homoliittoja ja naispappeutta ja kannattaa näkemysta, jonka mukaan mies on perheen pää. Räsänen kuuluu evankelisluterilaiseen Kansanlähetykseeen ja hänen miehensä Niilo Räsänen on Kansanlähetysopiston rehtori. - -

      - - Ministerinpaikka on kristillisille harvinaista herkkua ja siksi Räsänen ei ole malttanut olla käyttämättä tilaisuutta puoluetovereiden virkanimityksiin. Suurin meteli nousi, kun Räsänen nimitti sisäministeriönsä kansliapäälliköksi Päivi Nergin, jota pidetään nyt kyllä osaavana, mutta jonka tärkein valintaperuste oli KD-tausta. Nerg jää, vaikka Räsäsen ministeri- ja puheenjohtajaura päättyisikin. - -

      http://yle.fi/uutiset/rasasen_viimeinen_taisto/7892744?ref=leiki-uup

      "- - Räsäsen suosio on kuitenkin hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä.

      - -Kristillisdemokraattien paikka on näissä vaaleissa tiukassa, sillä Ylen vaalipiirikohtaisen gallupin mukaan kristillisdemokraatit saisivat Hämeen vaalipiirin viimeisen paikan.- -

      - - Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle. - -"

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      Hämeen vaalipiirissä ja muuallakin Suomen maassa äänestäjien on siis syytä pitää mielessä, että - eduskuntavaaleissakin - sitä saa mitä tilaa:

      "Räsänen vastustaa aborttia, homoliittoja ja naispappeutta ja kannattaa näkemysta, jonka mukaan mies on perheen pää."

      "Kenelle pitäisi kristillisdemokraattien listalla keskittää ääniä vaaleissa", on hyvä kysymys.

      Vielä parempi vastaus on: "Ei kenellekään,"

      Päivi Räsänen kehuu saavutuksiaan: "Jos nyt pride-viikolla totean..."

      https://www.youtube.com/watch?v=JS_V6rJwY0s

      "- - Päivi Räsäsellä on kaksi pääteemaa, joilla hän tuo esiin omaa ankeutuksen evankeliumiaan. Ensimmäinen osa Päivi Räsäsen ankeutusta on hänen vimmainen halu saada poljettua homot maan rakoon. Homot on saatava pois silmistä, homojen on eheydyttävä ja homous on myös kipu.- -

      - - Päivi Räsänen on tehnyt valtaisasti työtä homojen demonisoinnin eteen ja se kaikki energia löytyy hänen Hyvän Ihmisen sielustaan, joka on kristillisyyden elähdyttämä. Päivi Räsäselle homous vaikuttaa olevan samanlainen jatkuvan poliittisen demagogian hekumoinnin lähde kuin raiskaukset ovat James Hirvisaarelle. .- -

      - - Toinen osa Päivi Räsäsen ankeutuksen evankeliumia on pitää kristittyjä muita parempina. Jostain syystä Päivi Räsänen haluaa uskotella kristityistä maista tulevien pakolaisten sopeutuvan Suomeen paremmin kuin muiden uskontokuntien edustajat. - -

      http://www.paljastettu.fi/320835453

      KS.

      IL:n jättiennuste vaalipiireittäin: Tällainen on uusi eduskunta

      "- - Vasemmistoliitto on saamassa 16 paikkaa, jossa on viisi lisäpaikkaa. Vihreille on tulossa 13 paikkaa eli kolme paikkaa lisää. RKP pitänee entiset yhdeksän paikkaa. Kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan puolueeksi. - -"

      Perjantai 3.4.2015 klo 11.44 (päivitetty klo 21.35)
      http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015040219432610_eb.shtml

    • KAIKKEAPÄIVIVASTUSTAA

      "Räsänen vastustaa aborttia, homoliittoja ja naispappeutta ja kannattaa näkemysta, jonka mukaan mies on perheen pää. Räsänen kuuluu evankelisluterilaiseen Kansanlähetykseeen ja hänen miehensä Niilo Räsänen on Kansanlähetysopiston rehtori", kirjoitti politiikan toimittaja Pirjo Auvinen Kristillisdemokraattien ikioman Yle-päivän taustablogissa 27.3.2015.

      "Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle", kirjoitettiin Yle Hämeen sivustolla samana päivänä.

      Samaisessa jutussa arvioitiin kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsäsen kannatuksen kehittymistä sitten 1999 vaalien:

      "Räsäsen suosio on kuitenkin hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä."

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      Sisäministerikaudellaan Kataisen ja Stubbin hallituksissa Päivi Räsänen on vastannut myös kirkollisasioista ja tosiasiassa tullut - äärivanhoillisine ja fundamentalistisine näkökantoineen - Suomen ev.lut. (kansan)kirkolle tosi kalliiksi!

      On mielenkiintoista seurata, löytyykö Hämeen vaalipiiristä vielä/enää niin paljon esimerkiksi

      naispappeuden vastustusta ja kyseenalaisiin kvasi-lääketieteellisiin näkemyksiin perustuvaa

      homofobiaa, että Räsänen säilyttäisi kansanedustajanpaikkansa ja ehkä vielä tosi miniksi kutistuvan puolueensa johtajuuden.

      Muutaman paikan eduskuntaryhmällä ei missään tapauksessa tule huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen olemaan mitään merkitystä silloin, kun tulevan hallituksen kokoonpanosta ja ohjelmasta päätetään, joten tosiasiallisesti jokainen niin Hämeen vaalipiirissä kuin muuallakin kristillisdemokraateille - siis ehdokkaista kenelle tahansa - annettu ääni on hukkaanheitetty mitä tullee nimenomaan äänen vaikutuksiin tasavallan

      taloudenpidossa ja tulevien kauaskantoisten yhteiskunnallis-kulttuuristen ratkaisujen sisällössä.

      Ks.

      Iltalehti arvioi viikonvaihdenumerossaan (IL 28.3.2015), että uudessa eduskunnassa kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan todella pieneksi puolueeksi.

      Suomen uudesta ykköspuolueesta ei Iltalehden ennusteen mukaan ole epäselvyyttä. Keskustan vaalivoitto on jo melkein taputeltu, sen kaikki puoluekannatusarviot kertovat yhdenmukaisesti.

      Iltalehdenkin arvion tulos on kiistaton: keskusta on saamassa kahdeksantoista lisäpaikkaa eduskuntaan. Puolue lihoo 53 kansanedustajan eduskuntaryhmäksi kolmen viikon kuluttua pidettävissä vaaleissa, ellei mitään täysin yllättävää tapahdu sitä ennen.

      SDP on saamassa 37 kansanedustajaa eli viisi vähemmän kuin vuonna 2011. Kokoomus notkahtaa yhdeksän paikkaa 35 kansanedustajan puolueeksi. Perussuomalaisten ryhmä kutistuu kuusi paikkaa 33 edustajan puolueeksi.

      Vasemmistoliitto on saamassa 16 paikkaa, jossa on viisi lisäpaikkaa. Vihreille on tulossa 13 paikkaa eli kolme paikkaa lisää. RKP pitänee entiset yhdeksän paikkaa. Kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan puolueeksi. - -"

      Iltalehti 28.3.2015

      http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015032719433822_eb.shtml

      Viimeksi vai ei vähiten: loppukevennys, siis muuhunkin kuin vain kannatukseen!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

      Sillä lailla!

    • riittääköpäivinymmärrys

      Lännen Median kysely: Nyky-Jeesus ”itkisi kovuutta” ja kirkon ”tolloja”



      Näin pääsiäisen aikaan monien ajatukset suuntautuvat Jeesuksen oppeihin ja sanomaan. Jos Jeesus eläisi nykypäivän Suomessa, mihin asioihin tai epäkohtiin hän puuttuisi?


      Lännen Media kysyi klassikkoaihetta viime syksynä suuressa pappikyselyssä. Kaikkiaan 265 pappia eri puolilta Suomea pohti asiaa sanallisissa vastauksissaan, joista Aamulehti uutisoi tänään.


      Yleinen näkemys oli Jeesuksesta välittyvä huoli kaikkein syrjäytyneimpiä ryhmiä kohtaan, sekä turhautuminen nykyajan tekopyhyydestä ja materialismista. "Jeesus itkisi ihmisten kovuutta."

      – Syrjäytyneiden, yksinäisten ja liian vähälle hoidolle jäävien vanhusten, kiusattujen nuorien, taloudellisissa ahdingossa olevien yrittäjien, identiteettinsä vuoksi halveksittujen. Lista on pitkä kuin esirukous, eräs vastaaja kirjoitti.

      Sosiaalisen median pinnallisuus suututti. ”Kehuisi netin miljoonia kissavideoita, sillä ne ovat luomakunnan söpöintä antia.” Myös kirkon oma toiminta turhautti. Erään vastaajan mielestä Jeesus mukailisi ehkä Kekkosta ja sanoisi: "Saatanan tollot, mitä olette tehneet kirkolle.”


      Iltasanomat Julkaistu: 4.4.2015 klo 12:54
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1428117482978.html

      JK. Näinkö?

      "Jesse tuumais että kaikki on menny päin helvettiä täällä, ja sen jälkeen toteaisi että taidanpa lähteä takas faijalle asumaan..."



      Viimeksi vai ei vähiten: loppukevennys, siis muuhunkin kuin vain kristillisdemokraattien kannatukseen!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

      Sillä lailla!

    • näinonnäreet

      Räsäsen suosio on hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä.

      - -Kristillisdemokraattien paikka on näissä vaaleissa tiukassa, sillä Ylen vaalipiirikohtaisen gallupin mukaan kristillisdemokraatit saisivat Hämeen vaalipiirin viimeisen paikan.

      Kristillisdemokraattien paikkaa ahdistelevat etenkin perussuomalaiset, joilla on vaarana menettää Hämeessä kolmas paikkansa.

      Kristillisdemokraattien paikkaa uhkaa myös SDP. Jos SDP onnistuu pitämään vaalipiirissä kaikki neljä paikkaansa - mikä lienee näillä kannatuslukemilla epätodennäköistä - tietäisi sekin kenties Räsäsen eduskuntatyön päättymistä ainakin tällä erää. - -

      Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle."

      Häme 27.3.2015 klo 6:21

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      Sillä lailla - siunausta!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

    • voiminunpäiviäni

      Iltalehti arvioi viikonvaihdenumerossaan (IL 28.3.2015), että uudessa eduskunnassa kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan todella pieneksi puolueeksi.

      Suomen uudesta ykköspuolueesta ei Iltalehden ennusteen mukaan ole epäselvyyttä. Keskustan vaalivoitto on jo melkein taputeltu, sen kaikki puoluekannatusarviot kertovat yhdenmukaisesti.

      Iltalehdenkin arvion tulos on kiistaton: keskusta on saamassa kahdeksantoista lisäpaikkaa eduskuntaan. Puolue lihoo 53 kansanedustajan eduskuntaryhmäksi kolmen viikon kuluttua pidettävissä vaaleissa, ellei mitään täysin yllättävää tapahdu sitä ennen.

      SDP on saamassa 37 kansanedustajaa eli viisi vähemmän kuin vuonna 2011. Kokoomus notkahtaa yhdeksän paikkaa 35 kansanedustajan puolueeksi. Perussuomalaisten ryhmä kutistuu kuusi paikkaa 33 edustajan puolueeksi.

      Vasemmistoliitto on saamassa 16 paikkaa, jossa on viisi lisäpaikkaa. Vihreille on tulossa 13 paikkaa eli kolme paikkaa lisää. RKP pitänee entiset yhdeksän paikkaa. Kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan puolueeksi. - -"

      Iltalehti 28.3.2015
      http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015032719433822_eb.shtml

      Viimeksi vai ei vähiten: loppukevennys, siis muuhunkin kuin vain kannatukseen!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

      Sillä lailla!


      IL:n jättiennuste (IL 3.4.3015) vaalipiireittäin ei tilannetta ole muuksi muuttanut:
      Tällainen on uusi eduskunta

      "- - Vasemmistoliitto on saamassa 16 paikkaa, jossa on viisi lisäpaikkaa. Vihreille on tulossa 13 paikkaa eli kolme paikkaa lisää. RKP pitänee entiset yhdeksän paikkaa. Kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan puolueeksi. - -"

      Perjantai 3.4.2015 klo 11.44 (päivitetty klo 21.35)
      http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015040219432610_eb.shtml

    • eiainoastaanhämeellevaan

      koko Suomelle sisäministeri Päivi Räsänen on kohtalonkysymys!

      Toinen riihimäkeläinen KD-kansanedustajaehdokas I Portin valistaa väkeään blogikirjoituksessa 27.3.2015

      otsikolla "Vaalimatematiikan peruskurssi, lyhyt oppimäärä" seuraavasti:

      "Aina silloin tällöin kuulee kysymyksiä, kenelle pitäisi kristillisdemokraattien listalla keskittää ääniä vaaleissa? Vastaus on: Ei kenellekään, PAITSI jos olemme vaaliliitossa jonkun toisen puolueen kanssa.- -

      - - Omassa Hämeen vaalipiirissäni on KD:n ehdokaslistalla 14 tosi hyvää tyyppiä. Keskeisintä KDlaisen kansanedustajan jatkamiseksi tästäkin vaalipiiristä on se, että jokainen KD:n toiminnan tavoitteita arvostava henkilö äänestää mieleisintään ehdokasta juuri KD:n listalta!

      Yhden ehdokkaan läpimenoon tarvitsemme Hämeestä n. 13.500 ääntä. Kun saamme koko 14 ehdokkaamme listan yhteisäänimääräksi vähintään tuon luvun, on KD:lla on kansanedustaja jatkossakin Hämeestä. Listallamme eniten ääniä saanut ehdokas saa sitten tuon tärkeän kansanedustajan pestin.- -

      - - Politiikallamme on Arvotakuu", julistaa mahtipontisesti ehdokas I Portin.

      http://ismoportin.blogspot.fi/2015/03/valimatematiikan-peruskurssi-lyhyt.html

      "Vaalivalistaja" on oikeassa, mutta vain ikiomalla "arvotakuu"-tavallaan, ja todistaa samalla oikeaksi tämän tosiasian: äänestät kristillidsdemokraateista ketä tahansa, voit saada ainoastaan ja vain - Räsäsen!

      "- - Räsänen lukeutuu omassa puolueessankin niin kutsuttuun vanhoilliseen siipeen eikä peittele arvomaailmaansa ministerinäkään. Räsänen vastustaa aborttia, homoliittoja ja naispappeutta ja kannattaa näkemysta, jonka mukaan mies on perheen pää. Räsänen kuuluu evankelisluterilaiseen Kansanlähetykseeen ja hänen miehensä Niilo Räsänen on Kansanlähetysopiston rehtori. - -

      - - Ministerinpaikka on kristillisille harvinaista herkkua ja siksi Räsänen ei ole malttanut olla käyttämättä tilaisuutta puoluetovereiden virkanimityksiin. Suurin meteli nousi, kun Räsänen nimitti sisäministeriönsä kansliapäälliköksi Päivi Nergin, jota pidetään nyt kyllä osaavana, mutta jonka tärkein valintaperuste oli KD-tausta. Nerg jää, vaikka Räsäsen ministeri- ja puheenjohtajaura päättyisikin. - -

      http://yle.fi/uutiset/rasasen_viimeinen_taisto/7892744?ref=leiki-uup

      "- - Räsäsen suosio on kuitenkin hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä.

      - -Kristillisdemokraattien paikka on näissä vaaleissa tiukassa, sillä Ylen vaalipiirikohtaisen gallupin mukaan kristillisdemokraatit saisivat Hämeen vaalipiirin viimeisen paikan.- -

      - - Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle. - -"

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      Hämeen vaalipiirissä ja muuallakin Suomen maassa äänestäjien on siis syytä pitää mielessä, että - eduskuntavaaleissakin - sitä saa mitä tilaa:

      "Räsänen vastustaa aborttia, homoliittoja ja naispappeutta ja kannattaa näkemysta, jonka mukaan mies on perheen pää."

      "Kenelle pitäisi kristillisdemokraattien listalla keskittää ääniä vaaleissa", on hyvä kysymys.

      Vielä parempi vastaus on: "Ei kenellekään,"

      Päivi Räsänen kehuu saavutuksiaan: "Jos nyt pride-viikolla totean..."

      https://www.youtube.com/watch?v=JS_V6rJwY0s

      "- - Päivi Räsäsellä on kaksi pääteemaa, joilla hän tuo esiin omaa ankeutuksen evankeliumiaan. Ensimmäinen osa Päivi Räsäsen ankeutusta on hänen vimmainen halu saada poljettua homot maan rakoon. Homot on saatava pois silmistä, homojen on eheydyttävä ja homous on myös kipu.- -

      - - Päivi Räsänen on tehnyt valtaisasti työtä homojen demonisoinnin eteen ja se kaikki energia löytyy hänen Hyvän Ihmsen sielustaan, joka on kristillisyyden elähdyttämä. Päivi Räsäselle homous vaikuttaa olevan samanlainen jatkuvan poliittisen demagogian hekumoinnin lähde kuin raiskaukset ovat James Hirvisaarelle. .- -Minusta tuo mielenkiinto on jokseenkin perverssiä. - -

      - - Toinen osa Päivi Räsäsen ankeutuksen evankeliumia on pitää kristittyjä muita parempina. Jostain syystä Päivi Räsänen haluaa uskotella kristityistä maista tulevien pakolaisten sopeutuvan Suomeen paremmin kuin muiden uskontokuntien edustajat. Hän siis osaltaan haluaa pönkittää ihmisten erottelua uskonnon perusteella ja siten hän tukee ajatusta islamista länsimaiseen yhteiskuntaan sopimattomana uskontona. - -

      - - Kun yhdistää ylimielisen kristillisyyden ja homofobian, saadaan lopputulokseksi Päivi Räsänen.- - "

      http://www.paljastettu.fi/320835453

      "Sillä lailla"!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

    • laskenutkuinlehmänhäntä

      "Räsänen vastustaa aborttia, homoliittoja ja naispappeutta ja kannattaa näkemysta, jonka mukaan mies on perheen pää. Räsänen kuuluu evankelisluterilaiseen Kansanlähetykseeen ja hänen miehensä Niilo Räsänen on Kansanlähetysopiston rehtori", kirjoitti politiikan toimittaja Pirjo Auvinen Kristillisdemokraattien ikioman Yle-päivän taustablogissa 27.3.2015.

      "Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle", kirjoitettiin Yle Hämeen sivustolla samana päivänä.

      Samaisessa jutussa arvioitiin kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsäsen kannatuksen kehittymistä sitten 1999 vaalien:

      "Räsäsen suosio on kuitenkin hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä."

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      Sisäministerikaudellaan Kataisen ja Stubbin hallituksissa Päivi Räsänen on vastannut myös kirkollisasioista ja tosiasiassa tullut - äärivanhoillisine ja fundamentalistisine näkökantoineen - Suomen ev.lut. (kansan)kirkolle tosi kalliiksi!

      On mielenkiintoista seurata, löytyykö Hämeen vaalipiiristä vielä/enää niin paljon esimerkiksi
      naispappeuden vastustusta ja kyseenalaisiin kvasi-lääketieteellisiin näkemyksiin perustuvaa
      homofobiaa, että Räsänen säilyttäisi kansanedustajanpaikkansa ja ehkä vielä tosi miniksi kutistuvan puolueensa johtajuuden.

      Muutaman paikan eduskuntaryhmällä ei missään tapauksessa tule huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen olemaan mitään merkitystä silloin, kun tulevan hallituksen kokoonpanosta ja ohjelmasta päätetään, joten tosiasiallisesti jokainen niin Hämeen vaalipiirissä kuin muuallakin kristillisdemokraateille - siis ehdokkaista kenelle tahansa - annettu ääni on hukkaanheitetty mitä tullee nimenomaan äänen vaikutuksiin tasavallan
      taloudenpidossa ja tulevien kauaskantoisten yhteiskunnallis-kulttuuristen ratkaisujen sisällössä.

      Ks.

      Iltalehti arvioi viikonvaihdenumerossaan (IL 28.3.2015), että uudessa eduskunnassa kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan todella pieneksi puolueeksi.

      Suomen uudesta ykköspuolueesta ei Iltalehden ennusteen mukaan ole epäselvyyttä. Keskustan vaalivoitto on jo melkein taputeltu, sen kaikki puoluekannatusarviot kertovat yhdenmukaisesti.

      Iltalehdenkin arvion tulos on kiistaton: keskusta on saamassa kahdeksantoista lisäpaikkaa eduskuntaan. Puolue lihoo 53 kansanedustajan eduskuntaryhmäksi kolmen viikon kuluttua pidettävissä vaaleissa, ellei mitään täysin yllättävää tapahdu sitä ennen.

      SDP on saamassa 37 kansanedustajaa eli viisi vähemmän kuin vuonna 2011. Kokoomus notkahtaa yhdeksän paikkaa 35 kansanedustajan puolueeksi. Perussuomalaisten ryhmä kutistuu kuusi paikkaa 33 edustajan puolueeksi.

      Vasemmistoliitto on saamassa 16 paikkaa, jossa on viisi lisäpaikkaa. Vihreille on tulossa 13 paikkaa eli kolme paikkaa lisää. RKP pitänee entiset yhdeksän paikkaa. Kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan puolueeksi. - -"

      Iltalehti 28.3.2015
      http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015032719433822_eb.shtml



      IL:n jättiennuste (IL 3.4.3015) vaalipiireittäin ei tilannetta ole kristillisdemokraattien kannalta juuri muuksi muuttanut:

      Kutakuinkin tällainen on pienimpien puolueiden osalta uusi eduskunta:

      "- - Vasemmistoliitto on saamassa 16 paikkaa, jossa on viisi lisäpaikkaa. Vihreille on tulossa 13 paikkaa eli kolme paikkaa lisää. RKP pitänee entiset yhdeksän paikkaa. Kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan puolueeksi. - -"

      Perjantai 3.4.2015 klo 11.44 (päivitetty klo 21.35)
      http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015040219432610_eb.shtml

      Viimeksi vai ei vähiten: loppukevennys, siis muuhunkin kuin vain kannatukseen!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

      Sillä lailla!


      http://yle.fi/uutiset/ennakkoaanestys_alkaa__ensimmaiset_paasevat_aanestyskoppiin_kello_8/7912238

    • jytkynsijastaputoaminen

      Kun ennakkoäänestys on paraikaa meneillään ja enää runsas viikko on varsinaiseen vaalipäivään 19.4.2015, äänestäjien
      on hyvä pitää mielessä, miten viime eduskuntavaaleissa 2011 Hämeen vaalipiirissä kävi.

      http://www4.vaalikone.fi/eduskuntavaalit2011/tulos/vaalipiiri/06/


      KD-lehden verkkosivun jutussa sisäministeri Päivi Räsänen otsikossa uhoaa tyyliin ”Nyt on tilaisuus KD-jytkylle”, mutta itse jutussa
      alkaakin jo laskea ja tunnustaa tosiasioita seuraavasti:

      "Keski-Suomessa, Kaakkois-Suomessa, Hämeessä ja Savo-Karjalassa viime hetken vaalityö ratkaisee, meneekö viimeinen edustajan paikka meille vai Vihreille,"

      8.4.2015 KLO 11:21 POLITIIKKA

      http://www.kdlehti.fi/2015/04/08/nyt-on-tilaisuus-kd-jytkylle/

      Syytä melkoiseen jossitteluun onkin, sillä kaikki vakavasti otettavat vaaliennusteet lupaavat
      kristillisdemokraateille vajoamista parin kolmen kansanedustajan minipuolueeksi!

      Ks.

      Iltalehti 28.3.2015
      http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015032719433822_eb.shtml

      IL:n jättiennuste (IL 3.4.3015) vaalipiireittäin ei tilannetta ole kristillisdemokraattien kannalta juuri muuksi muuttanut:

      Kutakuinkin tällainen on pienimpien puolueiden osalta uusi eduskunta:

      "- - Vasemmistoliitto on saamassa 16 paikkaa, jossa on viisi lisäpaikkaa. Vihreille on tulossa 13 paikkaa eli kolme paikkaa lisää. RKP pitänee entiset yhdeksän paikkaa. Kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan puolueeksi. - -"

      Iltalehti perjantai 3.4.2015 klo 11.44
      http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015040219432610_eb.shtml

      Uusi ennuste: Neljän ministerin paikka vaarassa

      "- - Kansanedustajapaikkansa puolesta joutuvat jännittämään myös useat ministerit: Krista Kiuru (sd.) Satakunnasta, Susanna Huovinen Keski-Suomesta, Päivi Räsänen (kd.) Hämeestä ja Laura Räty (kok.) Helsingistä.

      Ennusteessa he eivät nouse erittäin todennäköisesti läpi menevien ehdokkaiden joukkoon. Erityisesti vaarassa ovat Räsänen ja Räty, jotka ennuste rankkaa ”haastajien” joukkoon. - -"

      Iltalehti 9.4.2015 klo 14.03
      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015040919489368_uu.shtml
      .
      "Katso jättilista ennusteesta: Nämä ehdokkaat menevät todennäköisimmin läpi". Heidän joukossa ei näet ole Päivi Räsänen, jonka ennusteet listaavat vain "hhastajan" asemaan..

      Iltalehti 9.4.2015 klo 21:54
      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015040919490102_uu.shtml

    • ministerinpallilta

      100-prosenttisen varmasti putoaa puheenjohtaja Päivi Räsänen ja erittäin suuri todennäköisyys on sillekin, että kansanedustajanpaikkakin jää uusimatta...

      Eduskuntavaalitilastoista on nähtävissä, että kristillisdemokraattien äänimäärä Hämeen vaalipiirissä laski vuoden 2007 eduskuntavaalien 14576:sta viime eduskuntavaalien 13702:een eli prosenteissa 7,7:stä 6,8:aan.


      Ks.

      Suomen Kristillisdemokraatit (KD) – Hämeen vaalipiiri
      Ääniä Hämeen vaalipiirissä: 13702 (2007: 14576)
      Valittuja Hämeen vaalipiirissä: 1 (2007: 1)
      Valituista: miehiä 0,0 %, naisia 100,0 %
      Osuus Hämeen vaalipiirissä: 6,8% (2007: 7,7%)

      http://www4.vaalikone.fi/eduskuntavaalit2011/tulos/puolue/6/06/

      Kristillisdemokraattien äänimäärästä Päivi Räsänen keräsi vuoden 2011 eduskuntavaaleissa 6995, mikä on huomattava äänimäärä, mutta kuitenkin
      verattuna Räsäsen varhaisempiin lukemiin tulos oli selvässä laskusuunnassa:

      "Räsäsen suosio on kuitenkin hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä."

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651


      KD-lehden jytkujutuille ei löydy paljon katetta viimeisimmistäkään varsin kattavista vaaliennusteista!


      IL:n jättiennuste (IL 3.4.3015) vaalipiireittäin ei tilannetta ole kristillisdemokraattien kannatuskehitystä ja vaalinäkymiä juuri muuksi muuttanut:

      Kutakuinkin tällainen on näin ollen pienimpien puolueiden osalta oleva uusi eduskunta:

      "- - Vasemmistoliitto on saamassa 16 paikkaa, jossa on viisi lisäpaikkaa. Vihreille on tulossa 13 paikkaa eli kolme paikkaa lisää. RKP pitänee entiset yhdeksän paikkaa. Kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan puolueeksi. - -"

      Iltalehti perjantai 3.4.2015 klo 11.44
      http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015040219432610_eb.shtml


      Uusi ennuste kertoo karua kieltä myös ministerinpaikan katoavaisuudesta: "Neljän ministerin paikka vaarassa", kertoo Iltalehti verkkosivuillaan.

      "- - Kansanedustajapaikkansa puolesta joutuvat jännittämään myös useat ministerit: Krista Kiuru (sd.) Satakunnasta, Susanna Huovinen Keski-Suomesta, Päivi Räsänen (kd.) Hämeestä ja Laura Räty (kok.) Helsingistä.

      Ennusteessa he eivät nouse erittäin todennäköisesti läpi menevien ehdokkaiden joukkoon. Erityisesti vaarassa ovat Räsänen ja Räty, jotka ennuste rankkaa ”haastajien” joukkoon. - -"

      Iltalehti 9.4.2015 klo 14.03
      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015040919489368_uu.shtml

    • hyvinmeneemuttamenköön

      Nykyisen hallituksen kannatus rämpii nyt alempana kuin koskaan, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

      Lehden teettämän kyselyn mukaan enemmistö suomalaisista – noin kuusi kymmenestä – ajattelee hallituksen onnistuneen tehtävissään melko huonosti tai erittäin huonosti. Vain 11 prosenttia antaa hallitukselle hyvän tai erittäin hyvän arvosanan.

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1428727263307

      Näin ollen nykyhallitus saa vastaajilta huonomman arvosanan kuin kertaakaan tällä hallituskaudella. Vielä keväällä 2012 vain 19 prosenttia vastaajista piti hallituksen onnistumista huonona tai erittäin huonona.

      Puolueista kokoomus saa murskaavimman arvion: 57 prosenttia vastaajista on sitä mieltä, että kokoomus on pärjännyt hallituksessa joko huonosti tai erittäin huonosti. Vähiten risuja saa Rkp, jonka onnistumista monet eivät osanneet kommentoida lainkaan.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1428796988620.html

    • hanttiinpanoaeliitille

      Nykyhallitus saa vastaajilta huonomman arvosanan kuin kertaakaan tällä hallituskaudella. Vielä keväällä 2012 vain 19 prosenttia vastaajista piti hallituksen onnistumista huonona tai erittäin huonona.

      Puolueista kokoomus saa murskaavimman arvion: 57 prosenttia vastaajista on sitä mieltä, että kokoomus on pärjännyt hallituksessa joko huonosti tai erittäin huonosti. Vähiten risuja saa Rkp, jonka onnistumista monet eivät osanneet kommentoida lainkaan.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1428796988620.html


      Nyt on aika antaa historiallinen vastaisku henkiselle, kulttuuriselle ja yhteiskunnalliselle
      taantumukselle!



      Suomi - eliitin isänmaa

      Julkaistu 17.2.2015
      Hyvinvointivaltio oli pieni reunahuomautus maailmanhistoriassa, hetkellinen torjuntavoitto rikkaiden ja pääoman kaiken nielevää voimaa vastaan. Kovalla työllä ja taistelulla rakennettu vahva valtio tarjosi kansalaisille suhteellisen demokraattisen, tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan.

      https://www.youtube.com/watch?v=KillrRHx0Wo

    • KooDeitten_äänet_menossa

      hukkaan, sillä uskontofundamentalismille, homofobialle, yleismaailmallisten ihmisoikeussopimuksien vastaiselle syrjinnälle ja kritiikittömälle "Israel-uskolle" ja ko. siionistisen valtion ihmisoikeus-ja sotarikoksille ei järkevästi ajattelevan kansan parista
      tule juurikaan kannatusta kertymään!

      Kristillisdemokraattien ehdokkaille annetut äänet esim. Hämeen vaalipiirissä jäävät mitä todennäköisimmin - ja missä tahansa asiassa ja mielessä - vain ilmaan huutelemiseksi, sillä
      muutaman paikan eduskuntapuolueen
      sanan- ja vaikutusvalta on uudessa eduskunnassa oleva merkityksetön, suoraan sanottuna olematon!

      Ja tulevaan hallitukseen kristillisdemokraateilla ei tule olemaan mitään
      asiaa eikä mahdollisuuksia, muodostetaan uusi hallitus sitten mille
      pohjalle tahansa!

      [ks. Iltalehti 17.4.2015 klo 02:21
      http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041619530972_eb.shtml ]

      Jokaisen "vähäväkisen ja raskautetun" äänestäjän on sitäpaitsi 19.4.2015 syytä tiedostaa, että Kristillisdemokraatit ehtivät Kataisen ja Stubbin hallituksissa olla - tasa-arvoista sukupuolilakia lukuun ottamatta - täysin kokoomuksen "äänettömiä yhtiönaisia ja -miehiä"!

      Sama linja ja pyrky näyttäisi olevan - ainakin hämäläisillä - kristillisdemokraattiehdokkailla edelleen eduskuntavaaleissa.

      Yle Hämeen vaalikonevastauksista koostaman yhdistelmän mukaan hämäläisehdokkaat sanovat Natolle "jyrkkä EI" ja perustulolle "ehkä"!

      Kun Hämeen vaalipiirin kansanedustajaehdokkaat siis tyrmäävät Nato-jäsenyyden suurella enemmistöllä,

      "kokoomuksen ehdokkaat katsovat, että Nato-jäsenyys vahvistaisi Suomen turvallisuuspoliittista asemaa. Nato sai tukea kokoomuslaisten lisäksi kristillisdemokraateilta, jonka ehdokkaista lähes puolet liputti Naton puolesta. - -

      Sen sijaan kaikissa muissa puolueissa enemmistö ehdokkaista vierastaa Natoa, jyrkimmin vasemmistoliitossa. Sosialidemokraatit ja perussuomalaiset olivat yksimielisesti Natoa vastaan. - -"

      Perustulo jakaa Hämeen vaalipiirin ehdokkaita ja puolueita. Sosiaaliturvan vähimmäistason korvaaminen perustulolla saa selkeimmin kannatusta vihreiden, keskustan ja vasemmistoliiton ehdokkailta.

      Sen sijaan Hämeen sosialidemokraattien, kokoomuksen ja kristillisdemokraattien ehdokkaista suurin osa on perustuloa vastaan. Perussuomalaisten äänet jakautuvat, mutta perustuloon myönteisesti suhtautuvat ovat hieman niskan päällä. - -"

      Häme 17.4.2015 klo 7:26
      http://yle.fi/uutiset/hamalaisehdokkaat_natolle_jyrkka_ei__perustulolle_ehka/7933336


      JK.

      Kansan ja tuloillaan olevan vaalituloksen kannalta on - kaikinpuoliseksi onneksi - näin:

      Miitä lähemmas vaalipäivä tulee, sitä selvemmältä näyttää se, että kelle tahansa kristillisdemokraatille - siis Räsäselle tai kenelle tahansa - annettu ääni on Hämeen vaalipiirissä niin sanotusti menevä hukkaan...

      "- - Räsäsen suosio on - - hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä.

      - - Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle. - -"

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      Viimeisimmän - Iltalehden tänään 17.4.2015 julkistaman - vaaliennusteen mukaan KD-puolueelle ei kansan parista juuri kummoistakaan kannatusta ole herumassa:

      "Ennusteen mukaan keskusta saisi 53 kansanedustajaa, perussuomalaiset 37.

      Aivan PS:n vanavedessä tulevat kokoomus 35:llä paikalla ja SDP 34:llä paikalla. Vasemmistoliitto saisi 15 paikkaa, vihreät 13, RKP kahdeksan

      ja KD neljä kansanedustajaa.

      Jos katsotaan puolueiden kannatusprosentteja, niitä Accuscore ennustaa viimeisien kannatuskyselyjen mukaan seuraavasti: keskusta 22,6 %, kokoomus 17,4, SDP 16,7, PS 17,0, vasemmistoliitto 8,2, vihreät 7,9, RKP 4,5, ja KD 3,7. - -"

      Iltalehti 17.4.2015 klo 00:31
      http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041619530989_eb.shtml


      Viimeksi vai ei vähiten: loppukevennys, siis muuhunkin kuin vain
      KD-puolueen kannatukseen!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

      Sillä lailla!

    • Kehno_ministerin_äänet

      menevät hukkaan, sillä uskontofundamentalismille, homofobialle, yleismaailmallisten ihmisoikeussopimuksien vastaiselle syrjinnälle ja kritiikittömälle "Israel-uskolle" ja ko. siionistisen valtion ihmisoikeus-ja sotarikoksille ei järkevästi ajattelevan kansan parista
      tule juurikaan kannatusta kertymään!

      Kristillisdemokraattien ehdokkaille annetut äänet esim. Hämeen vaalipiirissä jäävät mitä todennäköisimmin - ja missä tahansa asiassa ja mielessä - vain ilmaan huutelemiseksi, sillä
      muutaman paikan eduskuntapuolueen
      sanan- ja vaikutusvalta on uudessa eduskunnassa oleva merkityksetön, suoraan sanottuna olematon!

      Ja tulevaan hallitukseen kristillisdemokraateilla ei tule olemaan mitään
      asiaa eikä mahdollisuuksia, muodostetaan uusi hallitus sitten mille
      pohjalle tahansa!

      [ks. Iltalehti 17.4.2015 klo 02:21
      http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041619530972_eb.shtml ]

      Jokaisen "vähäväkisen ja raskautetun" äänestäjän on sitäpaitsi 19.4.2015 syytä tiedostaa, että Kristillisdemokraatit ehtivät Kataisen ja Stubbin hallituksissa olla - tasa-arvoista sukupuolilakia lukuun ottamatta - täysin kokoomuksen "äänettömiä yhtiönaisia ja -miehiä"!

      Sama linja näyttää jatkuvan kristillisdemokraattien hämäläisillä ehdokkailla!?

      Yle Häme 17.4.2015 klo 7:26
      http://yle.fi/uutiset/hamalaisehdokkaat_natolle_jyrkka_ei__perustulolle_ehka/7933336


      Mutta 100-prosenttisen varmasti puheenjohtaja Päivi Räsänen putoaa ministerinpallilta ja erittäin suuri todennäköisyys on sillekin, että kansanedustajanpaikkakin jää uusimatta...

      Eduskuntavaalitilastoista on nähtävissä, että kristillisdemokraattien äänimäärä Hämeen vaalipiirissä laski vuoden 2007 eduskuntavaalien 14576:sta viime eduskuntavaalien 13702:een eli prosenteissa 7,7:stä 6,8:aan.

      Ks.

      Suomen Kristillisdemokraatit (KD) – Hämeen vaalipiiri

      Ääniä Hämeen vaalipiirissä: 13702 (2007: 14576)

      Valittuja Hämeen vaalipiirissä: 1 (2007: 1)

      Valituista: miehiä 0,0 %, naisia 100,0 %

      Osuus Hämeen vaalipiirissä: 6,8% (2007: 7,7%)

      http://www4.vaalikone.fi/eduskuntavaalit2011/tulos/puolue/6/06/

      Kristillisdemokraattien äänimäärästä Päivi Räsänen keräsi vuoden 2011 eduskuntavaaleissa 6995, mikä on huomattava äänimäärä, mutta kuitenkin
      verrattuna Räsäsen varhaisempiin lukemiin tulos oli selvässä laskusuunnassa:

      "Räsäsen suosio on kuitenkin hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä."

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      KD-lehden jytkujutuille ei löydy paljon katetta viimeisimmistäkään varsin kattavista vaaliennusteista!

      IL:n jättiennuste (IL 3.4.3015) vaalipiireittäin ei tilannetta ole kristillisdemokraattien kannatuskehitystä ja vaalinäkymiä juuri muuksi muuttanut:

      Kutakuinkin tällainen on näin ollen pienimpien puolueiden osalta oleva uusi eduskunta:

      "- - Vasemmistoliitto on saamassa 16 paikkaa, jossa on viisi lisäpaikkaa. Vihreille on tulossa 13 paikkaa eli kolme paikkaa lisää. RKP pitänee entiset yhdeksän paikkaa. Kristillisdemokraatit puolittuu kolmen paikan puolueeksi. - -"

      Iltalehti perjantai 3.4.2015 klo 11.44

      http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015040219432610_eb.shtml

      Uusi ennuste kertoo karua kieltä myös ministerinpaikan katoavaisuudesta: "Neljän ministerin paikka vaarassa", kertoo Iltalehti verkkosivuillaan.

      "- - Kansanedustajapaikkansa puolesta joutuvat jännittämään myös useat ministerit: Krista Kiuru (sd.) Satakunnasta, Susanna Huovinen Keski-Suomesta, Päivi Räsänen (kd.) Hämeestä ja Laura Räty (kok.) Helsingistä.

      Ennusteessa he eivät nouse erittäin todennäköisesti läpi menevien ehdokkaiden joukkoon. Erityisesti vaarassa ovat Räsänen ja Räty, jotka ennuste rankkaa ”haastajien” joukkoon. - -"

      Iltalehti 9.4.2015 klo 14.03
      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015040919489368_uu.shtml

      Eivät siis viimeisimmätkään gallupit kovinkaan suurta menestystä KD-puolueelle lupaile:


      "Ennusteen mukaan keskusta saisi 53 kansanedustajaa, perussuomalaiset 37.

      Aivan PS:n vanavedessä tulevat kokoomus 35:llä paikalla ja SDP 34:llä paikalla. Vasemmistoliitto saisi 15 paikkaa, vihreät 13, RKP kahdeksan

      ja KD neljä kansanedustajaa.

      Jos katsotaan puolueiden kannatusprosentteja, niitä Accuscore ennustaa viimeisien kannatuskyselyjen mukaan seuraavasti: keskusta 22,6 %, kokoomus 17,4, SDP 16,7, PS 17,0, vasemmistoliitto 8,2, vihreät 7,9, RKP 4,5, ja KD 3,7. - -"

      Iltalehti 17.4.2015 klo 00:31
      http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041619530989_eb.shtml

      Viimeksi vai ei vähiten: loppukevennys, siis muuhunkin kuin vain
      Räsäsen ja KD-puolueen kannatukseen!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

      Sillä lailla!

    • ja_huomenna_eikun

      äänestämään!

      Kansan ja tuloillaan olevan vaalituloksen kannalta on - kaikinpuoliseksi onneksi - näin:

      Miitä lähemmas vaalipäivä tulee, sitä selvemmältä näyttää se, että kelle tahansa kristillisdemokraatille - siis Räsäselle tai kenelle tahansa - annettu ääni on Hämeen vaalipiirissä niin sanotusti menevä hukkaan...

      "- - Räsäsen suosio on - - hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan. Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä.

      Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä.

      - - Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle. - -"

      http://yle.fi/uutiset/vaalit2015_kristillisilla_paikan_sailyttaminen_hameessa_on_kiikun-kaakun/7892651

      Viimeisimmän - Iltalehden tänään 17.4.2015 julkistaman - vaaliennusteen mukaan KD-puolueelle ei kansan parista juuri kummoistakaan kannatusta ole herumassa:

      "Ennusteen mukaan keskusta saisi 53 kansanedustajaa, perussuomalaiset 37.

      Aivan PS:n vanavedessä tulevat kokoomus 35:llä paikalla ja SDP 34:llä paikalla. Vasemmistoliitto saisi 15 paikkaa, vihreät 13, RKP kahdeksan

      ja KD neljä kansanedustajaa.

      Jos katsotaan puolueiden kannatusprosentteja, niitä Accuscore ennustaa viimeisien kannatuskyselyjen mukaan seuraavasti: keskusta 22,6 %, kokoomus 17,4, SDP 16,7, PS 17,0, vasemmistoliitto 8,2, vihreät 7,9, RKP 4,5, ja KD 3,7. - -"

      Iltalehti 17.4.2015 klo 00:31

      http://m.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041619530989_eb.shtml

      Viimeksi vai ei vähiten: loppukevennys, siis muuhunkin kuin vain

      KD-puolueen kannatukseen!

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

      Sillä lailla!

    • KDpuolueen_kannatus

      laski edelleen niin koko maassa (4 prosentista 3,5:een) kuin Hämeen vaalipiirissäkin (6,8:stä prosentista 6,2:een) ja etenkin Riihimäellä (9,3:sta prosentista 7,7:ään).


      [ http://www.hameensanomat.fi/ ]

      Hämeen vaalipiirin tulosta arvioitaessa on hyvä pitää mielessä, että eduskuntavaaleissa 2011 Hämeen vaalipiirissä kävi näin:

      http://www4.vaalikone.fi/eduskuntavaalit2011/tulos/vaalipiiri/06/

      "- - Räsäsen suosio on - - hiipunut selvästi parhaista lukemista. Erityisen selvästi hänen kannatuksensa on laskenut omassa kotikaupungissaan.

      - - Vuoden 1999 vaaleissa Räsänen keräsi 11 407 ääntä. Niistä 3 082 tuli Riihimäeltä. Viime vaaleissa neljä vuotta sitten äänimäärä jäi jo 6 995:een ja Riihimäeltä niitä tuli enää 923, siis alle kolmasosa vuoden 1999 vaalien äänimäärästä.

      - - Käytännössä muiden kristillisdemokraattien ehdokkaiden kuin Räsäsen on kutakuinkin turha haaveilla kansanedustajapaikasta. Lähinnä he vain keräävät ääniä puolueelleen ja sille, että Räsänen saisi vielä jatkopaikan Arkadianmäelle", kerrottiin Yle Hämeen uutisoinnissa 27.3.2015.

      Iltalehden perjantaina 17.4.2015 klo 00.31 julkaisema viimeisin eduskuntavaaliennuste ei juuri Ismo Portinin toivomia (> 5 %) ja Päivi Räsäsen ennustamia (6 % ja 10 kansanedustajaa) kannatusprosentti- ja edustajanpaikkalukuja kristillisdemokraateille lupaillut.

      KD-puolueeen valtakunnallinen kannatusprosentti putosikin edeleen, nyt 4:stä 3,5 prosenttiin, joten erittäin kauas KD-puolueenjohdon - sekä Portinin että Räsäsen itsensä kannatusarvioista ja -toiveista vaaleissa loppujen lopuksi päädyttiiin!

      [ http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tassa-puoluejohtajien-veikkaukset-vaalitulokseksi/4994616 ]

      Hämeen vaalipiirissä kävi kuitenkin näin: Päivi Räsänen onnistui säilyttämään paikkansa, vaikka KD-puolue menetti noin 1300 ääntä ja kannatusprosentti putosi 6,8:sta 6.2:een
      ja Riihimäelläkin 9,3 prosentista 7,7 prosenttiin!

      [KD-puolueen kokonaistuloksella ei ole syytä kerskailla, vaikka Riihimäellä Päivi Räsäsen henkilökohtainen äänimäärä nyt nousikin 923:sta 988:aan...



      [ https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU ]

      "Kristillisdemokraattien pitkäaikainen kansanedustaja Päivi Räsänen säilytti paikkansa, vaikka puolue menetti vaalipiirissä noin 1 300 ääntä."

      http://yle.fi/uutiset/keskusta_voitti_myos_hameessa__suurin_haviaja_sdp/7939608

      https://www.youtube.com/watch?v=HPjC6hyKnqU

      "Sillä lailla!"

      JK. Koko valtakunnassa samaten kuin myös Hämeen vaalipiirissä KD-puolueen kannatusprosentti siis laski edelleeen!

      "Kaikki äänet on laskettu. Keskusta sai äänistä 21,1 prosenttia ja 49 paikkaa. Puolueen äänimäärä on 625 687.

      Toisena on perussuomalaiset 38 paikallaan ja 523 045 äänellä. Prosenttiosuus on 17,6.

      Kokoomuksen ääniosuus oli 18,2, paikkamäärä 37 ja äänimäärä 539 615.

      SDP sai äänistä 16,5 prosenttia ja 34 paikkaa ja 489 705 ääntä.

      Vihreiden luvut ovat 8,5, 15 ja 252 872.

      Vasemmistoliitto keräsi 211 615 ääntä, prosentteina 7,1 ja paikkoina 12.

      RKP sai 9 edustajaa, 144 520 ääntä ja prosentteina 4,9.

      Kristilliset keräsivät luvut 3,5, 5 ja 105 022 ääntä.

      Lisäksi Ahvenanmaalle on yksi edustajan paikka.

      Kaikki muut ryhmät saivat yhteensä hieman yli 72 000 ääntä.

      Hylättyjä ääniä oli 16 537.

      http://yle.fi/uutiset/lopullinen_vaalitulos_keskustalle_suurvoitto__perussuomalaiset_ylsi_kakkoseksi_sdp_romahti/7939636

      Jk. Kohtalaisen osuva "vaalien_loppulausunto" enen muuta KD-puolueen osalta on luettavissa toisaalta, sen alusta ja lopusta...

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13530474

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      329
      3061
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      107
      2261
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1675
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      195
      1596
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      68
      1398
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1283
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe