Miksi mies laukeaa heti kun panee takaapäin?

Malla_88

Olen tapaillut nyt puolisen vuotta erästä miestä, hän on todella mukava ja seksinkin suhteen avoin ja kestävä. Usein rakastelemme tunnin, joskus kaksikin, mies kestää todella pitkään ja hän pystyy laukeamaan vain kerran, aina jos yritämme uusinta kierrosta niin siitä ei tule mitään. No, en valita tuosta sillä mies osaa erittäin hyvin pitkän rakastelun ja rajummankin ottamisen.

Mutta, mutta. Mies sanoi jo heti alussa ettei oikein kestä takaapäin panemista sillä laukeaa siinä todella nopeasti, muuten hän kyllä voi jaksaa paljon pidenpään kuin minä, mutta takaapäin hän vain tulee muutamassa minuutissa. Takaapäin on oma suosikkiasentoni, joten tämä on alkanut vähän häiritsemään sillä mies voi panna minua takaapäin minuutin pidenpään vain siinä tapauksessa että on jo laukeamaisillaan ja seksi sitten päättyy siihen.

Voiko miestä mitenkään treenata että hän jaksaisi takaapäin pidenpään? Muuten tuon kesätyvyyden kanssa ei kyllä ole yhtään mitään ongelmia. Syyksi mies vain sanoi että pilluni on juuri sellainen jota ei vain voi takaapäin kauaa panna kun tuntuu kuulemma liian hyvältä, itse en tätä usko sillä kenenkään muun kanssa ei ole noin käynyt, tai ainakaan niin että olisivat sitten muuten olleet yhtä kestäviä kuin nykyinen mieheni.

Mitä tehdä?

41

7740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiikku

      Tuossa on perää, että takaa tuntuu todella hyvältä, siksi harva kestää pitkään, niin hyvää se tekee. Sinulla täytyy olla tosi hyvä pylly.

    • Kiikku

      Sehän on jo luonto hoitanut niin, että takaa poljetaan, kuin eläinkunnassakin. En tiedä oikeastaan yhtäkään eläintä, joka ei olisi takaa. Niin se ihmiselläkin on ilmeisesti. Hyvä pylly naisella saa miehen kuin miehen kiimaan, sille ei voi mitään, itsekin olen heikkona pyllyihin.

      • Anonyymi

        Bonobot (kääpiösimpanssi) ainakin nai edestäpäinKIN.
        Valaat taitaa kans tehdä hommat mahat vastakkain.


    • takaapäinkin

      Mulla on ihan sama tilanne.
      Kyllä tuo pääasiassa johtuu asennosta, sun pc-lihaksista, ei miehestä. Myös naisen asento (jalat, selkän taivutus yms) vaikuttaa ”tehoon”.
      Toiseksi se johtuu kalun jäykkyydestä ja kaarevuudesta.
      Sitten on vielä se mitä mies näkee ja miten se vaikuttaa häneen.

      Miestä voi helposti ”treenata” vain jos hän itse sitä haluaa. Vähintään kolme kertaa päivässä ja aina vain takaa saa ihmeitä aikaan.

      • kiikku

        Juu, alkaa teho vähentyä ja aika pitenemään, 30v. päästä ei enää jaksa niin kauan polkea enää.


    • 2123423555

      Kyllä minullekin on tullut tuollaisia naisia vastaan joita ei vain ole voinut kovinkaan montaa minuuttia juuri takaapäin panna vaikka minä sentään kärsin ajoittaisista laukeamis vaivoistakin enkä aina pysty seksissä edes laukeamaan vaikka nainen tekisi mitä tahansa.

      Kyse voi olla ihan fysiologisesta jutusta, juuri sen miehen penis ja sinun pillusi ovat ns. täydellinen pari tuossa asennossa ja stimulaatio penistä kohtaan on niin suuri ettei mies sitä kestä. Itse en usko tuohon "herkkupeppu" teoriaan, sillä samaa ongelmaa ei ole ainakaan minulla peppuseksissä vaan vain tuossa tietyn naisen pillun kanssa ja siinäkin juuri takaapäin pannessa. Tuo nainen oli hyvin innokas tanssin harrastaja ja piti ilmeisesti pilluaankin hyvässä kunnossa, niin tulos oli sitten tuo.

    • oiskohannäi

      Mies tulee nopeasti lähes heti, jos "tykkää liikaa", en ole kyllä omassa muistissani tuosta kenellekkään suuttunut, vaikka mullakin on kokemusta moisesta ja melko tuoreeltaan. Naurettiin hetken päästä kumpikin.

      • seksolorvi

        Minkä sille mahtaa.Jospa sinä vain oot liiankin ihana ja seksikäs.


      • eksomortti
        seksolorvi kirjoitti:

        Minkä sille mahtaa.Jospa sinä vain oot liiankin ihana ja seksikäs.

        Jotkut naiset osaavat antautua niin luonnolliseti että siinä ei voi teeskennellä.


    • hetikun

      Ihan tärkeintä on, että nainen voi tarkasti kontrolloida milloin mieheltä tulee missäkin asennossa. On valtavan hienoa olla kontrollifriikki joka säätää ihan jokaisessa asiassa.
      Pitäisi pikaisesti kehittää miehen kaukosäädin jolla nainen voi tarkasti sätää laukaisuhetken.

    • vikkelii

      Ainut syy siihen kun mies laukeaa melkein heti takaapäin on se että sinä olet liian hyvä sille, miehelle tunnut sillä hetkellä niin ihanalta ja pillusi tekee niin hyvää että se ei pysty millään pidättämään, ja se asentokin on niin kiihottavaa. Ajattelin miehenä että kokeilisit esten joku tavallinen asento ehkä mies vaan päällä, sovit etukäteen että keskeytätte ennenkuin mies laukeaa ja sit pitkä tauko, ehkä joku minuutti ja sitten takaapäin niin silloin se vois pärjätä kauemmin niin sinäkin ehdit nauttimaan, voi käydä niinkin että mies laukeaa vahingossa siinä päällä asennossa ensimäisiä kertoja kun tietää etukäteen mitä tulemaan pitää mutta kannattaa kokeilla, toivon että onnistuu.

    • gamecube

      Se on niin kiihottavaa painautua pyllyä vasten.

    • JarskiJark

      Minullakin oli joskus muinoin tuollainen ongelma työpaikkasuhteeni kanssa, muuten jaksoin panna vaikka tunnin mutta takaapäin laukesin parissa minuutissa vaikka olisin sillä aloittanut.

      Treenaamallahan tuo "ongelma" sitten parani. Aloin tehdä niin että panin naista aina 1-2min ajan takaapäin ja kun alkoi tuntua liian hyvältä (ei kuitenkaan vielä laukeamiselta) niin vaihdoimme asentoa tai teimme jotain muuta jonkin aikaa ja sitten taas uudestaan 1-2min ajan takaapäin jne. kunnes jossain vaiheessa sitä jaksoi rauhalliseen tahtiin jo 5min ja sitten pidenpään ja sitten kovempaan jne.

      • Mikko38

        Oho sähän oot kova kaveri :D voi vittu mikä jätkä


    • PaavoPesusieniöö

      A:liian nuori B:ei osaa kuin sörkkiä ja keskittyy vain omaan nautintoon C:Sen oppii pitkittämään ajanmyötä.

    • kakkaluukkuhaju

      Jätä viimeinen kakka pyyhkimättä,ni ei taatusti laukea ei kyllä halua takaa muutenkaan siinä kohtaa.

      • niljakerähmä

        haesta .


    • treeniivaanlisää

      jos on ollut pitkä tauko seksistä ja sinulla vain nyt sattuu olemaan sellainen takaapäin pantaessa ns. orvan pillu niin siinäpä se

    • doggystylerules

      Mies ja nainen on vain rakennettu niin, että takaapäin painettaessa mies laukeaa hyvin nopeasti. Oma kohtaista kokemusta on riittävästi.

      Itsellä normijyystäminen tuntuu lähinnä nupin päässä, mutta takaapäin painamisessa tuntuu siltä, että koko patukalla on tunto. Takaapäin painettaessa naisen koko emätin tuntuu vain puristuvan todella sopivasti kalun ympärille ja siten tuottaa todella paljon fyysistä mielihyvää miehelle. Värkkien yhteensopivuus aikaansaa tämän asennon hyvältätuntumisen myös monessa naisessa.

    • å0908008008

      Minä en kykene edelleenkään panemaan 37v vaimoani takaapäin kuin vain hetken. Syynä juurikin tuo tanssin ja treenauksen yhdistelmä lisättyn muutenkin tiukkaan kroppaan ja ihaniin sääriin ja lantioon jota hän osaa käyttää.

      Itsehillinnällä saan ehkä 10min taisteltua jos vain välillä maltan pitää 1-2min taukoja.

    • kavelitas

      Kyllä näin on! Takaapäin tuntuu todella fantastisen hyvältä.

    • Pusit nätille pyllyllesi!

    • asdasdd

      Itselläni useimmiten auttaa, jos kaluni käy naidessa erittäin lähellä laukeamistilaa. Tämän jälkeen heppi seisoo edelleen kovana mutta ei ole aivan yhtä kosketusherkkä. Se ikään kuin turtuu hieman, mikä parantaa kestävyyttä.

      Käytännössä tämä on kuitenkin hankalaa toteuttaa, sillä liikkeen olisi pysähdyttävä juuri oikealla hetkellä, jotta se ei etenisi siemensyöksyyn saakka. Usein kun tahtoo käydä niin, että vaimo tykkää kiusoitella ja liikauttaa itseään hiukan juuri sillä kriittisellä hetkellä kun kalu on lähellä laukeamispistettä ja kestävyys on minimissään.

    • 51mar

      samaa vikaa mulla, se asento on sellanen, ettei jääpuikon ajattelukaa auta, malttakaa asentojen suhteen,jättäkää viimeseksi, ainaki joskus.

    • Takaaparas

      Visuaalinen vaikutelma on takaapäin erittäin kiihottava, mutta jotenkin erityisesti se, että lihakset puristavat pillun erityisen tiukan tuntuiseksi takaapäin pannessa on se syy nopeaan laukeamiseen. Varmaan lisätutkimukset auttavat löytämään asennon, jossa puristus ei ole aivan niin suuri, esim. ole kontallaan sängyssä ja mies seisten lattialla.

    • ytrterwytyu

      entäpä kun laitat kortongin niin heikentääkö herkkyyttä eli lentääkö mälli pussiin
      itsellä taas kun ei lasti lennä kuin rajulla imemisellä tahi kovalla panemisella takaapäin niin se helpottaa ettei tarvi koko yötä painaa

    • frombehind

      Meillä tuo ongelma ratkesi sillä, ettei naiseni pitänyt jalkojaan yhdessä vaan oli polvet aika erillään. Eikä myöskään ollut pää patjassa kiinni peppu ihan pystyssä. Se vähensi pillun tiukkuutta huomattavasti. Heti kun hän laittaa jalat yhteen, painaa päänsä patjaan ja on peppu aivan pystyssä puristus lisääntyy ja laukean melko nopeasti. Se vaan tuntuu koko kullin mitalta liian hyvältä.

    • dfgddgdgf

      Yes..

    • kani5

      Voi olla että takaapäin voi kuvitella jotain muutakin kiihottavaa.. joka nopeuttaa,, ja jos nainen tekee työt, niin siinä saa nopsaan;) ja kyllähän naidessa peppu tuntuu ihkula plätkyttää..

    • norske

      Erotikknoveller.com ! Norges største samling sexnoveller, på norsk.

    • jjj111111

      Ensinäkin se kiihottaa miehiä kun yleensä naisia sattuu takaapäin pano pidetään kullia isona. ja naisen pillukin on monesti tiukempi takaapäin asennossa. ja se on vaan niin eläimellistä kiihotusta mikä vaikuttaa aivoihin joka määrää potenssin.

    • parisN

      Itse nautin myös ja kiihotun kun saan takaapäin, se on kai se kun asento on tavallaan niin eläimellinen tai sanottaisiko rietas. Monesti olen sillai kontillaan ja kun tunnen miten mies painaa takaapäin penistä sisään ja vetää ulos niin kostun valtavasti. Tosin meilläkin mies saa orgasmin aika helposti johtuen kai siitä kun terskan pää ja koko peniksen varsi saa tiukempaa kosketusta. Minulle se penis ei tavallaan hiero tässä asennossa klitorist ja häpyhuulia sillai johtuen asennosta. Usein vaihdamme asento kun tuntuu että mies on lähellä orgasmia ja kun minä olen orgasmin pauloissa niin menen kontilleen ja mies työntyy äkki sisään jopa joskus vetää hiuksista niin saamme aikahyvin yhtä aikaa. Myöskin se autaa minua kun mies lypsää rintoja ja minä liikutan itseäni niin että penis on hetken ulkona ja ja tavallaan käytän jäykistynyttä penistä hieroma sauvan koska jos tyydytän itseäni sauvalla niin en työnnä sitä heti sisään vaan liikuttelen sitä hellästi häpyhuulia klitorista vasten ja teen sillai orgasmin ja joskus kiihkeimmillään työnnä sauvan sisään. Myöskin kiihotan itseän joskus tässä takaapäin asennossa sauvalla tai sormin kun miehen penis on samalla sisällä ja hän työntää sisään ja ulos. Tosin jos se sauva värisee ja koskee miehen penikseen niin hän saa kyllä tosi helposti.

    • 1102

      Omaat "herkkupepun", ole tyytyväinen siitä.

      Miestä voi opettaa takaapäinseksiin siten että jos ei muu auta niin laitatte vaikka kaksi kondomia päälekkäin. Ei se ole ihan sama asia mutta pikku hiljaa mies tulee kestävämmäksi ja kestävämmäksi.

      Ja kuten sanottua, useampi kerta päivässä pikku hiljaa lisää kestoa. Neljäkin sessiota päivässä niin viikon päästä alkaa näkyä tuloksia. Ja silloin sinä saa nauttia pitkistä takaapäin sessioista.

    • Liian_kiihottavaa

      Itsellä sama ongelma toistunut useamman miehen kanssa. Ovat kehuneet, että minulla on hyvä peppu (harrastanut kilpavoimistelua ja myönnän, että kroppa on suht timmissä kunnossa), sitten kun harrastetaan seksiä, niin haluavat panna takaapäin doggy style asennossa, mutta laukeavat ehkä kymmenessä sekunnissa. Olen yrittänyt vihjaista, että otettaisiin rauhallisemmin mutta aina sama: "mene kontalleen", kalu sisään, lanteista kiinni, alle kymmenen sekuntia hirveetä jyskyttämistä, kiitos ja näkemiin.

      • Nanna94

        Itselläni oli nuorempana 15-vuotiaana ensimmäinen poikaystävä (silloin 23-v) samanlainen, halusi aina panna takaapäin ja laukesi tyyliin alle puolessa minuutissa.


    • kuningashaukka

      jos kimma o sexy, ei mahda miään

    • Ees_taas

      Aloittajan pitää ilmeisesti hommata takaapäinpanija erikseen joka kestää. Edestäpäin panija sulla jo onkin joka kestää siinäasennossa. kätevää eikö?

    • Nytkytin

      Mulla vähän sama juttu.
      Tai no, jos nainen on sängyllä nelinkontin, niin sitten kestää jonkin verran.
      Mutta jos nainen makaa vatsallaan sängyllä ja olen hänen päällään ja panen häntä, niin siinä asennossa tulen tosi nopeasti. Pahimmillaan ehkä 4-6 työnnöllä, muutenkin viimeistään 1-2 minuutissa.
      Nainen tuntuu paremmalta kait noin. Ainakin pirun tiukemmalta ja märemmältä kuin muuten ja se sitten aiheuttaa tuon pikaisen tuloni.
      Tuntuuhan se peppukin hyvältä mua vasten, ainakin jos nainen on hieman tällainen latinopeppuinen, eli ei luut kolise heti vastaan.

    • heti_kun

      Hassu juttu. Itsekään en enää laukea kuin takaapäin. Kuvittelen, että asento taivuttaa kalua juuri sopivasti. Naiseni tuntuu tiukemmalta takaapäin ja on kai ”tehokkaampi” kun pitää siitä itsekin. Kuvittelen myös, että kumpikin voi liikkua vapaammin, voin säädellä rytmiä sopivasti ja jaksan liikkua tehokkaammin kuin lähetyssaarnaajassa.

      Mitä tehdä?
      Harjoitus tekee mestarin. Arviolta vähintään kolme kertaa päivässä ja vain takaa niin eiköhän tauti helpota sopivasti,

    • Anonyymi

      Itse laukean aina nopeasti takaapäin. Yleensä aloitan tytön kanssa perus lähetyssaarnaaja-asennossa, sitten ratsastus eli tyttö päällä, jolloin samalla koskettelen tytön klitorista ja loppuhuipennukseksi takaapäin.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe