Lapin reissut

Tahtoopilu

Minkälaisia kokemuksia teillä on pääsiäisen lapin reissuista seksin kannalta tietenkin

23

3711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paaluta

      Mitä olen kuullut vuosien varrelta, että etelän kaupunkien kuten Tampereen ym iäkkäämmät naiset käyvät panettamassa pohjoisessa nuorilla pojilla, kuten Kuusamossa ym.. Mikä on sitten nyky touhu ei ole tietoa.

      • Vitut-

        Kuusamo on lestakylä ja ne jätkät ei nai muuta kuin omaa kättä ja nuuhkii siskon pikkupöksyjä.


      • Anonyymi

        Olimme poikien reissussa ,Rukalla laskettelemaan. Meitä ,kolmea kaveria yhdisti koko nuoruuteen,.
        Menimme ka pakkaan, mutta eipä siellä ollut juurikaan menoa.
        Kaveri haki yhtä tosi tyylikästä muijaa tanssimaan.
        Tuli takas ja sanoi ,huh huh,olipa mimmi.tommosta olis kiva tuupata oikein kunnolla pilluun.
        On ihan kiimassa oon ihan varma että antaa Pillua.
        No naidan porukalla ,kaveri naurahti.
        Vittu kun sillä on toi mies mukana.
        Mitä se haittaa,kattoon kun naidan.
        Menin hakeen naista uudestaan tanssimaan,ja mulla pamahti seisomaan kulli.
        Painoin lantioa naista vasten,pakkohan sen on huomata,nainen pukkaa mua kauemmas kysyy ,,mitä.
        Annatko Pillua mulle kysyin ja epäilin että nainen pyörähtää kannoillaan ja läpi turpaan.
        Mutta vielä mitä,kysyi vaan että kaikille kolmelle.
        Lähdimme pöytäämme, yritimme juottaa naista.
        Musta on enemmän hyötyä selvin päin nainen hymyili.
        Ja sitten,mieheni on mukana,en yksin uskalla.
        Tulkoon jos ei tuu häiritsee eikä estä naimista.
        Ei tuu,lupaan sen nainen hymyili.
        Ja niin lähdettiin mökille, hänen mies ajoi autollaan meidät mökille.
        Kovin oli ujo alussa mutta oikea kiimassa kun saatiin pikkuhousuissa pois,ne on muuten mulla vieläkin tallessa.
        Kumia piti käyttää,mutta kaveri sioitti siististi spermat pilluun,niin lopetti puheet kumista.
        Loppu muuten siemenet kesken.


    • Leviltä ja Ylläkseltä saa ainakin naista jos vain haluaa, muista paikoista ei itselläni ole kokemuksia mutta luulisin niissäkin menon olevan samanlaista, Levillä ja Ylläksellä on sekä vanhempia että nuorempia naisia jotka ovat kiimaisia ja halukkaita antamaan

      • Habbo15

        Jaa, pitäisköhän tässä olla huolissaan, kun vaimo tykkää käydä Ylläksellä kavereidensa kanssa. Viime kerralla oli oltu sekä baarissa, että käyty katsastaan jotain mökkiäkin, kun miesporukka oli pyytänyt. Lisäksi aina reissun jälkeen ollut tavanomaista halukkaampi.


      • Tytte

        Kun vanhemmat sammuvat niin menin naapuri mökkiin missä oli neljä komeeta miestä. Siinä sai nuori tyttö enemmän kun haaveilli.


      • Anonyymi

        Nyt ainakin on niitä vanhempia naisia


    • zxxccvv

      Ja sitten nämä tautipesäkkeet menee kotiin ja tarttuttaa kupan sun muut tippurit ukkoonsa/muijaansa hitto mitä luusereita ootte

      • onhan kumitkin keksitty suojaamaan taudeilta ei tarvitse paljaalla nussia


      • Pieru-Joe
        pekkis781 kirjoitti:

        onhan kumitkin keksitty suojaamaan taudeilta ei tarvitse paljaalla nussia

        Sillä tavallako sinun perseeseesi aina nussitaan hintti?


    • repikääsiitä

      Ei se kumikaan mikään sata varma ehkäsy keino ole että 5.min nautinto 9.kk.odotus ja iankaikkinen paskan pesu

    • Lomapirre

      Käyn pääsiäisenä Levi/Ylläs/Kuusamo keskuksissa vuorotellen.
      Hotellin varaan jo ed. vuonna pääsiäisen ajaksi.
      Ihan mukavasti olen saanut paikallisen nuoren "aslakin" mukaan hotellihuoneeseeni melkein joka yö. Kyllä on saatu kankea väliin aamuunkin astikin :)

    • zccvvjj

      Lapissa on rumia poron pökkimiä horoja

      • niitäkös sinä käytkin siellä panemassa


      • Pieru-Joe
        pekkis781 kirjoitti:

        niitäkös sinä käytkin siellä panemassa

        Sinähän itse käyt siellä panemassa hampaattomia saamelaisukkoja...
        Hyi helvetti mikä hintti!


    • hiiihaahooo

      Eihän noita lapin sutturoita erota kumpi on poro ja kumpi nainen kummatkin yhtä rumia ja karvasia

    • 1220

      Terveet etelän rouvat on huolettomia panoja, mutta yleensä liikaa humalassa.

    • känniääliöööö

      Minä panen kännissä ukkoo ku kiimanen rotta ja hyvin tuntuu tykkäävän

    • Panomies13cm

      Lapin reissuille lähtiessä jätetään puolisot ja moraalit kotiin. Mitä tapahtuu niillä reissuilla, jääniille reissuille. Vaikka kuinka kiltti perheenisä tai -äiti lähtee Lappiin työporukan kanssa, niin vierasta panee - jos saan.

    • Pröötsanoperse

      Kiekonheittäjä Pertti Hynni on syönyt 100 nakkia ja perunat päälle! Perunoita oli Pertin kertoman mukaan alle kymmenen joten Pertti itse ei halua että perunoita lasketaan mukaan tuohon ennätykseen koska perunoita oli niin "vähän".

    • lieköpaneevielä

      Eräs tuttavani teki temput lapin reissulla ja kas kummaa tuli suu ja värkki täyteen kipeitä näppyjä äijä sai kondylooman siinäpä ei muijalle selitykset auttanu ero tuli samantien ihan oikein sille sialle

    • Anonyymi

      Sovittiin mun kauppakummpanien kanssa että mennään pohjoiseen pyyntireissulle, sain sovittua mökin viikoksi, ei sähköjä ei mukavuuksia oikea erämökki. Vaimo kyseli matkaan viikkoja aikaisemmin kerroin miten pärjäisit kolme miestä viikon ja ottaa viinaakin Näytin kuvia miehistä, oii kun on isoja miehiä vaimo naureskeli. Perillä kannettiin ruuat ensin mökkiin ja toisella reissulla varusteet. Satu lämmitteli mökkiä sillä aikaa. Miehet oli kiinnostuneita Sadusta kuka ja mikä Satu kertoi omista harrastuksistaan. kaksi päivää metsästettiin ja iltapäivällä aloitettiin viihteellä. Otettiin viinaksia,Kalervi ja Jouko kysyi onko Satu miituu ja nauroivat taida olla. Saunaan mentiin miesvoimin ja käytiin lammessa, Satu tuli saunaan pyyhe päällä, me peseydyttiin ja Satu jäi saunaan, minut halusi jäävän kun käy uimassa ja pääsee varmuudella takaisin, saunan sisällä suudeltiin kysyin mikä fiilis. Jännä ilmapiiri katsoin aika kankeita miehet jo olivat. Kalevi ja Jouko lupasi kuusisataa jos saan sinut puhuttua vähän seksiin, kokeilin pillua kestääkö tämä Satu nauroi.
      Mökissä oli kaksi penkkiä pöytä ja leviä laveri jossa kaikki nukkui. Miehet meni Sadun molemmin puolin istumaan Sadulla oli urheilu pitkikset ja tiukka pusero huomasin että rinnat kiinnosti välillä molempien käsi oli reidellä. Käyn saunalla katsomassa että ei pala, viivyin varmaan vartin ja istuin ulkona ääntelystä päätellen Satu sai jo hyväilyjä annoin päästä vauhtiin menin sisälle Kalevi veti Satua laverille Kalevilla vain pikkarit Sadulla paita ja pikkarit, katsoin Satua kun nautti nännien imemisetä yritti yltää kaluun kiinni Kalevi sanoi älä on niin herkällä paksut sormet oli pillussa Sadun vartalo otti halulla vastaan lantio nousi, kun sai kalun sisään huudahti olet sinä kova ja suonikas ja panet viatonta piikaa voih kuului urinaa ja päästät sisään apuuaaa Kalevi nousi päältä ja meni saunaan, Jouko konttasi Sadun päälle täälläkö se piika antaa pillua Satu levitti haaroja no tule tule märkä pillun lotina kuului kunnolla ja Kalevi laukesi. Satu pyyhki pillua menin päälle kuiski mieletön kiima olla pantavana kummallakin on jäätävän iso kalu nostin jalat ylös panin pyllyyn Satu huus vähän kivusta ja halusta laskin sinne. Satu nukkui miesten välissä kuulin yöllä kun naivat ja pitempään kuin illalla. Aamulla metsälle. Tultiin eri aikoihin mökille Kalevi oli tullut tuntia aikaisemmin ja nainut heti pöytää vasten Jouko oli tullut ja imenyt nännejä sillä aikaa, olivat kertoneet että paras reissu ikinä. Pääsin Sadun kanssa saunaan istuimme pienessä löylyssä Satu nojasi kylkeen olenko liian huora, silitin poskea, et ja miehet on asiallisia mutta kiimaisia, vielä yksi yö vedin Sadun syliin hiki ja kiima sai tuntumaan ihanalta rakasteltiin hiljaa kunnes kummaltakin tuntui että tulee lakin tärisevään vaimoon oltiin pitkään sisäkkäin. Taas yöllä panivat Satua ei näytellyt yhtään vaan nautti. Vein miehet kentälle, kun jatkettiin matkaa kuoressa oli kahdeksan sataa. Ennen kotia piti ajaa levikkeelle Satu oli maalannut huulet tuli punaiseksi otti kalun suuhun imi ja nuoli kalu sykki mutta paljon mitään ei tullut,Satu antoi satasen pitäähän minunkin saada ja nauroi, tätä on muisteltu pitkään.

    • Anonyymi

      Istuttiin vaimon kanssa mökin edessä nuotiolla, käytiin sisällä välillä katsomassa kaminaa, hyväilin vaimoa täällä on mörköjä jotka voi panna sinua ja hieroin pillua, vaimo huokasi ei täällä ole muita kuin sinä, vaimo sanoi älä liikaa olen ollut ilma toista viikkoa kun oli menkat. sanoin voi tänne tulla muitakin kun ilta hämärtyy, sanoin jos tulee liikaa meidän pitää poistua. Istuttiin juomien kanssa kun näin kaksi poikaa kävelevän järven reunaa, kuiskasin tuolta tulee ne möröt.
      Vaimo nauroi ovat nuoria ei haittaa. Pojat tuli ja kysyi sopiiko sanoin on vain me. Tapasin Mirvan tuossa tullessa on sama loppumatka, ai ei kö ole vaimosi katsoin Mirvaa kun olisikin. Pojat levitti tavaransa ja ottivat juomat esiin juotiin ja keskusteltiin, Mirva oli väliasu päällä siinä pylly vain korostui kävin makkarat ja pojat otti omia ruokia. alkoi olla jo myöhä ja kaikki humalassa pojat kävi sisällä katsomassa huusivat missä te nukutte sanoin ikkunan vieressä. Mirva sanoi en nuku ainakaan ikkunan alla, sanoin nukutaan sekaisin kuiskas et yllytä poikia siihen.
      Oltiin mökin laverilla mikä oli laidasta laitaan mökki oli kuuma Mirva otti puseron pois, huomasin kuinka hämärässä valossa rinnat näkyi hyvin paidan alla ja välillä nännit pullotti. Vaimo ja pojat nousi pöydän ääreen, kuuntelin puhetta Mikko kysyi Mirvalta kuinka tuttuja olette , sanoi vaan vasta tavattiin, pojat antoi viinaa höylyisti Mirva jo vähän humaltui puheesta päätellen,
      Mirva tuli viereen makaamaan kääntyi vasten ja puhuttiin jotain huommisesta pojat oli takana. Mirvalla oli päällä ohut viltti alla makuupussi. Alkoi jo vähän rauhottua kukaan ei puhunut, Mirva nykäisi hijasta ja katsoi näin että viltti liikkui lantiolla, iskin silmää Mirva katsoi koko ajan näin että käsi meni viltin alaa housun sisään silmät kävi kiinni Mirva liikahti vähän pylly meni pitemmälle taakse, koskin rintoihin Mirva katsoi koskin nänneihin ne oli kovat kuului liikettä laitoin silmät kiinni, kuulin kun poika kuiskas anna vähän koskea, näin kuinka vaimon jalka nousi silmät oli kiinni, nyt poika pääsi koskettelemaan hyväilin rintoja Mirva tarras kädestä nyt sai sisään piti silmiä kiinni laveri natisi sievästi aika pitkään Mirva rutisti uudestaa kädestä sai varmaan sisään. Pojat vaihtoi sievästi paikkaa ja taas alkoi sievä paneminen kun se loppui Mirva antoi sievästi lento suukon.
      Jossakin vaiheessa kuulin ääniä olin silmät kiinni, sitten toinen poika ravisteli minua kuiskas se nukkuu. Vaimo siirtyi kauemmas. kohta toinen pani edestä vaimo oli haarat levällään molemmat pani kahdesti.
      Vaimo liukui viereen Mirva kuiskas pojille tässä on tuvallisempi. aamulla pojat lähti ennen meitä toivottivat hyvää matkaa. Vaimo lähti rantaan pesi pillua pitkään ja tuli sisään.
      Tuli viereen sanoi hiljaa sain kuudesti olinko liian hutsu sanoin yksi tai kuusi oliko jännää ? Oli sain ainakin kolmesti kunnolla itse. Haluatko enää tällaista hutsua suukotin haluan panin päällä vaimo oli tosi kiimanen ja märkä ulisi kaksi kertaa kunnolla laskin sisään kun vaimo nousi pani housut nauroi nyt ei hankaa on hyvät voiteet. Kotona muisteltiin erämökkiä ja saatiin vauhtia elämään.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2719
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2571
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1704
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      126
      1618
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1399
    Aihe