suvi lopeta

uskomua

hei beibi! onko mulla tsäänssejä suhun?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ongelmii

      Onks lepakot alkanu matkii meikän skriivailuu :D Mitä sää lepakko naine yrität?

    • suville

      joo haha :D ei vaan oon bi

      • tajuukko

        En oo Suvi ja sää oot sairas horo


    • 6021456
    • kissatappelu

      ite oot sairas vitun tyrkky

    • haeapuaitsellesi

      Tämä lepakko nainen yrittää huomiota keinolla millä hyvänsä itselleen. Keksii kaikenlaisia aliaksia, feikkitarinoita, provoja, jotta vain saisi huomiota, tietyltä ihmiseltä. Aika sairasta eikö vain? Jos se nainen on antanut pakit sulle livenä, niin ei se auta vaikka kuinka kerjäisit epätoivoisena huomiota täällä. Ei se sua huoli, usko jo. Ei se susta ole kiinnostunut, vaikka vuodesta toiseen täällä huutelisit. Teet vain itsestäsi todellisen pellen ja annat muille ihmisille itsestäsi melko henkisesti sairaan kuvan. Ei se ole mikään sun sielunsisar, ei sinne päinkään, vaikka niin olet kuvitellut. Jos se on jättänyt sut, niin se on jättänyt sut. Usko jo ja hyväksy tosiasiat. Uusia tuttavia ja ystäviä saat, kun alat harrastamaan jotain, haet töitä ja käyt ihmisten ilmoilla ja jätät tämän netissä asumisen. Jos haluat sekavasti käyttäytyviä sielunsisaria, niin sitten kannattaa hakeutua mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten pariin, vaikka sinne vertaisterapiaan.

      • haeapuaitsellesi

        Joo, onhan se toki vaikea hyväksyä tosiasiat, että kukaan nainen ei kaipaa sinua eikä ruikuta perääsi, mutta jos uskallat kohdata elämän tosiasiat, niin sulla alkaa mennä paremmin sun elämässä. Haluat olla huomion keskipiste, haluat, että sinusta tapellaan.

        Tosiasiassa kukaan ei tappele sinusta ja kuvittelet itsestäsi liikoja. Et ole edes mitenkään erityisen hyvännäköinen, et ole koulutettu, et harrasta mitään, et ole pätkääkään naisellinen, et pätkääkään kovin älykäs, omaat keskivertoa pienemmän äo:n etkä edes viitsi kouluttautua tai hakea töitä. Sinua parempia ja kivempia tulee aina olemaan ja löytymään. Olet stereotyyppinen narsisti, joka ei voi hyväksyä sitä, että hän ei kelpaa tai hänet on jätetty. Haluat saada aikaan kaaosta, haluat, että sinusta riidellään. Koska yksi ihminen on seurustellut kanssasi vuosia, niin kuvittelet, että kaikki muutkin ihmiset ovat sinusta kiinnostuneita ja haluaisivat olla kanssasi. Ehei, näin se ei ole. Jos joku haluaa olla kanssasi, se ei tarkoita, että kaikki haluaisivat olla kanssasi. Tuo nainen, jossa roikut, ei ole pätkääkään sinusta tai sinunlaisesta kiinnostunut, ei ole ollut koskaan, eikä tule olemaankaan, ei pidä sinua hyvännäköisenä, fiksuna, kivana tms. Itseasiassa pitää sinua erittäin tyhmänä, rumana, epätoivoisena heikkolahjaisena narskuna, jonka kaverikaan ei hän halua olla.

        Miksi et hae kavereita muualta? Miksi et hakisi oman tasoisia kavereita muualta vaan tavoittelet kuuta taivaalta, oletko aivan sairas? Uskotko, että et saa kavereita muualta vai miksi roikut ihmisessä, joka ei ole sinusta paskaakaan kiinnostunut, ei edes kaveritasolla. Todellisen luonteesi tultua ilmi, hän ei halua olla missään tekemisssä kanssasi. Tällä menolla jossain vaiheessa tekee rikosilmoituksen sinusta ja hakee lähestymiskieltoa. Häneltä et myöskään saa rahaa tai seksiä. Jos olet rahaa vailla, sinun tehtävänäsi on itse sitä hankkia itsellesi, ei kukaan elätä nelikymppistä aikuista laiskaa naista.

        Suosittelen, että hakeudut mt-palveluiden pariin, sillä tuollainen käytös ei ole tervettä. Tarvitset apua, et vain itse ymmärrä vissiin sitä. Jos henkilö on antanut pakit livenä sulle, ei se auta kerjätä huomiota vuositolkulla täällä netissä. Luulisi, että niitä muitakin naisia löytyisi, vai mitä? Sellaisia naisia, jotka ovat samantasoisia kuin sinä.

        Jos tarkoituksena on saada tuo nainen kiihtymään tai tappelemaan sinusta, niin siinä et onnistu. Korkeintaan teet hallaa itsellesi, sillä jossain vaiheessa tippuu sitten rikosilmoitusta. Ensinnäkin kyseinen ihminen on kovin rauhallinen ja toisekseen hänellä ei ole mitään intressejä sinun suuntaan saati sitten mihinkään kissatappeluun sinusta. Et ole edes sen arvoinen kuuna päivänä. Kuvittelet itsestäsi niin kamasti liikoja.


    • Anonyymi

      Jaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7371
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2382
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1359
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe