Pelottaako sinua että joudut rikollisten uhriksi?

SinullaOnMahdollisuus

Tunnetko turvattomuutta kun astut ulos ovestasi ja lähdet kotipihastasi kadulle?

Rikollisuus on lisääntynyt huomattavasti ja syy on poliitikkojemme päättömästä hölmöilystä eli rikollisten vapaasta maahanpääsystä.

12

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttlkpod

      Joo. Kyllä. Persut ovat lisäänneet oikeuselimien taakkaa keskinäisten riitojen selvittelyllä. Persujen keskuudessa viime vuonna rikokset lisääntyivät rajusti. Pitäisikö ryhtyä vaatimaan persurikollisten maastakarkotusta!
      Persujen piirissä on harrastettu jo väkiallantekoja ts terrorismia.

      Lievennetään sen verran, että kelle tahansa rikolliselle kuuluu rangaistus ei vain persurikollisille. Mikäli Ruotsista tulee ruotsidemokraatti rikollinen asumaan Suomeen ts. persujen sisarjärjestön jäsen,mitä teemme hänelle? Karkotamme takaisin ruotsidemokraattien keskuuteen vai! Ruotsidemokraateissa on paljon rasistirikollisia ts terroristeja. Ehkä kannattaisi harkita uusnatsien maahantulon kieltämistä. ISISKsen porukka on USAn aseistama sikäläinen uusnatseihin verrattava ryhmä.

    • uusnatsivaara

      Ruotsidemokraatteja on kuulema rantautunut Suomeen. Pistävät hösseliksi, koska ovat pettyneet kansallisrintaman täkäläisiin natseihin. Lapsia kannattaa varoittaa ruotsia puhuvista synkistä ukonrökäleistä. Ruotsidemokraateilta tulisi kieltää maahantulo. Voisko persupuolue laittaa adressin liikkeelle.

    • rikollisetpois

      Minua pelottaa, että persurikollinen tulee ja tekee pahaa lähiystävilleni.

    • Nikitahrytsos

      Persut ovat rikollisia kun saivat sen ison jytkyn,ja se jos mikä ottaa kommunistia päähän niin julumetusti,mutta syyllisiä ei mielestäni ole persut vaan kommunistit heillähän on ollut iso puolue ja se on hajonnu heidän omiin erimielisiin aatemaailmoihi,Kiitokset siitä.Kommunistinen aatemaailma ei tule koskaan saavuttamaan samaa loistoa kun 1950luvulla,siitä he itse pitää uskomattoman tyhymällä polittisella näkemyksellä huolen,eduskunta puolueeksi heistä ei koskaan enää ole.Edlanka järven jää on taakse jäänyttä elämää.

    • Vetäkääkäkellonne

      Vasureiden olisi aika vetää kello oikeeseen aikaan puolue on kuihtunut aina vaanpienimmäksi vuosien saatossa ja katoaa puoluerekisteristä samoin kuin skp, joka käydyt vaalit ovat pettymys ja syyllisiä haetaan mutta ei osata katsoa pieliin kai se on piilotettu johonkin puoletoimiston seinältä .

    • Risto.Realisti

      Jos asut ruuhka suomessa saattaa olla , että nuo ihanat vapaastikulkevat pakettiautomiehet tyhjentävät kotisi joko läsnäollessasi tai muuten. Nakkijonossa voit saada turpiisi keneltä tahansa kapakassa todennäköisyys on suuri suurempi vielä niiden ulkopuolella aamuyöstä. Väkivalta ei kysy aikaa eikä paikkaa ja tekijä voi olla kuka tahansa. Haja-asutusalueilla vaara on pienempi jos et leveile asunnollasi tai autollasi eikä sinua tunneta netissä tai muuten julkisuudessa. Tunkeminen tiiviiseen asumiseen on aina ja joka paikassa alusta väkivalta ja muulle rikollisuudelle. Kotinsa voi aina suojata ainakin kamerankantaman päähän saakka siitä ulos olet "vapaata riistaa" jos herätät huomiota. Noin se menee muualla ja usein myös meillä. Olemattomat tuomiot ehdonalaisineen ovat "kunnia-asia" ei rangaistus rikollisille. Joten jos joku pelkää se lienee hänen päänsärkynsä. Ainakin turvayrittäjät tekevät tuolla raakaa ja kannattavaa bisnestä.

    • MouhijärvenMoukariArvi

      Vastatkaa rehellisesti, kummatko ovat mielestänne meillä Suomessa syyllistyneet viime vuosina useimmin vakaviin rikoksiin kuten henki ja seksuaalirikoksiin, uusnatsit joita puheittesi mukaan pelkäät henkesi kaupalla vai pakolaiset ja turvapaikanhakijat joita puheittesi mukaan puolustat henkesi kaupalla.

      • Moukariton.Tilastoija

        Tuskin Mouhijärvellä on näkyvissä sitä mitä muualla on varsin yleistä.
        En puhu kenenkään puolesta jos totean omaisuusrikosten ja murtojen lisääntyneen vapaan kulkuoikeuden tultua voimaan.
        Nuo yleisimmät "tappelupaikat" ovat olleet jo tiedossa poliisin tilastoissa jo vuosikymmeniä. Jos tilastojen tunteminen ja niihin nojautuen "riskikäyttäytymisen" vähentäminen on pelkoa on katsojan silmissä vikaa. Kahden ryhmän vastakkainasettelulla ei ole merkitystä sille joka on katuväkivallan uhrina teho-osastolla vaan merkitys on sillä mikä on aiheuttanut tuon tilanteen ?
        Toinen ajateltava seikka on se mikä on se summa minkä järjestäytynyt yhteisö on valmis uhraamaan estääkseen tuon kustannuksen ?


    • SuomiPelottaa

      Kyllähän se turvattomuuden tunnetta lisää, kun ammutaan metsästyskiväärillä satunnaisia vastaantulijoita. Niin kuin Imatralla joulukuussa. Ja jälkeen päin tekijä ei osaa kertoa mitään syytä teolleen. Sekopäistä väkivaltaa.

      Tuollaiset tapahtumat laittavat pohtimaan maastamuuttoa. Johonkin sellaiseen maahan, jossa ihmisiä ei ammuta huvikseen kadulle.

      • Hildur.Turvasta

        Mistähän tuollainen maa voisi löytyä ?
        Jos uutisissa on totta on kai ainoa sellainen maa jossa ei ole muita kuin se joka ei ammutuksi tule. Tuo ihmispolo kun on sellainen, että sen jakolaatikko ei kestä kymmeniä vuosia liottaa mömmöissä ja illasta toiseen tuijotella tuota samaa ampumista tuosta "Helvetin sontaluukusta" joksi sitä "uskovat" kutsuvat. Ja vielä pakkosietää verottamista tuosta huvista vaikka ei käyttäisikään ??


    • MouhijärvenMoukariArvi

      Nimimerkki Moukariton.Tilastoija, näppärä vastaus sinulta. Olet varmaan ollut mukana politiikassa kun osaat noin näppäristi kiertää sinulta kysytyn kysymyksen tai sitten sinulla on lukemisen ymmärtämisessä jokin vaikeus, veikkaisin itse jälkimmäistä.

      • Mies.Kadulta

        Arvi , katsele ympärillesi vähän !
        Jos politikointia on tosiasiain tunnustaminen on kaikki reaalipolitiikka vain sanahelinää. Tosin se helinä on "vihaisten nettikirjoittajien panemista ruotuun" ja myös kansanedustajatkin saavat istuskella raastuvassa. Palatkaamme kuitenkin esitettyyn kysymykseen. On yhdentekevää mitä mieltä kukin on, se mitä ilmiön karsimiseksi lainlaatijat ja toimeenpanijat tekee on ainut tehoava keino.
        Kuten moittimasi nimimerkki toteaa:"Kahden ryhmän vastakkainasettelulla ei ole merkitystä sille joka on katuväkivallan uhrina teho-osastolla vaan merkitys on sillä mikä on aiheuttanut tuon tilanteen ?"


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe