Puolue, joka hajotti Suomen

sinuaviedään

Eläkeläinen, mieti kehen luotat:

Kyllä meitä eläkeläisiä ottaa päähän tämä Kokoomus. Eläkeläiset, jos ketkä, ovat tämän maan hyvinvoinnin luoneet ahkeralla työllään. Nyt yksi puolue (kok.) vetää vessasta alas kaikki heidän isänmaalleen tekemänsä uhraukset. Pahempaa hyvinvointivaltion purkajaa kuin Kokoomus ei muistu mieleen.

Kokoomuslainen on henkilö, joka koittaa päästä suoraan rahalähteelle tekemättä siinä välissä yhtään työtä - maksamatta veroja - osallistumatta yhteiskunnan yhteisen hyvän luomiseen - hajottamalla yhteisöllisyyden - tehden kaiken vain oman, egoistisen - minulle - minulle - kaikki - heti - pyyteiden saattelemana

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mietikerrankin

      Eläkeläinen,

      Ajattele vähän, mitä tämä hyvinvointivaltiota purkava puolue - Kansallinen Kokoomus - tekee pienen ihmisen pään menoksi.

      Raha pyörii suurimmilta osin finanssitalouden ympärillä. Rahaa on markkinoilla aivan liiaksi. Näillä pääomilla pyritään hekemaan vain pikavoittoja eli rahaa tehdään rahalla. Reaalitalouden puolella kaupasta maksetaan ALV 24%. Finannsitaloudessa ei makseta mitään. Kauppa on kauppaa myytäköön sitten vaikka rahaa tai osakkeita. Miksei sillä puolella makseta arvonlisöveroa? Miksei? Jos jouduttaisiin maksaamaan, niin pääomat siirtyisivät reaalitalouden eli työllistävän talouden puolelle eikä keinottelu enää kannattaisi.

      Kokoomus puhuu kannustinloukuista, koska ne koskevat tavallista työntekijää ja niitä pyritään purkaamaan tämän muutenkin vaikeuksissa olevan yksilon tappioksi. Ikäänkuin nämä olisivat syy Suomen huonoon talouteen. Miksi te ette puutu näihin todella suuriin kannustinloukkuihin eli siihen mihin pääomia suunnataan - reaali-investointeihin vai verottomaan keinotteluun? No, ei ole vaikea arvata, kun kysymys on Kokoomuksesta. Te välitätte vain rahasta, vaikka puhutte työllisyydestä mediassa äänestäjien hämäämiseksi. Te näpertelette työntekijöiden pikku loukkujen parissa mielellään kiinnittääksenne huomion pois todella suurista rakenteellisista uudistuksista. Uudistuksista, joita ilman talous ei Suomessa eikä missään lähde liikkelle.

      Kokoomus ei halua tehdä niitä uudistuksia, joilla talous oikeasti lähtisi nousuun. Estääkseen talouseliitin mahdollisuuden menettää voittojaan tekemättä työtä se keskittyy pieneen ihmiseen, jonka hartioille se sälyttää vastuun Suomen huonosta taloustilanteesta. Kokoomuksen mielestä entinen meno voi jatkua, kun talouseliitti ei menetä mitään.

      • eipahalle

        Sinä kirjoitit oikein paatoksella kohdennettuja syytöksiä yhdestä puolueesta. Oletko koskaan ajatellut että pitää olla 101 kansanedustajaa päätöksen takana että päätös saadaan voimaan. Yhteistoiminta yli puoluerajojen on se joka aikaan saa päätöksiä. Muistit muuten väärin sen kuka leikkasi indeksit ja kenellä oli mahdollisuus moneen kertaan korjata indeksit alkuperäiselle tasolle.
        Politiikasta puheenollen tuli mieleeni sellainen kysymys kuinka suuri osuus talouskurimuksesta on poliitikkojen aikaan saannosta myös kunnanvaltuutetut voidaan sijoittaa samaan kategoriaan niin hyvässä kuin pahassa. Onko niin että päättäjillä on aina omalta osaltaan vastuu kannettava. Siitä nyt ei enempää mutta voinemme ajatella siten että vastuunkantajan tulisi olla jota äänestämme keskitasoa ymmärtävämpi eri asioiden vaikutukset päättämiseen ettei päätökset pelkästään jää viranomaisten varaan.
        Voiko olla niin että politiikot ampuu usein päätöksen teossa yli varojen kun ne äänestäjät odottaa tekoja että äänestäjät edes säilyisi tai lisääntyisi. Ei siis pitäisi puhua suulla suuremmalla ettei "hukka peri". On siis hyvä ymmärtää että äänestäjä on älykäs ja kansalaisen käsi on karttuisa.
        Olet oikeassa siinä mitä puhuit pörsseistä ja tarpeellisuudesta siinä laajuudessaan kuin ne nykyisin toimivat. Tarkoitan että on rajattava siis supistettava pörssi toimintaa järjelliselle tasolle että se toiminta olisi paremmin hallittavissa.


    • Aisankannattajat

      Kokoomus on RKP:n aisankannattaja ja puolueessa on eniten soluttautuneita Rkp:stä ja näin tuo puolue on täysin eliitin vallassa. Uusi hallitus koostuu RKP:n johdolla ja ainoastaan keskusta on uusi tulokas hallitukseen koska sekin on jo RKP:n aisankannattajana.

      • näinon1

        Olet jyvällä asioista.


      • SitäVoiJoOdottaa
        näinon1 kirjoitti:

        Olet jyvällä asioista.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015041019494231_uu.shtml

        Jotain saattaa vielä tapahtua kun vaalit on käyty ja takinkääntäjät eivät nousekkaan kärkipaikoille? Kansa alkaa tajuta jo missä mennään ja eliitille tulee karvasta nieltävää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2921
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2204
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1164
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1047
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      944
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe