Puolue, joka hajotti Suomen

sinuaviedään

Eläkeläinen, mieti kehen luotat:

Kyllä meitä eläkeläisiä ottaa päähän tämä Kokoomus. Eläkeläiset, jos ketkä, ovat tämän maan hyvinvoinnin luoneet ahkeralla työllään. Nyt yksi puolue (kok.) vetää vessasta alas kaikki heidän isänmaalleen tekemänsä uhraukset. Pahempaa hyvinvointivaltion purkajaa kuin Kokoomus ei muistu mieleen.

Kokoomuslainen on henkilö, joka koittaa päästä suoraan rahalähteelle tekemättä siinä välissä yhtään työtä - maksamatta veroja - osallistumatta yhteiskunnan yhteisen hyvän luomiseen - hajottamalla yhteisöllisyyden - tehden kaiken vain oman, egoistisen - minulle - minulle - kaikki - heti - pyyteiden saattelemana

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mietikerrankin

      Eläkeläinen,

      Ajattele vähän, mitä tämä hyvinvointivaltiota purkava puolue - Kansallinen Kokoomus - tekee pienen ihmisen pään menoksi.

      Raha pyörii suurimmilta osin finanssitalouden ympärillä. Rahaa on markkinoilla aivan liiaksi. Näillä pääomilla pyritään hekemaan vain pikavoittoja eli rahaa tehdään rahalla. Reaalitalouden puolella kaupasta maksetaan ALV 24%. Finannsitaloudessa ei makseta mitään. Kauppa on kauppaa myytäköön sitten vaikka rahaa tai osakkeita. Miksei sillä puolella makseta arvonlisöveroa? Miksei? Jos jouduttaisiin maksaamaan, niin pääomat siirtyisivät reaalitalouden eli työllistävän talouden puolelle eikä keinottelu enää kannattaisi.

      Kokoomus puhuu kannustinloukuista, koska ne koskevat tavallista työntekijää ja niitä pyritään purkaamaan tämän muutenkin vaikeuksissa olevan yksilon tappioksi. Ikäänkuin nämä olisivat syy Suomen huonoon talouteen. Miksi te ette puutu näihin todella suuriin kannustinloukkuihin eli siihen mihin pääomia suunnataan - reaali-investointeihin vai verottomaan keinotteluun? No, ei ole vaikea arvata, kun kysymys on Kokoomuksesta. Te välitätte vain rahasta, vaikka puhutte työllisyydestä mediassa äänestäjien hämäämiseksi. Te näpertelette työntekijöiden pikku loukkujen parissa mielellään kiinnittääksenne huomion pois todella suurista rakenteellisista uudistuksista. Uudistuksista, joita ilman talous ei Suomessa eikä missään lähde liikkelle.

      Kokoomus ei halua tehdä niitä uudistuksia, joilla talous oikeasti lähtisi nousuun. Estääkseen talouseliitin mahdollisuuden menettää voittojaan tekemättä työtä se keskittyy pieneen ihmiseen, jonka hartioille se sälyttää vastuun Suomen huonosta taloustilanteesta. Kokoomuksen mielestä entinen meno voi jatkua, kun talouseliitti ei menetä mitään.

      • eipahalle

        Sinä kirjoitit oikein paatoksella kohdennettuja syytöksiä yhdestä puolueesta. Oletko koskaan ajatellut että pitää olla 101 kansanedustajaa päätöksen takana että päätös saadaan voimaan. Yhteistoiminta yli puoluerajojen on se joka aikaan saa päätöksiä. Muistit muuten väärin sen kuka leikkasi indeksit ja kenellä oli mahdollisuus moneen kertaan korjata indeksit alkuperäiselle tasolle.
        Politiikasta puheenollen tuli mieleeni sellainen kysymys kuinka suuri osuus talouskurimuksesta on poliitikkojen aikaan saannosta myös kunnanvaltuutetut voidaan sijoittaa samaan kategoriaan niin hyvässä kuin pahassa. Onko niin että päättäjillä on aina omalta osaltaan vastuu kannettava. Siitä nyt ei enempää mutta voinemme ajatella siten että vastuunkantajan tulisi olla jota äänestämme keskitasoa ymmärtävämpi eri asioiden vaikutukset päättämiseen ettei päätökset pelkästään jää viranomaisten varaan.
        Voiko olla niin että politiikot ampuu usein päätöksen teossa yli varojen kun ne äänestäjät odottaa tekoja että äänestäjät edes säilyisi tai lisääntyisi. Ei siis pitäisi puhua suulla suuremmalla ettei "hukka peri". On siis hyvä ymmärtää että äänestäjä on älykäs ja kansalaisen käsi on karttuisa.
        Olet oikeassa siinä mitä puhuit pörsseistä ja tarpeellisuudesta siinä laajuudessaan kuin ne nykyisin toimivat. Tarkoitan että on rajattava siis supistettava pörssi toimintaa järjelliselle tasolle että se toiminta olisi paremmin hallittavissa.


    • Aisankannattajat

      Kokoomus on RKP:n aisankannattaja ja puolueessa on eniten soluttautuneita Rkp:stä ja näin tuo puolue on täysin eliitin vallassa. Uusi hallitus koostuu RKP:n johdolla ja ainoastaan keskusta on uusi tulokas hallitukseen koska sekin on jo RKP:n aisankannattajana.

      • näinon1

        Olet jyvällä asioista.


      • SitäVoiJoOdottaa
        näinon1 kirjoitti:

        Olet jyvällä asioista.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015041019494231_uu.shtml

        Jotain saattaa vielä tapahtua kun vaalit on käyty ja takinkääntäjät eivät nousekkaan kärkipaikoille? Kansa alkaa tajuta jo missä mennään ja eliitille tulee karvasta nieltävää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe