Hyvä vai paha henki ja miten ottaa yhteyttä?

Hämmentynytvarjoj

Olen siis 15 vuotias ja on jäänyt vaivaamaan semmonen juttu, että pienempänä näin huoneessani erittäin mustan hahmon pimeässä en ollut käymässä nukkumaan tai ollut edes väsynyt mutta siinä se vain seisoi. Nykyään asun tässä samassa talossa vieläkin ja ihmettelen sitä tunnetta että aina kun kävelen kylpyhuoneen ohi ja portaita ylös alkaa tulla semmoinen olo että joku tarkkailisi. Tarvitsen apua tähän. Haluan tietää mikä henki täällä on ja miten kommunikoisin sen kanssa.

16

894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukaan ei voi varmuudella sanoa, mistä on kysymys. Oletko puhunut kenenkään kanssa, vanhemmat, isoäiti, joku muu lähipiiristä. Helposti kyllä pistetään huumoriksi. Kyllä nopeasti huomaat itse kannattako keskustelua jatkaa.
      Miksi sinun pitäisi yrittää kommunikoida ko. hahmon kanssa? Elämä on tässä ja nyt.
      Onko varmaa, ettei joku sairasmielinen yritä järkyttää sinua?
      Tai onko joku ehkä tehnyt sinulle pienenä pahaa ja yrität torjua sen mielestäsi, ja edelleen tunnet tämän "tarkkailevan" sinua tietyssä paikassa? Siinä tapauksessa olisi lastenlääkärin/lasten psykiatrin asioita.
      Oma pikkulapseni pelkäsi mustaa kättä, että käsi vie. Hän tuli joka yö vanhempiensa viereen, kunnes lopulta siirsimme hänen sänkynsä makuuhuoneeseemme. Sitten rauhoittui. Jompi kumpi vanhemmista oli ehkä käynyt yöllä katsomassa kuumeista lasta ja kokeillut otsaa?
      Kerran pyysin (ev.lut.) papin kotiini, kun olin nähnyt järkyttävän "enneunen". Hän otti minut vakavissaan. Keskustelu oli hyvä.
      Onko kotipaikkakunnallasi seurakunnan nuorisotyöntekijää tms., tai miksei pappikin? Kyllä käsittääkseni seurakunnasta voi saada sielunhoitoa.
      TÄRKEINTÄ OLISI, että voit puhua asiasta.
      Voi kun osaisin auttaa.

      • Jatkan vielä.
        Rukouksesta ja Raamatusta voisi olla apua. Raamatusta ensisijaisesti Uudesta testamentista. Valitse valo ja elämä, älä pimeyttä.


      • tiedänkaiken

        ei ole se ei ole paha eikä hyvä se on stalker se tuijottaa eitee mitään muuta... itselleni se on tullut se tarkkailee vueden oki 4-5 se alkoi pääsiäisestä ja se katto mua sen koko vuoden ei se tehny miteen se ilmesty klo 12 - 2-3 am


    • anymous132345

      Musta väri viittaisi negatiiviseen henkeen. Minullakin tuo tuijottamis homma käynyt useasti (viimeisin kokumus muutama viikko sitten.) Jos henki tuntuu negatiiviseltä voit koittaa pyytää sitä lähtemään. Aina pitää muistaa että näiden asioiden kanssa ei kannata leikkiä

      • Anonyymi

        Minä olen itse nähnyt joskus kolmen aikoihin aamuyöllä valkoisen hengen takapihallani tikka-taulun edessä


    • huudaavuksi

      Jeesus Kristus on pahan vallan voittanut, hänen puoleen sinun on kääntyminen. Hän kuulee sinua hädän hetkellä kun huudat avuksi Hänen nimeänsä.

    • hämmentynytvarjoj

      Totanoin ei ole mun huoneessa enää joulun jälkeen nkuulunut mitään ku tuli lahjaksi risti. Ja pidän aina ripariketjuani kädessä joten uskon että suoja löytyy. Ja risti löytyy seinältä

    • nightmaredead

      se on selanen ku stalkker mä oon törmänny sellaseen kans se on henki jonka kanssa ei voi koomunikoida se ei puhu se ei kuuntele se stalkkaa eri adsennoissa

      • nightmaredead

        ja olin sillo 3-4-5 v ja se oli sen koko vuoden


      • tiedänkaiken

        olin toi käytän nykyään nimee tiedänkaiken


    • Lintti_Penkola_II

      Vaikken mitään mistään tiedä, paras neuvo mikä tulee mieleen: Älä yritä saada yhteyttä henkeen, tai mikä lie onkin. Unohda kaikenmaailman parapsykologiset hömpät ja henkimaailman asiat, ne eivät ole hyväksi kenenkään mielenterveydelle! Älä katso edes kauhuelokuvia, ne saattavat jäädä alitajuntaan kummittelemaan pitkiksi ajoiksi ja pahimmillaan avata portteja pitkäkestoisille pelkotiloille. Keskity tähän elämääsi maanpäällä ja yritä tehdä siitä itsellesi mahdollisimman mielekästä. Ja lopuksi, anteeksi mahdollinen ylimielisyyteni kuvittellessani, että neuvoni olisivat hyödyllisiä.

    • Näin44556677

      Jos se olisi enkeli siitä tulisi valtava ilo ja se olisi kirkas, sei tuo on demoni ja se auheuttaa ahdistusta ja pelkoja. Niitä ei voi ajaa kuin ne joiden sydämissä on Jeesus Kristus. Tässä linkissä vaikuttaa Pyhä Henki ja se on Jumalan voima, joka auttaa. http://www.kolumbus.fi/pentti.toikkanen

    • jjjjjjjjjjjjjj

      Olen nähnyt noin 2 kk sitten 3 mustaa pitkää hahmoa näytti ikään kuin laihoilta pitkiltä miehiltä erotin pään, olkapäät ja käsiä. Olin ollut noin 2 min hereillä mutta pidin vielä silmiä kiinni avasin lopulta silmät ja näin nuo omituiset hahmot laitoin äkkiä silmät kiinni ja hoin vaan päässäni että kuvittelen vaan ja rttä mun silmät vaan teppuilee pimeässä. Olin siinä noin 3 min silmät kiinni kun taas avasin silmät ja näin kun ne kolme hahmoa oli tullut lähemmäksi. Vieressäni nukkui kihlattuni ja äitini toisessa sängyssä. Huusin nukkuvallle äidilleni että laita valot päälle ja samalla pidin yhä silmiä kiinni kun en enää uskaltanuy avata niitä ennen ku oon saanut valot. Valojen laittamisen jälkeen ne hävisi. En tiedä mitä ne oli tai mitä tuommoinen tarkottaa mutta toivon että joku osaisi auttaa minua? Osaako joku kertoa mistä on kyse?

      • ristinverinentie

        Jeesuksen Kristuksen nimessä Jumalan edessä rukoilet,saat avun.


    • Anonyymi

      Minun kokemukseni on tällainen: Heräsin yöllä joskus kolmen aikaan aamu-yöllä sateeseen ja kummaliseen kolinaan. Minun huonrtta vastapäätä on ikkuna, josta päätin mennä katsomaan sillä ääni kuului sieltä päin. Kun katsoin ikkunasta, huomasin valkoisen hahmon/hengen seisovan tikkataulun edessä takapihalla. Olin aika paniikissa, koska en ennen sellaista ollut nähnyt. Tuijotin siinä ikkunalla sitten hetken sitä henkeä ja odotin että henki olisi kääntynyt ja katsonut minua päin. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Olin niin paniikissa että juoksin puoli siskoni viereen nukkumaan. Kerroin äidille aamulla mitä oli käynyt, ja äiti ymmärsi minua. Hänkin on nähnyt hengen, mutta henki jonka äiti näki oli hänen kuollut isänsä.. mumminikin on nähnyt hengen niin kuin äidin siskotkin. Tämä tapahtui muistaakseni vuonna 2019 ja sen jälkeen ei ollut enään tapahtunut mitään. Talo oli kuitenkin hyvin hyvin vanha, ja pelottava. Ainakun kävin suihkussa joka siaitsi kellarissa, tunsin aina oloni hyvin epämukavaksi ja olin hyvin peloissaan aina kun astuin kellariin.

    • Anonyymi

      Kerran näin ruskeen hengen. Ilmesty jostain takaapäin. Hais ihan helvetin pahalle, ihan ku ois paskaa haistanu. Onks ruskee henki hyvä vai paha?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe