Äänestäkää sosiaalidemokraatteja

192

Koskaan ei ole ollut niin tärkeätä äänestää sosiaalidemokraatteja kuin vuoden vaaleissa. Jos Kokoomus tule toiseksi suureksi puolueeksi tulee sellaista kyytiä köyhille jota ei ole koskaan nähty Suomessa. Ainoa toivo on että sosiaalidemokraatit tulevat toiseksi suureksi puolueeksi ja tulee punamultahallitus.

Äänestäkää siksi sosiaalidemokraatteja. Äänenne on kallis.

10

<50

Vastaukset

 • Tämä kehoitus on jälleen yhtä aiheellinen, Siis SDP.

 • Itse en uskoisi tähän Antti Rinteeseen jolta meni sekaisin omat ja taloyhtiön rahat ,suuri vaara on että sekoittaa valton ja omat rahansa,Paavo Arhinmäki joi ja rellesti valtion kassan meilkein kuiviiin tällä istuvalla hallituksella oli kova työ kuroa vaje umpeen .

  • Äänet perussuomalaisille. Antti haluaa maahantunkeutuja puolueeseensa, samoinkuin vihervassaritkin, niitä onjo liikaa päättämässä, näitä elättejä on jo.
   kepu kokkari hallituksen aikana valtionvelka lisääntynyt ja leipäjonotkasvaneet.

   Koko Hubara ja Abdirahim Husu Hussein valehtelevat Olli Immosesta ja
   suomalaisesta rasismista

   Suldaan Said Ahmed tykittää rasismista Helsingin Kaupunginvaltuustossa

   Husu Hussein opettaa suomalaisia rasismista (26.9.2018)

   Helsingin kaupunginvaltuusto keskustelee rasismista


  • Kova poika ruo Arhinmäki, kun pistää valtion kassan sileäksi! Miten se saikin koko valtion budjetin käyttöönsä?


 • Viimeksi kun SDP oli hallituksessa kaikki meni päin mäntyä.
  Sitä en anna SDPlle anteeksi kuten en anna kokkareille, kepulle enkä sinisille.
  Vanhoja kalavelkoja on myös muilla oppositiopulolueilla.

 • Äänestäkää punaisia yleensäkin(vas.+sos.dem.), myös vihreät ovat hyvä vaihtoehto! Näin teitä ei enää kyykytetä ja saatte todella paljon rahaa ilmaiseksi valtiolta! Teidän köyhyys muuten loppuu siihen paikkaan koska esim. 700e/kk tuloihin vaaditaan yleensäkin sijoituksesta riippuen esim. 100te omaisuus jos edes riittää, jotta saisit siitä käteen vaikkapa sen 700e/kk. Nyt voit mahdollisesti saada sen 700e/kk ILMAISEKSI KENTIES JOPA PUHTAANA KÄTEEN kunhan vain äänestät punavihreitä ja et näin ollen ole enää ainakaan niin köyhä kuin ennen! Tulevaisuudessa on kivasti joulurahaa kun joka kuukausi vaikka lävähtää sen 700e tilille.

  • Lisäksi näytä porvarille pitkää nenää.


  • Voi pyhä yksinkertaisuus punikkirintama ja vihreät ovat EU:n kannalla ja eivät kykeneviä luomaan omaa rahaa, josta voisi antaa sentin senttiä kellekään ja kyykyttävät EU:N käskystä rahat vaikka Kreikkaan ja mamuille ja työttömiltä otetaan!


 • niin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.