Ryhmä tiedemiehiä todistanut Jumalan olemassaolon

MilläTavallaJeesusTulee

Ryhmä tiedemiehiä Wyomingin teknologisesta instituutista, Oklahoman ja Harwardin yliopistoista ovat yhteistyössä saaneet todistettua "Jumala-hiukkasen" olemassaolon. Tämä tulee muuttamaan tulevat analysoinnit ja määrittelyt ja spekuloinnit kokonaan ns. Jumalan suhteen.

Ote Wyomingin ja Oklahoman tutkimustyön kulusta:
http://witscience.org/first-scientific-proof-god-found/

"W.I.T. scientists, in conjunction with the Human Genome Project and Bob Jones University, have made what may be the most astounding discovery of this, or any generation. While working to understand and map the function of sequences of DNA in the human genome known as “Junk DNA” (for their lack of known function), scientists at W.I.T. noted that while the DNA sequences they were seeing bore little resemblance to the coding for biological function, they bore a striking similarity to the patterns of human language. Contacting and working closely with linguists and philologists from Bob Jones University, W.I.T. set out to analyze and decode the areas of Transposons and Retrotransposons which seemed indicative of human language."

http://www.thecollegefix.com/post/19763/

A physics professor at the University of Oklahoma who often spends his time studying smashed subatomic particles at the Large Hadron Collider at CERN laboratory in Switzerland has another hobby – smashing the notion that all scientists believe the universe was created by some sort of cosmic accident.

Dr. Michael Strauss has given some iteration of a lecture he’s titled “Scientific Evidence for the Existence of God” to students and peers at universities across the nation for nearly 15 years, including at Stanford, UT Dallas, UC Santa Barbara, and most recently Thursday at the University of Missouri-Columbia, where he said observable and testable scientific evidence points to a “designer who cares about humanity.”

Kysymyksessä on ns. “Junk DNA”-hiukkanen, joka tarkoittaa ihmisten DNA:n perimässä kulkeutuneen vuosisataisten sukupolvien ajan biologisen todisteen Jumalasta ja hänen puheistaan; nyt tiedemiehet ovat pystyneet ensimmäistä kertaa eristämään tämän "Jumala-hiukkasen".

Dr. Michael Strauss(vapaa käännös):
"Kysymys ei siis ole mistään pienestä asiasta, koska ihmiskunnan suurin kysymys on aina ollut se, onko Jumalaa todellakaan olemassa? Mutta nyt tämä pystytään todistamaan, ihan tieteellisesti!"

Seuraava vaihe tiedemiehillä on Dr. Straussin mukaan päätutkimuspaikassa Wyomingin opistossa se, että he eristävät tämän "Jumala-hiukkasen" geenikartaston kokonaisuudessaan erilleen. Jo nykyisellä 3D-tekniikalla hiukkanen pystytään monistamaan samaan tapaan, kuten ihmisen sisäelimetkin ovat jo 3D-monistettavissa ja lääkärien käytettävissä.

Dr. Michael Strauss edelleen(käännös):
"Tiedemaailmakin siis odottaa kohtapuolin ihan oikean Jeesuksen kävelevän kadulla vastaan, ihan elävänä ihmisenä, eikä siinä kaikki, sillä nyt eristetty ns. “Junk DNA” mahdollistaa ihmisessä olevan vanhan tietoisuuden säilymisen hiukkasen perimässä vuosituhantisen sukupolven jatkumossa elävänä. Tästä seuraa se että tämä uusi "3D-Jeesus" puhuu myös niitä alkuperäisiä sanoja, joita se alkuperäinenkin Jeesus puhui, rakkauden sanoja."

10

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pudis54

      Oikein hyvä aprillipäivän juttu. Kiitos.

    • Totuuden.P

      Jumalan olemassa olon todisteita ei tarvitse noin kaukaa hakemaan, niitä näkee ja kokee joka puolella ympärillään missä vain on turmelutumatonta luonnon kauneutta, lintujen laulua, kukkaloistoa jne.

      Paholaisenkaan olemassa olo ei tarvitse mitään todisteluja, hänenkin töitään näkee riittävästi ympärillään ja omassa elämässään,

      Moni kurja ja onneton voi hyvällä syyllä sanoa näin kävi kun lähdin saa-tanaa seuraamaan.

      • TiedeKeskusteluumme

        No mutta jos nyt Wyomingin ja Oklahoman tutkimustyön tuloksena on saatu positiivinen löydös, niin mikä ettei! Todellisuudessa he lienevät käyttäneet sekä paleoekologisia menetelmiä että DNA-analyyseja, taksonomisia, geoanalyyttisiä ja fonometrisiä sekä spekulospektrisiä menetelmiä. Kuinka voisimmekaan olla eri mieltä tiedemiesten tutkimustulosten kanssa?


    • Kiinnostavaa

      Oliko tämän uutisen julkaisupäivä 1.4. vai jo aikaisemmin?

      • TiedeKeskusteluumme

        Tarkistuksen jälkeen saimme tulokseksi, että aloitus on julkaistu 1.4.2015 klo 15:48, joten kaikesta päätellen se on mitä sopivimpaan aikaan julkistettu ja sikäli ei juuri mitään epäilystä saati sitten nokan koputusta ole sen pätevyyden arvioimisessa syytä suorittaa!


      • kris-tit-ty
        TiedeKeskusteluumme kirjoitti:

        Tarkistuksen jälkeen saimme tulokseksi, että aloitus on julkaistu 1.4.2015 klo 15:48, joten kaikesta päätellen se on mitä sopivimpaan aikaan julkistettu ja sikäli ei juuri mitään epäilystä saati sitten nokan koputusta ole sen pätevyyden arvioimisessa syytä suorittaa!

        Ei mitään epäilystä, ei. Asia kun on tiedetty jo kauan ennen tuota löytöä, mutta hyvähän se on että tiedemiehetkin tulevat siitä vakuuttuneiksi. Me kristityt olemme tienneet, että Jumala on pannut lakinsa kaikkien ihmisten sydämiin ja puhuu heille heidän omantuntonsa välityksellä. Toivottavasti noilla tiedemiehillä riittää kykyä ja taitoa paikantaa hiukkanen sydämeen, jolloin heidän viimeinenkin epäilyksensä haihtuu. Sen jälkeen he voivat kehittää systeemin, jonka avulla nukkuvat tai paatuneetkin omattunnot saadaan virkoamaan, ja Jumalan puhe kuuluu asianomaiselle selvänä ja kirkkaana. Ehkä olisi syytä asentaa ihmiseen jonkinlainen ämyri, ettei kaikenmaailman kohina peittäisi ääntä alleen.


    • pöljää

      Jumala,. jumala. Perkele, perkele. Huuhaa huuhaa.

    • Otin hiukkasen ja nyt tunnen itseni kaikkivoipaiseksi.

    • kylmätotuus

      Aloittajan aprillipila on mauton kaikkinensa!
      Yritä keksiä vuoden päästä jotain parempaa,jos silloin vielä huvittaa pelleily!
      Jokainen tietysti taaplaa tyylillään,eihän sille mitään voida,mutta parempaa jujutusaihetta toivon!?
      Aika näyttää,mitä tuleman pitää.

    • wtk

      Oliko tämä valhetta, jota maailma pitää hauskana ja huumorina kun pääse naispappimaisesti homosteluhyväksyvästi valehtelemaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      260
      2501
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      187
      1599
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1406
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1136
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1129
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    Aihe