verkkosivun taustamusiikki pätkät



Em. jos ja kun tulee body-jälkeen, niin miksi toimii vain google chrome? onko merkitystä, että on oletus selain?

esim. firefox ilmoitti että vaatii liitännäisen se verkkosivu, mihin em. koodi? firefox ei vaan ohjaa, että minkäniminen liitännäinen.. aika heikko tekoäly firefox jos yksinkertaista perus juttua noin vaikea auttaa käyttäjää toimivaksi saamaan? en löytänyt lisäosista ku jotain youtube player tms

aiemmin head-jälkeen bgsound src käyttäen tehosteet toimi, mutta vain IE ..
on se kumma, miten vaikeata nuo perusjutut on toistaa selaimilla

tallennat siis palvelimelle jonkun kevyehkön wav tai mp3 tiedoston, eipä ole helppoa saada yleispätevästi toimimaan?
Ilmoita


homma on selvinnyt, ei tarvi vastata



tuolla toimii joka selaimella, body ja /bodyn väliin lykkää
2 VASTAUSTA:
”Autoplay” on nk. boolean-attribuutti, joten sen mahdolliset esitystavat ovat:
– autoplay
– autoplay=""
– autoplay="autoplay"
”True” ei ole kelvollinen arvo.

Attribuutti ”controls” asetetaan epätodeksi jättämällä se kokonaan pois, sillä sekin on boolean-attribuutti.
Lisäksi CSS-nääritys ”display: none;” estänee ääntä toimimasta, joten audio-elementti kannattaa piilottaa seuraavasti:

position: absolute;
top: -99999px;
left: -99999px;
+Lisää kommentti
Miten tämä liittyy .Net-tekniikkaan?
Ilmoita
Tällä palstalla nyt näkyy monet kyselevän enemmän "net" juttuja kuin .net tekniikasta.. samaan sorruin itsekin.

Homma pelittää, en kokeile toistaiseksi vinkkejäsi.

tosin
muut kuin mp3/IE:



IE kanssa toimii vain MP3 audio käyttäen body jälkeen, jos on muita muotoja, pitää käyttää
bgsound ennen /head
Ilmoita
Väärä palsta. Keskustelulla ei ole mitään tekemistä .NET-tekniikan kanssa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

verkkosivun taustamusiikki pätkät



Em. jos ja kun tulee body-jälkeen, niin miksi toimii vain google chrome? onko merkitystä, että on oletus selain?

esim. firefox ilmoitti että vaatii liitännäisen se verkkosivu, mihin em. koodi? firefox ei vaan ohjaa, että minkäniminen liitännäinen.. aika heikko tekoäly firefox jos yksinkertaista perus juttua noin vaikea auttaa käyttäjää toimivaksi saamaan? en löytänyt lisäosista ku jotain youtube player tms

aiemmin head-jälkeen bgsound src käyttäen tehosteet toimi, mutta vain IE ..
on se kumma, miten vaikeata nuo perusjutut on toistaa selaimilla

tallennat siis palvelimelle jonkun kevyehkön wav tai mp3 tiedoston, eipä ole helppoa saada yleispätevästi toimimaan?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta