voinko olla jumalan suojassa että homo?

EezkuxD

Minä olisin kiinnostunut ennemmän pojista..eli haluaisin olla homo. Mutta en tiedä mitä uskontoni on siitä mieltä:/ isovanhempani sanoivat että Jeesus haluaa tytön ja pojan menevän naimisiin mutta itse mieluiten menisin pojan kanssaa..tämä aihe aiheuttaa minulle todella paljon stressiä sillä haluan olla jumalan suojassa että "homo"

42

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epätäydellinenitsekin

      Se on mahdoton yhtälö tuo "olla Jumalan suojassa ja homo".

      Ei Jumala salli elää jatkuvassa heterohaureudessakaan.

      Ja nimenomaan on niin, että tytön ja pojan - tai miehen ja naisen - tulee mennä naimisiin.

      Miksi et voi olla rehellinen ja tunnustaa syntisi synniksi sekä rukoilla voimaa päästä eroon siitä?

      • Ja vastaaja oli sitä mieltä, että vain synnittömästi elävä voi olla Jumalan suojassa. Hyvä niin. Joku saattaa olla jotain muutakin mieltä. Paavalikaan ei mennyt naimisiin, joten ei se mikään pakko ole.


      • Huhheli

        Jos kaikesta pääsisi (ikävästä, kiusallisesta, ahdistavasta, sairaasta, väärästä) rukoilemalla eroon / tunnustamalla se, niin kaikki olisimme onnellisia ja terveitä. Paitsi jos luonnon tuhovoimat iskevät kohdillensa. Hullu vastaus. Mistä te "uskovat" muka tiedätte, mitä Jumala sallii ja mitä ei??? Soittakaa nyt kumminkin ensin hälle. Jos on homo niin on homo ja piste. Näin on aina ollut ja on olevakin. Ei siinä auta maamme laulukaan eikä edes "Du gamla du fria". Rukoilkaa vaan itte mitä nyt haluattekaan. Raamattu on 2000 v. vanha kalastajayhteisölle kymmeniä kertoja kieleltä kielelle käännetty "ohjekirja". Täynnä metaforaa ja tulkintoja. Ei oikein tälle ajalle istu...tai sitten menkää ja eläkää pilkulleen sen mukaan. Näkis vaan miten se onnistuu :D Pöljä saa olla muttei tyhmä!!!


    • Jeesus kehottaa jakamaan koko omaisuutensa köyhille. Hän myös kiroaa ulkokultailijat helvettiin. Kuuntele neuvoja vain niiltä, jotka ovat itse tehneet täsmälleen niin kuin Raamattu käskee.

    • Homo-pappi

      Ihmisen pitää olla juuri sellainen kuin hän on. Kehittyvä olento, ei läheskään valmis. Onko Jumala kiinnostunut siitä, oletko tytön tai pojan kanssa? Ei taatusti! Mutta oletko rehellinen, pyritkö hyvään, rakastatko pyyteettömästi. Jumala ei kyttää luotujaan, vaikka täällä jotkut näyttävät selölaista teologiaa levittävän. Sellaista Kyttääjä-Jumalaa ei ole olemassakaan. Luota omaan vaistoosi ja ole rehellisesti juuri sellainen kuin olet!

      • kala86

        Minkä uskonnon pappi olet? Jos nyt puhutaan kristinuskosta, yritäpä perustella nuo väittämäsi asiat Raamatulla tosiksi eli Jumalasta peräisin olevaksi.


      • kala86 kirjoitti:

        Minkä uskonnon pappi olet? Jos nyt puhutaan kristinuskosta, yritäpä perustella nuo väittämäsi asiat Raamatulla tosiksi eli Jumalasta peräisin olevaksi.

        Zen-viisaus sanoo jotenkin niin, että kun osoittaa kuuta taivaalla, niin jotkut näkevät sen sormen ja toiset taas katsovat, mitä se osoittaa. Minusta nyt vähän tuntuu, että sinä näet sen Raamatun etkä sitä, miksi se Raamattu on kirjoitettu.


      • colaptes kirjoitti:

        Zen-viisaus sanoo jotenkin niin, että kun osoittaa kuuta taivaalla, niin jotkut näkevät sen sormen ja toiset taas katsovat, mitä se osoittaa. Minusta nyt vähän tuntuu, että sinä näet sen Raamatun etkä sitä, miksi se Raamattu on kirjoitettu.

        vain usko Kristukseen pelastaa, ei mikään muu tieto, apostolien teot 4:12


    • Kaaaaaa

      Voit olla.

    • et.voi

      Jumala ei koskaan siunaa syntiä. Tee parannus.

    • kuvottavia

      Jumala on luonut miehen ja naisen elämään yhdessä, eikä kahta homoa.
      Mä en todellakaan hyväksy homoja, koska niillä onnettomilla on tietoinen valinta ryhtyä homoksi. Täysjärkiset ei kuitenkaan koskaan pysty menemään samaa sukupuolta olevan kanssa sänkyyn.

    • Rauhaasieluusi

      Näe enemmän. Sinun oma sielusi on Jumalan kuva, ja se tarkoittaa sitä, että jos olet sielusi kanssa tasapainossa olet myös Jumalan kanssa tasapainossa. Silloin sinusta tulee ihminen joka hyväksyy ihmisyytensä, ja myös oman vajavaisuutensa Jumalan silmissä. Ihmisen keho ei koskaan pysty saavuttamaan samaa ylempää viisautta ja tietoisuutta kuin Jumala. Yksi tapa ilmaista omaa kehoaan ja maallista itseään on seksuaalisuus. Mikäli ilmaiset sitä oikein rakastaen ja kunnioittaen seurustelukumppaniasi ihmisenä Jumala hyväksyy sinutkin. Avioliitto on instituutio joka pitää yhteiskunnan rakenteita yllä, luoden yhden osan sitä turvaverkostoa jossa ihmisyys voi kehittyä oikealla tavalla. Tärkeää on itse avioliitto instituutiona, ja se että osaa ihmiskunnasta ei heitetä järjestäytyneen yhteiskunnan ulkopuolelle. Kahden toisiaan kunnioittavan yksilön on voitava vapaaehtoisesti saada asettua osaksi muuttumatonta yhteiskunnallista rakennetta joka on itse avioliitto. On täysin irrelevanttia ja absurdia kieltää osaa ihmiskunnasta asettumasta tukemaan perinteistä ja tukevaa yhteiskunnallista rakennetta. Raamattu on kertomus ihmisen jumalallisen alkuperän, sielun ja olemassaolon tarkoituksen selviämisestä oman aikansa kerronnallisessa kontekstissa. Fundamentalistinen tulkintatapa on väärä, on nähtävä kertomuksen symboliikka ja ymmärrettävä sen ilosanoma kertomuksena sielun ja tietoisuuden löytymisestä ja tapahtumista jotka seurasivat sen jälkeen. Luomiskertomus on kertomus siitä, kun ihmisen tietoisuus ihmisenä ja oman kehonsa haltijana löytyi, kun hän "putosi puusta" ja ymmärsi oman ihmisyytensä perustan myös kehollisena olentona. Jumala loi siinä ihmisen saaden tuon lapsenomaisen olennon katsomaan itseään ja ymmärtämään sen, että kehonsa avulla hänen oli tultava toimeen ja täytettävä maa. Jumalalla on myös kehityksen muita linjoja, ja niiden tarkoitusperistä tietää vai itse Jumala. Nauti siis olemassaolostasi yhtenä luomakunnan jäsenenä ja täytä oma tarkoituksesi tässä maailmassa, unohtamatta kuitenkaan ihmisten sääntöjä. Avioliitto on parisuhde, siihen ei kuulu pari suhdetta - solmittakoon se siis sen ihmisen kanssa jonka kanssa haluaa jakaa maallisen vaelluksensa. Lisääntyminen ja maan täyttäminen eivät ole ehkä enää ihmisen olemassaolon tärkeimmät tavoitteet, vaan ne meidän on itse huomattava ja löydettävä. Siinä etsimisessä tarvitsemme rinnallemme kaikkia niitä, joilla on annettu sateenkaari lupauksena liitosta ja yhteydestä Jumalan kanssa.

    • kaikkea.hyvää

      Sinä olet arvokas ihminen, ja jos uskot Jeesukseen, olet Jumalan suojassa. Jeesukseen uskominen on myös Hänen seuraamistaan, syntielämän hylkäämistä. Et voi mennä naimisiin pojan kanssa.

      Sinun on joko mentävä tytön kanssa naimisiin tai elettävä sinkkuna ja jatkuvasti tehtävä parannusta kaikenlaisista haureuden ajatuksista ja aikeista.

      Aivan nin kuin kaikkien muidenkin. Jeesuksen seuraaminen ei edellytä sinulta enempää eikä vähempää kuin keneltäkään toiseltakaan. Vaikka olet arvokas, et ole silti arvokkaampi kuin kukaan muukaan. Kaikki ovat arvokkaita eikä kukaan saa harjoittaa syntiä.

      Jos seuraa Jeesusta ja lankeaa syntiin, siitä on tehtävä parannus.

      • 666Saatana999

        On taidettu siellä raamattupiireissä sekoittaa kuituja ja syöty katkarapuja kun ei enää ymmärretä lukemaansa.

        34 Kun fariseukset kuulivat, että Jeesus oli tukkinut saddukeuksilta suun, he kokoontuivat neuvonpitoon. 35 Sitten yksi heistä, joka oli lainopettaja, kysyi Jeesukselta pannakseen hänet koetukselle: 36 "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" 37 Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. 38 Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. 39 Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. 40 Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat."

        Jos nyt jollakin on tämän maailman hyvyyttä ja hän näkee veljensä olevan puutteessa, mutta sulkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus saattaa pysyä hänessä?

        Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan teossa ja totuudessa!

        Siitä me tiedämme, että olemme totuudesta, ja me saatamme hänen edessään rauhoittaa sydämemme sillä, että jos sydämemme syyttää meitä, niin Jumala on suurempi kuin meidän sydämemme ja tietää kaikki.

        Rakkaani, jos sydämemme ei syytä meitä, niin meillä on uskallus Jumalaan, ja mitä ikinä anomme, sen me häneltä saamme, koska pidämme hänen käskynsä ja teemme sitä, mikä on hänelle otollista.

        Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille käskyn antanut. Ja joka pitää hänen käskynsä, se pysyy Jumalassa ja Jumala hänessä. Ja siitä me tiedämme hänen meissä pysyvän, siitä Hengestä, jonka hän on meille antanut.


    • Jeesusvaan

      34 Kun fariseukset kuulivat, että Jeesus oli tukkinut saddukeuksilta suun, he kokoontuivat neuvonpitoon. 35 Sitten yksi heistä, joka oli lainopettaja, kysyi Jeesukselta pannakseen hänet koetukselle: 36 "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" 37 Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. 38 Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. 39 Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. 40 Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat."

    • Tuo on heidän kapea-alainen tulkinta, jonka vanhempasi ovat tehneet omien asenteidensa läpi. Kannattaa muistaa, ettei Raamattu tarjoa suoria vastauksia, vaan tarjoaa pohdittavaa, jota kautta jokainen löytää oman vastauksensa. Jos joku saarnaa homouden olevan Raamatun vastaista, saarnaa hän omaa tulkintaansa vakaumuksestaan. Usko on jokaisen oma kokemus, eikä ole oikeaa tai väärää kokemusta. Jos koet yhteyttä Jumalaan, hän rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Olet aina arvokas ihminen omana itsenäsi!

    • "voinko olla jumalan suojassa että homo?"
      Et!!

      • Jumala suojaa ja antaa anteeksi, Pertsa2012 ei.


      • bear_nick2 kirjoitti:

        Jumala suojaa ja antaa anteeksi, Pertsa2012 ei.

        Etkö tunne kirjoituksia???
        Minun tehtäväni täällä on vain tuoda niitä esiin.
        ________________________

        Siinä sinulle Jumalan mielipide ei minun :

        HOMOUDESTA VANHASSA TESTAMENTISSA :

        3.Mooseksen kirja:
        20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

        3.Mooseksen kirja:
        18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS.
        18:29 Sillä jokainen, joka tekee minkä tahansa näistä kauhistuksista, hävitettäköön kansastansa, kaikki, jotka semmoista tekevät.


      • pertsa2012 kirjoitti:

        Etkö tunne kirjoituksia???
        Minun tehtäväni täällä on vain tuoda niitä esiin.
        ________________________

        Siinä sinulle Jumalan mielipide ei minun :

        HOMOUDESTA VANHASSA TESTAMENTISSA :

        3.Mooseksen kirja:
        20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

        3.Mooseksen kirja:
        18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on KAUHISTUS.
        18:29 Sillä jokainen, joka tekee minkä tahansa näistä kauhistuksista, hävitettäköön kansastansa, kaikki, jotka semmoista tekevät.

        Ai sulla on oikein tehtävä ;D

        Oletko jo päässyt Uuteen Testamenttiin ? Minkä takia aina täytyy kaikki tuomitseva materiaali kaivaa VT:stä - ihan kuin Jeesuksen elämällä ja uhrauksella ei olisi tämän maailman pertsoille mitään merkitystä ?


      • bear_nick2 kirjoitti:

        Ai sulla on oikein tehtävä ;D

        Oletko jo päässyt Uuteen Testamenttiin ? Minkä takia aina täytyy kaikki tuomitseva materiaali kaivaa VT:stä - ihan kuin Jeesuksen elämällä ja uhrauksella ei olisi tämän maailman pertsoille mitään merkitystä ?

        Siinä on sitten Uutta Testamenttia :


        HOMOUDESTA UUDESSA TESTAMENTISSA :

        1.Korinttolaiskirje:
        6:9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä MIEHIMYKSET,
        6:10 eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
        6:11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

        Roomalaiskirje:
        1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, HYLJÄNNYT saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        1:25 nuo, jotka ovat VAIHTANEET Jumalan totuuden VALHEESEEN ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin HIMOIHIN; sillä heidän NAISPUOLENSA ovat VAIHTANEET luonnollisen yhteyden LUONNONVASTAISEEN;
        1:27 samoin MIESPUOLETKIN, luopuen luonnollisesta yhteydestä NAISPUOLEN kanssa, ovat KIIMOISSAAN syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, RIETTAUTTA ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän KELVOTTOMAN mielensä valtaan, tekemään SOPIMATTOMIA.
        1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että NE, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

        1.Timoteuksen kirje
        1:9 ja tiedetään, että lakia ei ole pantu VANHURSKAALLE, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille,
        1:10 haureellisille, MIEHIMYKSILLE, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan

        Juudaan kirje :
        1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät LUONNOTTOMIIN lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.


      • pertsa2012 kirjoitti:

        Siinä on sitten Uutta Testamenttia :


        HOMOUDESTA UUDESSA TESTAMENTISSA :

        1.Korinttolaiskirje:
        6:9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä MIEHIMYKSET,
        6:10 eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
        6:11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

        Roomalaiskirje:
        1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, HYLJÄNNYT saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        1:25 nuo, jotka ovat VAIHTANEET Jumalan totuuden VALHEESEEN ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin HIMOIHIN; sillä heidän NAISPUOLENSA ovat VAIHTANEET luonnollisen yhteyden LUONNONVASTAISEEN;
        1:27 samoin MIESPUOLETKIN, luopuen luonnollisesta yhteydestä NAISPUOLEN kanssa, ovat KIIMOISSAAN syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, RIETTAUTTA ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän KELVOTTOMAN mielensä valtaan, tekemään SOPIMATTOMIA.
        1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että NE, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

        1.Timoteuksen kirje
        1:9 ja tiedetään, että lakia ei ole pantu VANHURSKAALLE, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille,
        1:10 haureellisille, MIEHIMYKSILLE, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan

        Juudaan kirje :
        1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät LUONNOTTOMIIN lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.

        VT:n tekstit olisivat olleet vain lyhyemmässä muodossa , mutta asia sama.


      • pertsa2012 kirjoitti:

        VT:n tekstit olisivat olleet vain lyhyemmässä muodossa , mutta asia sama.

        Nuo sinulla on varmasti kerättynä kätevästi tekstipohjaan, jonka voit heittää copypastena aina kun joku sinulle vastaa.

        Se ei silti tarkoita sitä, että lainkaan tajuaisit mistään mitään, vain sen, että osaat kopioida ja liittää.

        Minäkin varmaan löytäisin kohtalaisen helposti täältäkin keskusteluista sen vastaavan Raamatun jakeista kerätyn copypaste-rimpsun, jossa heteromiehenä elämä on kohtalaisen hankalaa elää, jos se pitäisi elää Raamatun kirjaimellisten jakeiden perusteella. Tiedät varmaan.

        Mutta mitäpä iloa siitä on keskustelun etenemiseksi kenellekään?

        Tärkeämpiäkin pointteja on. Kysynpä siis uudelleen pertsa2012: mikä on sinun tehtäväsi? Pelotella ihmisiä? Ottaa Jumalan paikka maan päällä ja tuomita ihmisiä omien ahdasmielisten käsitystesi perusteella lukemalla tuhansia jakeita sisältävästä useaan otteeseen uudelleen kirjoitetusta Raamatusta vain ne tietyt kohdat, jotka sopivat omaan ajatteluusi? Oletko kuullut sanonnan: lukee kuin Piru Raamattua?

        Etkö luotakaan kaikkivoipaisen Jumalasi kykyyn tuomita tai palkita ihminen elämänsä perusteella sitten kun se aika tulee, jos/kun itse haluat olla tuomitseva? Ihan varmuuden vuoksi tehdä omaan pirtaasi sopimattomille ihmisille Helvetti (edes) maan päälle, jos Jumala onkin loppupeleissä toista mieltä? Luuletko, että oma kruunusi siitä kirkastuu, jos olet homovastainen?

        Vai oletko homovastainen vai homo itsekin? Tämä palstahan on tarkoitettu homoille ja lesboille keskusteluun uskonnosta.

        Valaise meitä.


      • bear_nick2 kirjoitti:

        Nuo sinulla on varmasti kerättynä kätevästi tekstipohjaan, jonka voit heittää copypastena aina kun joku sinulle vastaa.

        Se ei silti tarkoita sitä, että lainkaan tajuaisit mistään mitään, vain sen, että osaat kopioida ja liittää.

        Minäkin varmaan löytäisin kohtalaisen helposti täältäkin keskusteluista sen vastaavan Raamatun jakeista kerätyn copypaste-rimpsun, jossa heteromiehenä elämä on kohtalaisen hankalaa elää, jos se pitäisi elää Raamatun kirjaimellisten jakeiden perusteella. Tiedät varmaan.

        Mutta mitäpä iloa siitä on keskustelun etenemiseksi kenellekään?

        Tärkeämpiäkin pointteja on. Kysynpä siis uudelleen pertsa2012: mikä on sinun tehtäväsi? Pelotella ihmisiä? Ottaa Jumalan paikka maan päällä ja tuomita ihmisiä omien ahdasmielisten käsitystesi perusteella lukemalla tuhansia jakeita sisältävästä useaan otteeseen uudelleen kirjoitetusta Raamatusta vain ne tietyt kohdat, jotka sopivat omaan ajatteluusi? Oletko kuullut sanonnan: lukee kuin Piru Raamattua?

        Etkö luotakaan kaikkivoipaisen Jumalasi kykyyn tuomita tai palkita ihminen elämänsä perusteella sitten kun se aika tulee, jos/kun itse haluat olla tuomitseva? Ihan varmuuden vuoksi tehdä omaan pirtaasi sopimattomille ihmisille Helvetti (edes) maan päälle, jos Jumala onkin loppupeleissä toista mieltä? Luuletko, että oma kruunusi siitä kirkastuu, jos olet homovastainen?

        Vai oletko homovastainen vai homo itsekin? Tämä palstahan on tarkoitettu homoille ja lesboille keskusteluun uskonnosta.

        Valaise meitä.

        "Tämä palstahan on tarkoitettu homoille ja lesboille keskusteluun uskonnosta."

        Ei ole
        __________________________________
        En ole täällä tuomitsemassa vaan tuomassa esiin mitä kirjoitukset sanovat
        asioista puolustamassa niitten koskemattomuutta.


      • pertsa2012 kirjoitti:

        "Tämä palstahan on tarkoitettu homoille ja lesboille keskusteluun uskonnosta."

        Ei ole
        __________________________________
        En ole täällä tuomitsemassa vaan tuomassa esiin mitä kirjoitukset sanovat
        asioista puolustamassa niitten koskemattomuutta.

        Tuota, pertsa2012...

        Olet nyt kirjoittajana palstalla,
        http://keskustelu.suomi24.fi/ryhmat/lesbo-gay-bi-ja-trans/uskovaiset-homot-ja-lesbot
        jonka määritteenä on:
        "Minkälaista on elämä uskovaisena homona tai lesbona? Keskustele vakaumuksen ja seksuaalisuuden törmäyksistä ja yhteensovittamisesta."

        Jos et ole homo tai lesbo, niin ole hyvä ja mene omille palstoillesi uskovaisena. Heteroille näkyy olevan saarnaamiseen ja EI-teksteihin s24:ssä lukuisia vaihtoehtoja uskonlahkosta riippuen. Homoilla ja lesboilla vain tämä yksi kanava.

        Oletko siis homo?


      • bear_nick2 kirjoitti:

        Tuota, pertsa2012...

        Olet nyt kirjoittajana palstalla,
        http://keskustelu.suomi24.fi/ryhmat/lesbo-gay-bi-ja-trans/uskovaiset-homot-ja-lesbot
        jonka määritteenä on:
        "Minkälaista on elämä uskovaisena homona tai lesbona? Keskustele vakaumuksen ja seksuaalisuuden törmäyksistä ja yhteensovittamisesta."

        Jos et ole homo tai lesbo, niin ole hyvä ja mene omille palstoillesi uskovaisena. Heteroille näkyy olevan saarnaamiseen ja EI-teksteihin s24:ssä lukuisia vaihtoehtoja uskonlahkosta riippuen. Homoilla ja lesboilla vain tämä yksi kanava.

        Oletko siis homo?

        En ole
        En ole


      • pertsa2012 kirjoitti:

        En ole
        En ole

        No mitä sitten teet homopalstalla? Vaikka et tiedä olevasi homo? Tai olevasi kirjoittajana homopalstalla?

        Keskustelet juuri nyt miehimyksen kanssa. Etkö pelkää vanhurskautesi ja iankaikkisen sielusi puhtauden puolesta? Mitäs jos sanon, että olet aika söpön näköinen?


      • pertsa2012 kirjoitti:

        En ole
        En ole

        aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
        ccccccccccccccccccc


      • pertsa2012 kirjoitti:

        aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
        ccccccccccccccccccc

        Ja pertsa2012 hajosi :D


    • Uskopois12

      Minun ymmärrykseni mukaan sinä olet Jumalan silmissä 'iljetys ja kauhistus'. Jumala loi ensin miehen ja miehelle naisen. Joten mies ja nainen voivat vain keskenään olla sukupuoliyhteydessä toisiinsa. Saada lapsia ja elää sukupuolisuhteessa keskenään. Eikö tuo nyt ole itsestään selvää. Lue Raamattua niin uskot. Jotenkin tämä 'samaasukupuolta' naivat ihmiset ovat usalaisten sarjojen pakkosyötöstä oppineet ettei muka ole väärin nussia samaa sukupuolta. Yhdysvalt.sarjat aloittivat tämän pakkosyötön joskus 70-luvun vaihteessa. Ja hyvin on mennyt oppi perille. Saatanallisten voimien pakkosyöttöä sanon minä. Maailmassa kun on vaikka minkälaista uskonnonharjoittajaa. Esim. islamin ja Jehovan jumalat ovat eri jumalia kuin kristinuskona Jumala, Jahve. Islamin jumaluus pohjautuu kuun jumalaan, ja Jehovan jumala taas on vääristeltyä kristinuskoa. Vaikka jehovien tekstit puhuvat Jumalasta sen merkitys on hämärretty. Meidän Jumala on kolmiyhteinen Jumaluus: Isä, Poika ja Pyhä Henki. Ja meidän pelastuksemme on Jeesuksessa Kristuksessa ja hänen ristillä vuodatetussa veressään. Pelastuksen saat yksin Jeesuksessa Kristuksessa. Amen.

      • Joo, tuosta tv-sarjateoriasta täytynee sanoa sen verran, että olisihan se virkistävää, jos jokaisessa sarjassa olisi kiintiöuskovainen, jonka elämästä suurin osa menisi elämisen sijaan siihen, että täytyisi muille perustella elämäntapansa ja -tyylinsä, ettei se ole väärin ja ihan syntymästä saakka on ollut tämmöinen ja on ihan niinku sillai normaali. Mitä nyt vaan kamppailee sen kanssa, että uskaltaako tulla uskonsa kanssa kaapista julkisuuteen ja mitenhän toiset siihen suhtautuvat, jos sen kaikille kertoo.


      • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc b


      • tsiptsaps

        pertsa2012 taisi seota - jumalasta huolimatta tai hänen takiaan. vain luoja tietää ;).


    • pensas-karhu_niki2

      Jumalan kämmenellä, ei pilkää lintunen
      Jumalan kämmenellä, ei pelkää paarmanen
      Jumalan kämmenellä, ei pelkää killiäinen
      Jumalan kämmenellä, ei pelkää lapanen 3x

      Kaikille tilaa riittää,kaikille paikkoja on... tiidadaa diida daa... diida da diida daa ei kukaan ole turvaton.

      • dillidillidaa

        Tuo oli loistava kommentti. Aivankin juurikin näinkin!! Ottakaapa kaikki oppia pensas-karhun kirjoituksista. Hyvä hyvä!!! Pelottaa vaan, että nauraessa tulee pissat housuun.... dillidilli daa dillidilli duu dillidilli döö -


    • homot.lesbot

      EIVÄT PÄÄSE TAIVAASEEN sanotaan Raamatussa!

      • luluO

        No et pääse sinne sitten itsekään, kaikkien tehtyjen syntiesi tähden.


    • siittä

      vaan imee munaa ,kalua perseeseen

      • N.R.Miina

        koita imee sun omaa ja niin et tulee suksilelu pepusta suun kautta ulos, pystyt siihen, no tee äläkä hannaile...


    • itsekkin

      haluun ottaa kovan kalun suuhuni imee sitä,puristella palleja(mies)

    • Normiina

      Haluaisin laittaa ne raamatun kohdat mutta tarkkaan ottaen se sanoo jokaisen olevan synnin vallassa, mutta sitä ei tarvitse toteuttaa, ja siihen saa kyllä voimaa Jumalata, jos vain haluaa, mutta useimmat ei halua synneistään eroon. Se on kuitenkin vapaus, ja ihana tunne, et vaihtaisi pois, kun voitat itsesi ja lisäät luottamusta sinun ja Jumalan välille. Uskoa raamattuun voi tietenkin kuka vain, sääntöjä on, mutta Jumaala näkee sydämesi, ja usein homous on ohimenevä vaihe nuorenba, mulla se jäu päälle kunnes tajusin lopettaa päiteet, tutustua Jumalaan ja raamattuun, ja naisena vieläkin saatan nähdä hemaisevan tytön, ja katsoa, ilahtua hänen kauneudestaan, mutta kunhan en tee sitä kellekkän häpeäksi.
      Siunausta..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe