Väkivaltainen Koraani

113

Fox Newsin toimittaja Bill O'Reilly haastatteli eilen somalisyntyistä ex-muslimi Ayaan Hirsi Alia. Puheenaiheena oli luonnollisesti islamilaisten radikaalien viimeaikaiset terroriteot ja se kannustaako islam tällaiseen väkivaltaan.

"Koraani on hyvin selkeä muiden uskontojen suhteen", Hirsi Ali sanoo. "Koraani ja profeetta Mohammed pitävät vain islamia laillisena uskontona. Koraanin mukaan kristittyjen ja juutalaisten täytyy joko kääntyä islamiin, maksaa veroa, tai kuolla. Koraanissa on lukuisia tarinoita siitä kuinka Mohammed käy jihadia tappaen miehet, ja ottaen naiset orjiksi. Tämä teos on 600-luvulta, mutta sitä sovelletaan nykyäänkin."

O'Reilly oli samaa mieltä, että islam aiheuttaa suurimman osan väkivallasta nykymaailmassa: "Muissakin uskonnoissa on paljon asioita, jotka ovat huolestuttavia, mutta emme näe minkään muun uskonnon käyttäytyvän muslimikiihkoilijoiden tavoin."

http://video.foxnews.com/v/4150764712001/how-does-radical-islam-see-christians/?playlist_id=86923#sp=show-clips

11

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äänestän244

      5.4.2015 22:10
      Uusi

      Ihmettelen noiden tätien järjenjuoksua vai pelkäävätkö.

      Ensin menee läpi valhe jossa kerrotaan heidän kulttuuriin kuuluvan hankkia joka lapselle uudet lastenvaunut-> Onko kukaan nähnyt somaliassa tai muualla itä afrikassa lasten vaunuja kadulla, kyllä ne lapsensa on kantaneet selässä tai edessä.

      Luettuani sen kuinka fatta antoi yksityslääkärille 8600€ maksusopimuksen kultaisista hammaspaikoista. Jus joo, onkohan sekin tosi tarinaa. Sillä miten, jos heillä on omassa maassaan mahdollisuus hankkia kulta paikat ---tulevat tänne elintasopakolaiseksi.

      Meidän nuoriso, vanhukset, koulutus kaikesta supistetaan jotta loiset saa valita ja ajaa meidät reservaatiin. tämä on totinen tosi.

    • otteitaKoraanista

      Ne, jotka eivät seuraa allahin lakia, ovat vääräuskoisia 5:44
      Tappakaa apostaatit 4:89, Buk 9:83:17, 9:84:57,
      Tappakaa toisten uskontojen edustajat 2:191, 4:89, 4:95, 5:33, 8:12, 8:39, 65, 67*, 9:5, 9:29, 9:73, 9:111, 9:123, 33:26**), 47:4, Bukhari 4:52:176
      Tappakaa juutalaiset kiven takana Buk 52:177, Muslim 041:6981
      Tappakaa juutalaiset puun takana Muslim 041:6985
      Alistakaa juutalaiset ja kristityt arabien orjiksi Buk 3:39:531, 52:288, 53:380 & Muslim 19:4366
      Tuomitkaa vain sharia- lain mukaan 5:44-45, 5:49
      On vain allahin laki 2:193, 8:39, 9:33, Buk 1:2:24 jne jne”

      • pienimuslimi

        Mikään näistä lauseista ei ole Koraanista, joka on muslimien ainoa pyhä kirja...


    • NäkeehänSen

      ”ISIS-terroristijärjestö on julkaissut uuden teloitusvideon, jota kutsutaan järjestön julmimmaksi.”

      ”ISIS-taistelijat surmaavat uhrejaan muun muassa lukitsemalla heitä autoon, ja sytyttämällä sen palamaan. Eräs miesjoukko tapetaan laskemalla heidät häkissä uima-altaaseen”

      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/isis_julmin_video_tahan_mennessa-37834

      Sikäli turha saivarrella, onko islam minkäkinlainen uskonto. Kun kerran käytännön sovellukset ovat tavan takaa tuollaisia.

    • Mikäonmistäkin

      Niin aatelkaas tykkääkö oikea taivaan ja maan Luoja eli Taivaan Isä siitä että hänen luomiaan tapetaan ja kidutetaan? Ei luoja halua tuhota omiaan vaan se tuhoaminen on saatanasta. Saatana aiheuttaa tuhoa, väkivaltaa ja kaikkea ahdistusta. Siitä te tiedätte mikä on mistäkin lähtöisin. Jumala on rakkaus eikä rakkaudessa ole lainkaan pelkoa ja pahuutta. Jeesus on tie taivaaseen. Merkit on selvät lukekaa niitä.

    • aikanyt

      Koraani on alusta loppuun pelkkää sianpaskaa. Se on murhaoppi. Islam on aika hävittää maailmasta kovin ottein. Ydinpommit sitä varten keksitty ja niitä on aika käyttää.

    • serikastuttais
    • oikea-käyttö

      Koraani sopii vain koiran ja sian takapuolen pyyhkimiseen.

    • 317

      Koraani on kuin Mein Kampf - täynnä vihaa ja väkivaltaa "vääränlaisia" ihmisiä kohtaan.

    • suomalainenmuslimi

      Olen antanut tämän saman vastauksen samankaltaisessa palstassa: Toivon todella että luet tämän koko viestin ja saat ehkä laajemman näkemyksen. Rohkaisen suuresti sinua lukemaan Koraanin ja ottamaan itse selvää. (Jos osaat englantia mieluummin se, sillä se on tarkemmin/oikeammin käännetty kuin suomalainen käännös) Olen itse Suomalainen muslimi, enkä ole koskaan ollut onnellisempi.
      Ymmärrän täysin miksi ajattelet näin Islamista ja muslimeista jos katsot vain uutisia ja kuuntelet muita ihmisiä jotka eivät ole itse ottaneet asioista selvää. Uutiset ovat täynnä ISIS:tä ja muita terroristeja jotka eivät millään tapaa edusta Islamia, vaan tekevät päinvastoin mitä Koraani meille opettaa. He seuraavat pelkkää perversiota uskonnostani joka opettaa rauhasta, ihmisten samanarvoisuudesta ja Jumalan armosta:
      Koraani 5:32. Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädöksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.
      Koraani 6:151 ...Surmata ette saa sitä elämää, jonka Jumala on määrännyt loukkaamattomaksi...
      Islamin pakko levittäminen ja käännyttäminen on myös kielletty Koraanissa:
      Koraani 2:256. Uskonnossa ei ole mitään pakkoa, oikea tie on selvästi erotettu harhateistä, ja se, joka hylkää saatanan ja uskoo Jumalaan, hän pitää kiinni mitä lujimmasta kädensijasta, joka ei murru. Jumalahan on kuuleva, tietävä.
      Koraani opettaa meille myös että muslimit saavat sotia vain itsepuolustuksesi jos muslimeita kohtaan hyökätään, muslimit eivät saa aloittaa sotia. Ja tässäkin tilanteessa, jos vihollinen tarjoaa ratkaisua joka lopettaa sodan ja tuo rauhan, muslimien täytyy hyväksyä se vaikka se ei olisi heille hyvä ratkaisu:
      Koraani 8:61. Mutta jos he ovat taipuvaisia rauhaan, niin ole myöskin sinä taipuvainen siihen ja turvaa Jumalaan! Hän on totisesti kuuleva, tietävä kaiken.
      62. Ja jos he tahtovat pettää sinut, niin Jumalan tuki totisesti riittää sinulle. Hän vahvistaa sinua avullaan ja oikeauskoisten avulla.
      Koraani 2:190. Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyökätkö. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.
      Islamin ensimmäinen Kalifa Abu Bakr al-Siddiq antoi tämmöisiä ohjeita sotaan: "Minä ojhaan teitä kymmenessä asiassa; älkää tappako naisia, lapsia, vanhuksia, tai heikkoja; Älkää kaatako hedelmällisiä puita älkääkä tuhotko yhtäkään kaupunkia"
      Muslimit eivät saa tehdä yllätys hyökkäyksiä vaan viholliselle on ilmoitettava hyökkäyksestä. (jotta taistelu olisi oikeudenmukainen)
      Profeetta Muhammedin on sanottu sanoneen "Älkää olko ihmisiä ilman omaa mieltään, sanoen että jos muut kohtelevat teitä hyvin, te kohtelette heitä hyvin ja jos he kohtelevat teitä väärin, te kohtelette heitä väärin. Sen sijaan totuttautukaa tekemään hyvää jos toiset tekevät hyvää ja älä tee pahaa vaikka toiset olisivat pahoja"
      Koraani 5:8 ...älkääkä antako ihmisten vihamielisyyden estää teitä menettelemästä oikein. Olkaa oikeamielisiä, - se on lähinnä hurskautta, - ja kunnioittakaa Jumalaa, sillä totisesti Jumala tietää mitä teette.
      Koraani on ehdottomasti vastaan terrori iskuja kristittyjä kohtaan. Koraanin mukaan Muslimit, kristityt ja juutalaiset ovat kaikki kirjan ihmisiä ja Koraanin mukaan kristityt ovat meille "lähimpänä ystävyyttä"
      Koraani 5:82. ...oikeauskoisten ystävyyttä lähinnä olevissa varmasti tapaatte sellaisia, jotka sanovat: »Me olemme kristittyjä»; tämä johtuu siitä, että heidän joukossaan on pappeja ja munkkeja ja että he eivät käyttäydy pöyhkeästi.
      Terroristit joita näemme uutisissa ja jotka tappavat viattomia sanovat olevansa muslimeja, eivät siis noudata Koraania. He uhkaavat myös meitä normaaleja muslimeja, ja yrittävät käännyttää meitä heidän perversioonsa. Meidän täytyy olla heitä vastaan yhdessä. Maailma ei jakaudu muslimeihin ja muihin, vaan hyviin ihmisiin ja pahoihin ihmisiin. Toivon todella että löydät rauhaa sielullesi :)

      • Mutta-mutta

        Pitää muistaa, että Ko­raani itse kumoaa omat suh­teelli­sen rau­han­omaiset suuransa, jotka ovat peräisin nk. Mekan kau­delta ennen isla­milaisen ajanlas­kun alkupistettä, korvaten ne myö­hemmän, nk. Medi­nan vaiheen sotaisilla, vihaa lietsovilla, koko maailman alis­ta­mista sharian alai­suuteen vaati­villa suurillaan.

        Isla­milainen valtioteoria jakaa koko maailman kah­teen vaikutuspiiriin: islamin alueeseen (Dar al-islam) ja sodan alueeseen (Dar al-harb). Sana islam mer­kitsee "alistumista" ja muslimi "alistuvaa", ja niinpä isla­min alue käsittää ne kan­sakunnat, jotka ovat alistuneet islamilaisen vallan alle, mikä tar­koittaa sitä, että näissä yhteis­kun­nissa vallitsee sharia-laki. Koko muun maa­ilman, joka ei ole hy­väksynyt sharia-lakia ja joka ei näin ollen ole alistu­misen tilassa, katsotaan olevan kapina- tai sota­tilassa Al­lahin tahtoa vastaan. Dar al-islamin velvollisuutena on käydä sotaa Dar al-harbia vastaan aina sii­hen asti, kunnes kaikki kansakunnat alistuvat Allahin tahtoon ja omaksuvat sharian.

        Jihadia koskevia määräyksiä löytyy mm. seuraavista Koraanin jakeista: 2:154, 2:190-195, 2:216-218, 3:110-111, 3:142-173, 3:195-200, 4:74-80, 4:84-85, 4:89-100, 4:104, 6:151, 8:15-18, 8:26, 8:36-40, 8:58-75, 9:1-29, 9:36, 9:73, 9:88-89, 9:111, 9:120, 9:123, 22:39-40, 47:4, 48:25, 57:10, 60:1-9, 61:10-13.

        Ns. profeetta Muhammad itse totesi kuolinvuoteellaan tulleensa voittoisaksi terro­rilla (Sahih Bukhari 4.52.220). Uskottomien väkivaltainen pelottelu ja kau­hun kylväminen näiden keskuuteen olikin yk­si keskeisistä menetelmistä, joiden avul­la Mu­ham­­mad pyrki toteuttamaan epilepsiakohtaustensa aikana Al­lahilta saa­­maansa kuvitteelista käskyä taistella ei-muslimeja vas­taan, kunnes kaikki alistuvat Al­lahin ja hänen shariansa määräysvaltaan ja tun­­nus­tavat Mu­ham­madin pro­fee­tal­lisen ase­man.

        Profeetan elä­mäkerran mu­kaan Muhammad itse osallistui 27 taisteluun, minkä lisäksi hän määräsi pantavaksi täytäntöön 46 ryöstöretkeä. Pel­käs­tään Banu Quraiza -heimon joukkomur­han yhteydessä Muham­mad tappoi 600–900 vangitse­maan­­sa qurai­zalaismiestä katkai­semalla näiden kaulat. Kuten on ilmeistä, Muhammadille sota- ja ryöstöretket olivat yksinkertaisesti elä­män­ta­pa. Yhdessä terro­ristijoukkionsa kans­sa hän ryöväsi ja tuhosi uskottomien ka­ra­vaa­ne­ja, keitaita ja kyliä sekä raiskasi heidän naisensa ja otti orjiksi kaikki, joi­ta ei surmattu suoralta kädeltä, ja kaikki tämä tapahtui Allahin nimissä.

        Kun islamin ylivaltaa tavoittelevat muslimit ny­ky­päi­vä­nä tur­vau­tu­vat ter­ro­ris­miin ym. väkivaltaisuuksiin, he nou­dat­ta­vat yk­sin­ker­tai­ses­ti Koraania ja sunnaa, pro­feet­ta Mu­ham­­­­madin elämäntapaa, jo­ka on tar­koi­tet­tu ikui­­sek­si esi­­ku­vak­si kai­kille mus­­­li­meil­le.

        Nimimerkki "suomalainenmuslimi" on kyllä oikeassa siinä, että muslimiterroristit ym. kiihkoilijat ovat uhka myös ns. normaaleille muslimeille. Länsimaissa asu­vien maallistunei­den, islamin käy­tännössä hylännei­den mutta ulkoi­sesti mus­limi-ima­goa ylläpitävien henkilöiden kan­nalta olisi suota­vaa, että mus­limien määrä jäisi län­nessä pieneksi, sillä muussa tapauk­sessa ko­van, puhdasoppisen linjan kan­nattajien ab­soluuttinen määrä ja nä­kyvyys lisääntyvät, eivätkä maltilli­semman linjan kannattajat voi aset­tautua vastus­tamaan heitä, koska muussa ta­pauk­sessa he sa­malla tulisivat kri­tisoineeksi pro­feetta Muham­ma­dia ja ka­pinoi­neeksi Allahin tahtoa vas­taan, mistä sharia mää­rää kuole­manran­gaistuksen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe