Arin nöyryyttäminen ja lähtölaskenta Amoralista?

KolliHermanni

En ole siis mikään Ari vihaaja vaikka en ole mikään die-hard fanikaan. Tykkään jampan äänestä edelleen, ja idolsin aikoihin olin ihan ykkösfani, mutta mutta, toisin kuin Niko Kalliojärvi, joka nyt on palannut Amoraliin sekä toisena laulajana että huippukitaristina, jonka taidon on opetellut sinä aikana jonka on ollut poissa Amoralin riveistä, Arilla ei ole paljoakaan annettavaa bändille.

Mielestäni Ari ei ole paljoakaan kehittynyt esiintyjänä sitten idols-aikojen. Ok, laulussa on saattanut olla edistymistä, mutta edelleenkin esiinnytään pannumyssy tai typerä lippis päässä vaikka pitäisi olla rock bändin USKOTTAVA edustaja. Niko hoitaa kyllä "front man" jobin paljon mallikkaammin, enkä nyt tarkoita mitään akrobaattitemppuja vaan yleistä olemusta ja lavan haltuun ottamista.

Kuten alussa mainitsin, en siis ole mikään vihaaja ja toivon olevani väärässä, mutta nyt on vahva tunne että Arin aika Amoralissa on loppumassa. Toivottavasti tajuaa itse lähteä ettei joudu nolosti erotetuksi Tarja Turusen tapaan.

Arin ja itsenikin puolesta, koska haluaisin edelleen kuulla hänen mahtavaa ääntään ja saundiaan, toivoisin että Ari olisi ottanut jonkun soittimen, rummut, kitaran, koskettimet etc kunnolla haltuun ja perustaisi oman bändin tai alkaisi suosiolla pop artistiksi ja antaisi muiden tehdä biisit jos itsellä ei ole siihen lahjoja. En sano tätä halventaakseni Aria, eihän kaikilla ole lahjoja laulujen tekemiseen tai muuhun luovaan työhöön, mutta on sääli jos uniikki lauluääni menee hukkaan.

8

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klassikkoja

      Haluat siis taas provosoida keskustelua. Varonillakin on sen verran ymmärrystä, että ei päästä Koivusen kaltaista lahjakkuutta käsistään, vaikka ei ole tätä lahjakkuutta osannutkaan bändissään hyödyntää. Valitettavasti näin, koska Ari ei taida itse ymmärtää lähteä Amoralista. Seuraavalla Amoral levyllä Ari on mukana viidessä biisissä, joten hänellä on loistavasti aikaa menestyä myös soolouralla. Ari on kehittynyt huipputason laulajaksi, tulkitsijaksi ja esiintyjäksi ja hänen pitäisi julkaista musiikkia ja esiintyä omalla nimellään tuhansille olemassaoleville ja tuleville faneilleen. Arilla on täydellinen rock-pop-ääni ja upeita näyttöjä levytettynä ja hän voisi mennä mihin tahansa levy-yhtiöön ja ilmoittaa millaisen levyn haluaa tehdä ja saisi valita biisit parhailta säveltäjiltä ja sanoittajilta. Tai hän voisi perustaa bändin ja pyytää biisejä tuntemiltaan biisejä kirjoittavilta muusikoilta. Arin äänellä olisi velvollisuus tehdä historiaa ja levyttää uusia klassikkoja, joissa se ääni ja herkkä ja monipuolinen tulkinta on pääosassa. Kohta on kuitenkin myöhäistä, koska keski-ikäinen uusi artisti ei kiinnosta ketään. On menetys maailmalle, että Ari on lottovoittaja, jonka ei tarvitse tehdä työtä ja jota ei siten kannusta taloudellinen ja muu menestys.

      • rdtyguhij

        Mistäs sää noitten biisien lukumäärän tiedät?


      • nurkanvaltaajat
        rdtyguhij kirjoitti:

        Mistäs sää noitten biisien lukumäärän tiedät?

        Hyvä kysymys. Mutta ei liene epäselvää, että Suomi24 yleisen keskustelupalstan on ominut artistin lähipiiri, joka hallinnoi yleistä palstaa kuten omaa saittiaan. Kätevää ja halpaa, mutta ...?


      • bändilletiedoksi
        nurkanvaltaajat kirjoitti:

        Hyvä kysymys. Mutta ei liene epäselvää, että Suomi24 yleisen keskustelupalstan on ominut artistin lähipiiri, joka hallinnoi yleistä palstaa kuten omaa saittiaan. Kätevää ja halpaa, mutta ...?

        Niinpä, ihmeellistä tiedon vuodattamista oli niin tai näin. Ei ole kyllä kovin luotettava lähihenkilö, tai lähihenkilön frendi, jos tuo pitää paikkansa. 7.albumi ketjussa myös väitettiin että eka sinkku ilmestyy touko-kesäkuussa, vaikka sellaista ei ole missään ilmoitettu.


    • trullitäti

      kylläpä olis kiva nähdä Ari omassa bändissä ja mielellään vielä Erkka Korhosen kanssa.

    • karsintaa

      Hevillä ei hävitä, toitotti Ari Idols-vuotenaan. Noh, kuinka sen ottaakin, hävisikö vai ei!? Mikäli ottaa asian siltä kannalta, että "suutari pysyy lestissään", niin sou watt, vitunko väliä, jos jätkä raakuu heviään loppuikänsä omalle erillisryhmälleen ja saa leikkiä siellä ryhmänsä suurta staraa. Päätös raakua heviä loppuikä, kertoo ääliöstä, jolla on herneen kokoiset aivot, kun laulunlahjat on todellisuudessa valtavat.

      Ari Koivunen on idioottimaisin laulaja, jonka tiedän. Lahjat on vaikka mihinkä, mutta se idiootti ei vain käytä niitä, vaan leikkii yhä edelleen hiekkalaatikolla kolmannen luokan bändin solistina, esittäen biisejä, jotka on syvältä sieltä.

      • hupiakerrakseen

        Niin, ja vaikka on itse tyhmä, niin ymmärtäisi edes ottaa sosiaalisen median einsteinin neuvoista vaarin, mutta ei. Ei tarttis muuta kuin käyttää lahjojaan vaikka mihinkä, mutta eikunkeikun.


    • elkääpäästäköirti

      Ari Koivusella on lukematon määrä faneja, jotka diggaavat Amoralista vain ja ainoastaan Arin takia. Amoralin biisit ovat tosi hyviä ja se olisi kyllä toki ilman häntäkin varmasti hyvä bändi, mutta nämä Ari Koivus fanit eivät vain yleisesti ottaen kuuntele ihan sen tyylistä musaa, mitä Amoral soittaa. Mutta kun niitä biisejä sitten laulaa itse Sir Koivunen, niin he kuuntelevat. Ari on siis tuonut mukanaan Amoraliin ihan sikana faneja. Amoralin ei koskaan kannata päästää irti Ari Koivusesta. Arin upea ääni tekee Amoralin biiseistä upeaa taidetta! Wautsi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe