Uskotteko ihmisten juttuja remonttifirmoista?

uskomatontapaskaa

Ihan mielenkiinnosta tulee tietysti luettua näitä palstoja, ja alan saamaan huutonaurun ja itkun sekaisia tunteita. On kyse mistä tahansa remontteja tekevästä firmasta (ei vain kattoremontteja), kaava on aina sama.

Joku esittää kysymyksen onko kokemusta jostakin firmasta, ja keskustelurumba lähtee etenemään näin:

Aina on 80v mummolle väkisin myyty remontti, eikä lestadiolaisfirmaa edustava finninaamainen myyjä ole suostunut lähtemään pöydästä ennen kuin nimi paperissa.

Sitten on tietysti ne tietävät jotka eivät remonttifirman huijaukseen menneet, vaan ovat saaneet remontin 2000€ , josta "huijarifirmat" olisivat halunneet 20000€.

Tuon saarnan jälkeen ilmestyy yleensä 15min sisällä linkki, firmaan joka teki naapuriin tai tutulle tosi halvalla hyvän remontin...Hyvin ihmiset ovat väleissä naapureiden kanssa, ja tuntuvat tietävän naulan tarkuudella miten remontti meni :)

Vaikka siellä välissä olisi joku oikeakin kehu, se murskataan heti "mene muualle mainostamaan firmaasi" kommentilla

Työn jäljen arvostelu tietysti kuuluu asiaan. Miksi teettää työ ulkopuolisilla, jos oma ammattitaito riittää työn arvosteluun. Luulisi sitten riittävän sen itse tekemiseenkin.


Sitten ollaan tietysti huolissaan työturvallisuudesta, kun virolaiset raksamiehet roikkuvat yhden käden varassa räystäällä. Firman omistaja istuu mersussa pihalla, ja laskee mummon rahoja.

68

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskonpuute

      Ei kyse ole uskosta vaan kokemuksista herra ovelta ovelle kauppiaitten pomo!
      Lukuisten ovelta ovelle kauppiaitten jälkeen ei voi muuta todeta kun jos jotakin TARVITSEN löydän sen firman netistä! EN KOSKAAN OSTAISI OVELTA OVELLE KAUPPIAALTA koska edes se mahdollisuus tulla hujjatuksi saatika sitten vielä maksaa samasta työstä liikaa on niin niin todenäköistä. Mitä enemmän hommassa on välikäsiä sen suurempi soppa siitä aina syntyy.
      Meillä on käynyt kauppaamassa jos jotakin työtä, Irlantilaisia, Romanialaisia, Virolaisia ja sitten vielä näitä uskonveljien omistamia lesufirmoja, kaikilla sama kauhialla kiireellä pitäs saada nimi paperiin ettei vaan kerkii kysyy hintaa muualta. MUISTAKAA HYVÄT IHMISET ETTÄ OVELTA OVELLE KAUPAT VOI USEIMMITEN PERUA 2-VIIKON SISÄLLÄ! sen jälkeen homma on housuissa.

      • laillakiellettävä

        Olen vasta 60v, on monta tyrkyttäjää ovikelloa soittanut, pahimmat eivät luovuta ennenkuin ääntään joutuu korottamaan myyjille, soittakaa poliisille kotirauhan häirinnästä.


      • alappi

        Jos ei ole töitä sitten täytyy lähtee kiertään ovelta ovelle josko jokin homma sattuisi tarttumaan kiinni, näinhän se menee aina kun vähän työmarkkinat hiipuu, ei ne kiivaina aikoina kiertele ovelta ovelle tai ne joilla on oikeesti töitä.


    • Kokemusta_on

      Voi niissä ovelta ovelle firmoissa olla hyviäkin, mutta aika harvoin. Jos firman tarjous ei ole voimassa kuin niin kauan, kun myyjä on paikalla, se kertoo suoraan, että tarjouksessa on ilmaa. Rehellinen firma tekee tarjouksen, joka on voimassa joitakin viikkoja ja silloin on asiakkaalla aikaa kysellä myös kilpailevia tarjouksia, mutta jos tarjous tehdään tilauslomakkeelle, niin silloin pitää hälytyskellojen soida. Aina sitä tarjousta ei saa edes kirjallisena.

    • uskomatontapaskaa

      Niin ihmisten tyhmyyttä täällä keskustelupalstoilla ihmettelin, sinä jo vastauksellasi vahvistit käsitystäni :) Heti alkoi tutun kuuloinen tarina :) (Lueahan aloitukseni)

      Sitä juuri ihmettelin että uskooko sinunlaisiasi oikeasti joku? Jättääkö joku ottamatta yhteyttä yrityksiin, koska täällä ollaan tietävinään? Entä mitä tällä vaahtoamisella ja firmojen haukkumisella luullaan saavuttavansa, tai on konkreettisesti saavutettu?

      Jos nyt googletat minkä tahansa vähän suuremman yrityksen nimen, ja laitat perään kokemuksia..Päädyt tänne ja juurikin tuon kuvailemani kaavan mukaan ne 95% täällä etenevät.

      • huijausrystöpaskaa

        Ovelta ovelle MYYNTI KIELLETTÄVÄ, niin miksikö, miten remontit tehtiin aijemmin, pyydettiin alan yrityksiltä tarjoukset tai otettiin paikkakunnan osaavat tekijät töihin, vanhuksiin kohdistuvaa pakkomyyntiä-huijaukset ehdottomasti kielettävä !
        KokoMUSTA ja usa paskaa sinun ajatusmaalimasi TÄYNNÄ.


      • näinonperkele

        "miten remontit tehtiin aijemmin, pyydettiin alan yrityksiltä tarjoukset tai otettiin paikkakunnan osaavat tekijät töihin" Kyllä ovelta ovelle myyntiä on tehty AINA! Paikkakunnan yrittäjät tällä eniten itkevät, kun aktiivisella myynti/markkinointityöllä viedään heiltä leipä. Olisi 2000-luvun hiacekaljatimpurinkin hyväksyttävä, että näin lama-aikana ei pärjää jos istuu kotona ja odottaa että lintu lentää suuhun. Useimmat näistä paikallisista timpureista on nykyään isommissa firmoissa töissä, joko duunarina tai alihankkijana.


      • pääsarvipää

        Alihankkijana ja duunarina oli virolaiset nyt muut epätoivoiset pimeet.
        Lama-aikana pärjää huijarit/kiskurit hyvin kun kohdistaa hyökkäyksen vähempiosaisiin.


      • viekövoutihiacen
        pääsarvipää kirjoitti:

        Alihankkijana ja duunarina oli virolaiset nyt muut epätoivoiset pimeet.
        Lama-aikana pärjää huijarit/kiskurit hyvin kun kohdistaa hyökkäyksen vähempiosaisiin.

        Suurimpien remonttifirmojen liikevaihdot pyörii 10milj eurosta ylöspäin, näillä kaikilla on erikseen myyntimiehet töissä. Kiertävät myös ovelta ovelle, ja tietysti saavat firman kautta tarjouspyyntöjä. Monet näistä firmoista ovat 10-20v vanhoja. Tästä kun päättelee että jos kaupat tehdään vain kusettemalla vanhuksia, niin hyvin niitä tuntuu riittävän vuodesta toiseen...

        Mitä väliä sillä on mistä asentaja on kotoisin. Jos ymmärtää suomea, tekee työnsä hyvin, ja työnantaja on suomalainen...Eli verot jää suomeen. Suomalaisella timpurilla on aikaa kirjoitella tänne itkuvirsiään ilman minkäänlaisia perusteluja, myyntimiehet takoo virontimpurille töitä tasaisesti.

        Enemmän protestilistoilla näiden PAIKALLISTEN "luotettavien" firmojen nimiä pyörii, kun "alihankkijan alihankkijaa"


      • markkinointipuree
        näinonperkele kirjoitti:

        "miten remontit tehtiin aijemmin, pyydettiin alan yrityksiltä tarjoukset tai otettiin paikkakunnan osaavat tekijät töihin" Kyllä ovelta ovelle myyntiä on tehty AINA! Paikkakunnan yrittäjät tällä eniten itkevät, kun aktiivisella myynti/markkinointityöllä viedään heiltä leipä. Olisi 2000-luvun hiacekaljatimpurinkin hyväksyttävä, että näin lama-aikana ei pärjää jos istuu kotona ja odottaa että lintu lentää suuhun. Useimmat näistä paikallisista timpureista on nykyään isommissa firmoissa töissä, joko duunarina tai alihankkijana.

        "Olisi 2000-luvun hiacekaljatimpurinkin hyväksyttävä, että näin lama-aikana ei pärjää jos istuu kotona ja odottaa että lintu lentää suuhun." Juuri näin! On se outo homma kun keltaisilta sivuilta, ja kerran vuodessa ilmaisjakelulehden mustavalkoilmoituksesta "muista kotitalousvähennys" ei tipu kaljatimpurille duunia :)


    • totuutta

      No mutta sehän on vain hyvä että varoituskellot alkavat soimaan ja tajuavat kysyä tarjousta muualtakin! Siksikäs nämä sivut ovatkin loistava foorumi varoittaa ihmisiä ovelta ovelle kauppiaista! Loppuuhan sekin vanhojen ihmisten hujjaaminen kun tietous leviää.

      • omaapäätäsaakäyttää

        Kun asiakas saa hyvää halvalla, sen hän itse OSTI. Kun hän pettyy hankintaansa, sen MYYJÄ MYI! Päätös on kuitenkin loppupeleissä ostajan, ei myyjän. Ei ketään vakavissaan voi uskoa, että aikuista ihmistä pystyy painostamaan päätöksentekoon? Nuo mummojutut taitaa olla höpö höpä juttuja, kilpailijat morkkaa toisiaan. Tai sitten asiakas ostokrapuloissaan tulee tänne purkamaan pahaa mieltään. Saahan näiltä palstoilta myös neuvoja vaivoihin, ei tarvitse lääkäriin mennä :)


      • ovikellosoinut

        Moni aikuinen asuu kotonaan 70-90v, onko mustalaisröyhkeys sallittua kaupankäyntiä, HYVÄÄ sellaista (varoittakaa läheisiä/omia ikäihmisiä noista).


    • Lyönrahoiksi

      Kiitos hyvin perustelluista ja asiallisista kommenteistä ;) Olen näiden avullä tänään päättänyt perustaa Suomen ensimmäisen rehellisen rakennusliikkeeen. Palkkaan hyvällä liksalla pelkästään suomalaisia työmiehiä, ja istun kotona odottaen että asiakkaat löytävät minut. Teen työni 50% muita halvemmalla, koska siitäkin saan ihan mukavan ryöstökatteen itselleni. Rajaan asiakkaani alle 35-vuotiasiiin, koska sen ikävuoden jälkeen ihminen ei pysty enää tekemään päätöksiä ilman omaisiaan.

    • ASDFRGYH

      Ihan hyvä idea, mutta huomioi, että alle 35 vuotiaat joutuvat pyytämään vanhemiltaan luvan, kun omat rahat ei riitä.

    • FirmaRock

      Mikäli rahoiksi haluat laittaa remonttipuolella kannattaa tehdä niin kuin viisaat.
      - Homma preepeid puhelin ettei sinua voi jäljittää tai ei ainakaan helpolla.
      - Firma pystyyn ja mielummin 2-3kpl Oy elikäs osakeyhtiö, kun hommat menee perseellee ja
      jalat alkavat poltaa ei mene omat rahat / varpaat vaan firma konkkaan ja jatkat seuraavalla
      firmalla.
      - Hoida itse vain asiakaskäynnit / tarjouslaskenta ja teetä työt alihankintana Puolalaisilla,
      Virolaisilla tai vaikkapa Venäläisillä.
      - Jätä vakuutukset maksamatta koska oletuksena on kummiskin että alihankkija ne työt
      tekee ja eikös hänen oletetut vakuutukset ne kaikki sekundat ja sudet korvaa.
      Näillä ohjeilla ei muuta kun businesta tekemään ja loppuelämäksi sitten rahojen kanssa Pattajalle.

      • hahhih

        Kirkostakin kannattaa erota! Muuten firmaa haukutaan lestaksi, ortodoksiki, juutalaiseksi jne!!


    • Yrittel1äs

      Tervehdys!

      Hyvä aloitus monesti samoja asioita itsekkin miettinyt.
      Ihmiset ei valitettavan usein ymmärrä yrityksen kulurakennetta eikä katetta.
      Itse toimin suht tuoreena yrittäjänä kattopuolella, Katonpinnoitukset sekä ihan remontteja, mutta remontteja vähemmän

      Mitä myyntiin tulee, en tiedä luulevatko täällä palstalla kirjoittelevat ihmiset että sähköposteihin vaan tupsahtelee tilauksia solkenaan joiden voitoilla täällä hymyssäsuin suunnittelen uuden mersun hankkimista?

      Todellisuudessa spostiin tulee n.2-3kysyntää / 1kk joihin päsee suoraan tarjoamaan ja näistä 2-3 kysynnästä n.1-2 kauppaa voi syntyä. Luulevatko ihmiset että työllistän itseni saatika työntekijäni, 1-2 keikalla kuukaudessa?
      No vastaus on EI jos jollekkin jäi epäselväksi. Yksinkertaisesti perse on nostettava tuolilta ja lähdettävä tielle ja ihmistin oville tekemään kuntokartoituksia ja tarjouksia, jotta minä työllistäisin itseni,työntekijäni ja yrityksen.

      Monesti monet yrittäjätkin jotka tällä palstalla haukkuvat ns. ovelta ovelle kaupustelijoita, ovat niin laiskoja velliperseitä jotka eivät jaksa/halua tehdä asioiden eteen yhtän mitään vaan mielellään päivittelevät sitä sähköpostin "päivitä" nappulaa jos jotain olisi kilahtanut.
      Sekä kokevat tälläiset yritykset oman toimeentulonsa uhaksi,kyllä uhkiahan ne ovatkin ja tulevat syömään tälläiset laiskurit markkinoilta pois

      Miksi ovelta ovelle? Yksinkertaisesti nopein,tehokkain ja halvin tapa kontaktoida asiakkaita. Markkinointiin investoitavat varat eivät ole merkittviä(ainakaan itselläni)

      No niin mennäänpä sitten niihin huikeisiin rahoihin missä sitä kylvetään ja polskitaan.

      Otetaanpa esimerkiksi vaikka katonpinnoittaminen:
      200m2 Tiilikatonpinnoitus, jonka tekemiseen menee n.2-3pv joka maksaa asiakkaalle 4000e(sis alv asennus materiaali), eli 20e/m2 ja tästä kulurakenne vähennnyksineen

      Eli:
      4000e(kauppasumma)
      -960e(24% alv)
      -900e(asentajien palkka, sivukuluineen, eli 1,25e x 200m2/mies ja kohteen tekemiseen tarvitaan 2 miestä = 2,5e x200m2 = 500e(eli 250e palkkaa per mies) x 1,8 = 900e)
      -720e(myyjän palkka sivukuluineen, 400e x (sivukulut))
      -800e(materiaalit,alan johtavat ja pitkäkestoisimmat kestävyydeltään)

      Eli summa summarum:
      4000e(kauppasumma) - 960e - 900e - 720e - 800e = 620e jää taloon rahaa tästä keikasta, eli 620e jää rahaa ja esim tälläiseen keikkaan tarvittavat pinnoitteet maksavat 800e, eli tuolla voitto osuudella en edes hanki uuteen vastaavanlaiseen keikkaan vielä pinnoitteita!

      Näissä laskuissa ei edes ole huomioitu, polttoainekuluja, tuntitöitä mitä menee kalustonhuoltoon työn jälkeen etc etc.

      Mitä tälläinen tekee kaudessa? kausi kestää huhtikuu-elokuu(mahd syyskuu) n 5kk.
      teen kausitasolla jos kuvitellaan että kaikki olisi helppoja loivia 200m2 tiilikattoja:
      2 kohdetta viikko(jos hyvin)
      8 kohdetta kuukaudessa
      40 kohdetta kaudessa(mikäli keikkoja tulee 40 kauteen)
      ja nämä 1 parilla, jotka tällä hetkelllä työllistän.

      eli:
      160 000e(liikevaihto)
      135 200e(Kulut)
      = 24 800e jää viivan alle.

      Eli no niin kausi on paketissa olen maksanut työntekijöilleni palkat kaikki materiaalit on maksettu ja kassassa on 24 800e,
      Mutta tästä 24 800e vähennetään vielä vakuutukset(autot,tilat, yms),tilan vuokra(400e/kk), kalusto(ruisku n.3000e/kpl ja pesuri 2000e/kpl),autonhuollot,paskapaperit,toimistotarvikkeet,tilaussopimukset,tarjouskaavakkeet,materiaalien rahdit etc etc etc

      Ja hetkinen itseasiassa meikäläinenhän ei ole vielä nostanu latin lanttia tuosta 24 800e ja työn kuvaan kuuluu,myynti,pinnoittaminen,paperityöt,siivoaminen,laskuttaminen etc etc...
      Eli jos nostan 2000e/kk(brutto) itselleni, maksaa se firmalle 3600e ja kaudessa 18 000e
      Elikkäs vaikeksi heittää kuinkahan makian mersun sitä yrittäjänä laittaa 1600e/kk tuloilla.
      Toki luvut elää riipuen olenko itse pinnoittanut/myynyt kohteen, eli hyvin karrikoidut lukemat, mutta eiköhän jokainen tajua pointin.

      Ei tämä niin helppoa ole kun ihmiset vain kuvittelee. Sen kauppasumman takana on paljon kuluja joihin ne rahat menevät.
      Toki voinhan irtisanoa kaikki tekijäni ja yksin yrittää käpistellä kaiken silloin tuosta 4000e jäisi itsellekkin hyvää, mutta fakta: itse et voi kaikkea vain tehdä.

      Ja jos summataan vielä ylläoleva tuolla laskelmalla ja kauppasummalla ei yritys tule toimeen kaikkine kuluineen, vaan edessä olisi tarinan loppu, konkurssi, ei missään mielessä kannattavaa toimintaa vaan tappiollista yrittämistä. Tai sitten on tilillä sen verran painetta jo ennestään että tälläinen yrittäminen on lähinnä harrastutoimintaa eikä niinkään elinkeino.

      Toivotan kaikille hyvää ja lämmintä kesän odotusta kaikille ja toivotaan menestyksekstä vuotta !

    • Justnoinsemenee

      Tuo yläpuolella oleva laskelmahan kertoo koko totuuden ovelta ovelle myynnistä!
      Kun tilaat ovelta ovelle kauppiaalta maksat jo 200m2 katossa vähintäänkin tuon 720€ liikaa !
      KANNATTAA IHMISET IHAN OIKEESTI KATSOA NETISTÄ PAIKALLINEN YRITTÄJÄ JA LAITTAA SILLE SÄHKÖPOSTILLA TARJOUS SAMASTA HOMMASTA! yhden vaivaisen sähköpostin lähettämisellä säästät ovelta ovelle kauppiaan hinnasta vähintäänkin -25%
      Tosin jos on liikaa rahaa ja haluat alihankkijan alihankkijan sinne katollesi osta heiltä.
      Paikallisen yrittäjän saat ainakin todenäköisesti kiinni jos tulee jotakin kysyttävää, alihankkijan alihankkijaa et tule löytämään koskaan koska pyramiidin huippu on jo siellä Pattajalla.

      • yrittel1äs

        Niin.... olenhan minäkin tietyn paikkakunnan paikallinen pienyrittäjä... sekä toimin ainoastaan paikallisesti,en valtakunnallisesti,pahoittelut jos en tehnyt selväksi sitä.
        Mikä 720e? Enkä itse käytä aliurakointia vaan omia.miehiä jotka yrityksen palkkalistoilla... kuten varmaankin sen ymmärsit esimerkillisestä kulurakenteesta jossa on huomioitu työntekijöiden sivukulut, eikä aliurakoitsijan laskua. Toki kulurakennetta voi hieman pienentää jos vaihtaa materiaalit rautakaupan halvimpiin(itsellä suoraan maahantuojalta ja ammattikäyttöön tarkoitetut) eikä luvata takuita sekä vaihtaa työvoima ulkomaalaiseen voimaan ja lopettaa verojen maksamisen. Tällä tavoin ilmeisesti yllä oleva kommentoija haluaisi toimittavan jotta saadaan hinta polettua. Se että jos joku sen 3000e tekee takuut kattavasti vastaavilla pinnoitteilla ja kerrasta oikein niin hän saa tehdä, itse en siihen pysty. Toki tekisin vaikka 1500e tuollaisen työn mutta kun ei vaan pysty.

        Kiitos.


    • justnoinsemenee.2

      Alla kopioitu suoraan omasta tekstistäsi !!!!!!

      -720e(myyjän palkka sivukuluineen, 400e x (sivukulut))

      Siis ovelta ovelle ramppaajalle 720€ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ei siis liity työhön mitenkään !!!!!

      • yrittel1äs

        Mmm... en tiedä minkä verran tiedät yrittämisestä, mutta nyrkkisääntö:
        Jos yrityksellä ei ole myyntiä, ei ole töitäkään toisin sanottuna ei ole yritystä, eli myynti on yrittämisen keskiössä halusit tai et, tai sitten voi pyöritellä peukaloita kotona.
        Sekä näillä pien yrityksillä niin kuin itselläni on kaveri apuna myynnissä. Eli vaikka laitat sähköpostilla sen kyselyn meneen sinne yritykseen omistajalle delegoi hän homman kaverille joka vastaa myynnistä(niin kuin itsekkin jos en kerkiä sitä hoitamaan), joka ottaa palkkansa siitä koska ilman rahaa ei kukaan tee sinulle töitäkään. Koska kuten sanoin näitä töitä ei pysty kaikkia tekeen itse. Ja itselläni on töissä 4 kaveria itseni lisäksi .


      • yrittel1äs

        Sekä lisättävä tuohon että meidän hinnoilla olen yksi alueen halvimmista tekijöistä, poikkeuksetta kun olen hintakilpailussa mukana, kulurakenteesta huolimatta.
        Vai luuletko että se kaveri kenellä ei ole myyntiä/myyjää talossa, ei tiedä alueen hintatasoa niin luuletko että hän on automaattisesti -720-1000e halvempi?
        Ei, hän kyllä tietää hintatason luultavasti antaa hyvin lähelle saman hinnan mutta ottaa isomman osan omaan taskuunsa, ei sinänsä ei siinä mitään väärä ole, yrittämässähän sitä kaikki on.
        oletko ikinä miettinyt?
        Sekä tarvittaessa voi tingata hinnasta pikkaisen eikä se tunnu missään.


      • yrittel1äs

        Havainnollistetaan myyjän tai kuten mainitsit ovelta ovelle ramppaajan osan kuviossa:

        M=myyjä
        A=asiakas
        Asent1=asentaja
        Asent2=asentaja

        Asent1 & 2 istuskelee kotona ja harmittelee kotona kun ei ole töitä..

        Nooo noheva myyntimies M lähtee liikenteseen ja saapuu herra A:lle joka kipeästi kaipaa palveluja ja näin kauppa syntyy...

        Asent1 & 2 hurraavat kotona kun arvon noheva herra M sai kaupan kiinni ja hekin pääsevät tekemään töitä ja tienaamaan.

        Tässä kuviossa yrittäjä eli minä voin hyvin olla asent1 tai sitten suoraan tuo noheva herra M.
        Mutta vaikka olisin herra M kyllä minäkin yrittäjänä osani otan tehdystä kaupasta.vaikka tarkoitus on olla asiakaspalvelija on tarkoitus myös tehdä elantonsa tällä.
        Aukeaisiko tällä ihmisille kuinka tärkeä elin tämä ovelta ovelle ramppaaja on yrityksen rakenteessa ja sekä vastaus "miksi maksaa ovelta ovelle ramppaajalle vaikka ei liity työhön mitenkään" koska hän luo ja hakee ne työt... ei sen isomppi rooli sillä hän on = työ.
        Itsellänikin yrittäjänä työt painottuu paljolti myymiseen. Ei ole se helpoin homma, voi tulla viikkoja vaikka teet joka pöivä sen 12h et välttämättä tienaa tai tuo taloon euron euroa.


    • tiedoton

      Seuraavaksi kun meille joku tulee ovelle myymään katonpesua niin nyt ainakin tiedän että hinnassa on löysää vähintäänkin tuo 25% ja jos sen saa tingittyä pois ollaa normihinnoissa ! puhutkos muuten nyt tiilikaton maalauksesta vai värittömästä suoja-aineesta ? Yleinen ainakin mitä täällä on kaupattu on joko tiilikaton maalaus tai suoja-aine, mikäs se teidän "pinnoitus" on ?

    • haloohaloo

      Miksi ihmeessä kerroit kuinka paljon asiakas maksaa ylimääräistä kun tilaa tiilikatonpesun ovelta ovelle myyjältä? Nythän meiltä loppuu hommat kun seinään kun tieto leviää kulovalkean tavoin netin välityksellä! Nyt ei kyllä herralla ole ihan kaikki muumit kotona haloo!

    • yrittel1äs

      En nyt käsitä vai esitinkö asian jotenkin huonosti...
      Sillä ei ole mitään merkitystö tuleeko hinnottelu kaverilta joka tekee tarjouksia ovelta ovelle vai lähetättekö sähköpostilla jollekkin yritykselle kysynnän ja tietoja kohteesta, hinnoittelun kannalta täysin merkitsemätöntä.
      Ainoastaan helpotatte sen toisen yrityksen hommaa siten että heidän ei tarvitse edes käydä paikan päällä kattomassa kohdetta vaan näpytellä koneella toimistolla teille hinta. Jossa on toki riskinsä jos tarjoaja ei käy itse tarkistamassa kohdetta on niissä useib riskinä että hinnoittelu ei pidä paikkaansa ja hintaan tulee lisäkuluja.
      Itse käyn aina paikan päällä tarkastamassa kohteen josta tulee kiinteä hinta.
      Eli on aivan sama saako hinnan ovelta ovelle kaverilta vai lähetättekö pyynnön sähköpostitse jollekkin yritykselle, se että tuleeko kaveri edes käymään paikanpäällä ei vaikuta hintaan suuntaan eikä toiseen.
      Sekä esitin hypoteettisen laskelman yrityksen kuluista ja rakenteesta mihin kaikkialle se raha oikein leviää kun ihmisillä on käsitys että se summa menee suoraan jonkun taskuun.

      • paljontiedänhuijareista

        EI ole kaikki tekiöitä jotka ovikelloa soittelee, ovat myyjiä ja kokeilevat tartuuko kala syöttiin, ensin 24000e ja sitten 14000e, sekin 10000e yli kilpailioiden tekemänä.
        Pyytäkää omalta paikkakunnalta myös tarjous !


    • mpj

      Ihan realistiselta vaikuttaa hinnoittelu tuossa, tai en tiedä mitä tuo yritteliään hinta pitää sisällään.

      Itse kilpailutin pinnoitus työn tuossa ja halvimmat oli 20e-25e/m2 ja kalleimmat 30-40e/m2
      Pari pienempää, sekä 1 isompi toimija meni tuohon halvempaa hinnoitteluun
      Ja yksi isompi ja yksi pienempi yritys tuohon kalliimpaan.
      Sinänsä hinta ei ollut ratkaiseva tekijä en ottanut halvinta enkä kalleinta vaan järkevimmältä tuntuvan ratkaisun ja tyytyväinen olen.

    • koettuaon

      Vanhemmilleni Vantaalla sekä minulle täällä Helsingissä kävi saman firman kaverit rimputtamassa ovikelloa / kauppaamassa tiilikaton pesua ja maalausta. Ensinnäkin myyjä vaikutti olevan pihalla kuin lumiukko koko asiasta ja käytöskin oli aivan liian päällekäyvä. Hinta noin 320m2 ja 350m2 katoille oli tuo mainitsemasi 20€/m2, muutamalta paikalliselta tunnetulta yrittäjält kun kysyin hintaa olikin hinta samoilla aineilla yms 16-17€/m2. Onneksi emme menneet siihen lankaan ja tilanneet suin päin ovikauppiaalta koska miksikäs sille ovelta ovelle kiertävälle mustalaiselle olisi kannattanut lähes tonnia maksaa. Kiitoksia kun valaisit koko kuvion !!!!!!!!!!!!!!!!

      • tarveremontillee

        Jos ei ole tähän päivään mennessä tajunnut kuinka mikä tahansa yritys toimii sitten muillakin aloilla kun rakentamisen alalla täytyy olla jo typerä. On se sitten gigantti,puhelinliike mikä vaan nin ainahan ne myyjät jonkun osan saa puhelinliikkeissä taitavat saada ennemminki liittymistä. Tän kommentin jälkeen tämän kommentoijan maailma varmaan räjähti yllätykestä.
        Itsellöni olisi kattohommia myös tiedossa täällä pk-seudulla. Saisikos näiden 16-17e/m2 yrittäjien yhteystiedot?
        Tarjouksen haluaisin myös tältö ylemmältö kommentoijalta mikäli toimii täällä suunnalla.


      • ovikännykkä

        No mutta nyt sitten jännityksellä aletaankin odottelemaan ovelta ovelle kaupustelevia kännykkäkauppiaita jotka pyytävät samasto nokian luurista mikä maksaa gigantissa 400€ ja omalta ovelta ostettuna just nyt ja heti 550€ Juu kauppa se on mikä kannattaa sanoi manne.


      • klinklongpäivää

        Olen kohta 10-vuotta myynyt remontteja ihmisille. On tullut myytyä 4-eri remonttipalvelua tänä aikana. Yhtä asiaa olen oppinut toivomaan tänä aikana. Kun vielä joskus pääsisin myymään sitä halvinta tuotetta/palvelua, kun sellainen on aina ollut vastineena sille mitä olen kaupitellut. Totuus on että joku myy AINA halvemalla, tai sitä jotain ei ole edes olemassa. Asiakkaat vain puhuvat siitä "ihan samalla sisällöllä paljon halvempi hinta" koska haluavat perustella itselleen että tuli tehtyä hyvä päätös. Fakta on että kaikki eivät voi olla minun asiakkaitani, ja hyvä niin. Asiakkaita riittää kyllä kaikille yrittäjille, ja kaiken hintaisille.

        Myyntimiehiä haukkuessa pitää muistaa, että myös myyntitykkiä voidaan kusettaa. Työnantaja voi sanoa että meillä on ihan markkinahinnat, vaan matkan kuluessa huomaat työnantajan hinnan olevat pajon korkeampi kuin kilpailijiolla. No myyntimiehen on myytävä sillä hinnastolla mitä on annettu. Yleensä asiallisissa firmoissa myytävä palvelu on juurikin tuon 25% kalliimpi, kuin jos sen ostaa joltain toimittajalta "suoraan".

        Mutta pitää muistaa että kun minä olen soittanut ovikelloa, ja saanut asiakkaan innostumaan asiasta jota myyn/esitän. Siten tulee tämä legendarinen "pitää miettiä lause" Se lause voi tarkoittaa montaa asiaa. 1) Asiakas ei usko minuun/tai yritykseen jota edustan b) varmasti yleisin asiakkaalla on tarve selvä, mutta ei rahaa tehdä urakkaa. Suomalainen on yllättävän kohtelias (paitsi täällä suoli24 palstalla) esim. sen suhteen että kun ei luota myyjään "pitää miettiä"

        No jos asiakkaan kukkaro on kunnossa, ja minä olen tehnyt asiakkan remonttitarpeen selväksi ja jopa tarjouksen. Sen avulla on sitten helpompi kilpailuttaa netin kautta yrityksiä, ja varmasti saada se palvelu 25% halvemmalla. Sietääkin saada koska yksi vittumaisin työvaihe on kilpailevalta yrittäjältä nyt jäänyt välistä, ovikellon soitto ja tarpeen luominen jne jne...

        Miksi sitten yritetään saada kauppa heti ensimmäisellä kerralla! No juuri siksi että kilpailija ei saa helppoa kauppaa, MINUN tekemälläni työllä. Monasti jos asiakas ymmärtää kysyä onko hintani kilpailukykyinen, perustelen asiani juurikin tuolla että kilpailija ei näe tätä vaivaa kun minä näen. Sanon että olen PALVELUN verran kalliimpi. Jos asiakas on ollut ostamassa, ei kauppa ole ikinä tähän lauseeseen kaatunut.

        99% halutaan miettiä 2-viikkoa, ja kun sitten soitat perään sanotaan että homma ei ole ajankohtainen katsotaan ensivuonna. =Sumeksi ei ole rahaa eikä vakuuksia pankkilainaan, tarve on kyllä ajankohtainen. Ja miksi ihmisen rahatilanne olisi 12kk päästä niin paljon parempi, jos mietit rahatilannettasi tästä hetkestä 12kk taakseppäin onko se parempi huonompi vai ennallaan? No näiden kuuntelu on ammatinvalintakysymyksiä :)

        Useimmiten kauppa kaatuu asiakkaan rahattomuuteen. Täälläkin itketään että meillä käy jatkuvasti remonttimyyjiä ovella, no jos esim. se katto on vanha ja kulunut niin totta vitussa siellä niitä käy. Miksi se ei ole uusi. Koska sinulla ei ole rahaa korjata sitä. Sitten itkette täällä, että ei saa rauhassa olla kotona.

        Olen itse soitellut tämän 10-vuoden aikana tuhansia ovikelloja, ja tutustunut satoihin muihin kollegoihin. Kyllä nämä mummonkusetusjutut on urbaaneja legendoja, en tunne yhtään myyjää joka vartavasten etsisi vanhuksia kustettavaksi. Toki kun suomessa pyörii satoja remonttimyyjiä, joukkoon mahtuu muutama kusipäähuijarikin. Mutta tuon promellillen osan tekemisistä, on turha täällä leimata kaikkia luukkumyyjiä mummonkusettajiksi. Kyllä me ihan tavallisia duunareitä ollaan, jotka eivät vain halua tehdä 8-16 oravanpyörässä työtä.

        Mitä siten tienataan. Joinain kuukausina 1000€ ja joinain 8000€. Minun vuosituloni ovat heitelleet tämän 10-vuoden aikana 30-40000 välillä. Välissä on myös pari alle 20000€ vuotta. Hyvinä kuukausina pitää ymmärtää säästää, koska huono on varmasti tulossa.

        Vittumaista hommaa tämä on mutta kyllä suurin osa asiakkaista on pirun mukavia, myös nekin jotka eivät osta. Ei tätä muuten viitsisi tehdä. Tällä alalla käy paljon porukkaa kääntymässä, suurien kk-tulojen perässä. Totuus on vain jotain ihan muuta, kuin työkkärin ilmoituksessa luvataan. "Jatkuva tuki ja kolutus, mahdollisuus hyviin ansioihin"

        Mitä tarjouspyyntöihin tulee. Se menee juurikin niin että ne minulle tulevat, ja hinnat ovat muuten täysin samat ehkä joskus jopa kalliimmat kuin ovikellolta tehdyssä kaupassa.


      • klinklongpäivää

        Ja vielä lopuksi! Näiden vuosien aikana, ja tälläkin hetkellä...Moni rakennusalan ammattilainen on saanut leivän perheensä pöytään, minun tekemäni työn ansiosta. Vaikka olenkin "ovelta ovelle kiertävä mustalainen" , menkääpäs hetkeksi itseenne. Paljonko teidän työstänne on hyötyä muille kuin työnantajallenne, ja oletteko firmallenne muuta kuin kuluerä. Myyntimies tuo rahan taloon, oli bisnes mikä tahansa


    • helppoakuinheinä

      Eihän se ole tyhmä joka pyytää liikaa vaan se joka maksaa liikaa!
      Aina kannattaa kilpailuttaa eikä KOSKAAN ostaa heti!
      Nykyisin on niin helppo kysyä muutamalta muultakin tarjous ja katsoa sitten olikos se ovikauppiaan hinta kohdallaan vai ei !
      Esim: googleen hakukenttään hakusanaksi tiilikaton pesu Helsinki, tiilikaton pesu Vantaa tai tiilikaton pesu Espoo yms. Kannattaa myös katsoa että yrittäjä on vielä ihan OIKEASTI paikallinen koska kaikilla yrityksillä on nykyisin optimoitu nettisivut niin että Oululainenkin on ns: Helsinkiläinen firma hakukriteereissä. Paikalliseen yrittäjään on HUOMATTAVASTI helpompi sitten jälkikäteen ottaa yhteyttä kun esim Oululaiseen, harvemmin ne sieltä viitsii lähtee yhtä ruuvia kiristelemään etsetera.

      • kokemustaonmeinaan

        Kyllä se reklaamaation hoitaminen on ihan yrittäjän motivaatiosta kiinni, ei siitä missä yrittäjä fyysiesti asuu. Suurin osa urkalla tekevistä firmoista ei niitä mielellään hoida, varsinkaan juuri "yhden ruuvin" kiristämistä.


      • klinklongpäivää

        Niin yleensä ne HETIOSTAJAT ovat sellaisia, jotka ovat jo tarjouspyyntönsä lähettäneet. Ovimyyjä sattuu vain sopivasti ovelle, ja viimeisenä kävijänä saa kaupan. Harvemmin hinnoissa niin paljoa heittoa on urakoitsijoiden kesken, mitä täällä keskustelupalstoilla ihmiset huutelevat. Vakuuttavin fiksuin ja hinnaltaan linjassa oleva saa kaupan. Jos ensimmäisenä olen urakkaa tarjoamassa, kyllä ihmiset aina kilpailuttavat eivät he siihen erikseen neuvoa TÄÄLTÄ tarvitse :) Totta helvetissä minä yritän tarjouksen jälkeen pyytää kauppaa, katsos kun se on minun työni.


      • koronkiskuritym
        klinklongpäivää kirjoitti:

        Niin yleensä ne HETIOSTAJAT ovat sellaisia, jotka ovat jo tarjouspyyntönsä lähettäneet. Ovimyyjä sattuu vain sopivasti ovelle, ja viimeisenä kävijänä saa kaupan. Harvemmin hinnoissa niin paljoa heittoa on urakoitsijoiden kesken, mitä täällä keskustelupalstoilla ihmiset huutelevat. Vakuuttavin fiksuin ja hinnaltaan linjassa oleva saa kaupan. Jos ensimmäisenä olen urakkaa tarjoamassa, kyllä ihmiset aina kilpailuttavat eivät he siihen erikseen neuvoa TÄÄLTÄ tarvitse :) Totta helvetissä minä yritän tarjouksen jälkeen pyytää kauppaa, katsos kun se on minun työni.

        Ei ole läheskään kaikki, noin kun menisikin olisi kaikki ok.
        Hetimyyjät vanhuksille ja sairaille niille täällä suurin vastustus löytyy.


      • hiacekaljatimpuri

        Luonnollisesti. Vaan kun täältä luet niin kaikki ovimyyjät kusettaa mummoja, paitsi tietysti PAIKALLISET hiacekaljatimpurit :) Ne ei kusteta ketään ja tekee priimaa taskurahoilla :)


    • Rakennuttaja

      Yrittäjänä joudun tarkastamaan kaikkien alihankkijoiden taustat. Verkkosivuilta löytyvät vihjeet tarkastan pääsääntöisesti aina.

      Osa yrittäjistä antaa referensseiksi sellaisia entisiä asiakkaita, jotka eivät sitten suosittelekaan. Viimeksi näin kävi kattourakoitsijaa valittaessa. Kävi ilmi, että yrittäjä toimii usean ja usein vaihtuvan yrityksen kautta. Esimerkiksi sopimus tehdään aivan eri yrityksen kanssa, kuin mistä laskut sitten tulevat. Tämähän ei sitten sovi tilaajan vastuuseen. Lisäksi yrittäjällä oli aiemmin ollut mielenterveysongelmia. Ne eivät minua häiritse, jos niistä ei ole haittaa työnteolle.

      Lyhyt vastaus: alihankkijan tausta tarkistetaan aina. Verkossa esitetty kritiikki selvitetään joko lähteen tai yrittäjän itsensä kautta. En odota, että yrittäjä olisi tullut toimeen kaikkien asiakkaidensa kanssa. Verkossa valittava saattaa olla itse syyllinen ongelmiinsa.

    • Kysyn_vain

      Nykyään on helppoa etsiä netistä materiaalihinnat, joissa on jo 25 % kate myyjälle ja työ 1 - 2 viikkoa à 60,-/h. Esim. minun katon pellit maksaa 3000,- muihin materiaaleihin menee ehkä saman verran ja viikon työ 2 miestä 6000,- , tässä hinnassa myös kattet mukana. yhteensä 12000,- ja konesaumakattona 18000,-, koska siinä on enemman työtä, mutta miksi kumpaankin hintaan lisätään 10000,-, kun työ tarjotaan?

      • mulkerokatto

        Hyvällä myyjällä ja rakennusliikkeellä pitää oll myös mulkkukerroin! Jos sinusta tulee heti selväksi, että murheitä ja rekkuloita riitää..Mulkulle tarjotaan kallis hinta niin itkemiset saadaan katettua. Jos talosi katon tekemiseen menee sellainen aika, että sinä aikana tekisi 4-helppoa kattoa=tyhmää tuhlata se aika sinun kattoosi. Syitä on monia mutta kyllä vika on tässä kohtaa varmasti sinussa, ja sinun talossasi


      • timpurix

        No hommaa ne tarvikkeet sinne pihalle, ja tarjoa timpureille ja peltisepille se 60€/h katon tekemisestä. Pidä lomaa töistä ja valvo työtunteja mistä laskutetaan. Katso sitten urakan jälkeen säästitkö sen nyt olettamasi 10000€. Epäilen aika vahvasti jos sinulla muutama tarjous jo nyt on, jossa sinun mielestäsi on se 10000€ ilmaa. Mieti vaikka sitä että montako kattoa sinä olet elämäsi aikana tehnyt, verraten niihin firmoihin jotka ovat sinun kattosi tarjonneet...


    • timpurix

      Ja kyllä Kysyn_vain on ammattimiehenä purkaa katon, hommaa roskalava, huolehtii jätemaksuista, rakentaa ja purkaa telineet, siivoaa jäljet jne jne...On ne rosvoja sano... Ps. Timpurista ei tarvitse 60€/h maksaa, paikallisia kaljatimpureita maleksii kaduilla 20€ tuntihintaan, ja virosta ammattipeltiseppä 8€/h. Katto on siinä!

    • miksimiksimiksi

      MIKSI TÄÄLLÄ EI OLE YHTÄÄN OVELTA OVELLE KAUPPIAALTA TYYTYVÄISESTI HYVÄÄ PALVELUA SAANUTTA KOMMENTOJAA? VARMAANKIN SIKSI KOSKA NIITÄ EI OIKEESTI OLE / EIVÄT KALLIILLA OSTAMISEN JÄLKEEN KEHTAA TYHMYYTTÄÄN TUNNUSTAA!

      • miksieihäh

        Mitäs eroa on ostaa ovelta ovella kauppiaalta, jolle olet lähettänyt tarjouspyynnön? Sama kauppias jonka kutsuit kylään...Voi tätä ihmisten TYHMYYTTÄ onneks on capslock!


      • kiellettävälailla

        EN OLE lähettänyt mitään pyyntiä siitä huolimatta ovikello soi, miten sen selität ovatko ennustajia lisäksi !


      • onsefiksu

        Korjaa se talosi niin remonttimyyjät lopettavat ovikellon soiton! Tuskin ehjän näköistä taloa asiakkaana pitävät? Silmät kun on päässä niin ei tarvitse ennustaa, tosin sinun kohdalla persaukisuus ja järjenvähyys olisi hyvä tunnistaa=tuplahinta ettei oikeasti tarvitse kauppaa tehdä, mutta omaksi huvitukseksi on hullu kanssa kiva jutella rappusilla. Kai kahvit keität kun tullaa kusetusyritykselle sun luokse, kauanko avohoitosi kestää?


    • kotirauhaapliis

      No ei tietenkään mitään pölvästi!
      Jos olet itse tehnyt aloitteen on se pikkusen eri asia kun sinulle tullaan väkisin myymään jotakin mitä et ole tarvinnut ovelle! Jokainen ihminen joka tarvitsee jotakin palvelua osaa kyllä sen itsekkin hommata eikä tarvitse niitä tuputtajia rimputtamaan ovikelloa. Koko ovelta ovelle kauppaaminen pitäisi kriminalisoida koska se jos joku on ihmisten kotirauhan häiritsemistä.

      • Itkutulee

        Ei helvetti mitä päättelyä! Eli jos kattomyyjä soitta ovikelloa talossasi, jossa on 30v vanha katto ja myy sen hän on huijari. Jos sinä tajuat että ei helvetti minun talossani on 30v vanha katto, ja lähetätä tarjouspyyntöjä. Luukkumyyntiä tekevä myyjä tulee taloosi ja tarjoaa täysin samalla neliöhinnalla katon, kuin hän olisi tarjonnut sen ovikelloa soittamall hinta on ok? Katsos kun myyjän hinnasto on täysin sama...Ehkä jopa kovempi kun sinä olet osoittanut tarpeesi. "Tulee väkisin myymään jote et ole tarvinnut ovelle" Jos omistat 2-vuotta vanhan talon, ja satut ostamaan kattosaneerauksen siihen..Et sinä sitä siihen TARVITSE..mutta jos sen joku onnistuu sinulle myymään lupaan että ei sinulta eläkeiässä ole ovimyyjälle mitään ryöstettävää..Sinut on tyhmyytesi takia ryöstetty jo moneen kertaan silloin kun sinun järkesi on ollut huipussaan, eikä se kaikilla ole pajon :)


    • annamunkaikkestää

      Katon voi uusia monin tavoin! Voi ostaa sen luukkumyyjältä, paikalliselta timpurilta tai tehdä itse. Täällä tietäviä mielpiteitä jakavien kannattaisi kinastella sikaflexin ja jeesusteipin hinnasta, kun se on korkein mihin heillä on varaa. Kysymyksenä? Kirjastostako te käytte tänne kommentoimassa, kun joku huijari kaupittelee nettiliitymää kauppakeskuksen käytävillä tai herranjumala jopa puhelimen välityksellä!!

      • ostamummoosta

        Uusi mummojen ja pappojen kusetusviikko taas edessä voi maanantai sanoi karvinen! Viikko on kiva aloittaa ostamalla suuhoito PAIKALLISELTA hiacetimpurilta joka maleksii tuossa bussipysäkillä. Yleensä ottaa maksuksi tyhjät pullot mutta tykkään peitellä sen pälvikaljun 5€ seteleillä, saa pitää ne pullojen lisäksi kun haisevat hieltä peittelyn jälkeen. Tietämättömät luulee että polvet on hiacekaljaposkihoitomimpurilta kuluneet dimexeistä taskurahatyömaalla, mutta luukkumyyjien lutkuttamisesta ne ovat kulumansa saaneet


    • isopeukkumenestyjille

      Minä en usko tähän! Miksi ne firmat menestyy joita haukutaan? Ei kukaan väkisin mitään osta! Suurimmaksi osaksi kateellisten panettelua. Miksi firma joka on paska ja työntekijät muka sidotaan töihin menestyy? Ei kaikki voi mennä perseelleen jos tekee tulosta ja menestyy! Kyllä siihen jotain oikeinkin pitää tehdä

      • voisuomenuhreja

        Tuota samaa olen miettinyt! Täällä puhutaan väkisin myymisestä, niin kuin ihmiselle myytäisiin joka vuosi sama remontti uudestaan. Voi hellanlettas näitä ovimyyjien UHREJA, aikuisen ihmisen kyky sanoa ei kiitos on hävinnyt kokonaan :) Ei sinne ovelle väkisin MYYMÄÄN tulla, sinne tullaan tarjoamaan. Kyllä ostopäätöksen tekee asiakas, jos näkee ostamisen tarpeelliseksi.

        "MIKSI TÄÄLLÄ EI OLE YHTÄÄN OVELTA OVELLE KAUPPIAALTA TYYTYVÄISESTI HYVÄÄ PALVELUA SAANUTTA KOMMENTOJAA?" Kyseli joku capslock valopää. Onko näillä palstoilla kehuja yhtään mistään? Ja jos on niin olet heti firman edustaja, jonka pitää painua muualle kehumaan omaa firmaansa.

        Siinä esimerkki firmasta joka kaupitteli ihmisille HALVALLA ikkunaremontteja, nyt on sitten firma hävinnyt maailmankartalta ja tehtaan väki mittailee katuja. Mutta suomi24 capslock nerot olivat varmasti tyytyväisiä, kun hetken aikaa saivat ikkunoita 70% halvemmalla kuin muilta alan finninaamaisilta huijareilt. (Huom juttu 5-vuotta vanha, firma hävisi kartalta 2-vuotta sitten) http://www.kauppalehti.fi/uutiset/fenestran-hinnoittelulle-huutia-bisnesta-vai-sosiaalista-toimintaa/WM8BVDHi

        Siinä toinen hyvä juttu! Ja ennen "mitä minä sanoin" riemastumista kannattaa ajatella, montako ikkuna-alan firmaa pyörii ihmisten kaduilla vuosittain. Ja noin pienestä määrästä on tullut valituksia, ja pääasiassa yhdestä firmasta. Ja toisaalta ketä tietää totuuden noidenkaan takana. Ihmiset luulevat että kuluttaja-asiamies on joku tuomioistuin, EI se antaa suosituksia asian käsittelyyn. Useimmiten varmaan sanovat ihmiselle mitä haluavat kuulla, että pääsevät helposti siitä eroon. Käräjillä teidän "kusetukset" ratkaistaan, jos sellaista on ikinä tapahtunutkaan. KYLLÄ OSTAJALLAKIN JOKU VASTUU ON, VARSINKIN OMASTA TYHMYYDESTÄÄN

        http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1418199931219.html


      • enuskoetuskosinäkään
        voisuomenuhreja kirjoitti:

        Tuota samaa olen miettinyt! Täällä puhutaan väkisin myymisestä, niin kuin ihmiselle myytäisiin joka vuosi sama remontti uudestaan. Voi hellanlettas näitä ovimyyjien UHREJA, aikuisen ihmisen kyky sanoa ei kiitos on hävinnyt kokonaan :) Ei sinne ovelle väkisin MYYMÄÄN tulla, sinne tullaan tarjoamaan. Kyllä ostopäätöksen tekee asiakas, jos näkee ostamisen tarpeelliseksi.

        "MIKSI TÄÄLLÄ EI OLE YHTÄÄN OVELTA OVELLE KAUPPIAALTA TYYTYVÄISESTI HYVÄÄ PALVELUA SAANUTTA KOMMENTOJAA?" Kyseli joku capslock valopää. Onko näillä palstoilla kehuja yhtään mistään? Ja jos on niin olet heti firman edustaja, jonka pitää painua muualle kehumaan omaa firmaansa.

        Siinä esimerkki firmasta joka kaupitteli ihmisille HALVALLA ikkunaremontteja, nyt on sitten firma hävinnyt maailmankartalta ja tehtaan väki mittailee katuja. Mutta suomi24 capslock nerot olivat varmasti tyytyväisiä, kun hetken aikaa saivat ikkunoita 70% halvemmalla kuin muilta alan finninaamaisilta huijareilt. (Huom juttu 5-vuotta vanha, firma hävisi kartalta 2-vuotta sitten) http://www.kauppalehti.fi/uutiset/fenestran-hinnoittelulle-huutia-bisnesta-vai-sosiaalista-toimintaa/WM8BVDHi

        Siinä toinen hyvä juttu! Ja ennen "mitä minä sanoin" riemastumista kannattaa ajatella, montako ikkuna-alan firmaa pyörii ihmisten kaduilla vuosittain. Ja noin pienestä määrästä on tullut valituksia, ja pääasiassa yhdestä firmasta. Ja toisaalta ketä tietää totuuden noidenkaan takana. Ihmiset luulevat että kuluttaja-asiamies on joku tuomioistuin, EI se antaa suosituksia asian käsittelyyn. Useimmiten varmaan sanovat ihmiselle mitä haluavat kuulla, että pääsevät helposti siitä eroon. Käräjillä teidän "kusetukset" ratkaistaan, jos sellaista on ikinä tapahtunutkaan. KYLLÄ OSTAJALLAKIN JOKU VASTUU ON, VARSINKIN OMASTA TYHMYYDESTÄÄN

        http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1418199931219.html

        En ymmärrä mikseivät ihmiset sitten vie käräjille näitä niin selkeitä PAINOSTUS/KUSETUSTAPAHTUMIA. Sillähän saisi tulevaan perintötaloon ilmaiseksi remontin, kun täysin päätöksentekokyvytöntä ihmistä on kusetettu...Eli siis näissä suomi24 tapauksista melkein kaikki...


      • semmottiin

        Menestyvät siksi että kusettavat asiakkaita hinnalla tietenkin.
        Myyvät ylihintaisia töitä vanhuksille joita on aika iso liuta täällä Suomessakin.
        Käyttävät työntekijöinä halpamaista diilattuja alihankkija porukoita tai uskonveljiään.
        Tavallinen työssäkäyvä ihminen osaa hommansa kilpailuttaa ja ne normi työt tekee sitten ne
        ei asiakkaita kusettavat yrittäjät = Ne jotka eivät tee rehellisyytensä takia niitä miljoona voittoja ja maksavat veronsa suomeen!


    • PaavoM

      Ongelma onkin, että miten pääsee myyjästä eroon allekirjoittamatta tilausta. Tullaan muka tarjoamaan ilmaista kattokartoitusta, vaikka tarkoitus on saada väsyttämällä remonttitilaus.

      Kenenkään ei pitäisi ostaa kattoremonttia ilman useampaa tarjousta ja rahoituksen selvittelyä. Kattofirmojen tarjoama laina on todella kallista.
      Jos on päästänyt myyjän sisään, niin se ei lähde ulos kohteliaasti pyytämällä, vaan on heitettävä pihalle.

      • enuskoetuskosinäkään

        Ihanko oikeasti noin menee? "saada väsyttämällä remonttitilaus." Kyllä tuollainen ihminen kuuluu vähäosaisten joukkoon, jonka tilin on pakko olla tyhjä monistä "väsyttämisistä" vuosien varrella. Montako myyjää olette fyysisesti joutuneet tönimään ulos talostanne?


      • enuskoetuskosinäkään

        "Kattofirmojen tarjoama laina on todella kallista." Kaikki vakuudeton laina on kallista, myös muilla kun remonttifirmoilla. Ja on muuten pankin tarjoamaa lainaa, ei remonttifirmat pankkeja ole


      • kerrankuussa
        enuskoetuskosinäkään kirjoitti:

        Ihanko oikeasti noin menee? "saada väsyttämällä remonttitilaus." Kyllä tuollainen ihminen kuuluu vähäosaisten joukkoon, jonka tilin on pakko olla tyhjä monistä "väsyttämisistä" vuosien varrella. Montako myyjää olette fyysisesti joutuneet tönimään ulos talostanne?

        Vähintään kerran kuussa täällä pääkaupunkiseudulla rimputellaan ovikelloa ja yritetään väkisin tuputtaa jos jotakin tuotetta / palvelua. Lailla pitäs kieltää kotirauhan häirintään vedoten.


      • luukkumyyjäkohtatyötön

        https://www.kansalaisaloite.fi Sieltä aloitetta tekemään. Saadaan lisää työttömyyttä rakennusalalle suomeen, mutta ihmiset saa olla rauhassa kotona. Kai se parempi sitten niin on


    • edellinenolishyväidea

      Eikös se olis enemmänkin saatas töitä taas Suomalaisille kun paikalliset pienyrittäjät saisivat töitä kun nuo isot ovelta ovelle kauppaavat yritykset kaatuisivat? Paikalliset Suomalaiset yrittäjät harvemmin käyttävät ulkomaalaisia alihankkijoita ja maksavat vielä veronsakin Suomeen. Niin ja ihmisetkin saisivat tehdä päätöksensä rauhassa eikä jäisi sellaista väkisin myynnin / painostuksen mahdollisuutta kun saisivat itse päättää kenet kutsuvat paikalle ja kenet ei!

    • voieiiii

      Siitä vaan aloitetta tekemään!! MIkäs suomitimpurista on tehnyt sellaisen ammattitaidon, ja rehellisyyden perikuvan? Eikös meidän homekoulut ole nimenomaan suomalaisten rakennusmiesten, ja rakennusliikkeiden tekeleitä?

      Tuosta kun saatte ovimyynnin kiellettyä niin asiakkaan eduksi sen kääntyy, ei rakennusliikkeen. Meinaan kun nuo viron timpurit rantautuivat suomeen, ottivat rakennusliikkeen halvemman palkan omaan katteeseen. Nyt kun jokapuolella on hiljaista, on se halvempi palkka otettu kilpailukeinoksi. Meinaan voin sanoa että alarajaa ei urakoissa ole, kun asiakas oikein alkaa huudattamaan hintoja. Eli ne nyt isommissa firmoissa urakoivat timpurit siirtyisivät vain satoihin pieniin rakennusliikkeisiin töihin. Suomitimpuri vinkuu pekkaspäivistä ja ylityökorvauksista. Sen pitäisi näkyä sitten kovempina hintoina, joita ei tietenkään haluta maksaa.

      Markkinointiin kannattaisi sitten myös timpurin panostaa. Meinaan jos asiakkaan pitää hakea firma itse, ei se vasaran kuva enää ruosteisen sprintterin kyljessä riitä. Ne vievät kaupat jotka ovat markkinointinsa saanee kuntoon=kuluja jotka pitää taas saada urkan katteesta takaisin...

      Mutta onnea matkaan pitääkin katsoa että liiton maksut on kunnossa, kun tämä luukkumyyjä on kohta työtön :)

    • sitäsaamitätilaa
    • suominousuun

      Ja näitähän riittää! Ja kaikissa SAMA kaava. Siksi eivät ole lukemisen ja uskomisen arvoisia todellakaan. Kallis, lesta. työsuojelu, mummolla on käyty, ovelta ovelle, paikalliset parhaimpia, muistakaa kilpailuttaa, mene muualle kehumaan... Työn jälki ihan oikeasti. Ei näitä voi uskoa tai lukea vakavalla naamalla :)

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/12364877
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/10013207
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/11389817
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/10770389
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/10363619
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/9352858
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/1744884
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/11817889

      Jos yritys tekee yli 100 urakkaa vuodessa niin täältä sen löytää. Kilpailijoiden kateuspuheita ja yli 100 mahtuu yksi syystä tai syyttä tuohtunut asiakas joka luulee ajavansa firman konkurssiin täällä parkumalla. Syytteeseen pitäisi laittaa täällä ainakin valheellista kateusteitoa levittävät kusipäät. Rikosilmiotus ja iposoiteesta todellinen motiivi selville.

    • oikeutta

      Suoli24 aktiivit uskovat 100% totuutena kaiken negatiivisen, ja valheenka kaiken positiivisen. Ei anneta totuuden pilata hyvää tarinaa :)

      Tuossa vähän pohdittavaa.

      "Lahtelainen nainen tuomittiin juuri putkiremonttiblogista, jossa hän antoi pienyrittäjistä vääriä tietoja ja viittasi jopa talousrikollisuuteen." http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/nain-kirjoittamalla-hankit-itsellesi-tuomion/1891132

      Yritysten tosiaan kannattaisi nostella syytteitä, juuri näistä mummonkusetus ja ylihinnoittelujutuista. Jos totta puhuu voi totta puhua palstan lisäksi kärjäjiläkin, eikä se pala tulessakaan :)

    • uhri

      Kyllä ihmisiä on syytä varoittaa jos remonttifirma huijaa!

    • remppamiäs

      Jos tätä palstaa uskoo niin remonttia ei uskalla teettää millään firmalla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1205
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1147
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1043
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe