Kolme pientä ja vahvaa unta

112112112

Uni 1
Työasuntoni lattialla oleva uusi iso keskusmatto varisi tai hajosi pohjasta, ei pahasti, mutta hajosi kumminkin. Maton alta kasvoi kauniita vihreitä taimen alkuja. Taimet olivat virkeitä. Mitähän tämä oli vahva ja kummallinen uni tarkoittaa?

Uni 2
Joku nuorehko nainen sieppasi kamalasti kaakattaen (selittäen) tietokoneeni näytön. Sieppasin näytön takaisin, että sitähän et ota. Laitoin tietokoneen näytön takaisin paikoilleen. Ympärillä oli ihmisiä, mutta minä koin silti olevani jotenkin yksin tilanteessa.

Uni 3
Olin ostamassa tai valitsemassa hiusharjaa. Valikoimaa oli paljon, erikseen varsia ja harjaosia. Ihmettelin miten näitäkin myydään kahdessa osassa.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tulkintaa

      Tulkitsisin unen seuraavasti:

      1. Mikä ihme on työasunto? Kysyjät olkaa täsmällisiä jos haluatte/toivotte mahdollisimman paneutuvia vastauksia. Jättää tulkinnanvaraa moinen määrittely, mutta yhdistäisin nyt tämän työasunnon työasioihin, eli uni viestii työsektorin muutoksista, ns. asioiden päivityksistä , uudistamisesta, muutospaineista. Tällöin saattaa tuntua, että työosaamisen "perusta, pohja, "matto" mille ammattitaitonsa on rakentanut " varisi tai hajosi pohjasta, ei pahasti, mutta hajosi kumminkin."

      "Maton alta kasvoi kauniita vihreitä taimen alkuja"
      Eli uudet päivitetyt, modernimmat tavat tehdä työtä/muuttuvat työnkuvat ovat hyvin usein toimivammat ja ruokkivat uusia ideoita eli tuoreita, vihreitä taimen alkuja.

      2. "...nuorehko nainen sieppasi kamalasti kaakattaen (selittäen) tietokoneeni näytön. Sieppasin näytön takaisin.." unessa kuvastaa huolta siitä, että joku nuorempi mahdollisesti epäpätevämpi, mutta sosiaalisesti taitavampi ulospäinsuuntautunut (kaakattaja) syrjäyttää unennäkijän työelämästä ympäristön ollessa täysin välinpitämätön " Ympärillä oli ihmisiä, mutta minä koin silti olevani jotenkin yksin tilanteessa".

      3.Lopuksi kohta : hiusharja, valikoimaa oli paljon, erikseen varsia ja harjaosia. "Ihmettelin miten näitäkin myydään kahdessa osassa".
      Hiukset viestivät terveydestä, hiusharja terveydenhoidosta ja kuntoilusta,yms. Hiusharjalla ylläpidetään hiusten hyvinvointia.
      Paljon valikoimaa, eli se kertoo että terveys ja sen hoito /omasta itsestä ja jaksamisestaan huolehtiminen muodostuu eri osa-alueista, erikseen varsia ja harjaosia.

    • 112112112

      Kiitos seikkaperäisistä ja mielenkiintoisista vastaukista.

      Jk.
      Työasunto on toisella paikkakunnalla työn takia oleva asunto.

    • Oletan, että unet on nähty samana yönä.

      Ensiuni: Työasunnon lattialla oleva matto viittaa muihin kuin kotiolosuhteisiin. Unessasi sen pohja eli perusta rapistuu. Alla kuitenkin kasvoi elinkelpoisia taimia. Jotain on siis kehitteillä, sinulla on suunnitelmia?

      Toinen uni: Joku nuori nainen yrittää viedä sinulta olennaisesti työhösi liittyvää, eikä kukaan yhteisössä puolusta sinua.

      Kolmas uni: Hiusharjakin oltiin jaettu kahteen osaan ja ihmettelit että miksi?

      Sanoisin, että tämä uni liittyy työelämään ja sen vaatimiin uhrauksiin elämässäsi. Koet eri paikkakunnilla asumisen rasittavaksi ja hölmöksi (kahteen osaan jaetut hiusharjat), silti olet siihen valmis koska koet asemasi uhatuksi (nuori nainen joka vie näyttösi).

      Koet, että kärsimyksesi kantaa vielä jonain päivänä satoa.

      Tämä uni vahvistaa omia käsityksiäsi.

    • 112112112

      Kiitos paljon vastauksesta ja aurinkoista kesän odotusta.

    • Ymmärrän, ei osunut.

      Kiitoksia vastauksesta kuitenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      124
      1826
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1133
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1097
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      915
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      84
      822
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      779
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      724
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      700
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      681
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      666
    Aihe