Miksi ei enemmän kysellä veroparatiisikikkailusta?

kysymyksiävaan

Miksi kaikki toimittajat unohtaa valtakunnalisesti hyvin merkittävän asian ,täysin politikoiden päätäntävallassa olevan VERONKIERRON , valtionyhtiöt ,monet yksityiset suuryhtiöt ,ulkomaille rekisteröidyt terveysalan jättiläiset , vie verorahat ulkomaille .

Monilla suuryhtiöillä on esimerkiksi työterveyshuolto "annettu" ulkolaiselle alan toimijalle ,ja näin sekin osallistuu tavallaan kotimaisen työn "polkemiseen" ja veronkierron suosimiseen :

Politikot kauniisti puhuu kotimaisen työn puolesta ,siis vaan puhuu !
KUKA LUPAA TEHDÄ ASIAN OIKAISEMISEKSI TODELLA PÄÄTÖKSIÄ ?

Ääniä tulossa !

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • paksa_paikka

   Itse asiassa Suomen poliitikoilla on aika rajallisesti valtaa niin kauan kuin firmat toimii EU:n sääntöjen mukaan. Eli EU on se paikka missä sitä muutosta pitäisi ajaa. Vaikeus on vain siinä että päätösvalta on siellä juurikin tätä "verosuunnittelua" puolustavien lobbareiden hallussa.

  • T.I.lintirkistelijä

   Kyllä näihin verosuunnittelumekanismeihin pystyttäisiin paikallisella lainsäädännöllä puuttumaan. Esimerkiksi täysin turhat lainat päämieheltä tai konserniyhtiöltä järjettömillä koroilla, joiden siis tarkoituksena vain siirtää verotettava tulo pois Suomesta voitaisiin poistaa. Samoin konserniavustukset ulkomaille, ylisuuret hallinto yms. korvaukset jne. voitaisiin lainsäädännöllä korjata. Argumentti, että yritykset lähtisivät Suomesta, jos näin tehdään, on täysin absurdi etenkin terveydenhuollon yritysten osalta, sillä asiakkaat/potilaat jäävät tänne ja jonkun tulee heitä hoitaa.

   Vaikka avointa kilpailua ja markkinoiden vapautta puolustankin, tulisi mielestäni liiketoiminnan tuotot verottaa siinä maassa, missä ne ansaitaan.

  • VastuutonAY

   Olisi puututtua ensin Suomessa verovapaata liiketoimintaa tekeviin tahoihin. Ammattiliitot ovat suurin verovapaasti taloutta harjoittava ryhmittymä. Menetykset joka vuosi on vähintään NELJÄ MILJARDIA.

  • T.I.lintirkistelijä

   Onhan meillä lukuisia ns. vanhaa rahaa suojelevia lakeja, joita voitaisiin päivittää. Mm. säätiökentässä olisi paljonkin perattavaa, sillä alunperin hyvään tarkoitukseen perustettuja säätiöitä käytetään nykyisin vain säätiön hallinnon elintason parantamiseen. Julkisuuteen tulleet tapaukset ovat vain raapaisu todellisuudesta.

   Ay-liike on sitten oma lukunsa, joka täsmälleen samalla tavalla tulisi saattaa verotuksen piiriin. Voit olla kuitenkin varma, ettei näin käy, vaikka kuinka vääristävät kilpailua monellakin toimialalla. Ay-liike on liian lähellä politiikkojen sydäntä...kutakuinkin siinä lompakon kohdalla.

  • hjyväveliverkko

   Olisikohan asia näin:

   a)Eliitille on enemmän tai vähemmän hyötyä veroparatiiseista

   b)Eliitillä on enemmän tai vähemmän suhteita johtaviin medioihin

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   13177
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1547
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1273
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   57
   1111
  Aihe