Lidl suonenjoelle

paipai

Mites ois immeiset ,olisko lidlilla menestystä suonenjoella,minun mielesta kylla,Rautalampilaisetkin tulisivat ilomielin ostoksille ja kesalla mansikan poimijat.Ja ostaishan ne muistakin kaupoista esim.vaatekaupoista.

34

1750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NietLIDL

      Lidl on Suonenjoella torpattu kaavoituksella - tänne ei yksinkertaisesti LIDL mahdu.

    • Liiteli

      Ehtottomasti tarvitaan Litl.

    • 65987

      No ei tartte, kamalan makusia kokemuksia varsinkin valmisruuista. Ei oo edes enää sen halvempi kun muut kaupat. Ainut on että vaatetta saa edullisesti jos ehtii oikeaan aikaan paikalle.

    • 1220

      Lidl tulee paikkakunnille jossa on yli 20000 asukasta. Suonenjoella asuu liian vähän ihmisiä. Lidl kerää rusinat pullasta.

    • Ekonoomi

      Tälle kylälle riittä ne 4 kauppaa mistä saa elintarvikkeita, kilpailua on riittävästi heidänkin kesken ja Lidl ei tuo ainakaan mitään suuria säästöjä perheen ruokamenoihin.
      Ne asiakkaat jotka rahtaavat ruokansa Kuopiosta jatkaisivat samaa rataa vaikka Lidl tulisikin tänne, ehkä ensihuuman ajan hieman harventaisivat käyntejään mutta se porukka ei osaa laske tai eivät halua laskea kokonaiskustannuksia mitä se sieltä rahdattu ruoka heille maksaa.

      • perusreino

        Monikin käy kuopiossa ihan sen takia että tältä kylältä ei enää löydy kaupoista kuin perus jutut. Esim. Auton varaosia ja vaatteita ostetetaan paljon, samalla reissulla käydään sitten lid:lissä ja muissa kaupoissa.


      • mökkimiäs

        Itsekin rautalammilla käyn viikoittain mökkeilemässä ja kävisin mieluummin suonenjoella Lidlissä kuin jossain S-ryhmittymän kaupassa. Siwat ja K-marketti on ihan surkeita suonenjoella.


    • hyväelä

      Kyllä asiakkaita olisi paljon , kesäisin vielä enemmän,käy myös muilta lähikunnilta. Sijainti loistava kauppaketjulle koska 9 tie kulkee aivan vierestä.

      Kun lidl tulee asiakkaita on vähintään tuplasti enemmän mitä kahdessa siwassa suonenjoen "keskustassa" yhteensä.

      • pitäjäläinen

        Lidliä ei tarvitse muuhun kuin kuviteltuun edullisuuteen ja voittojen Saksaan kotiuttamiseen!
        Olen seurannut hinnoittelua alusta asti, ja vain jotkut harvat tarjoustuotteet ovat edullisia, mutta useimpia ei edes tarvita; roskaa!
        Kateus se teettää tuollaista, että ulökomainen yrittäjä joka paikkaan!
        Kotimaisuutta tulee suosia enemmän, jos aikoo kukaan olla työelämässä!


      • Anonyymi
        pitäjäläinen kirjoitti:

        Lidliä ei tarvitse muuhun kuin kuviteltuun edullisuuteen ja voittojen Saksaan kotiuttamiseen!
        Olen seurannut hinnoittelua alusta asti, ja vain jotkut harvat tarjoustuotteet ovat edullisia, mutta useimpia ei edes tarvita; roskaa!
        Kateus se teettää tuollaista, että ulökomainen yrittäjä joka paikkaan!
        Kotimaisuutta tulee suosia enemmän, jos aikoo kukaan olla työelämässä!

        K ja S ketju on rosvoja kartellissa. Lidl tekee niille painetta kilpailla.


    • piiroisenpässi

      Onko täällä ketään sen ikäistä joka muistaa Piiroisen kaupan Iisvedentien varressa. Kassakoneet huusivat hoosiannaa ja asiakkaita kävi Äänekoskea myöten. Valikoima muistutti Lidliä jo silloin.
      https://goo.gl/maps/5PbO2

    • Asiantuntija-lidl

      Markkinat ei yksinkertaisesti riitä Lidlille, 2000 ihmisen pitäisi keskittää kaikki ostoksensa sinne että se voi toimia. Se on täydennysostopaikka ja Suonenjoella ei riitä asiakkaita siihen rooliin. Kuopiossa on yli 100 000 asukasta ja kolmas lidl tulossa.. Asiakaspohja on yli 30 000 per kauppa, suonenjoella väkeä 7500. Eli, ei ole eikä tule! Työpaikat ja veroeurot se vain vie.. Mitään hyvää ei tuo kun kokonaisuutta katsoo. Suomalainen ruokatuotanto näivettyy, 80% niiden tuotteista ulkomailta, kotimaisilla ketjuilla toisinpäin.

      • tuleelidl

        Kuopiossa on paljon enemmän kauppoja per asukasluku. Eli siellä on myös kauppoja jotka menestyy huonosti , vähän myyntiä / paljon kuluja.

        Suonenjoella käy ihmisiä kaupoissa paljon lähialueilta ympäri vuoden.
        Puolet vuodesta paljon kesäasukkaita ym matkailijoita. ( 2 kpl siwoja niin lähekkäin ja korkeilla hinnoilla ja menestyy) eli lidlin kaupalle mahdollisuudet erinomaiset sekä sen tuoma hyöty ihmisille.

        Kyllä lidl tulee jossakin vaiheessa.


      • Suonenjokelainen

        Onhan Leppävirrallakin Lidl eikä kovin paljon asukkaita.


      • liiteriinsiis

        Kyllä minä uskon että Lidli menestyisi vallan hyvin suonenjoella, tosin siinä varmaan molemmat siwat menisi konkurssiin. Monella ihmisellä on hirveästi ennakkoluuloja kyseistä kauppaa kohtaan.


      • Kesäfiiliksellä

        Rautalammin valinnassa aika kolkko ämmän räppänä, aika sama meno s-marketis, liidöli toisi vaihtelua!


      • Kesätuli

        Onhan se tietysti mukavampi latoa/laittaa ostoksensa sellaselle kassalle jolla on asiakaspalvelutajua tai ainakin jotain hajua sellasesta kuin sellaselle joka nokanvarttansa pitkin kontrolloi ja käy läpi ostoksiasi ja naama on norsun…..


      • liiteriinsiis

        Muutenkin pitäisi saada kilpailua tähän suomen S- ja K-kartellin toimintaan, liian pitkään on saaneet toimia ilman kummempaa kilpailua...


    • Eitarttetulla

      Onhan asukkaita enemmän ja toisaalta liiketila näkyy viitostielle, helppo poiketa. Turha sitä lidliä tänne on kaipailla, täällä maito halvempaa kuin siellä. Pari einestuotetta olen sieltä ostanut ja voin taata että kamalaa oli. Hinnat on joka tuotteessa nousseet, sillähän se sai asiakkaita. Uudessa k-kaupassa muuten paremmat pullat tarjolla. Eipä enää maistu samat pullat ja leivät kun useasti ostanut.

      • Suonenjokelainen

        Onneksi Pieksämäelle avataan ensi viikon torstaina uusi, hieno Lidl. Vanhemmassa ainakin näkyi usein suonenjokelaisia.


    • 569872365

      En ymmärrä enää tätä lidlin ihanointia, elintarvikkeet nykyisin yhtä kalliita kuin muuallakin, valikoima suppea ja etenkin ulkolaiset einekset ihan ihmeellisen makuisia. Ostin sieltä kaalikääryleitä voi kauheeta minkä makuisia olivat, siirappia nähneetkään, jossain öljyssä lilluivat. Samoin kävi jonkin valmisaterian kanssa joka tehty ulkomailla, kauhean makuista. Syötävähän se oli, vaikka olishan tuota makaroonilootaa saanu halvemmalla...Itelle ainakin ihan sama missä käyn loppusumma ostoksissa sama. Sen verran paikallisista kaupoista että k-kaupassa joskus edullisia loppueriä. Ei aina vaan satu paikalle.

      • einesjoonas

        Opettele tekemään ruokaa niin säästyy rahaa...


    • EmmeostaLidlistä

      Ei Lidliä Suonenjoelle, me käymme ostamassa ruokamme omista suomalaisista paikkakunnan kaupoistamme mieluummin. Jos tahdomme Lidlin eineksiä, haemme ne Kuopion tai Pieksämäen myymälästä.

    • exriver

      Lidli sopisi hyvin Suonenjoelle. Paikallinen vallitseva mielenlaatu on sen verran kyräilevä ja kateellinen että parempi kun rahat menevät kauas Saksaan pois mielestä ja pois näkyvistä kuin että jäisivät kiertämään paikalliseen talouteen.

    • Kannatetaan

      Voisihan kaupunki myydä vanhan virkatalonsa Lidlille, olisi keskeinen paikka ja kaavoittaisi siihen vaikkapa 30-50tuh neliön rakennusoikeuden jonka sitten vatisi rakennusluvassa.
      Myyntitilat joutuisi tosin rakentamaan useampaan kerrokseen mutta asiakkaita se ei haittaisi, halvan hinnan perässä ne vaikka konttaavat hissejä tuskin tarvittaisiin.

      Lidl voisi sitten järjestellä linja-automatkoja laajemmalta alueelta väkeä haaliten ja vaikka Tuurissa käyvät linja-autot maksettaisiin kiertämään Suonenjoen kautta.

    • Herrakeskustanystävä

      Liiteri ei tule Suonenjoelle. Siitä kiitos entiselle tekniselle johtajalle, joka piti osuuskaupan puolia.
      Lidlin rakentaminen jäi kun herra virkamies ei sallinut ko kaupan lipan värejä sotkemaan Suonenjoen tulevaa idyllistä puutarha villa- kaupunkikuvaa.
      Parkkipaikkojen puute olisi ollut seuraava eston syy, jos olisi kauppa lippaa muuttanut...

    • Anonyymi

      Hei, kyllä ehdottomasti Lidl Suonenjoella ja mahdollisimman pian. Kyllä täältä tilaa uudelle kaupalle löytyy, jos vaan halua on. Sisä-Savo saisi oman Lidl myymälän ja alueella noin 15 000 ihmistä plus satokausien työvoima ja vierailijat.

      Joten nyt ja vielä lisää nimiä alle vetoomukselle Lidl myymälän Suonenjoelle tulon puolesta! https://www.adressit.com/lidl-myymala_suonenjoelle

      Piristystä Suonenjoelle ja sen liike- ja elinkeinoelämään. Tuodaan Lidl Suonenjoelle ja Sisä-Savoon yhdessä! Kertokaa kaikille vetoomuksesta ja nimiä vaan kovasti alle. Olkaa myös yhteydessä Lidl Suomeen ja Suonenjoen päättäjiin asian tiimoilta! Pitäkää asiaa esillä niin somessa kuin muissa medioissa!

      Hyvää kevättä kaikille.

      • Anonyymi

        Kyllä Lidl Suonenjoelle heti vuan kun vaan voi! Nimi on alla ja kaikki vaan nimiä lisäilemään! Hyvä, hyvä!


      • Anonyymi

        Kyllä Lidl Suonenjoelle työtä ja verotuloja tuomaan!


    • Anonyymi

      Kateus estää Ldlin tulon. Ehdoton ykköskauppa. Suonenjoki on takapajuia ilman sitä. Jatkan matkaa Pieksämäelle.

    • Anonyymi

      Ostaisin kaikki Liidelistä jos olisi Suonenjoella kauppa.

    • Anonyymi

      Stockmannihan on siirtymässä Suonenjoelle. Kuulemma niin paljon kysytään, että kannattaa lopettaa kauppa Helsingissä ja siirtää tänne.

      Ai niin. Sillä että joku väittää ostavansa paljon jostain ei ole mitään merkitystä nille jotka asioista päättää. Häh häh hää röh !!

    • Anonyymi

      Ajelen pieksämäelle tai heinävedelle Liiteliin!

    • Anonyymi

      Eikö lidliä kukaan tahdo enöö?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2117
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1630
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1520
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1256
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1165
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe