Terroristit seuraavat Muhammedin jalanjälkiä

allallallahu

Tanskalainen kielitieteilijä Tina Magaard on analysoinut kolme vuotta kymmenen eri uskonnon perusteoksia. Hänen johtopäätöksensä on, että islam erottuu joukosta rohkaisemalla terrorismiin ja väkivaltaan enemmän kuin muut uskonnot.

Sanomalehti Berlingske kirjoittaa: http://www.b.dk/nationalt/vi-skal-saette-spoergsmaalstegn-ved-om-muhammed-gjorde-det-rigtige

Tina Magaard tuntee islamin erinomaisesti sekä henkilökohtaisesti että akateemisesti. Hän uskoo, että tanskalaiset islam-asiantuntijat eivät tuo esille, mitä islamin pyhissä kirjoituksissa sanotaan, ja missä laajuudessa ääriliikkeet saavat käyttövoimansa näistä kirjoituksista...

Hän opiskeli arabiaa ja luki sekä Koraania että haditheja. Sieltä hän tunnisti monia ahdasmielisiä suuntauksia, joihin hän oli törmännyt [matkoillaan muslimimaissa].

"Se että islamin teksteistä löytyy murhanhimoisia katkelmia, ei ole itsessään huomiota herättävää, koska sellaisia katkelmia löytyy myös muista uskonnoista. Silmiinpistävää on se, miten paljon näitä katkelmia on verrattuna koko tekstiin, ja kuinka ne keskittyvät vastakkainasetteluun meidän ja heidän välillä, ja miten vääräuskoisia ja apostaatteja kuvaillaan likaisiksi, mädänneisiksi, rikollisiksi, tekopyhiksi ja vaarallisiksi. On myös huomiota herättävää kuinka paljon tekstit vaativat lukijaa taistelemaan vääräuskoisia vastaan sekä sanoin että miekoin. Monissa tekstikatkelmissa Muhammed näyttelee pääroolia rohkaisemassa väkivallan käyttöön, oli sitten kyseessä kivittäminen, kaulojen katkaisu, sotilasoperaatiot tai kriitikkojen ja runoilijoiden teloittaminen."

Tina Magaard pitää erityisen moitittavana sitä, että monet islamin tutkijat hänen käsityksensä mukaan jättävät nämä faktat tahallaan kertomatta, ja käyttävät valta-asemaansa hyväkseen asettamalla normin sille, mitä voidaan sanoa. Usein he syyttävät tanskalaisia rasismista sen sijaan, että objektiivisesti kertoisivat, että ääriainekset löytävät oikeutuksen väkivaltaan ja sillä uhkailuun suoraan islamin pyhistä kirjoituksista. ...

Kun häneltä kysytään Krudttöndenin tapahtumista (terrori-isku Kööpenhaminassa helmikuussa 2015) ja Charlie Hebdon hyökkäyksestä, ja olisiko toivottavaa tulevaisuuden harmonian ja yhteiselon vuoksi lopettaa Muhammedin piirtäminen, Tina Magaard antaa yksiselitteisen vastauksen: "Ainut asia, jonka saavutamme sanomalla, että meidän ei tule piirtää Muhammedia, on että me saamme lisää uskontoon perustuvia rajoituksia vapaudellemme. Meidän tulisi mieluummin ottaa härkää sarvista ja kysyä tekikö Muhammed oikein, kun hän esimerkiksi määräsi kriitikkonsa murhattaviksi. Tämä keskustelu meidän tulee käydä Euroopan muslimien kanssa."

Tina Magaardin mukaan kaikkein eniten herättää ajatuksia se, että on niin vaikea löytää imaamia, joka uskaltaisi ja haluaisi kritisoida islamin niitä puolia, jotka ovat vastoin liberaaleja vapauksia...

"Sen sijaan tulee sellaista jorinaa, kuten: 'Tästä ei ole relevanttia keskustella tämänpäivän Tanskassa' tai 'tämä on väärinkäsitys'. Mutta he kieltäytyvät kritisoimasta konkreettisia tekstin kohtia, joita terroristit käyttävät oikeuttamaan tekonsa", Magaard sanoo.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sika-Allah
    • eurooppaislamisoituu

      HUHTIKUUN HULINAT -15% ALENNUSTA
      ostostesi loppusummasta WWW.KIRJAONLINE.COM verkkokaupasta.
      Tarjous voimassa 1.4.15-30.4.15
      ALENNUKSEN SAAT koodilla 042015
      Tarkemmat ohjeet: http://www.kirjaonline.com/news/9/15-ale-huhtikuun-ajan

      http://www.kirjaonline.com/product/1308/eurooppa-ja-suomi-islamisoituvat
      Tiedä tosiasiat islamistiterrorismista ja islamilaisesta maahanmuutosta! Teologian tohtori, dosentti Juha Ahvion kirja vastaa islamisaatiota koskeviin kysymyksiin ja perustelee, miksi meidän velvollisuutemme on puolustaa Ateenasta, Roomasta ja Jerusalemista periytyvää länsimaista kulttuuriamme ja juutalaiskristillisiä perusarvojamme.

      • Koroljov

        "Ateenasta, Roomasta ja Jerusalemista periytyvää länsimaista kulttuuriamme"

        Nykylänsimainen kulttuuri periytyy enemmänkin Las Vegasista ja Raamatun Babylonista. Ei ihme, että muslimit halveksivat sitä.


    • alfa123om222

      Uskon voimaa noilla islamin eri lahkojen edustajilla on paljon.
      "apostaatteja kuvaillaan likaisiksi, mädänneisiksi, rikollisiksi, tekopyhiksi ja vaarallisiksi."

      Tämä on toteutunu minunkin elämässäni heidän uskostaan johtuen, vaikka se ei ole totuus. Sain hammasmädän. Amerikkalaiset ovat ottaneet kannan, että terroristien kanssa ei missään olosuhteissa neuvotella. En tiedä tuon kannan oikeellisuudesta sillä islamissa kuuluu olla 71 lahkoa. Uskon voimaa on paha kieltää ja siksi pelkään omasta puolestani, että heidän uskonsa tekee minusta likaisen, mädän, rikollisen, tekopyhän ja vaarallisen.

      Itse neuvottelisin.

      • Koroljov

        "Amerikkalaiset ovat ottaneet kannan, että terroristien kanssa ei missään olosuhteissa neuvotella."

        Amerikkalaiset neuvottelevat terroristien kanssa koko ajan, ja USA:n tukemien terroristien kädenjälki näkyy tällä hetkellä mm. Ukrainassa, Syyriassa, Libyassa, Irakissa... Al-Qaidakin oli alunperin CIA:n luomus.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      HEINÄLUOMA SENSUROI. SDP NÖYRTYI ÄÄRI-ISLAMILAISTEN EDESSÄ. Sosialidemokraatti yrittää sulkea suut sensuurilla, SUUKAPULA-HEINÄLUOMA ÄÄRILIIKKEIDEN TUKENA. Puhemies Eero Heinäluoma (sd.) on kieltänyt eduskunnan Pikkuparlamentin kansalaisinfon käytön sananvapautta ja turvallisuutta käsittelevän foorumin pitämiseen.

      MAAHANMUUTON ERÄS PAHIN SEURAUS ON SENSUURI JA PEITTELEMINEN JA SUIDEN TUKKIMINEN UHKAAMALLA RANGAISTUKSILLA (esim. rasismista). TOIMITTAJAN TEHTÄVÄT VAARANTUVAT KUIN DIKTATUUREISSA (toimittajan työ on hyvin vaarallista mm. Venäjällä).

      SANANVAPAUSKESKUSTELU tullaan joka tapauksessa järjestämään ja Lars Vilks saapuu Suomeen sovitusti. Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Oikeuden ei tarvitse väistyä vääryyden tieltä. Sananvapautta rajoittamaan pyrkivät, väkivallalla uhkailevat ääriliikkeet ovat päässeet tavoitteiseensa, jos vapaa keskustelu pystytään estämään eduskunnan kansalaisfoorumissa

      https://www.suomenuutiset.fi/heinaluoma-sulki-ovet-perussuomalaisten-tilaisuudelta-poyristyttavaa/ Ääriliikkeet päässeet tavoitteeseensa Raatikainen sanoo, että ilmeisesti sananvapautta rajoittamaan pyrkivät, väkivallalla uhkailevat ääriliikkeet ovat päässeet tavoitteiseensa, jos vapaa keskustelu pystytään estämään eduskunnan kansalaisfoorumissa. – On säälittävää, että Suomen pääministeriä myöten osallistutaan sananvapautta puolustaviin marsseihin Pariisissa asti, mutta kotimaassa tungetaan pää pensaaseen heti kun sananvapautta voitaisiin oikeasti edistää ja puolustaa! – Tilaisuus tullaan joka tapauksessa järjestämään ja Lars Vilks saapuu Suomeen sovitusti ensi viikolla. Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Oikeuden ei tarvitse väistyä vääryyden tieltä, Raatikainen lupaa

      ENNEN VAALEJA SUURI SANANVAPAUSKESKUSTELU PERUSSUOMESSA. Muhamettilaisten vainoama Lars Vilks, mukana Suomesta myös dosentti Arto Luukkanen http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192141-suomi-muuttuu-venajaksi Arto Luukkanen, Uudenmaan vaalipiiri, numero 71, Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtori, tohtori, dosentti, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/arto-luukkanen

      https://www.suomenuutiset.fi/kohupilapiirtaja-suomeen-ensi-viikolla-paikka-pidetaan-toistaiseksi-salassa/ Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Raatikainen on kutsunut Muhammed-pilapiirroksesta tunnetuksi tulleen Lars Vilksin Suomeen. Ruotsalainen Vilks saapuu Suomeen ensi viikolla ja hän osallistuu keskustelutilaisuuteen. – Tilaisuus järjestetään Helsingissä, mutta paikasta ja aikataulusta kerrotaan turvallisuussyiden takia vasta myöhemmin. Itse tilaisuudessa on tarkoitus keskustella sananvapauden, yleisen turvallisuuden ja itsesensuurin suhteesta, Raatikainen kertoo. Vilksin lisäksi keskustelutilaisuuteen osallistuu dosentti Arto Luukkanen. Raatikaisen mukaan Vilks lupautui tilaisuuteen helposti

      • Parempi.maku.suussa

    • alfa123om222

      Sananvapaus on hieno asia, mutta jos ei ymmärretä, että eräs uskonnollinen lahko: kristityt ovat kirjoittaneet pyhään kirjaansa: Kaikki mitä on kirjoitettu käy toteen! Niin silloin ei oteta vakavasti kaikkia mahdollisia uhkatekijöitä sanan käytön suhteen.

      Tuokin otsikko "Suomi muuttuu _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ " Itse en tohtisi tuollaista kirjoittaa, jos pitää varautua siihen kaikkein pahimpaan visioon mikä kristittyjen lahkolla on: "Kaikki mitä on kirjoitettu käy toteen."

      Kyllä on oikeus varoittaa tuollaisten otsikkojen kirjoittajista ja jopa evätä heidän poliittinen korrektiutensa. Jos he joutuvat joskus tilanteeseen, että tapahtuu kirjoitusten mukaisia asioita. Vanha Testamentti puhuu vääristä profeetoista, joita saattaa esim. Ninivestä lähteä sen tuhouduttua kostamaan tuho tuhon aiheuttajille. Jos onkin niin, että joku uhoo kostomieltä esim. maahanmuuttajia vastaan niin ei tuollainen purkaus: Suomi muuttuu ____________ ole mitenkään kivalta kuullostava. Se aiheuttaa turhia pohdiskeluja aivoissa ja herättää mielipahaa ja huolestuneisuutta.

      Miksi ei otsikkona voi olla vain esim. Vastustamme maahanmuuttoa rikollisuuden kasvun takia. tms.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      287
      2596
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      95
      2050
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1437
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1278
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe