Pokerstarsin kootut huijaukset

riggedrngs

Pokerstarsin kootut huijaukset

Pokerstars toimii niin kuin muutkin nettipeliyhtiöt eli se huijaa ohjelmansa avulla pelaajilta rahat pois. Ohjelmat on laadittu niin, että jokainen pelaaja häviää vuoren varmasti sijoituksensa pitkällä tähtäimellä.

Jos olet huono pelaaja, niin ohjelma antaa sinun voittaa todennäköisyyksiä useammin, jotta häväisit hitaammin. Se kannustaa sinua jatkamaan pelaamista ja sijoittamaan lisää rahaa peliin.

Jos olet hyvä pelaaja, niin häviät todennäköisyyksiä useammin, jotta joutuisit tallettamaan lisää rahaa pelitilillesi jatkaaksesi pelaamista.

40

332

  Vastaukset

  • Kortit "arpovan" ohjelman nimi on "random number generator" (RNG), joka voidaan suomentaa karkeasti sanoilla "sattumanvaraisten numeroiden tuottaja". Samanlaisia tietokone-ohjelmia on mm. Raha-automaattiyhdistyksen pelikoneissa, jotka on ohjelmoitu niin, että pelaaja häviää pitkällä tähtäimellä vuorenvarmasti.

   Pokeriyhtiöiden ohjelmat ovat paljon monimutkaisempia ja kehittyneempiä kuin peliautomaattien ohjelmat, mutta ne toimivat samalla periaatteella: että yhtiö voittaa lopulta maksimimäärän rahaa ja koukuttaa pelaajat siinä sivussa riippuvaisiksi pelistä.

   Monet pelaajat tietävät, että pokeriohjelmat ovat huijausta. Me puhumme silloin "rigatuista" saiteista tai ohjelmista. Sana "rigattu" tulee englanninkielen sanasta "rigged", joka tarkoittaa käytännössä "järjestelmällistä huijausta tietokoneohjelman avulla". Rigged on suomeksi "peukaloitu".

  • Jotta saat selvyyden peliohjelmien huijauksesta, sinun tulee pyytää ohjelman tarjoajalta pelihistoriasi. Sen jälkeen sinun tulee käydä pelatut kädet läpi käsi kädeltä ja valikoida sieltä vain isot panostukset, sillä ne ratkaisevat sen, oletko voittava vai häviävä pelaaja. Sen lisäksi, sinun tulee huomioida se, missä vaiheessa potista tuli "iso".

   Käytännössä on hyvä pitää pottia isona, kun sijoitat siihen 25 % sisäänoston määrästä. Sillä hetkellä kun oma sijoituksesi ylittää 25 % rajan, on potista tullut iso.

   Kun analysoit kaikki nämä "isot potit", niin huomaat, onko RNG huijausta vai ei. Laske todennäköisyydet jokaiselle kädelle sillä hetkellä, kun potista on tullut iso. Jos häviät todennäköisyyksiä useammin, niin RNG on rigattu.

   Pokerstarsin RNG antaa hyville pelaajille yli 7 % useammin tappion kuin on todennäköistä. Se paljastaa Pokerstarsin olevan huijausta.

  • Olen analysoinut kymmeniä tuhansia käsiä ym. menetelmällä. Minulla on yli 200 000 käden historia talletettuna koneelleni, mutta niiden kaikkien läpikäyminen vie aikaa. Aion käydä jokaisen käden lävitse tulevina vuosina ja julkaisen sen jälkeen tiedostot ja videon Pokerstarsin huijauksesta netissä. Sitä odotellessa voit tehdä oman analyysisi omista peleistäsi Pokerstarsilla. Julkaise väliaikaiset tiedot tällä foorumilla, jotta lukijat saavat uutta tietoa.

   Älä käytä mitään maksullista analysointiohjelmaa, koska ne eivät anna oikeaa tulosta. Ne on luotu paljastamaan vain väärät pelityylit ja selvät huijaukset, kun RNG jakaa kaiken kaikkiaan todennäköisyyksiä vastaan olevia kortteja.

   Käytä netistä saatavia todennäköisyyden laskevia ohjelmia. Sellainen on esimerkiksi sivulla http://www.cardplayer.com/poker-tools/odds-calculator/texas-holdem

   Käsien todennäköisyyksien laskeminen tällä systeemillä on hidasta, mutta saat oikean vastauksen siihen, onko saitti huijausta vai ei. Käy jokainen iso potti läpi käsi kädeltä. Laske, oletko voittanut todennäköisyyden mukaan vai et. Olen varma siitä, että jokainen RNG osoittautuu huijaukseksi tämän analyysin kautta.

  • Pokerstars lienee suosituin saitti netissä. Sen RNG on markkinoiden paras ja pisimmälle kehitetty. Jos et ole perehtynyt ohjelmiin, niin et huomaa huijausta, mutta jos olet pelannut useilla saiteilla ja Pokerstarsilla, niin huomaat, miten se lyö kaikki muut saitit laudalta mennen tullen.

   Kerron seuraavaksi muutamia tapoja, miten Pokerstars huijaa sinua ja minua.

  • Jos saat parin tai yliparin, niin se on ansa. Vihulla on setti, rattaat tai se vetää sinusta ohitse, mikäli et pistä all in heti flopilla ja saa sitä kippaamaan. Jos se maksaa, olet varmasti hävinnyt pelin. Todennäköisyydet eivät merkkaa mitään siinä vaiheessa, kun RNG on päättänyt kyniä sinut puhtaaksi.

   Kun huomaat, että RNG alkaa kyniä sinua, voit hidastaa häviämisen vauhtia pelaamalla ylivarovaisesti. Tämä ei kuitenkaan auta, sillä häviät jokaisen potin, joka kasvaa riittävän suureksi. Voit voittaa vain pieniä potteja, mutta et yhtään isoa pottia. Todennäköisyyksillä ei ole edelleenkään mitään tekemistä pelin kanssa, sillä RNG on päättänyt kyniä sinut puhtaaksi ja tekee sen riippumatta siitä, miten pelaat.

   Jos saat tässä vaiheessa hyvän käden, mutta se ei ole saletti, niin häviät vuorenvarmasti, jos potti alkaa kasvaa, ja vaikka se ei kasvaisikaan sen vuoksi, että vihu on taitava pelaaja ja odottaa sinun korotustasi, niin huomaat että kyse oli ansasta, jolla sinut yritettiin kyniä. Jos kyse ei ole ansasta, niin että vihulla on jo flopilla parempi peli, niin sitten se vetää sinusta ohitse, kun potti kasvaa tai vaikka se ei edes kasvaisi, jos osaat pelata varovasti tässä vaiheessa.

  • Kynimisvaihe kestää hyvin kauan ja päättyy vasta, kun ohjelma huomaa sinun reagoivan siihen tai kun olet hävinnyt riittävästi rahaa. Senkään jälkeen et voi voittaa omiasi takaisin, koska RNG on ohjelmoitu niin, että jokainen pelaaja häviää pitkässä juoksussa rahaa.

  • Moni vihu on ihmetellyt jaon päättyessä, kun en ole korottanut selvillä korotuskorteilla ja olen hävinnyt potin. Olen kertonut heille, että saitti on rigattu, eikä kukaan ole kyseenalaistanut tätä väitettä. Syy, miksi en ole korottanut, on siis se, että tiedän saitin rigatuksi, ja olen vähentänyt tappioita pelaamalla varovaisesti kynimisvaiheessa.

   • Ei mikään ihmekään, etttä häviät potin...


   • Jos tuon kaiken "tiedät", niin miksi vjitussa pelaat?


  • Kun RNG on kynimisvaiheessa, niin varo, jos saat parannusta käteesi turnilla tai riverillä, jos potti on pysynyt siihen asti pienenä. Parannus tulee vain sen vuoksi, että vihu vie sinun rahasi vielä paremmalla kädellä, jolla se on slouvannut isomman tuoton toivossa.

  • Mutta miten Poker Stars siitä hyötyisi, jos häviät käden? Rahathan menevät sille käden voittaneelle toiselle pelaajalle, ei Poker Starsille. Pokeria ei pelata taloa vastaan, vaan toisia pelajia vastaan.

   • Mistä tiedät ettei ole botteja? Niin ei mistään.


   • kokeile vaikka jutella pelaajalle jtn


   • Pokerstars hyötyy suuremman raken määrässä. Kun se antaa huonojen pelaajien voittaa oddseja useammin, säilyvät rahat saitilla pidempään, ja Pokerstars nettoaa.


   • enne turnauksen alkuu tulee iha kummallisii pelaajia...


  • Laske pelattujen pöytien lukumäärä sen lisäksi, että lasket häviämäsi/ voittamasi rahan määrän. Kun RNG on ottopäällä, niin häviät järjettömän monta pöytää putkeen, tyyliin 10/12 pöytää, kun normaalisti luku on 5/12 tai parempi jos osaat pelata.

   • Hienoa etta joku jaksaa perehtya riggauksen todistamiseen!

    Itsellani on aivan samanlaiset tuntemukset ja kokemuksen etta PS on rigattu.
    Omat kokemukeni perustuvat siihen etta alussa olin voittava pelaaja ja voitin esim. 2kpl noin 3000 pelaajan turnauksia joista kotiutin noin 20k USD. Kotiuttamisen jalkeen en muuttanut mitaan pelityylissani mutta yksinkertaisesti aloin haviamaan kaikki hyvat lahtokadet. Esimerkiksi SundayMiljon-turnauksissa paasin hyvin usein rahoille mutta heti ne saavutettuani havisin jarjestaan ensimmaisen allin-kaden. En pida rahoja pelitililla vaan voittaessani kotiutan ja havittyani talletan tarvittaessa heti lisaa ja tama taitaa olle se suurin este menestymiselle?

    Ennatykseni PS:lla on 6 perattaisen AA:n haviaminen ja nama reilun korotuksen jalkeen yleensa yhta call:aajaa vastaan ja jolla viela yleensa suurempi stack joten itselta turnaus on normaalisti loppunut siihen.

    Olen jatkanut pelaamista mutta siirtynyt livepeliin ja siina menestysta tulee. Esimerkkina viikon takaa toinen sija noin 350 pelaajan turnauksessa ulkomailla. Ja aikaisemmin saman turnauksen sateliitin voitto, josta jo tuli palkintona rahaa ja ticket. Aion jatkaa livepelaamista ja tahdata isompiin turnauksiin. Netissakin hieman olen pelannut mutta pelin kulku on juuri kuten ketjun aloittaja kertoo, alussa voitan mitattomia ja pienia kasia, kun peli etenee niin yleensa rahasijoille paastyani tulee esim AA tai KK jolla tie katkeaa pelaanpa ne miten tahansa.

    Ps. sama tuntuu toistuvan muuallakin. Partylla 10 perakkaista 100USD turnausta, joissa vain noin 100 pelaajaa, naista 6 kertaa paasin finaalipoytaan - kaikista ensimmaisena ulos ensimmaisessa Allin-kadessa (todennakoisyys etta haviat parilla tai A kuva kuusi kertaa putkeen vaikka yleensa edella showdownissa?). Eli kymmenesta turnauksesta kuusi kertaa finaalipoydassa eika kaytannossa mitaan voittoa!!! - Saatelya?


  • Pokerstars ja kaikki pokeripeliyhtiöt saavat tulonsa rakesta. Mitä enemmän pelaajia saitilla on, sitä enemmän rakea yhtiö saa. Suurin osa pelaajista ei ole kovin taitavia, joten softan pitää auttaa heitä voittamaan useammin, jotta he eivät jättäisi saittia liian nopeasti tai koskaan. Tästä syystä softa suosii huonoja pelaajia ja rankaisee hyviä, jotta kaikki voittaisivat ja häviäisivät yhtä paljon. Lopultahan kaikki häviävät, kun softa on ohjelmoitu toimimaan tällä tavalla (rake vie rahat ja kun softa ei anna voittaa muilta pelaajilta, niin kaikki häviävät).

   Jos RNG jakaisi kortit sattumanvaraisesti, niin harvalukuinen taitavien pelaajien joukko kynisi huonommat pelaajat jatkuvasti ja nämä lopettaisivat pelaamisen, jolloin yhtiön tuotot vähenisivät ja loppuisivat lopulta kokonaan. Siinä syy, miksi RNG suosii huonoja pelaajia ja rankaisee hyviä pelaajia, ja kynii lopulta kaikki.

   Me emme pelaa todellisuudessa muita pelaajia vaan älykästä ohjelmaa vastaan, jota on mahdoton voittaa. Kaikkein taitavimmatkin pelaajat häviävät lopulta softalle, koska se ei yksinkertaisesti anna heidän voittaa, mutta tästä johtuen huijaus on mahdollista paljastaa, niin kuin olen edellä kertonut. Isojen pottien tilastot osoittavat selvästi, että esimerkiksi minä itse häviän 7 % useammin kuin minun pitäisi todennäköisyyksien mukaan.

   On siis mahdotonta pelata voitollista peliä pitkällä tähtäimellä, mutta toki RNG antaa minun välillä voittaa jonkin verran, että jatkaisin pelaamista, enkä mukamas huomaisi huijausta. Huijaus on kuitenkin ilmiselvä, kun viitsii nähdä vaivaa käsien läpikäymiseen ja tilastojen tekemiseen.

  • Youtubessa on englanninkielinen lyhyt video, joka valaisee tätä asiaa.

   https://www.youtube.com/watch?v=2Ty5NmT-4-4

   Ohjelma on suunniteltu niin, että flopilla tapahtuu paljon useammin kuin live-peleissä: moni pelaaja saa todennäköisyyksiä useammin hyvän käden flopilla ja myös blindilla. Ohjelma jakaa myös todennäköisyyksiä useammin käsiä, joissa johtaja vaihtuu blindilta flopille, flopilta turnille ja turnilta riverille. Tämä saa pelaajat korottamaan panoksia ja yhtiö saa enemmän rakea.

  • Tämä on totta. Itse pelaan Omahaa,missä vetokäsillä on vielä suurempi vaikutus kuin Holdemissa. Omahassa pitää käyttää hatkintaa enemmän,koska mahdollisuuksia on niin paljon enemmän kuin Holdemissa. Häviän suurissa poteissa 1/10 poteista vaikka parhaimmilllaan olen 95% suosikki ennenkuin mennään allin. Itse jos vedän vaikka 45% altavastaajana, niin ei koskaan ohi jos allin iso potti. Jos itsellä setti ja pöydässä värin mahdollisuus, kaveri vetää ohi 90% varmuudella. Itsellä sama tilanne, ei tule väriä ja jos tulee väri, pöytä pariutuu vihulle. Olen hävinnyt isot potit saletti täyskädellä värisuoralle. Värisuoralla paremmalle värisuoralle. Nelosilla paremmille nelosille. Lähes kaikki variootit häviämiselle on tullut koettua, mutta vastaavat kädet itselle loistavat poissaoloaan. Toki olen saanut nelosia ja värisuoria, mutta siinä tilanteessa vihuilla ei ole mitään pelikättä. Viimeisin käsi milloin meinasi kone lentää seinään oli kuin flopilla olin 97% suosikki ja mentiin allin..turnilla edelleen vihulla noin 3% mahdollisuus voittaa...PUM ja river vihu vie.. Vaikka et tee yhtään virhettä koskaan ja olet aina todennäköisyydellä voittaja,et voi voittaa. Vaikka maltat mielesi ja et tilttaa,niin pari tämän kaltaista kättä putkeen isossa potissa,niin kaikki flippaa ja sitten mietit että sama kai millä käsillä pelaa kun kaikilla menee ohi. Alat pelaamaan löysästi ja agressiivisesti. Voit olla varma että ei tule yhtään kättä kotiin. Kaikki loput pelikassasta menee kiihtyvällä tahdilla. Se on toisaalta hyvä, että et tuhlaa lisää aikaa ja odottele sitä huippukättä ja häviä siinä sitten taas todennäköisyyksiä vastaan.

   • 97 ei ole sama kuin 100


   • POKERSTARS HAISTATIN VITUT " VUOTAA KOITIN PELAA IHAN HUVINVUOKSI KUN MENI HERMOT ETTÄ EI OLE MAHDOLLISTA ETTÄ EN VOITA....KYLLÄ ON 2 vuotta 5 läppärii
    paskaks…….se entaa voittaa hilun ja sitt imaisee putkee kaikki ….
    myös party sama rng ku rupee viemään 11.12 heads upist hävisin aina vikall ohi
    ihan sama mitä teet …...hyvä peli tekee mieli pelaa mutt ku on tällast paskaa mihin menee vaan hermo …..ei oo kivaa pelaa 5-7 tuntii 50 takia tai 130 d takia mikä menee heti rng suihin mitä vaa teet ...


  • Siis voi v.... Teidän kanssa siis ettekö oikeasti osaa pelata! Te siis häviätte ja alatte syytetään jotain riggausta!!!!! Tämä selittääkin miksi teitä suomalaisia ei näy näissä eptjawsop finaalipöydissä . sitä paitsi pelatkaa turnauksia!!! Kun ette kerran osaa pelata näitä 2€ käteispelejä

   • Ei ole kauaa kun eräs suomalainen oli ept toinen ja nettosi 750 000


  • Sinustako pitäisi esim kipata käsi jossa olet yli 1/10 suosikki? Siis tuotahan se sun kommentti tarkoittaa. Miten taito vaikuttaa siihen että olet suosikki asemassa järjestäen ja häviät jokaisen pottikäden jossa on panosta ja vihulla ei ole edes vetokättä...

  • joo,olen samaa mieltä full tilt pokerista olen pelannut aktiivisesti pari vuotta ja kerran voittanut 170 dollaria jos on täyskäsi niin kaverilla on neloset tai jos väri kaverilla on täyskäsi täyttä kusetusta!

  • Törkeä petos! Oksettava petos! Mikään ei näille kusettajille riitä, ei edes monopolivoitot! Satunnaisgeneraattori on todella törkeästi ja läpinäkyvästi rigattu maksimoimaan talon voitto! Ulkopuoliset viralliset valvojat hoidettu lahjuksilla! Toivottavasti vielä tulee se päivä, että nämä rikolliset laitetaan vastuuseen tästä törkeästä kusetusmanipulaatiosta! Pelillä ei ole mitään tekemistä satunnaisen rehellisen pokerin kanssa!

  • Ainoa oikea paikka näille kusetuspelleille olisi linnassa! Tämä kusetuskorttitalo kaatuu vielä ja se tulee olemaan kova päivä koko online-pokerille! Nyt RAY herätys, oma softa nopeasti kehitykseen!

   • Yksikään pokerisaitti ei voi pyöriä RNG:llä, koska häviävät pelaajat häviävät liian paljon, liian nopeasti. Voittomäärä on rajattu ja tuloksia tilastoivat saitit niin käteispelien kuin turnauksien osalta pääosin todistavat tämän, että voittaa voi vuosikausia.

    Mitä parempi pelaaja, alhaisempi ja kalaisampi pöytä, sitä enemmän tulee huijatuksi, mutta se ei välttämättä tarkoita, etteikö voittamista sallita, paitsi ehkä aikaa myöten alimmissa ei-rapid pöydissä, jotka on tarkoitettu uusille pelaajille.


  • Ootte te tyhmiä, ei voi muuta sanoa.

   • Moi Pokerstars Staff!


   • pulustelija- kirjoitti:

    Moi Pokerstars Staff!

    Moi Mäntti Foliohattu staff!


   • Törkeä manipulointikusetus ei päivänvaloa kestä. Ei pienintäkään tekemistä satunnaisen rehellisen pokerin kanssa ole.


  • Se starsilla tuntuu ihmeelliseltä lähes aina kun ässillä buttonilta kun korottaa utg:n korotuksen, niin blindien fisu maksaa ja alkuperäinen kippaa. Floppi tyyliin Q2Q, no fisu puskee ja ite fisuna maksaa, niin tottakai fisulla kourassa Q2o. Tuntuu ihmeelliseltä, et miksi fisu ois muuten maksanu kun tietämällä tulevat kortit. Sit samainen fisu häviää rahansa jollekkin toiselle ja taas mennään niin et se vetää paskalla susta ohi. Joku jossain kehu et starsilla ois huippu pelaajia mikroissakin, ni paskat. Sehän on täyttä bingoa koko touhu, riverillä voittaja päätetään.

   • No ei se kovin hyvin tunnu niitä kortteja tietävän jos se kuitenkin häviää jollekin toiselle.

    Ja mitä ihmettä ajattelit fisulla tuossa kohtaa olevan muuta kuin rouva kiinni? Meinaatko että fisu tulee ilmalla yli koko stäkillä? Joku täys-maniac LAG ehkä voisi sellaisen muuvin tuohon floppiin tehdä, mutta tuskinpa yksikään fisu.


   • Täällä näköjään taas Kusetustarsin palkkaama trolli tekee työtään.


   • sdafasdasdfa kirjoitti:

    No ei se kovin hyvin tunnu niitä kortteja tietävän jos se kuitenkin häviää jollekin toiselle.

    Ja mitä ihmettä ajattelit fisulla tuossa kohtaa olevan muuta kuin rouva kiinni? Meinaatko että fisu tulee ilmalla yli koko stäkillä? Joku täys-maniac LAG ehkä voisi sellaisen muuvin tuohon floppiin tehdä, mutta tuskinpa yksikään fisu.

    Tottakai aavistin et Q kourassa ja fisuna maksoin, että jos sattusin saamaan toisen niistä tarvittavista ässistä hehheeh. Daniel Negreanu kirjassaan sanoi, että jos ajattelet ettet voi voittaa mikroissa, niin vika on sinussa, että ikävä kyllä pelihuoneilla ei ole tuottosampia pelejä tarjolla. Tästä voidaan olla montaa mieltä. Pöydän valinnalla on suuri merkitys, mutta jos aina pöydissä on useampi automaatti, tulee voittamisesta lähes mahdotonta. Bingossakin osuu paremmin.


  • Täyttä kusetusta koko paska.saunan taakse pitäs noikin mulkut viedä

   • Saunan takana ei ole kuin kaltaisiasi hinttejä omat mulkut käsissään.


   • Jaahas sä olet siellä jo jonkun muun mulkku kädessä


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2854
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   223
   2341