Pokerstarsin kootut huijaukset

riggedrngs

Pokerstarsin kootut huijaukset

Pokerstars toimii niin kuin muutkin nettipeliyhtiöt eli se huijaa ohjelmansa avulla pelaajilta rahat pois. Ohjelmat on laadittu niin, että jokainen pelaaja häviää vuoren varmasti sijoituksensa pitkällä tähtäimellä.

Jos olet huono pelaaja, niin ohjelma antaa sinun voittaa todennäköisyyksiä useammin, jotta häväisit hitaammin. Se kannustaa sinua jatkamaan pelaamista ja sijoittamaan lisää rahaa peliin.

Jos olet hyvä pelaaja, niin häviät todennäköisyyksiä useammin, jotta joutuisit tallettamaan lisää rahaa pelitilillesi jatkaaksesi pelaamista.

41

1910

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • riggedrngs

   Kortit "arpovan" ohjelman nimi on "random number generator" (RNG), joka voidaan suomentaa karkeasti sanoilla "sattumanvaraisten numeroiden tuottaja". Samanlaisia tietokone-ohjelmia on mm. Raha-automaattiyhdistyksen pelikoneissa, jotka on ohjelmoitu niin, että pelaaja häviää pitkällä tähtäimellä vuorenvarmasti.

   Pokeriyhtiöiden ohjelmat ovat paljon monimutkaisempia ja kehittyneempiä kuin peliautomaattien ohjelmat, mutta ne toimivat samalla periaatteella: että yhtiö voittaa lopulta maksimimäärän rahaa ja koukuttaa pelaajat siinä sivussa riippuvaisiksi pelistä.

   Monet pelaajat tietävät, että pokeriohjelmat ovat huijausta. Me puhumme silloin "rigatuista" saiteista tai ohjelmista. Sana "rigattu" tulee englanninkielen sanasta "rigged", joka tarkoittaa käytännössä "järjestelmällistä huijausta tietokoneohjelman avulla". Rigged on suomeksi "peukaloitu".

  • riggedrngs

   Jotta saat selvyyden peliohjelmien huijauksesta, sinun tulee pyytää ohjelman tarjoajalta pelihistoriasi. Sen jälkeen sinun tulee käydä pelatut kädet läpi käsi kädeltä ja valikoida sieltä vain isot panostukset, sillä ne ratkaisevat sen, oletko voittava vai häviävä pelaaja. Sen lisäksi, sinun tulee huomioida se, missä vaiheessa potista tuli "iso".

   Käytännössä on hyvä pitää pottia isona, kun sijoitat siihen 25 % sisäänoston määrästä. Sillä hetkellä kun oma sijoituksesi ylittää 25 % rajan, on potista tullut iso.

   Kun analysoit kaikki nämä "isot potit", niin huomaat, onko RNG huijausta vai ei. Laske todennäköisyydet jokaiselle kädelle sillä hetkellä, kun potista on tullut iso. Jos häviät todennäköisyyksiä useammin, niin RNG on rigattu.

   Pokerstarsin RNG antaa hyville pelaajille yli 7 % useammin tappion kuin on todennäköistä. Se paljastaa Pokerstarsin olevan huijausta.

  • riggedrngs

   Olen analysoinut kymmeniä tuhansia käsiä ym. menetelmällä. Minulla on yli 200 000 käden historia talletettuna koneelleni, mutta niiden kaikkien läpikäyminen vie aikaa. Aion käydä jokaisen käden lävitse tulevina vuosina ja julkaisen sen jälkeen tiedostot ja videon Pokerstarsin huijauksesta netissä. Sitä odotellessa voit tehdä oman analyysisi omista peleistäsi Pokerstarsilla. Julkaise väliaikaiset tiedot tällä foorumilla, jotta lukijat saavat uutta tietoa.

   Älä käytä mitään maksullista analysointiohjelmaa, koska ne eivät anna oikeaa tulosta. Ne on luotu paljastamaan vain väärät pelityylit ja selvät huijaukset, kun RNG jakaa kaiken kaikkiaan todennäköisyyksiä vastaan olevia kortteja.

   Käytä netistä saatavia todennäköisyyden laskevia ohjelmia. Sellainen on esimerkiksi sivulla http://www.cardplayer.com/poker-tools/odds-calculator/texas-holdem

   Käsien todennäköisyyksien laskeminen tällä systeemillä on hidasta, mutta saat oikean vastauksen siihen, onko saitti huijausta vai ei. Käy jokainen iso potti läpi käsi kädeltä. Laske, oletko voittanut todennäköisyyden mukaan vai et. Olen varma siitä, että jokainen RNG osoittautuu huijaukseksi tämän analyysin kautta.

  • riggedrngs

   Pokerstars lienee suosituin saitti netissä. Sen RNG on markkinoiden paras ja pisimmälle kehitetty. Jos et ole perehtynyt ohjelmiin, niin et huomaa huijausta, mutta jos olet pelannut useilla saiteilla ja Pokerstarsilla, niin huomaat, miten se lyö kaikki muut saitit laudalta mennen tullen.

   Kerron seuraavaksi muutamia tapoja, miten Pokerstars huijaa sinua ja minua.

  • riggedrngs

   Jos saat parin tai yliparin, niin se on ansa. Vihulla on setti, rattaat tai se vetää sinusta ohitse, mikäli et pistä all in heti flopilla ja saa sitä kippaamaan. Jos se maksaa, olet varmasti hävinnyt pelin. Todennäköisyydet eivät merkkaa mitään siinä vaiheessa, kun RNG on päättänyt kyniä sinut puhtaaksi.

   Kun huomaat, että RNG alkaa kyniä sinua, voit hidastaa häviämisen vauhtia pelaamalla ylivarovaisesti. Tämä ei kuitenkaan auta, sillä häviät jokaisen potin, joka kasvaa riittävän suureksi. Voit voittaa vain pieniä potteja, mutta et yhtään isoa pottia. Todennäköisyyksillä ei ole edelleenkään mitään tekemistä pelin kanssa, sillä RNG on päättänyt kyniä sinut puhtaaksi ja tekee sen riippumatta siitä, miten pelaat.

   Jos saat tässä vaiheessa hyvän käden, mutta se ei ole saletti, niin häviät vuorenvarmasti, jos potti alkaa kasvaa, ja vaikka se ei kasvaisikaan sen vuoksi, että vihu on taitava pelaaja ja odottaa sinun korotustasi, niin huomaat että kyse oli ansasta, jolla sinut yritettiin kyniä. Jos kyse ei ole ansasta, niin että vihulla on jo flopilla parempi peli, niin sitten se vetää sinusta ohitse, kun potti kasvaa tai vaikka se ei edes kasvaisi, jos osaat pelata varovasti tässä vaiheessa.

  • riggedrngs

   Kynimisvaihe kestää hyvin kauan ja päättyy vasta, kun ohjelma huomaa sinun reagoivan siihen tai kun olet hävinnyt riittävästi rahaa. Senkään jälkeen et voi voittaa omiasi takaisin, koska RNG on ohjelmoitu niin, että jokainen pelaaja häviää pitkässä juoksussa rahaa.

  • riggedrngs

   Moni vihu on ihmetellyt jaon päättyessä, kun en ole korottanut selvillä korotuskorteilla ja olen hävinnyt potin. Olen kertonut heille, että saitti on rigattu, eikä kukaan ole kyseenalaistanut tätä väitettä. Syy, miksi en ole korottanut, on siis se, että tiedän saitin rigatuksi, ja olen vähentänyt tappioita pelaamalla varovaisesti kynimisvaiheessa.

   • hfuishfi

    Ei mikään ihmekään, etttä häviät potin...


   • vähänköoonpimee

    Jos tuon kaiken "tiedät", niin miksi vjitussa pelaat?


  • riggedrngs

   Kun RNG on kynimisvaiheessa, niin varo, jos saat parannusta käteesi turnilla tai riverillä, jos potti on pysynyt siihen asti pienenä. Parannus tulee vain sen vuoksi, että vihu vie sinun rahasi vielä paremmalla kädellä, jolla se on slouvannut isomman tuoton toivossa.

  • Pyllyperse

   Mutta miten Poker Stars siitä hyötyisi, jos häviät käden? Rahathan menevät sille käden voittaneelle toiselle pelaajalle, ei Poker Starsille. Pokeria ei pelata taloa vastaan, vaan toisia pelajia vastaan.

   • Fuulio

    Mistä tiedät ettei ole botteja? Niin ei mistään.


   • gugity

    kokeile vaikka jutella pelaajalle jtn


   • riggedrngs

    Pokerstars hyötyy suuremman raken määrässä. Kun se antaa huonojen pelaajien voittaa oddseja useammin, säilyvät rahat saitilla pidempään, ja Pokerstars nettoaa.


   • enne turnauksen alkuu tulee iha kummallisii pelaajia...


  • riggedrngs

   Laske pelattujen pöytien lukumäärä sen lisäksi, että lasket häviämäsi/ voittamasi rahan määrän. Kun RNG on ottopäällä, niin häviät järjettömän monta pöytää putkeen, tyyliin 10/12 pöytää, kun normaalisti luku on 5/12 tai parempi jos osaat pelata.

   • TightPlayer

    Hienoa etta joku jaksaa perehtya riggauksen todistamiseen!

    Itsellani on aivan samanlaiset tuntemukset ja kokemuksen etta PS on rigattu.
    Omat kokemukeni perustuvat siihen etta alussa olin voittava pelaaja ja voitin esim. 2kpl noin 3000 pelaajan turnauksia joista kotiutin noin 20k USD. Kotiuttamisen jalkeen en muuttanut mitaan pelityylissani mutta yksinkertaisesti aloin haviamaan kaikki hyvat lahtokadet. Esimerkiksi SundayMiljon-turnauksissa paasin hyvin usein rahoille mutta heti ne saavutettuani havisin jarjestaan ensimmaisen allin-kaden. En pida rahoja pelitililla vaan voittaessani kotiutan ja havittyani talletan tarvittaessa heti lisaa ja tama taitaa olle se suurin este menestymiselle?

    Ennatykseni PS:lla on 6 perattaisen AA:n haviaminen ja nama reilun korotuksen jalkeen yleensa yhta call:aajaa vastaan ja jolla viela yleensa suurempi stack joten itselta turnaus on normaalisti loppunut siihen.

    Olen jatkanut pelaamista mutta siirtynyt livepeliin ja siina menestysta tulee. Esimerkkina viikon takaa toinen sija noin 350 pelaajan turnauksessa ulkomailla. Ja aikaisemmin saman turnauksen sateliitin voitto, josta jo tuli palkintona rahaa ja ticket. Aion jatkaa livepelaamista ja tahdata isompiin turnauksiin. Netissakin hieman olen pelannut mutta pelin kulku on juuri kuten ketjun aloittaja kertoo, alussa voitan mitattomia ja pienia kasia, kun peli etenee niin yleensa rahasijoille paastyani tulee esim AA tai KK jolla tie katkeaa pelaanpa ne miten tahansa.

    Ps. sama tuntuu toistuvan muuallakin. Partylla 10 perakkaista 100USD turnausta, joissa vain noin 100 pelaajaa, naista 6 kertaa paasin finaalipoytaan - kaikista ensimmaisena ulos ensimmaisessa Allin-kadessa (todennakoisyys etta haviat parilla tai A kuva kuusi kertaa putkeen vaikka yleensa edella showdownissa?). Eli kymmenesta turnauksesta kuusi kertaa finaalipoydassa eika kaytannossa mitaan voittoa!!! - Saatelya?


  • riggedrngs

   Pokerstars ja kaikki pokeripeliyhtiöt saavat tulonsa rakesta. Mitä enemmän pelaajia saitilla on, sitä enemmän rakea yhtiö saa. Suurin osa pelaajista ei ole kovin taitavia, joten softan pitää auttaa heitä voittamaan useammin, jotta he eivät jättäisi saittia liian nopeasti tai koskaan. Tästä syystä softa suosii huonoja pelaajia ja rankaisee hyviä, jotta kaikki voittaisivat ja häviäisivät yhtä paljon. Lopultahan kaikki häviävät, kun softa on ohjelmoitu toimimaan tällä tavalla (rake vie rahat ja kun softa ei anna voittaa muilta pelaajilta, niin kaikki häviävät).

   Jos RNG jakaisi kortit sattumanvaraisesti, niin harvalukuinen taitavien pelaajien joukko kynisi huonommat pelaajat jatkuvasti ja nämä lopettaisivat pelaamisen, jolloin yhtiön tuotot vähenisivät ja loppuisivat lopulta kokonaan. Siinä syy, miksi RNG suosii huonoja pelaajia ja rankaisee hyviä pelaajia, ja kynii lopulta kaikki.

   Me emme pelaa todellisuudessa muita pelaajia vaan älykästä ohjelmaa vastaan, jota on mahdoton voittaa. Kaikkein taitavimmatkin pelaajat häviävät lopulta softalle, koska se ei yksinkertaisesti anna heidän voittaa, mutta tästä johtuen huijaus on mahdollista paljastaa, niin kuin olen edellä kertonut. Isojen pottien tilastot osoittavat selvästi, että esimerkiksi minä itse häviän 7 % useammin kuin minun pitäisi todennäköisyyksien mukaan.

   On siis mahdotonta pelata voitollista peliä pitkällä tähtäimellä, mutta toki RNG antaa minun välillä voittaa jonkin verran, että jatkaisin pelaamista, enkä mukamas huomaisi huijausta. Huijaus on kuitenkin ilmiselvä, kun viitsii nähdä vaivaa käsien läpikäymiseen ja tilastojen tekemiseen.

  • riggedrngs

   Youtubessa on englanninkielinen lyhyt video, joka valaisee tätä asiaa.

   https://www.youtube.com/watch?v=2Ty5NmT-4-4

   Ohjelma on suunniteltu niin, että flopilla tapahtuu paljon useammin kuin live-peleissä: moni pelaaja saa todennäköisyyksiä useammin hyvän käden flopilla ja myös blindilla. Ohjelma jakaa myös todennäköisyyksiä useammin käsiä, joissa johtaja vaihtuu blindilta flopille, flopilta turnille ja turnilta riverille. Tämä saa pelaajat korottamaan panoksia ja yhtiö saa enemmän rakea.

  • väsynytgambler

   Tämä on totta. Itse pelaan Omahaa,missä vetokäsillä on vielä suurempi vaikutus kuin Holdemissa. Omahassa pitää käyttää hatkintaa enemmän,koska mahdollisuuksia on niin paljon enemmän kuin Holdemissa. Häviän suurissa poteissa 1/10 poteista vaikka parhaimmilllaan olen 95% suosikki ennenkuin mennään allin. Itse jos vedän vaikka 45% altavastaajana, niin ei koskaan ohi jos allin iso potti. Jos itsellä setti ja pöydässä värin mahdollisuus, kaveri vetää ohi 90% varmuudella. Itsellä sama tilanne, ei tule väriä ja jos tulee väri, pöytä pariutuu vihulle. Olen hävinnyt isot potit saletti täyskädellä värisuoralle. Värisuoralla paremmalle värisuoralle. Nelosilla paremmille nelosille. Lähes kaikki variootit häviämiselle on tullut koettua, mutta vastaavat kädet itselle loistavat poissaoloaan. Toki olen saanut nelosia ja värisuoria, mutta siinä tilanteessa vihuilla ei ole mitään pelikättä. Viimeisin käsi milloin meinasi kone lentää seinään oli kuin flopilla olin 97% suosikki ja mentiin allin..turnilla edelleen vihulla noin 3% mahdollisuus voittaa...PUM ja river vihu vie.. Vaikka et tee yhtään virhettä koskaan ja olet aina todennäköisyydellä voittaja,et voi voittaa. Vaikka maltat mielesi ja et tilttaa,niin pari tämän kaltaista kättä putkeen isossa potissa,niin kaikki flippaa ja sitten mietit että sama kai millä käsillä pelaa kun kaikilla menee ohi. Alat pelaamaan löysästi ja agressiivisesti. Voit olla varma että ei tule yhtään kättä kotiin. Kaikki loput pelikassasta menee kiihtyvällä tahdilla. Se on toisaalta hyvä, että et tuhlaa lisää aikaa ja odottele sitä huippukättä ja häviä siinä sitten taas todennäköisyyksiä vastaan.

   • jooväsytuliny

    97 ei ole sama kuin 100


   • Anonyymi

    POKERSTARS HAISTATIN VITUT " VUOTAA KOITIN PELAA IHAN HUVINVUOKSI KUN MENI HERMOT ETTÄ EI OLE MAHDOLLISTA ETTÄ EN VOITA....KYLLÄ ON 2 vuotta 5 läppärii
    paskaks…….se entaa voittaa hilun ja sitt imaisee putkee kaikki ….
    myös party sama rng ku rupee viemään 11.12 heads upist hävisin aina vikall ohi
    ihan sama mitä teet …...hyvä peli tekee mieli pelaa mutt ku on tällast paskaa mihin menee vaan hermo …..ei oo kivaa pelaa 5-7 tuntii 50 takia tai 130 d takia mikä menee heti rng suihin mitä vaa teet ...


  • d8fjgugofod

   Siis voi v.... Teidän kanssa siis ettekö oikeasti osaa pelata! Te siis häviätte ja alatte syytetään jotain riggausta!!!!! Tämä selittääkin miksi teitä suomalaisia ei näy näissä eptjawsop finaalipöydissä . sitä paitsi pelatkaa turnauksia!!! Kun ette kerran osaa pelata näitä 2€ käteispelejä

   • Mila000

    Ei ole kauaa kun eräs suomalainen oli ept toinen ja nettosi 750 000


  • Acesss

   Sinustako pitäisi esim kipata käsi jossa olet yli 1/10 suosikki? Siis tuotahan se sun kommentti tarkoittaa. Miten taito vaikuttaa siihen että olet suosikki asemassa järjestäen ja häviät jokaisen pottikäden jossa on panosta ja vihulla ei ole edes vetokättä...

  • oppes

   joo,olen samaa mieltä full tilt pokerista olen pelannut aktiivisesti pari vuotta ja kerran voittanut 170 dollaria jos on täyskäsi niin kaverilla on neloset tai jos väri kaverilla on täyskäsi täyttä kusetusta!

  • Sairastapaskaa

   Törkeä petos! Oksettava petos! Mikään ei näille kusettajille riitä, ei edes monopolivoitot! Satunnaisgeneraattori on todella törkeästi ja läpinäkyvästi rigattu maksimoimaan talon voitto! Ulkopuoliset viralliset valvojat hoidettu lahjuksilla! Toivottavasti vielä tulee se päivä, että nämä rikolliset laitetaan vastuuseen tästä törkeästä kusetusmanipulaatiosta! Pelillä ei ole mitään tekemistä satunnaisen rehellisen pokerin kanssa!

  • Hittilitti

   Ainoa oikea paikka näille kusetuspelleille olisi linnassa! Tämä kusetuskorttitalo kaatuu vielä ja se tulee olemaan kova päivä koko online-pokerille! Nyt RAY herätys, oma softa nopeasti kehitykseen!

   • Anonyymi

    Yksikään pokerisaitti ei voi pyöriä RNG:llä, koska häviävät pelaajat häviävät liian paljon, liian nopeasti. Voittomäärä on rajattu ja tuloksia tilastoivat saitit niin käteispelien kuin turnauksien osalta pääosin todistavat tämän, että voittaa voi vuosikausia.

    Mitä parempi pelaaja, alhaisempi ja kalaisampi pöytä, sitä enemmän tulee huijatuksi, mutta se ei välttämättä tarkoita, etteikö voittamista sallita, paitsi ehkä aikaa myöten alimmissa ei-rapid pöydissä, jotka on tarkoitettu uusille pelaajille.


  • safddsgsdfasdsd

   Ootte te tyhmiä, ei voi muuta sanoa.

   • pulustelija-

    Moi Pokerstars Staff!


   • sfadaddassd
    pulustelija- kirjoitti:

    Moi Pokerstars Staff!

    Moi Mäntti Foliohattu staff!


   • Oikeustoimari

    Törkeä manipulointikusetus ei päivänvaloa kestä. Ei pienintäkään tekemistä satunnaisen rehellisen pokerin kanssa ole.


  • Fisuilija

   Se starsilla tuntuu ihmeelliseltä lähes aina kun ässillä buttonilta kun korottaa utg:n korotuksen, niin blindien fisu maksaa ja alkuperäinen kippaa. Floppi tyyliin Q2Q, no fisu puskee ja ite fisuna maksaa, niin tottakai fisulla kourassa Q2o. Tuntuu ihmeelliseltä, et miksi fisu ois muuten maksanu kun tietämällä tulevat kortit. Sit samainen fisu häviää rahansa jollekkin toiselle ja taas mennään niin et se vetää paskalla susta ohi. Joku jossain kehu et starsilla ois huippu pelaajia mikroissakin, ni paskat. Sehän on täyttä bingoa koko touhu, riverillä voittaja päätetään.

   • sdafasdasdfa

    No ei se kovin hyvin tunnu niitä kortteja tietävän jos se kuitenkin häviää jollekin toiselle.

    Ja mitä ihmettä ajattelit fisulla tuossa kohtaa olevan muuta kuin rouva kiinni? Meinaatko että fisu tulee ilmalla yli koko stäkillä? Joku täys-maniac LAG ehkä voisi sellaisen muuvin tuohon floppiin tehdä, mutta tuskinpa yksikään fisu.


   • kusetuksenuhri

    Täällä näköjään taas Kusetustarsin palkkaama trolli tekee työtään.


   • fisuilija
    sdafasdasdfa kirjoitti:

    No ei se kovin hyvin tunnu niitä kortteja tietävän jos se kuitenkin häviää jollekin toiselle.

    Ja mitä ihmettä ajattelit fisulla tuossa kohtaa olevan muuta kuin rouva kiinni? Meinaatko että fisu tulee ilmalla yli koko stäkillä? Joku täys-maniac LAG ehkä voisi sellaisen muuvin tuohon floppiin tehdä, mutta tuskinpa yksikään fisu.

    Tottakai aavistin et Q kourassa ja fisuna maksoin, että jos sattusin saamaan toisen niistä tarvittavista ässistä hehheeh. Daniel Negreanu kirjassaan sanoi, että jos ajattelet ettet voi voittaa mikroissa, niin vika on sinussa, että ikävä kyllä pelihuoneilla ei ole tuottosampia pelejä tarjolla. Tästä voidaan olla montaa mieltä. Pöydän valinnalla on suuri merkitys, mutta jos aina pöydissä on useampi automaatti, tulee voittamisesta lähes mahdotonta. Bingossakin osuu paremmin.


  • Jokerstars

   Täyttä kusetusta koko paska.saunan taakse pitäs noikin mulkut viedä

   • asdgsadghda

    Saunan takana ei ole kuin kaltaisiasi hinttejä omat mulkut käsissään.


   • 9aininthass2

    Jaahas sä olet siellä jo jonkun muun mulkku kädessä


  • Anonyymi

   Hitto että on noloa,vinkua jostain PokerStars riggauksesta mimä on tämä perus,ei hyvän pelaajan ainainen tekosyy.... Ihan yhtä usija putkia ja juttuna on live pokerissa SITÄ KUTSUTAAN POKERIKSI.... Ja netissä kortit daattavat tulla 3 tai 4 kertaan nopeammin joten tietysti tulee monta kertaa nopeammin, kyllä se on siinä että kannattaisi vaihtaa ihan huvi peliin sillä ainoat todisteet mitä tästä sain niin aivan vainoharhainen kaveri ... Ja Ei kestä yhtä hyvin kuin kunnon pelajat joita on vähemmistö mutta Pokerstars NOPE ei ole rigged todellakaan. Sekä tuollainen kielenkäyttö ja sikamainen käytös kyllä huomaa"missä se oikea häviön syy on" ...ja kuka jos ei ole ongelma Pelaaja niin valittaa jostain pokeri huoneesta ja samalla pelaa.... Äly hoi. Mutta hyvä vaan että tälläiset Sika kielenkäyttö pelaajat, varmaan on väkivalta rikoksia tultu sinun tehtyä ja minnekkään saunan taakse ei mene kuin itse pää punaisena ja ihan sikamiehenä. .. kukaan tuntemani PokerStars suomalainen pelaaja jotka pelaavat hyvin ovat voitolla olleet viimeiset 14vuotta. Joten huutakoot sika mies vaan, et tule saamaan mitään todisteita ASIASTA mitä ei ole olemassa! Juuri tuollainen että kaikkeen on jokin tekosyy....ET OLE NIIN TÄRKEÄ! Pokerstars on täysin satunnainen ja pitkällä aikavälillä esim jos 2 vuotta olet noin sikamaisen vihaisia kohtauksia saanut niin. Voi luoja voin kuvitella kuinka onnellisia pelaajat ovat ettei ole tuollaisen sikamiehen kanssa live pöydässä, mitä tahansa käykin niin joko dealerin vika tai sitä tai tätä.... Niinkuin lajeissa muissakin! Niin On ok pelaajia jotka myös voittavat ja todella hyviä, sinä et voi koskaan kuulua kumpaakaan ryhmään sillä tekosyyt ylimielinen ajattelu ja sikamaisen sikamainen ajattelu ja erittäin kehno vihanhallinta. Pokerstars illa on täysin satunnainen generaattori,maailman parhaita. Taas sinä olet kyllä huono häviäjä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   7542
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   3164
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   55
   1526
  4. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   252
   1323
  5. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   53
   1289
  6. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   78
   1286
  7. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1253
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   96
   1118
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1014
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   241
   934
  Aihe