Elisan koko idea on mennut pahasti väärään suuntaa

Turhamaisteri

Ikävää kyllä, asiakkaana oleminen on monellakin tavalla mennyt ikäväksi.
Asiakaspalvelussa ei kerrota kaikkea, laitetaan ilmaisia kanavia kuukaudeksi puoliväkisin ja toivotaan, että unohtaa peruuttaa. Tosin yksi ylimääräinenkin tuli sopimatta.

Tilatessa väittivät, että on helppoa peruuttaa ihan tuosta vain, ei vaan pidä paikkaansa. Tosin voihan se olla, että työnantajani on maksanut minulle palkkaa aika turhasta yli 15 vuotta, jonka ajan olen alan opettajana ollut. Onhan se merkillistä, että noin helppoa asiaa en osaa hoitaa. Kyllä yliopisto päästää maistereiksi ihan kaikki - todella ihan kaikki.

Laskutus on ikävän sorttista, vaikka maailma muuttuu juu. Laskustakaan en oikein osaa ymmärtää, mutta sen kyllä ymmärrän että maksaa pitää ja enemmän kuin olen ymmärtänyt.
Jos kuitenkin on niin, että minä olen tuo surkimus, joka ei ymmärrä ja ei osaa eikä tajua, niin onpahan minulla muutama sata uutta opiskelijaa, joilta kysyä neuvoa. Joten saan se kyllä helposti selville, onko homma reilua ja olenko todella uusavuton. Jos näin on, voinhan sen kysyä joka vuosi uudelleen ihan kaikilta, kovin ymmärtämätön kun olen. Sitten saatan esittää toisen vaihtoehdon, jota pidän hyvänä, katsotaan mitä he siitä pitävät. Mutta sekaisinhan se menee. Muuten, ACN puhelinyhtiön poistuttua Suomesta, on parhaimmaksi operaattoriksi kokonaisuudessaan päässyt vuodesta toiseen Telefinland - sen ainoa ongelma taitaa olla sama kuin Elisallakin - kun uuden liittymän ottaa, ei tilausvahvistuksessa ole sovittuja asioita, joita voisi sitten myöhemmin ihmetellä mitä tuli tilattua. Toistaiseksi Telefinland on toiminut kuten sovittu. Tulipahan kirjoiteltua, valitettavasti ei vielä ole tietoa mikä Elisan tilalle.

2

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hei Turhamaisteri,

   ikävä kuulla ongelmistasi ja että et ole saanut sinua tyydyttävää asiakaspalvelua. :( Tämä ei missään nimessä ole tavoitteemme ja pahoittelen mikäli olet kokenut asiakaspalvelumme kehnoksi.

   Mikäli sinulla on kanavapaketteja jotka haluat päättä, voit tehdä sen itse osoitteessa elisaviihde.fi > Maksukanavat > Lopeta tilaus. :) Halutessasi voit ottaa toki yhteyttä myös asiakaspalveluun esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta osoitteessa http://elisa.to/1DbrO7J . Palstalla osoitteessa http://elisa.fi/palsta on myös moderaattoreita, jotka toki auttavat ongelmissasi. :)

   Laskun tulkinnassa sinua auttaa laskutulkki, jonka löydät osoitteesta http://elisa.to/1aJJM7D . Mikäli laskulla on mielestäsi ylimääräisiä veloituksia tai muuta epäselvää, olethan meihin yhteydessä edellä mainittuja kanavia pitkin tai puhelimitse halutessasi.

   Jussi / Palstatiimi
   http://elisa.fi/palsta

  • Terppa_vm_60

   Näistä akateemisista hömelöistä sen verran että tunnen niitä muutaman ja ovat aika kaukana normaali-ihmisen arjesta sekä osaamisen että ns. maalaisjärjen käytössä. Ykskin oli projektipäällikönä (diplomi-insinööri) eikä osannut helppoja yhteenlaskuja kun ei ollut laskinta. Ilmeisesti tämäkin valittava maisteri on näitä jotka ei tajua lukemaansa jos on vaikeuksia tulkita laskuja joita ei näin kansakoulu/kauppakoulu pohjalta ole minkäänlaisia vaikeuksia tulkita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2078
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   174
   1402
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1300
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1113
  5. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   974
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   72
   841
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   157
   765
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   715
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   90
   677
  Aihe