Miksi Danny oli suosittu?

uighfryu

Mikä teki sen suosion? Historiaa on mukava lukea, mutta tämä on se uskomattomin tapaus suomalaisessa musiikkihistoriassa. Ilkka Lipsanen, ehkä juntein nimi ja tökeröin artisti ylipäätään. Ei pysty ymmärtämään.

71

2373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • outojuttu

      Samaa olen miettinyt monta vuotta... Itse en koskaan ole lukeutunut Danny-faneihin (tai ollut yleensäkään iskelmämusafani), sillä synnyin vasta 60-luvun puolivälissä, jolloin hän aloitteli uraansa. Samoin eivät myöskään ole iskeneet Tapani Kansa, Markku Aro, Virve Rosti, Muska tai muut 60-70-luvun Suomisuosikit. Kirkaa aloin kuuntelemaan Surun pyyhit silmistäin-kipaleen myötä, Kaija Koota Kuka keksi rakkauden -biisin jälkeen jne. Mutta sitä ennen minulla ei ole mitään muistikuvaa, että olisi ketään Suomiartistia digannut/kuunnellut.

    • jyrkihämäläinen

      Se oli Jyrki "jyräys" Hämäläinen, joka kehitteli Ilkan kanssa "Danny shown" ja "iso D" oli syntynyt.

      Pitää muistaa että Suomi oli todella junttimainen agraaritalousmaa 60-70-luivuilla...

      • Anonyymi

        Dannyn isokokoinen Mela jota hän mielellään käytti, oli syynä ainakin naisten fanittamiseen


    • Longtrainrunning

      Tuossa edellä totuus jo tuli esiin. Hämäläinen tuota juttua teki ja kuka tietää mitä diilejä Lipsasen kanssa keskenään virittelivät. Ärsytti lukea Suosikki-lehteä siihen aikaan, kun aina tiesi, että puolet lehdestä on paskanjauhamista Lipsasesta.

      Lipsanen muuten puhuessaan edelleen lespaa 70-luvun tyyliin (Marion Rung).

      • Anonyymi

        Dany oli poikkeuksellisen iso ja komea, ehkä pikkuveijarikin, pehmeä ääni, miinuksena liiallinen tietous edellämainituista ominaisuuksista sekä bisnesmiehen röyhkeys


    • KauhiaMoloHyi

      En oikein tiedä, kun en viehäty iskelmämusiikista, enkä varsinkaan tökeröistä käännöskappaleista.

      Muistan joskus nähneeni jonkun Dannyn musavideon. Kappaletta en muista, mutta videolla Danny oli shortseissa, ja lahkeessa pullotti tajuton gotler-pötkö (meinasin kirjoittaa ensin lenkkimakkarapötkö, mutta se olisi ollut liian lievä ilmaus). Liekö tuolla pötköllä osuutta tässä suosioasiassa?

      Jassukin oli joskus Dannyn kelkkaan hinkumassa, muistelen ma. Kyllä Jassu nämä asiat tietää varmaan parhaiten. Kannattaisi minunkin siis kysyä Jassulta, tuolta julkkismulkkujen asiantuntijalta. Eikä turhaan täällä jaaritella.

      • idontknow

        Kuka on Jassu?


      • komeakinon

        Danny on aina ollut suosikkini, ihana ääni:..vähän ennen kyyneleitä...tai lunta,lunta, lunta vaan...


    • einimimiestäpahenna

      Junteinen nimi? Mitäs sanot Markku Aron oikeasta nimestä? PUPUTTI :D

      • outotermi

        "junteinen"? Ehkä "junttimaisin", mutta ei missään nimessä junteinen!


      • Anonyymi

        Iso D yhtyy kuopattuun armii(helmiin) , kunhan olisi ollut rohkeutta kosia aikanaan.


        Nyt luiskahti taas showski.


      • Anonyymi
        outotermi kirjoitti:

        "junteinen"? Ehkä "junttimaisin", mutta ei missään nimessä junteinen!

        Äläpäs junkkari.

        Nii pääset viheltelee


    • vanhempi_Gonzales

      Danny toi Suomeen laulajan ympärille rakennetut show´t. Pitkä ja komea mies, joka houkutteli tanssilavoille tuhansia tyttöjä, joita tulivat katsomaan tuhannet pojat. Danny-show´t olivat vauhdikkaita. Niissä esitettiin monen laulajan voimin uusimmat hitit. Taustabändi oli rautainen.

      Ei teidän nuorten tarvitse tätäkään ymmärtää. Teidän elämänne on pirun tylsää kännykän orjina. Me 60-luvun vauhtiveikot olimme häntämme orjia (ja jotkut vieläkin).

      • 90-vuotias_melaveikko

        Kyllä kuule kaveri paska oli paskaa siihenkin aikaan. Ja sitähän tämä Danny teille silloin tarjoili.


      • vanhempi_Gonzales

        Räkänokka, pelaile vaan niitä angry birdsejäsi äläkä soita suutasi asiasta josta et mitään tiedä.

        PS. Joko yrität ensi kesänä menettää poikuutesi.


      • Anonyymi
        vanhempi_Gonzales kirjoitti:

        Räkänokka, pelaile vaan niitä angry birdsejäsi äläkä soita suutasi asiasta josta et mitään tiedä.

        PS. Joko yrität ensi kesänä menettää poikuutesi.

        Yrittänyttä pannaan taas

        Referaatti menneiltä!


      • Anonyymi
        vanhempi_Gonzales kirjoitti:

        Räkänokka, pelaile vaan niitä angry birdsejäsi äläkä soita suutasi asiasta josta et mitään tiedä.

        PS. Joko yrität ensi kesänä menettää poikuutesi.

        Heh, näin se on. Nykynuoret ja aikuisetkin eivät tajua ympäriltään mitään muuta kuin se kännykän maaninen tuijotus. Ei ole vauhtia ja oikeaa iloa ravintoloissa, musiikki honottajien ja ylikorkealta teinityttömäisesti laulavien latteaa massaa. Kasarille jäi parhaat viihdeajat.


      • Anonyymi

        Kyllä oli hyvin sanottu, ei kännyköitä elämää oli muualla. Kiitos Danny, tuit myös muita kuten Kirka joka oli mun suosikki. Ja siihen aikaan ei laulajan "ääntä" muokattu. Kiitos Danny, Kirka, Katri ja niin monet muut Pepe, Hector, Marioin ....


      • BarbieJaKenny

        Hahhahahh :D

        Kiitos.


    • kasvohoitoo

      Danny oli eilisillan tangofinaalissa niin siloposkinen että. Verrattuna aiempaan esiintymiseen. Jotain pöhötystä oli laitettu ja oli kieltämättä paremman näkönen kuin ennen.

      • outoa

        Naurettava päänuppi.


      • Super-Mega-Danny-show

        Harsoinen hiusverho joutaisi mennä: joko leikkauttaisi letin lyhyeksi tai käyttäisi reilusti peruukkia. Ei siis tupeeta, kuten eräs amerikkalainen hirveen rikas mies tai eräs poliitikko.

        Olen syntynyt 1960-luvulla, joten Dannyn musiikki ei ole koskaan innostanut, mutta muuten olen ihaillut hänen ammatillisuuttaan, bisnesvainuaan, show-meininkiä ja uusien artistien auttamista uralla eteenpäin. Yksityiselämässään hän taisi töpeksiä eniten. Haastatteluissa hän on näyttäytynyt miellyttävänä ja huumorintajuisena henkilönä.


      • dannynmese

        Danny ajelee upealla s-Mersulla. Menestynyt mies.


      • Kovasen_entinen

        Kyllähän nyt jokaisella duunarilla on varmasti varaa ostaa samanlainen vanha puoli miljoonaa kilometriä ajettu entinen taksiauto, joita saa uuden Ladan hinnalla vaikka osamaksulla.


      • Anonyymi
        dannynmese kirjoitti:

        Danny ajelee upealla s-Mersulla. Menestynyt mies.

        Mieheni ollut samalla luokalla siihen aikaan oppikoulussa, ei mikään penaalin terävin kynä ja lopetti sitten " keskikoulun " suoritettuaan sekin rimaa hipoen ja oli tuplannut ainakin kerran. Jossain kertoi, että on YO, joka ei pidä paikkaansa, mutta vaimo sen sijaan ekonomi ja bisness ihminen.


      • Anonyymi
        outoa kirjoitti:

        Naurettava päänuppi.

        Myös Putin on nuoertunut.,

        Kyllä laulajien kelpaa luritella


    • Voi-niitä-aikoja

      Jos avaaja olisi syntynyt 50-luvulla ja elänyt Danny-ajan 60 -luvulta eteenpäin, sekä sen ajan tanssilavakulttuurin, hän ymmärtäisi Dannyn ja monen muun suosion. Vielähän Eino Grön ja Reijo Taipalekin sätkii ja potkii.
      Dannyn suosio mureni ja loitontui pikkuhiljaa Armi&Danny nimisenä aikakautena. Toki hän on nimensä kultti ja siten suosittu vielä tänäkin päivänä. Joskin fani piirit ovat pienentyneet melko niukoiksi.

    • kassuliini

      Kyllähän Danny on tehnyt pitkän uran. Mutta ikävä kyllä on ikääntyessään jämähtänyt menneille vuosikymmenille eikä oikein mene perille että ajalla on taipumus mennä eteenpäin.
      Tuomaroidessaan Diandraa hän ryhtyi muistelemaan 40 vuoden takaisia juttuja, sitä kun Virve pyysi Chicagon levyttämistä ollessaan teini! No, minkäs Diandra sille voi että vuodet vierii. Ja Virve rokkaa edelleen ja näyttää kolmekymppiseltä.
      Danny hakee tunnustusta viidenkymmenen vuoden takaisilla saavutuksillaan. Kyllä se vähän on säälittävää, menneet ovat menneitä eivätkä nuoret edes tunnista näitä menneen ajan julkkiksia.
      Markku Aro on toisenlainen, julkisuuskuva on sympaattinen eikä hän hae kepulikonsteilla julkisuutta. Ulkonäkö ei ole paljoa muuttunut, ja äänä toiimii kuin
      ennenkin.
      Muutenkin lehdissä ja tv:ssä toistellaan vuosikymmenestä toiseen samoja teemoja!
      Danny:Se ikuinen Tuuliviiri, Danny-show, Armi Aavikko, East Virginia, ''Kiinan valloitus''...
      Marion Rung: Se ikuinen ''Saksan valloitus'', Tipitii, ulkomailla saavutettu voitto...
      Katri-Helena: Puhelinlangat laulaa, ne ikuiset henkimaailman asiat, miehistä noteerataan enää se kuollut, ei muita, suuri plussa nuori poikaystävä, kerrankin uusi uutinen.
      Frederik: Machon viitta joka ehkä alkaa painaa hartioita, se ikuinen Kolmekymppinen...Julkisuuskuva karisi palasiksi bb-talossa.
      Näitä toistellaan uudestaan ja uudestaan kuin pyhiä uskonkappaleita. Antakaa meille
      lukijoille armoooo!

      • Shown_täytyy_jatkua

        Ei se lopu, ennen kuin vanhoja staroja käsittelevät vihoviimeiset ip-lehtikoosteet on in memoriam-otsikolla tehty ja siten kunkin viihteen mammutin urasta jokainen pisara loppuun puristettu. Ai niin, vielä vuosikymmenen ajan tulee muistelujuttuja milloin mistäkin syystä.


      • Anonyymi
        Shown_täytyy_jatkua kirjoitti:

        Ei se lopu, ennen kuin vanhoja staroja käsittelevät vihoviimeiset ip-lehtikoosteet on in memoriam-otsikolla tehty ja siten kunkin viihteen mammutin urasta jokainen pisara loppuun puristettu. Ai niin, vielä vuosikymmenen ajan tulee muistelujuttuja milloin mistäkin syystä.

        Evoluutio huolehtii jokaisesta ilman kelaa



        Vastuu on hengittelyn puolella, jos kiinnostaa!


    • tiinatta

      dannylla on iso.....

    • Tuuliviiri100

      No kaithan sillä on iso kun on Iso-D.

    • älämölöävttaa

      Ei se danny ollu ennen armia mitenkään hirveän suosittu, kovia "kannaottoja" ja yritti pitää kirjoitukset aisoissa. Hyvin negatiivinen ihminen nuorempana, nyt sit itkee armia ja ihan kuin anelisi anteeksi mitä teki. Miksi selitellä mennyttä? Kai se julkisuus on sitten niiiiiiin ihanaa että vanha rupsahtanut lärvi pitää saada julkisuuteen. Kuten elviksestä nuorena sanoi laulava lihapulla, itsekkin nyt.

    • pukeutumisessa_salaisuus

      Sillä oli showbusineksen komeimmat olkatoppaukset t-paidoissaan. Siksi.

    • aikansaelänyt
    • timetogo

      Minä olen kyllä sitä mieltä, että Danny voisi jo poistua takavasemmalle viettämään ansaittuja eläkevuosia tai jos haluaa vielä jatkaa työn tekoa, niin vaikuttamaan musabisneksen taustajoukoissa. Oletan, että yleisökatoa on jo tapahtunut? Vaikka jos yhä keikkailee, niin kaitpa hänellä jossakin vielä yleisö on, vai onko?

      Mielestäni esim. Marionin juuri ilmoittama viimeinen kiertue on arvokas tapa poistua estradeilta. Kunhan se sitten myös jää viimeiseksi kiertueeksi eikä tapahdu kuten Freemanin tai Hectorin kohdalla - muutama vuosi/vuosikymmen poissaoloa ja sitten häntä koipien välissä takaisin. Harvemmin nämä paluut onnistuvat... Yleisö ja artistit ovat uutta sukupolvea ja musiikkityylit/-maut muuttuneet.

    • olipakerrannuoriso

      Jos on tehnyt pitkän uran popmusiikkibisneksessä, poisvetäytyminen on vaikea laji.

      Mikä teki Dannysta suositun? Tuo nimi. voi-niitä aikoja kiteytti hyvin. 1960- ja 70-luku oli erilaista aikaa kuin nyt. Muistan oikein hyvin kotimaisen uuden nuorisomusiikin syntymisen, kasvoin sen mukana.

      Meillä oli jo Eino Grönit ja Taipaleet, oli Henry Theelit ja Laila Kinnuset ja Olavi Virrat. Rokki oli vallannut maailmaa ja tarvittiin uutta nuorta, erihenkistä porukkaa. Rautalankamusiikin ohelle tarvittiin uudenlaista nuorekasta iskelmää. Siihen tarpeeseen iski nuoret innokkaat musiikinharrastajat, eikä siihen aikaan kuka tahansa päässyt tuomaan itseään julki. Kai siinä suhteitakin tarvittiin ja hirveän sitkeätä yritystä. Tuli kolmikko Danny, Johnny ja Irwin. Nämä oli alussa ykkösnimiä, olihan niitä muitakin tietysti.

      Danny oli Islanders-yhtyeen solisti ja komea poika. Dannylla on sitä paitsi erittäin hyvä lauluääni, kantava ja kirkas. Kannattaa oikeasti kuunnella niitä hänen 60- ja 70-luvun kappaleitaan, miten hyvin hän laulaa. Näistä sen ajan uusista miespuolisista nuorisolaulajista hänellä oli varmaan paras ääni. Ei Tapani Kansakaan vielä niin hyvin erottunut siihen aikaan. Varmaan Danny kohosi suosituksi ihan ulkomuotonsakin takia. Sitä seikkaa ei väheksytä nykyäänkään, päinvastoin, hyvännäköisyydestä on hyötyä. Ja Dannylla oli liikemiestajua heti alusta lähtien.

      Danny toi Suomeen spektaakkelimaiset lavashowt. Ei ihme, että nuoret innostui. Eihän meillä sellaista ollut aikaisemmin ollut! Tokihan oli kiertueryhmiä, johan ne Helismaa ja Rautavaarakin maata kiersivät aikanaan ja pitivät suosittuja lavailtamia, mutta Danny-showt oli ihan uutta.

      Kyllä Danny OLI suosittu ennen Armia, itse asiassa ne parhaat suosion vuodet olikin ennen sitä. Show-vuosinaan hän oli ihan ykkönen. Nykynuoret ei tietenkään tätä tiedä. Joskus 70-luvun puolivälissä alkoi tulla uusia nimiä kuten Juice ja Badding ja muita, ja 60-luvun nuorisosuosikit painui vähän taka-alalle, tullakseen sitten takaisin aikuislaulajina, niin teki Dannykin sitten Armin kanssa.

      Kenellä nyt mikäkin nimi sitten on, moniko meistä voi kehuskella trendikkäällä nimellään?

      • Anonyymi

        Dany on tankon ruunattu kuninkas, ja vaimo Eerika on ruunattu kunikatar. Tasoa!!!


    • toimiston_avaus

      "oli" suosittu

      Danny nyt vanha rähjä paperitähti ei edes sitä

      Mr.Lothar on ikinuori fysiikka kuin parikymppisellä orhilla ja taidot suveneeria

    • ripirii

      Mutta epäilen, ettei tällainen Lothar ole kolmenkymmenen vuoden päästä nimi eikä mikään.

      Tottakai Danny on vanha. Kaikki vanhenee, niin kuin sinä ja Lotharikin. Tulee aika, jolloin jokainen on vanha rähjä. Tervemenoa vaan. Mikä tämä lothari muuten on?

    • fehryhtrh

      Aloittaja kuuluu ilmeisesti nuorisoon...no, Danny oli aikansa tähti, kuului sen ajan ihanaan retroaikaan, ei sitä muut voi ymmärtää; sitä ilmapiiriä, aikaa..voi voi...älkää edes yrittäkö. Dannyn ura meni mielestäni pilalle kyllä Armin kanssa, mutta sitä ennen oli hyvä.

    • tiinatei

      Olin jotain 14-15 -vuotias ja Talviaisten lavalla katsomassa Danny-showta. Se oli alusta lähtien yhtä dynamiittia. Se on jäänyt mieleen kun savukone pölläytti kunnon tuprut (uutta, uutta!!!) ja sieltä savun seasta Danny mustissa nahkavaatteissa ajoi lavalle moottoripyörällä kauhean pärinän kanssa, tunnelma oli ihan huipussa. Se iski teinitytön sieluun niin ettei ole vieläkään sieltä lähtenyt, kiljuin yleisön mukana ihan hurjana. Se oli niin niin NIIN upeeta, Kirkakin taisi olla mukana ja muitakin tunnettuja nimiä. Voi Danny, mulle olet mun nuoruuteni!

    • maailmanmanta

      Jaa-a. Mun mummoni suuri ihanne oli Jori Malmsten. Mun äidille sitä edusti Lasse Liemola ja mulle Danny. Mun tyttärelle se oli Michael Jackson ja tyttären tyttärelle Robin.

      Niin se maailma menee.

      Oli mulla ulkomainenkin idoli, tietenkin. Olisin antanu mitä vaan jos olisin saanut John Lennonin.

      Mun mielestä mulla ei ollut ollenkaan huono maku.

    • dferer

      Miksi kukakin oli suosittu...no, aikansa kutakin. En minäkään kuuntele Olavi Virtaa, mutta ymmärrä, että oli suosittu. Sen sijaan ihmettelen kyllä nykyaikaisia suosikkeja, kuten kamalaääninen haloo helsinki solisti...tai Chisu.....kummallista ininää ja vinkumista, kuin hukkumiselta juuri pelastettuja..karmeaa, laulutaidotonta...lisäksi ne sanat ja sävellykset ovat varmaan vessanpöntölle tehtyjä; ei sanottavaa, ei sanomaa, ei sävelmää...puhumattakaan siitä lauluäänestä...Dannyn biisit kestää kuunnella vieläkin..ammattilaisen työtä.

    • 7x7

      Olihan hän nuorena komea ja menevä mies, naisten mieleen. Meni naimisiin rikkaan suvun tytön kanssa, on sen jälkeen vaurastunut lisää ja elänyt varsin huoletonta elämää. En suhteitaan tai sairauksiaan tunne tai lähde arvioimaan.

    • tuijaW

      ap kyselee miksi Danny oli suosittu, voi juma.

      Helvetin hyvä laulaja. Riittääkö?

      Kuvitteleekohan nämä nuoret että nää niitten Kiikit ja Keekit on maailman parhaita artisteja? Hah hah. Kaija koo, voi apua!

      Täytyy vissiin aina elää riittävän kauan ennen kuin tajuaa että ennenkin on ollut hyviä tyyppejä eikä vaan ne mitkä juuri nyt tuolla jotain yrittää, tosin mä en varmaan koskaan tule käsittämään Antti Tuiskun suosiota. Täytyi elää aika isoks ennen kuin tajusin, että Olavi Virta oli oikeesti ihan huippulaulaja ja Tapio Rautavaaran ääni ihan omaa luokkaansa vieläkin, ei tulis mieleenkään kysyä, että miksi ne oli suosittuja. Joka ihmettelee Dannyn suosiota niin voisi kuunnella vaikka kpl 7 x 7, sekä tavallisen että elokuvaversion, poitsu laulaa komeesti!

    • do-re-mi

      Danny on saanut muuten musiikkineuvoksen arvonimen,mutta ei ymmärrä nuoteista tuontaivaallista.

      • Idjnj

        Kaavan laalana.


    • Danny_on_hyvä_artisti

      Niin kyllähän se pitää olla 50 luvulla syntynyt kun osaa arvostaa Dannyn kipaleita, mielestäni Danny oli ja jopa musiikkisuunnan uranuurtajana aikanaan. Kyllähän se niin on, että jos olen sellaisessa suunnassa missä Danny esiintyy niin menen vastedeskin kuuntelemaan. 60 luvulla ja nuoremmat syntyneet älkööt vaivautuko vastaamaan tähän tekstiin, sillä minäkään en käy haukkumassa 2000 luvun musiikkia vaikka mieli tekisikin.

      • Anonyymi

        Miten on mahdollista että Loiri kaatui omiin spermohinsa, oliko siis runkannu

        Tietoja on annettava heti notta propleema ratkiaa


    • Vinyylineuvos

      Aloittajan kysymys on aiheellinen, ja selitys sille suosiolle löytyy ymmärtämällä tuon ajan ilmapiiriä.

      Nuoriso janosi tuohon aikaan jo muutakin kuin sotien jälkeistä tukkijätkä- ja rillumarei-romantiikkaa. Ne joilla oli maailmanradio, kuuntelivat "amerikan ääntä", mikä soitti swengaavaa nuorisomusiikkia.

      Tähän tarpeeseen luotiin Danny: käännöskappaleita heikolla äänellä laulanut pökkelö. Kun ei ollut kilpailua eikä kritiikkiä, mikä tahansa kolhoosikura meni läpi. Täytyy muistaa, että silloin elettiin vielä Kekkosen aikaa.

    • 4everD

      dänillähän on aivan sairaan suuri k..lli

      • tottapuhelet

        Totta. Dannyllä on aivan sairaan suuri knalli. Kaalin ympärysmittä on posketon, mikä tietysti tarkoittaa myös suuria hattuja. Keikoilla ei tiettävästi esiinny knalli päässä, vaan au naturel, muutama hius lepattaen.


      • Anonyymi

        Oletko nähnyt ?


    • ikä_loppu_itkonen

      Ja mikä ihmeen "Dannyn" suosio

      Millä Lipsasen suosiota sitten perustelisi tai noteeraisi?

      Viimeisen juorukalenterin kertomana Dannyn tulot olivat viime vuodelta
      Lipsanen Ilkka "Danny": ansiotulot 51 260 euroa, pääomatulot 5627 euroa
      Eli suosiosta ei taloudellisen kannattavuuden osalta voi puhua

      Paperi ja mainos puolestaan on ollut runsasta mutta niinhän se aina jos tuote tai palvelu ei mene enää kaupaksi sitä pitää mainostaa

      Happamia sanoi kettu marjoista tai paremminkin miksi hiihdellä menneen talven sulaneilla lumilla

    • ewu8ioiuty

      VAALEAT HIUKSET? Hyvämusiikintaju.

      • fjuoluijyh

        KAIKKI JOIDEN ESIKUVA ON Elvis menestyy.


    • teatter

      Vai ei olut silloin kilpailua eikä kritiikkiä?

      Nyt olen eri mieltä. 60-luvulla ei ollut ollenkaan helppoa päästä "nimeksi." Maakunnissa järjestettiin kaiken aikaa kaikenkarvaisia iskelmälaulukilpailuja, joihin innokkaat yritteliäät tunkivat itseään vuosi vuoden jälkeen. Itseään hyvinä pitävät tai muuten innokkaat pyrkyrit jonottivat Helsinkiin koelauluihin. Eipä se taivas kovinkaan monille auennut. Ei ollut kuin muutama levy-yhtiö eikä ollut kovinkaan montaa "topikärkeä" antamassa painavaa sanaansa. Levyn saaminen markkinoille oli oikeasti vaikeata, ei se ihan kenelle tahansa onnistunut.

      Laulajia ja esiintyjiä oli kyllä vaikka miten paljon, mutta aivan valtaosa heistä jäi lavoja ja taloja kiertäviksi keikkalaulajiksi. Mikä ei sinänsä ollut huono asia, nuoria oli paljon (=suuret ikäluokat) ja tanssipaikat vetivät väkeä. Laulajia ja säestäjiä tarvittiin, mutta ns. suuria nimiä ei joka paikkaan riittänyt.

      Radiossa oli kaksi nuorten musiikkiohjelmaa viikossa ja televisiossa hyvä jos yhtään, no taisi joku Poppis tai sellainen olla. Siinä esiintyi minun muistini mukaan aina Katri-Helena.

      Jos vertaa siinä mielessä 60-lukua ja tätä aikaa, niin nyt jos koskaan pinnalle pääsee suurin piirtein kuka tahansa. Enää ei kysytä laulutaitoa ensisijaisesti. Siinä mielessä tangomarkkinat ja idols -kisat on hyvä juttu, että sitä kautta tulee sentään kilpailutettuja laulajia.

      • Anonyymi

        Danny nussi 60,luvulla vähän aikaa katrihelunaakin, voi olla poikennut muissakin kosteikoissa.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä kyllä laulutaidot oli korkealla tasolla suomalaisessa iskelmässä sotien jälkeen 50-60 luvulla, 2000 luku on tuottanut aika järkyttävää nenääni -"laulajaa" räpäteistä en viitsi sanoa kuuluu enempi johonkin muuhun, puhelaulu on kyllä afrikasta lähtöisin. Dänny on nyt ollut julkisuudessa ymmärtääkseni nuorten naistensa takia , meillä vielä jotkut paheksuu vanhojen rikkaiden miesten rajattomia mahdollisuuksia pimsan suhteen, mikä on kyllä aika outoa, jokainen vähinkin maailmaa nähnyt tietää että mies saa ja laki sallii nuoren naisen rakastelun vanhallekin miehelle, jolla on edes 150 euroa käyttää tuohon, tein koehaun alan sivuilla tuolla rahaa olisi aika läheltä tästä saanut 19v neitosta näin 65v mies, ja ainakin kuvan mukaan ihan kaunis neito, tuo pikahaun perusteella ja ollaan iltapäivän alussa..


    • cfghggffg

      Aimiksolisuosittu. Ite olen syntynyt siis Dannyn kulta-aikaan 1967. Hyvät melodiat hyvä rytmi.

      • Anonyymi

        Däni yääääääkkk!!!!!!


    • ihastuuihastuu

      Vaaleat hiukset. Naisetjossain ulkomailla ihastuu vaaleisiin hiuksiin.

    • Anonyymi

      Wikissä on aika kattava historia miehellä musiikkialan toimijana kyllä tuo on hommia tehnyt mainetta saanut, Armi biisi hyvähellä on näemmä englankielisenä äänestetty maailman huonoinmaksi iskelmäksi mutta suomeksi meillä hitti, paljolti Armin ansoista. Kauppiassukua nimi "Danny" saattaisi viitata juutalaisiin sukujuuriin daniel , muistelen jotain olleen tähän suuntaan suvun salakuljettaja pirtutrokarin historiassa Algot oli tavallaan aikansa rikollisjulkiskin , mutta ei löytynyt lähdettä nopsaan ,mutta helppo uskoa kova tekemään saanut paljon ja innostus nuoriin naisiin kaikki menestyvän miehen merkit täyttyy, ehkä ne isot vehkeetkin on totta mutta tuon ajan 6-70 luvun miestähdet tosiaan oli miehiä ja panomiehet oli arvossa, nythän laulupuolella menestyvät miehet lähinnä päinvastaisista ominaisuuksista ja miehisyys koetaan rumaksi paitsi naisilla. Räp taitaa olla ainoa laji missä mies ottaa naista ,tosin alistaen lähes eläintapaan.

    • Anonyymi

      Danny ainoa hyvä tsibale on East Virginia, mikä sekin on kansanlaulu ja liekö hänellä ollut ainoatakaan omaa kappaletta. Ihmisenä ja bisnesmiehenä hän oli hyvä. Oli kai eka ohjelmatoimistopomo, joka maksoi artisteille liksat ja heidän eläkemaksut.

    • Anonyymi

      Dannylle myönnettiin vihdoin taiteilijaneläke?

      Töitä tekevälle ihmiselle myönnettiin eläke?

    • Anonyymi

      Kova kanki.

    • Anonyymi

      Kun ymmärrys o heikko.
      Nii miksi edes kyselet

      Dannyn pitkä peli vetelee, 80 v yllättävästi saattaa täyttyä.
      Toki pillukin

    • Anonyymi

      Dannyn tapa laulaa kaikki hymyillen ja iloisella äänellä on aina ällöttänyt. Ei mikään rokkikukko. Siirappinen. Särmää ei lle koskaan ollut. Ääniala kapea.

    • Anonyymi

      70-luvun käännösiskelmät tekivät Suomessa tähtiä. Kuulijoita ei kiinnostanut ovatko iskelmät laulajien omaa vai kenen tuotantoa. Laulajille käännösiskelmät olivat helppoja matkittavia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe