Hyvä, että moni jakaa tietoa Minin ominaisuuksista

Kiitokset

Koska auton myyjät kertovat edustamansa automerkin hyvistä puolista ostajakandeille tarpeeksi on hyvä kiittää nyt niitä ahkeria osallistujia näillä autopalstoilla jotka jakavat tietoa myös automerkkien ja -mallien kritisoitavista ominaisuuksista. Minin kohdalla automerkin erikoisominaisuuden, meluisuuden ja erityisesti rengasmelun kohdalla monet ovat kiitettävästi jakaneet tätä usealle ostajalle täketätä tietoa. Näin auton ostajat eivät tule pettymään kun ovat saaneet tasapuolista tietoa sekä harkitsemansa auton ostamiseen vaikuttavista plus- ja miinuspuolista. Heille suurkiitokset.

5

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mini_Palsta

      Tämä on totta. Kun ihminen on harkitsemassa esimerkiksi kulutushyödykkeen hankintaa hän vertailee tuotteiden hyviä ja huonoja puolia painottaen itselleen tärkeitä ominaisuuksia.

      Hankinnan tehtyään hän tietenkin arvioi vastaako tuote hänen etukäteisodotuksiaan. Jos tuote on huonompi kuin hän ennen hankintaa oletti sen olevan on seurauksena pettymys, kiroilu ja mahdollisesti myös vannominen, että "se oli viimeinen kerta kun tähän tuotteeseen sotkeuduin". Päinvastaisessa tapauksessa jos odotukset ylittyvät positiivisesti saataa ostaja ylistää tuotetta myös lähipiirissään saaden aikaan jopa tuotteelle ostoryntäyksen, vaikka tuote ei todellisuudessa nyt sen kummoinen olisikaan.

      Näin mahdollisimman aukottoman totuuden kertominen hankintaa harkistevalle on tuotteen elinkaaren suhteen tärkeätä. Ihminen kun ei halua kokea tulleensa petetyksi. Tälläkin Mini- palstalla on annettu merkin elinkaaren kannalta katsoen tätä tärkeätä tietoa.

    • MelupoikaOnNolo

      Melupoikahan se koittaa provoaan ihan uudella tavalla vääntää, noloa.
      Auton ostaja koeajaa auton ja lukee usein myös autolehtiä ja muita testejä, eiköhän se valinta lähde sieltäpäin, vai luuletko, että joku tekee valintoja Suolen sairaiden trollien juttujen perusteella?

    • TiedonValtaa

      Lukemalla mahdollisimman monen kokemuksia saa varmasti ainakin suuntaa antavan kuvan tuotteen laadusta. Vain myyjää kuuntelemalla saa varmasti liian yksipuolisen kuvan.

      • SuomalainenTrolli_tyhmä

        Ei kai kukaan osta autoaan myyjä puheiden perusteella? Siinä käytetään omaakin harkintaa ja jos on täysin myyjän vietävissä, niin ketä siitä voisi syyttää?
        Suolen trollien juttuihin ei kukaan perusta mitään hankintojaan, tai jos joku sellaiseen erehtyy, niin ketähän siitäkin voi syyttää?
        Tämäkin ketju on kuin reppanoille ja tyhmille suunnattu pikku trollin huomion hakuinen raapaisu.


    • laatuMaksaa

      Omistajan sananen. Uusi korimalli on jo melko hiljainen, mutta edelleen nautittava ajaa ja todella innostava auto kaikkiaan. Hinnakas, mutta toisaalta rahalle saa kovasti vastiketta ja mahdollisesti seuraavakin autoni on Mini.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe