Hamenaiset

Mies134

Olen 27 vuotias sinkku mies ja olen aina tykännyt katsoa komeita nuoria naisia, joilla on naisellisen pitkät hameet. Haaveilen aina pääseväni sellaisen kanssa olemaan ja päästä heidän mekon alle laittamalla minun kaluni heidän pilluun! Onko muita samasta asiasta pitäviä? :)

12

310

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lyhyttä

      Itse asiassa hamenaiset kiinnostavat itseänikin, mutta hieman eri lailla. Mitä lyhempi hame, sitä parempi. Pitkät eivät itseäni jostakin syystä yhtä paljon säväytä.

    • naisellisen

      En ole koskaan kiinnostunut naisesta joka käyttää pitkiä housuja. Hameen pituudella ei ole minulle merkitystä. Enemmän ratkaisee miten sitä kannetaan.

    • Mies134

      Hyviä kommentteja! Itse tosiaan tykkään noista naisista joilla on pitkät hameet, mutta ne joilla on farkut niin ne eivät miellytä minua. Hameissa on se, joka saa minut syttymään. Joka kerta tulee mietittyä, mitä sieltä alta löytyykään.

    • nättiäM

      Kaikkein viehättävin on minusta nainen, joka käyttää lyhyehköä hametta, stay up -sukkia ja on ilman pöksyjä vittu posliiniksi sheivattuna. Jos hän havaitsee jonkin miehen miellyttäväksi, voi hiukan vilauttaa. Hameesta on myös se käytännöllinen etu, että voi näyttää vittua haluamalleen miehelle, eikä hiukan sivummalla oleva huomaa mitään. Kyllä se on kiihottavaakin, mutta ennen kaikkea kaunista!

      • Mies134

        Joo siis ei nuo lyhyetkään ole pahoja, kunhan neitokainen itse on tarpeeksi komea.


      • tiukkavirkailija

        Kyllä kiinnostaa.Fantasioin jakkupuku naisesta esim. jokin virkailija tai kiinteistövälittäjä.Hame noin polvipituinen jakku samaa sarjaa.jalassa piikkikorko avokkaat tai saappaat,sukat sukkanauhoilla tai stayupit.Käsi hameen alla ja siellä ei ole pikkuhousuja vaan paljas ajeltu hieman kostea pillu.Hame ylös ja takaapäin sisään...


      • Anonyymi
        Mies134 kirjoitti:

        Joo siis ei nuo lyhyetkään ole pahoja, kunhan neitokainen itse on tarpeeksi komea.

        Miehet ovat komeita naiset ovat kauniita, ellette sitten tarkoita komealla naista jolla on miehisiä piirteitä.


    • Mies134

      Kyllä täytyy sanoa, että kiihottaa tytöt kauniissa pitkissä satiinimekoissa! Toisaalta, vaikka tykkään noista pitkistä niin kyllä vain ne lyhyetkin saavat ihan yhtälailla syttymään. :)

    • Kaunispunkkari

      Meidän talossa asui joskus punk- henkisesti pukeutuva nuori nainen. Vielä yli vuosikymmenen jälkeenkin muistelen hänen skottiruudullista minihametta, täydellisiä sääriä peittäviä stay up verkkosukkia ja kiiltäviä maihinnoususaappaita. Näky oli häkellyttävän kaunis. Hipoi suorastaan täydellisyyttä.

    • Anonyymi

      FARKKUHAME SOPII KELLE TYTÖLLE HYVÄNSÄ

    • Anonyymi

      Nyt taas naiset ovat alkaneet käyttää pitkiä mekkoja ja pitkiä hameita esimerkisi juuri Provinsissa ollessani sen huomasi hyvin kun katseli paikallaolijoita. Yhteen aikaan tuntui, ettei naiset enää käytä pitkiä hameita lainkaan, joillan harvoilla sattui olemaan tylsiä minihameita ei muuta. Mutta nyt pitkiä nilkkapituisia hameita näkee naisilla paljon. Upeaa.

    • Anonyymi

      Itsekin tykkään pitkistä hameista, mielellään korkealla halkoilla tai sellaisesta kietaisuhameesta. Lyhyt minari ilmanpikkareita ihan ok, mutta jotenkin juuri nuo pitkät hameet joissa halkio korkealle on mun makuun. Ja voi niissäkin vilauttaa halutessaan, tai vahingossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe