Kokoomus on rikkaitten puolue

Heihaloonyt

Ymmärrän että rikkaat äänestää stubbareita eli kokkareita koska puolue ajaa niiden etuja. Sitä en ymmärrä että tavalliset palkansaajat äänestää niitä. Silloin on kyllä äänestäjän ymmärryksessä jotain vialla.

23

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • dfghjkl

   kokoomus on parenpi kuin kepu hallitukseen persujen kanssa

  • kokoomuksensuosionsyy

   Tavallinen palkansaaja äänestää kokoomusta kun se luulee olevansa rikas ja haluaa kyykyttää naapuriaan.

   • kaikkpois

    kyllä se loppuu kun poistamme ansiosidonnaisen päivärahan
    Pekkaset pois
    Talvilomat pois
    Kesäloma 2 viikkoa
    arkipyhät palkattomaksi vapaaksi
    Sama veroprosentti kaikille
    verovähennysoikeus vain yli 500000 ansaitseville

    terv:kokoomus ps kepu rkp


   • 10plus8

    Kyllä, juuri näin. Tästä hyvä esimerkki on työkaverini joka vasta valmistunut maisteri ja tekee kuitenkin normi toimihenkilö hommia.Liksa on siis ihan ok, millä tulee toimeen.
    Tästäkin huolimatta, kaveri äänestää Kookomusta koska se on kuulemma kaikkien parhaaksi.
    Ei kaveri parka taida tajuta että kusee oikeasti omille nikoilleen niin kauan kunnes on oikeasti 100ke/v luokassa.


  • Eijatkoon
  • 0690

   Asia ei ole niin yksinkertainen.
   Demarit ja vasemmistoliitto haluavat vain elvyttää hinnasta viis, ja ovat valmiita siis kiristämään verotusta.
   Kokoomus ja muut oikeistolaiset (rkp ja keskusta, joka tosin on muita keskemmällä) haluavat saada velkaantumisen kuriin ja mieluummin leikkaavat kuin kiristävät jo ennestään kovaa verotusta, mikä tässä tilanteessa olisi vihoviimeinen temppu myös monille ei-rikkaille.
   Tämän takia keskiluokkaisten palkansaajien kannattaa äänestää Kokoomusta ja kumpp.

   (ja sitä paitsi jos velka karkaa käsistä, ei valtio voi muutenkaan turvata huonotuloisten hyvinvointia)

   • enkestä

    kokoomus ja kepu leikkaavat
    Ansiosidonnainen 200 päivään
    pienet eläkkeet pienemmäksi
    Palkkoja alennettava 20%
    Auton käyttöveroa nostetaan 30%
    polttoaineveroa nostetaan
    lapsilisiä vähennetään.

    KÖYHÄT PISTETÄÄN KYYKKYYN
    KOKOOMUS KEPU PS


   • Demari50

    Asia ei todellakaan ole niin yksinkertainen kuin kansalaisille annetaan ymmärtää että Suomi olisi ylivelkaantumassa ja sen takia pitää leikata ja alas ajaa julkinen sektori ja kansalaisten palvelut! katsokaa Belgiaa ja monia muita Euroopan maita tai USAa, ne on selvinnyt ottamalla velkaa, pakko on elvyttää että saadaan talouden pyörät pyörimään, säästöt vain kuristavat taloutta entistä enemmän, käyttäkää ihmiset järkeänne, älkää uskoko vain kokoomuksen yhtä totuutta, on muitakin vaihtoehtoja, on myös taloustieteilijöitä jotka puhuvat järkevän elvyttämisen puolesta tässä tilanteessa, säästetty on jo tarpeeksi ja veroja on alennettu rikkailta tarpeeksi.


  • volkkari7

   siksi minä äänestin vihreitä, perustulon takia.

   • Tanssityttönen

   • Tanssityttönen

  • ddfdfc

   Kaikista selkein linja ajaa alas Suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on Kokoomuksella, pullamössöt kun eivät ole päivääkään töitä tehneet, Stubb syntynyt rikkaaseen sukuun, keikaroi ja Twittailee, hyvä leikata maan rakentaneilta eläkeläisiltä ja työttömäksi potkituilta, heiltä voi ottaa, että saadaan miljoonahampaile lsää ja voidaan viedä rahaa veroparatiiseihin.

   Tulevaisuuden Suomessa ei ole terveydenhoitoa, orjia on kerjäläisiä kadulla ja pöhöttyneitä Kokoomuslaisia, joilla vartijat turvanaan, tähän ajaa pimeä puolue Kokoomus suomea, alas, murhaajien ja muiden rikollisten puolue. Emme äänestä Kokoomusta.

  • stubbonpelle

   kokoomus (muunmuassa) on ajanut alas tän maan itsensä työllistävät microyrittäjät. Ei kokoomus aja yrittäjyyttä ja työntekoa. Minäkin, yrittäjänä, olen sortunut niitä äänestämään, mutta kelkka kääntyy nyt.

  • äänisdp

   Ääni lähti Sdp.lle, kokoomuksen politikkaa riittää, eläkeläisiä kuritetaan, ainoastaa rikkaita suositaan, ajetaan alas hyvinvointiyhteiskunta,

  • Natoon

   Pakko äänestää, jos muiden puolueiden listoilta ei löydy kannatusta Natoon liittymiselle.

   • natohomot

    natohomo!!!


  • Juoppo

   Äänestän Kokoomusta käymällä perjantai- ja lauantai-iltaisin baareissa juomassa paljon olutta. Rikkaat saavat paljon rahaa ja minusta tulee paljon köyhempi.

  • Sijoittaja

   En tiedä missä rikkaan raja menee mutta ainakin olen hyvätuloinen. Viimevuonna tuli yli 200 000 €, lähinnä pääomatuloja. En kyllä voisi kuvitella äänestäväni kokoomusta. Samaa menoa mitä viimeiset 4 vuotta on menty ei maa enää kestä. Valintani on perussuomalaiset.

  • Kantapäänkauttaoppinut

   Persutkin ovat liian oikealla. Olen joskus äänestänyt, en enää. Miksi näitä oikeistopuolueita päästetään valtaan näin urakalla? Ihmiset eivät taida tietää, että kaikki noi kärjessä nyt keikkuvat puolueet ovat enemmän tai vähemmän oikeistolaisia. Kuitenkin maassamme on hyvin vähän rikkaita. Joku tässä yhtälössä mättää, ja pahasti.

  • sippesahapukki

   Ei elvytys ole ihan poissuljettu. Lainaa saa nyt ilmaiseksi, mutta se olisi käytettävä sellaisiin juttuihin/hankkeisiin, jotka jouduttaisiin joka tapauksessa tekemään lähitulevaisuudessa.
   Miksei ajoitusta voisi siis vain aikaistaa. Ja sitten käytetään kotimaista työvoimaa kiitos, niin että työttömyysmenot vähenisivät elvytyksen seurauksena.

   Sama käsitys muuten, että Kokoomus ajaa rikkaiden asiaa.

  • KatriHele

   Ennen kuin äänestää Soinin peruspuoluetta kannattaa miettiä mitä ratkaisuja se oikeasti Suomelle tuo. En ole kuullut heiltä rakentavia vaihtoehtoja, lähinnä vain muita vastaan räksyttämistä.

  • kaarlo.p

   Muistakaa aikaa kun Suomella meni hyvin ja Katainen oli valtiovarainministeri hän puuhasi veronalennuksia koko kansalla mutta prosentteina jolloin jokainen ymmärtää jos tienaa kymppitonnin tai viisi tonnia näkee kenelle suurin hyöty näistä valuu pienillä tuloilla elävä ei hyötynyt näistä mitään.Toinen esimerkki kokoomus ajaa välillisiä veroja eli näitä kulutusveroja jolloin hyvätuloiset joilla ei mene kaikki tulot elämiseen siitä miä ei kuluta ei mene veroakaan sen sijaan pienituloinen joka kuluttaa kaiken maksaa jokaisesta sentistä myöskin veroa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   6755
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   429
   4600
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2446
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1701
  Aihe