Salkut on jo jaettu lämpiössä

Kulissientakaa

Näkeehän sen jo naamoista. Sipilä on hallituksensa valinnut. Soini on jo relannu. Rinnekin tietää ettei uusi hallitus tee työmarkkinoilla 0-sopimusta ilman SDP:tä.
RKP menee pitkästä aikaa oppositioon, kuten Stubb.

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sietäshävetä

   Oli miten oli Keskustan Nato vastaisuus on todella epäisänmaallista pelleilyä-

   • Nuolevat putlerin persettä. Me ollaan kusessa!


   • kepulit_vituttaa
    he-ma kirjoitti:

    Nuolevat putlerin persettä. Me ollaan kusessa!

    nimenomaan, koko kepuli-sakki pitäisi työntää karjavaunuun ja kelkkoa siperiaan, puksuttimen keulakoristeena joutaisi olemaan putler-lover lehtomäki, tuo saatanan 5. kolonnan desantti. kunnon lehmä. helvetin ärsyttävä ämmä.

    NATO on ensimmäinen ja viimmeinen puolustuslinja putleria ja sen rosvo-joukkoa vastaan. kahjohan se putler on, mutta jos suomi olisi NATOn jäsen niin se vajakki moskovasta ei uskaltaisi hillua läheskään nykyisellä tavalla kun tietäisi että agressio suomea kohtaan on agressio NATOa kohtaan. siinä koitoksessa ryssä tietää jäävänsä 2. sijalle ja saavansa sellaisen kurmotuksen jonka se muistaa vielä 300 vuodenkin päästä.


  • Opserver

   Näin se saattaa olla. Tuskin mitään on sovittu, mutta Sipilällä on jo mielipide hallituksensa kokoonpanosta ja muut ounastelevat hyvällä todennäköisyydellä. Peruspunamulta olisi paras kokoonpano. Jo pelkästään sillä saisi about 56% eli 112 paikkaa Eduskunnasta eli riittävän enemmistön.

   • kokoomuslainen

    Sipilä sanoi: Niin kauan kuin Vantaan joessa virtaa vettä niin kauan hän ei huoli Kokoomusta hallitukseen joten KOKOOMUS JÄÄ OPPOSITIOON SEURAAVASSA HALLITUKSESSA.


   • Opserver

    Minä olen pettynyt Kokoomuksen kykyyn hoitaa valtiomme taloutta, joten oppositio-Kokoomus on mielestäni hyvä valinta. :)


   • PeeveliPetäinen

    Kokoomuksella oli etsikkoaikansa. Kaikki romahti Siilijärven sillikravattiin fantastiseen lyhytnäköiseen töyhtöhyyppään J.Katajaiseen. Stubbi tuhosi loput finaaliin saakka.

    Seuraavan hallituksen ongelma ei ole SOTE uudistus vaan MAMU muilutus.


  • kokokansa

   Eihän keskusta ole edes vaaleja vielä voittanut....tulette pettymään, kun Keskusta jääkin toiseksi. Sdp sijoittuu neljänneksi.

   • Opserver

    Jos Keskusta jää nyt toiseksi, niin joko galluppeja tai vaalitulosta on peukaloitu aika roisisti. :)


   • PSvoittaa
    Opserver kirjoitti:

    Jos Keskusta jää nyt toiseksi, niin joko galluppeja tai vaalitulosta on peukaloitu aika roisisti. :)

    Kuinka niin? Lähinnä paljastuu puolivuotta valtamedian tekemän aivopesun laajuus. Kepun kupla poksahtaa huomenna JYTKYplussaan


   • TortullaTavataan

    20.30 pää-Uutisissa mainittiin, että 40% äänestäjistä ei ole päättänyt. Ja jos oikeasti kaikki 40% käy tuhkauurnalla, voi todellakin tapahtua kunnon JYTKY. Se ketkä jytkyn saa, on auki. Mutta Kepu se ei ole.


  • Takjii

   Katsotaan nyt onko Kepu vaalien ykkönen.
   Jos on, niin voitaneen sanoa, että lapsen kuolema sattui hyvään rakoon. Uimosen kirjan myötä sillä on vaikutusta.

  • 195620152

   Kekkosen aikaan kokoomus oli oppositiossa ja suomi nousi k;yhyydest'.Kokoomus palautti suomen rupusakkiin.Olisi jo aika palata puna multaan.

   • Opserver

    Nykyinen istumisemme rupusakissa johtuu kuitenkin yhdestä ainoasta poliittisesta päätöksestä: Kokoomuksen (ja Keskustan) päätös ylittää vuonna 2009 alkanut lama puhtaasti elvyttämällä eli velaksi perustui siihen että lama kestää esim vuoden ja päättyy jyrkkään talouskasvuun Euroopassa. Tällöin Suomi ohittaa muut Euroopan valtiot ja on ensimmäisenä hyödyntämässä uutta nousukautta koska sen vientiteollisuustuotantoa ei ole ajettu alas laman vuoksi. Vienti kasvaa silloin roisisti ja valtio maksaa otetun elvytysvelkansa vauhdilla pois. Tämän kuvauksen suunnitelmistaan esitti valtionvarainministeri Katainen televisiossa vuonna 2009. Idea osoittautui täysin toiveajatteluksi sillä Euroopan lama ei päättynyt vuodessa jyrkkään talousnousuun vaan se jatkuu heikkona talouskasvuna vieläkin ja Suomi on nyt ylivelkaantunut rupuvaltio matkalla hyvää vauhtia Kreikan seuraksi.
    Ja näitä faktoja on sitten turha odottaa kokoomuslaisten poliitikkojen suusta. Eikä kepulaistenkaan. Ylen arkistoista ne kuitenkin löytyvät.


  • joopetoope

   sdp ei tule menemään hallitukseen kolmannelta tai neljänneltä paikalta. siihen ei ole varaa. sipilä,stubb ja soini seurustelivat jo ennen ylen tenttiä siihen malliin että rinne on jätetty ulos.

   • ToimiikoSe

    Ahaa. Kolmen kimppa. Hmm. Niinhän sitä on seksissäkin joskus.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   6842
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   429
   4617
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2516
  4. Sofian suurin järkytys

   On se kun hänet kerta toisensa jälkeen knepataan ulos parisuhteista kuin käytetty kondomi. Hän luulee olevansa täydellinen saalis. Hän kuvittelee olev
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   2018
  5. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1729
  Aihe