Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

"Kuivaharjoittelu"

nainen21v

Onko kenelläkään kokemusta kuivaharjoittelusta ennen ekaa kertaa? Tai miksei muutenkin. Eli vaatteet päällä (tai puolalasti) liikutaan erilaisissa asennoissa ja voihkitaan ym. ihan kuin seksiä harrastaessa ja paikat saattavat oikeasti kostua. Tiedän että mielikuva sellaisesta tilanteesta on kieltämättä huvittava mutta minua kiinnostaa koska se vain kuullostaa tosi kiihottavalta varsinkin jos sen myötä oikeasti kostuis housut :) Onkohan tälläinen kuivaharjoittelu miten yleistä (epäilen kyllä) vai pidetäänkö sitä vain säälittävänä pelleilynä ja vain tositoimet kiinnostaa? :-D Tietty kuivaharjoittelu pitäisi varmasti ottaa enemmän rennon huumorin kannalta että siitä mitään tulisi.

9

4427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ole.housut pois ja hoitoon

    • harjoittelusta

      Yllättävän monia tapaamiani nuoria naisia on kiinnostanut ”kuivaharjoittelu”. Ensimmäinen tapaamani halusi rajua ”painia”, toinen halusi ratsastaa, yksi takaapäin, muut lähetyssaarnaajaa.
      Lienee tytöille kiva turvallinen tapa kokeilla vaikutusta. Joku tytöistä sanoi, että paritanssissa hänelle tulee samanlainen kostea olo.

      • nainen21v

        Vautsivau :) En ole siis ainakaan ainut joka asiaa miettii ja kiinnostaa.

        Sen verran jäi mietityttämään että miten teidän painit, ridaamiset sun muut asennot sitten kuivaharjoitteluna meni? Olivatko silloiset naisesi kokemattomia?

        Taitaa miesten keskuudessa tämä kuivaharjoittelu kuitenkin olla enimmäkseen ihan "never heard" juttu.

        Mitähän mieltä miehet ylipäätään ovat tälläisestä jos ehdottaa?
        "Reppumies" jo ainakin ilmaisi mielipiteensä mutta mitäs itse ajattelit kun kuivaharjoittelua ehdotettiin?

        Kokemattomille naisille (tai ainakin mulle) on kyllä kiva ajatus kokeilla aluksi tälläistä rentoa käytännön harjoittelua ja se miten ollaan ja liikehditään niin saisi jotain tuntumaa. Ei sillä etteikö oikea paneminen olisi mielessä mutta harjottelun myötä mulla ei olisi ainakaan mitään syytä jännittää tai pitää muuten mitään estoja päällä joka ehkä hankaloittaisi tilannetta jo entisestään.


      • harjoittelusta

        Istuskelin sohvalla telkkaria ketsellen kun äänekäs painijakävi nauraen kimppuun. Rajun painin lopuksi hän valahti yhtäkkiä veltoksi ja hiljaiseksi onnellinen hymy kasvoillaan ja asettui nmakaamaan sohvalle pää sylissäni.
        Ratsasta ja halusi, että otan hänestä valokuvia ”vauhdissa”. Ensin hän ratsasti reidelläni naama punaisena ja sitten pomppi mahan päällä. Leikki loppui kun pyysin häntä lopettamaan.
        Kumpikin edellisistä taisi saada orkun.

        Takaapäin halunnut tuli viereeni sänkyyn ja alkoi tökkiä minua pepullaan lusikassa. Vastasin tökkimiseen pysyäkseni sängyllä. Sitten hän tarttui käteeni, kiskaisi sen paidan alle rinnalleen ja sano ”pitele mua”. Hyväilin tisuja ja härnäsin nännit koviksi. Tyttö inahti pari kertaa ja rauhoittui.

        Muut halusi tietää miltä tuntuu kun mies makaa päällä. En osaa kuvitella mieltä miehet ylipäätään, mutta minä tykkäsin. Minusta tuollainen on lähinnä hieno luottamuksen osoitus. Jälkeenpäin ajattelin, että ainakin ensimmäinen halusi myös testata minua. Muiden kohdalla ajattelin, että tuo oli naiselta kiva tapa kertoa kertoa että saattaisi olla saatavilla. Pepulla tökkinnestä tuli sittemmin pitkäaikainen vaki (oli paras ikinä).


      • Etelässää

        Olin tätini kanssa etelässä. Olin 15v kun tumma mies juotti. Vei kyläänsä ja rupes vanha mies hieroo rintojani. Annoin tehdä ja riisu vaatteeni. Kun riisu niin näin seisovaan munan. Tulin ihan märäksi ja annoin tehdä. kyllä tuntu kun halu molempiin reikiin.


    • näinsemeni

      Kyllä me nykyisen vaimoni kanssa kuivaharjoiteltiin paljonkin aluksi. Ei siitä mitenkään sovittu etukäteen, se vain alkoi luonnostaan. Jälkeenpäin vaimoni kertoi jopa saaneensa orgasmin siinä joskus.

    • daami83

      Ensimmäisen poikakaverin kanssa tehtiin tuota. Se oli mulle varma tapa saada orgasmi ja jotenkin turvallista.

    • cxcxcxcx

      no siis ite 14v tyttö ja kyll tota tulee tehtyy sik paljonkin kosk ei oikeaa seksiä ole vielä viittinyt harrastaa v:

    • kilikoli

      Whatever rocks your boat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe