R-room, entinen takuuvälitys

Minulla ei ainkaan ole ollut mitään ongelmia kummankaan toimiston kohdalla. Asun kolmannessa kohteessa tämän välittäjän kautta ja ei ongelmia. Jos toimisto siirtää vakuutta jollekkin vuokranantajalle, niin silloinhan on jotain korvattavaa tai asia on vietävä viranomaisille. En oikein jaksa uskoa, että kyseinen toimisto vakuuksilla korvaa vuokranantajlle mitään ilman kunnon perusteita.
Ilmoita


45 Vastausta

Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.


Näköjään Knuuttila itse on trollannut tuon viestin. On näet vaikea kuvitella että joku asiakas, siis vuokranantaja tai vuokralainen, olisi voinut välttyä ko. firman huijaukselta.
Ilmoita
Sain huonoa palvelua tuosta firmasta R-room Knuuttila. Lisäksi oli vaikea saada takuuvuokria takaisin.

Pyysin vuokranantajan katsomaan asunnon ja tuo mukava mies tuli paikalle. sanoi, että on mukava nähdä asunto ja seurata sen kuntoa. Minulla oli mukana lappu, johon hän kuittasi asunnon olevan ok.

Lopulta väännön jälkeen sain vuoravakuudet takaisin.

Mutta kun minulle annettiin vuorkavakuuden postisiirtolomake, niin saaja oli R-room. Kun sitten rahat vihdoin palautettiin, niin Tuli Knuutilan omalta tililtä.

Tarkoittaa siis sitä, että rahat ovat hänen tilillään kasvamassa korkoa. Tai olisiko sijoitettuna paremmin. Vosiko siitää johtua, että palautusta ei tule tai ainakin kestää....

Haluatko sinä antaa 2kk vuokravakuuden välittäjän tilille. Eikö olisi parempi, että olisi vuokranantajalla tai pankkivakuustilillä?
Ilmoita
Sehän ei edes ole mikään -room, vaan kioski.
Ilmoita
Huvittavia nämä kommentit ns huijatuilta ihmisiltä, jotka väittävät tulleensa huijatuksi, mutta piiloutuvat nimimerkin taakse, joka antaa luonnollisesti mahdollisuuden valehdella, muttei roomille tai knuuttilalle mahdollisuutta puolustautua nimimerkin kirjoittajan asiaa kohtaan. Itse olin vuokralla kyseisen toimiston kautta asunnossa, eikä mitään ongelmaa vakuuden takaisin saamisen kanssa. Mutta se taisikin johtua siitä, että en ollut aiheuttanut mitään vahinkoa asunnolle tai asunnon omistajalle.
1 VASTAUS:
Moro Knuuttila :D Onkos yöt nukuttu hyvin?
+Lisää kommentti
Menikö kaikki, kun ei edes 339€ löydy?

Tmi Knuutmark Petri Knuuttila
Tampere
Velkoja: Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma
Summa: 339€
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
En enää koskaan vuokraa yhtään mitään tuon firman kautta.
1 VASTAUS:
Sama täällä! Koko toiminta perustuu kusetukseen. Ensinnäkin, 18 kk sitoutuminen, kuka voi tietää mitä sattuu siinä ajassa, sairastuu, eroaa, menee työ jne. R-Room vie vielä epäonnen lisäksi takuuvuokran! Knuuttila sählää vuokranantajan ja vuokralaisen välissä, aiheuttaa sotkua, epäsopua. Asioita on vaikea hoitaa, välittäjä asettuu rahat saatuaan vuokranantajan edun valvojaksi, toisin sanoen oman edun valvojaksi. Käytös on epäkohteliasta, suorastaan uhkailua ja riidan haastamista. Jos vuokralainen tekee jonkin virheen, on syytä pidättää rahaa takuuvuokrasta, jonka maksaa takaisin, jos tykkää. Asunnon normaali kuluminen unohdetaan, vuokranantajaan ei saa ottaa yhteyttä, kun asiat pitää kulkea välittäjän kautta. Lisälaskutusta ottaa normaalista hommansa hoitamisesta jne. tästä tulisi pitkä kirjoitus....pysytelkää kaukana
+Lisää kommentti
Itse sain takuuvuokran takaisin vasta yli kuukauden päästä ja useamman kysely viestin jälkeen lopulta takuuvuokrat tuli tilille. Luulin jo että mä en näe rahojani enää. Onneks pääsin pois. Ja joo maksoin r-roomin nimellä ja knuuttilan tililtä tuli takas. Ja kovasti kyseli asuntonäytössä, että onko takuuvuokra rahat koska tilillä ja kun sanoin et joo on mulla ne tilillä nii maksussa oli hirveä kiire. Eli jossain ne korkoa on kasvattaneet...
Ilmoita
Kiertäkää kaukaa tämä firma. Kävin taannoin katsomassa erästä kohdetta, josta kiinnostuin. Ihmettelin jo ennen näyttöön menoa, mikä ihme on tämä 18kk sitoutuminen - jollaista en ole koskaan aikaisemmin nähnytkään. Kohde oli kuitenkin kiinnostava, ja ajattelin käydä katsomassa - näytössä on hyvä paikan päällä kertoa että oma vaatimus on ettei suostu tuollaisiin ehtoihin. Monta asuntoa olenkin vuokrannut niin että vuokranantaja joustaa vaatimuksistaan. Hyvä vuokralainen kun myös vaatii.

Yllätys olikin suuri kun tämä mies osoittautui hankalaksi ensi kosketuksesta lähtien. Ei antanut suunvuoroa ja piti yllä jatkuvaa yhden miehen showta ettei kukaan kerkiäisi kysyä mitään. Sitten kun lopuksikin pääsi tiedustelemaan asioista joihin halusi selkoa (tämä ihme konsepti 18kk sitoutumisesta), ukko päättää ammattiloukkaantua siitä että asiaa edes kysyy, ja lähtee hyökkäämään sanallisesti takaisin.

Todella epäkohtelias ja töykeä kaveri! Ei tulisi mieleenkään olla tämän kaltaisten toimijoiden kanssa missään tekemisissä.
1 VASTAUS:
Ei jumalauta, en kauniimmin sano! Vieläkö tämä sama huijari jatkaa tätä sirkusta Tampereella?! Edellisen kommentin kirjoittaja voisin olla minä, niin hemmetin tutulta kuulostaa. Kaleva vuonna 2007 oma kokemus. Tämä huijari kävelee mennen tullen vuokranantajan yli ja kyttää vuokranmaksua, vaikkei siinä olisi minkäänlaista ongelmaa. Harrasti kotirauhan häirintää lähettelemällä uhkausviestejään klo 20 aikaan illalla. Ja takuuvuokra jäi saamatta takaisin. Nousee savu päästä, kun lukee näitä samanlaisia tarinoita vielä yli 10 vuotta oman paskajuttuni jälkeen!
+Lisää kommentti
R-roomin hinnoittelu ihmetyttää, tuommoinen pikkuinen kämppä Raholassa ollut jo pitkään vuokrattavana hintaan 495e vaikka järkevämpi hinta olisi sijaintiin nähden 400e niin olisi varmasti jo vuokrattu eikä tarvisi tyhjänä pitää.
https://www.vuokraovi.com/vuokra-asunto/tampere/rahola/kerrostalo/692491?entryPoint=fromSearch&rentalIndex=105
Ilmoita
En enää ole tämän tyypin kanssa missään tekemisissä.

Välityspalkkio on tiettävästästi halvempi vuokranantajalle kuin muilla mutta kyllä luulisi vuokranantajankin kiinnostuvan siitä mitä rahallaan saa.

Perusrehellistä toimintaa.....
Ilmoita
Seuraan säännöllisesti ihan mielenkiinnosta, koska tuo huijari-Knuuttila saa liiketoimintakiellon ja mahdollisesti myös petostuomion. Mutta näyttääpä vuodesta vuoteen kelpottelevan, ja uusia huijattavia aina löytyy. Onpa varsinainen koijari!
Ilmoita
Meilläkin oli jo vuokrasopimuksen allekirjottamista vaille vuokrattu asunto kyseisen tyypin kautta. Jo itse vuokrasopimus alkoi epäilyttää ja nimenomaa vuokravakuuden maksu r-roomin tilille. Onneksi luettiin muiden kokemuksia ko. tyypistä... Yritettiin etsiä tätä ”vuokraisäntää” netistä, ei löytynyt. Soitettiin vuokrantajan puhelinnumeroon, joka vuokrasopimuksessa luki ja yllätysyllätys numeroon ei saanut yhteyttä. Soitettiin vielä 02:seen ja kyseltiin henkilöä oisoitteella, joka myös luki vuokrasopimuksessa. Ei löytynyt. Myös vuokrasopimuksen allekirjoittaminen sähköpostin välityksellä ei anna kauheen luotettavia viboja. En voi todellakaan suositella erittäin pimeetä toimintaa.
Ilmoita
OLen todella tyytyväinen R roomin toimintaan. Pari kertaa vuokralainen on myöhästynyt vuokranmaksussa, mutta kun Knuuttila on heillä käynyt avustajiensa kanssa, on vuokra tullut heti tilille. Häädötkin on tehty nopeasti tai ainakin nopeammin kuin käräjät ja vallesmannit sen olisivat tehneet.
Mielestäni se, että Knuuttila jättää palauttamatta vuokravakuuden, on monesti oikein siihen palveluun nähden, jonka saan. Nopeaa ja kätevää, vaikka ei ihan lainmukaan menekkään. Ja saanhan sen R roomin ison konjakkipullon joka jouluksi.
Suosittelen kaikille vuokranantajille.
1 VASTAUS:
Samoin täällä. R Room Knuuttila on paras laittamaan kuriin kukkoilevat vuokralaiset. Vuokrat tulevat tilille ja vakuudet jaamme keskenämme. Jollei niin Knuuttilan ns. kaverit käyvät tapaamassa vuokralaista ja taas alkavat asiat sujua. En ikinä vaihda. Suosittelen siis minäkin muillekin vuokranantajalle.
+Lisää kommentti
Kaiken hyvän keskellä Petri on unohtanut lakisääteiset velvoitteensa verottajalle ja eläkeyhtiölle:
Tmi Knuutmark Petri Knuuttila

31.08.2018 - 15867€ (Verohallinto)
04.01.2017 - 339€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma)
29.04.2016 - 16724€ (Verohallinto, Sisä-Suomen perintäyksikkö)
11.01.2016 - 1168€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma)
1 VASTAUS:
Miksi Pete huolehtisi noista maksuista, kun ei hän huolehdi juuri mistään muustakaan? Paitsi tietysti asiakkaiden, siis vuokralaisten ja vuokranantajien uhkailusta.
+Lisää kommentti
Petri on hyvä mies ja R-Room on aina hoitanut velvoitteensa. Tällä palstalla vaan käy kaikenkarvaisia luuserivonkaajia, joilla ei alunperinkään olisi ollut varaa maksaa takuuvuokraa. Nyt sitten halutaan jälkikäteen elvistellä, että olisi muka ollut varaa vuokrata jotain. Terveisiä teille yömajaan. Huh huh!
Ilmoita
Miten aina hoitanut velvoitteensa ? Verottajalla ulosotossa n. 16.000 euroa veroja ? Ulosotossa myös eläkemaksuja.
Ilmoita
Kateellisten höpöhöpöä. Älä viitsi tunkea virheellisiä "tietojasi", kateellinen molo.
1 VASTAUS:
Jokainen voi esim. protestilista.com sivuilta tarkistaa yrityksen julkiset maksuhäiriöt
+Lisää kommentti
Turha mainostaa feikkisivustoasi täällä. com.com = pom.pom
Ilmoita
Ei ole minun sivusta. Jokainen voi jokatapauksessa tarkistaa julkiset maksuhäiriöt vaikka Suomen Asiakastieto Oy:stä. Vai väitätkö sitäkin minun yritykseksi ?
Ilmoita
Eihän se, että maksuhäiriösi on kirjattu Asiakastietoon, tarkoita, että se olisi sinun yrityksesi. Älä tyrkytä muita sinun sivusta, kiitos.
Ilmoita
Ei kyse ole minun luottotiedoista, vaan Tmi Knuutmark Petri Knuuttila

31.08.2018 - 15867€ (Verohallinto)
04.01.2017 - 339€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma)
29.04.2016 - 16724€ (Verohallinto, Sisä-Suomen perintäyksikkö)
11.01.2016 - 1168€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma)
Ilmoita
Ei jumalauta. Mä oon paraikaa vuokralla r-roomin kautta. Sitten kun tästä vielä joku päivä muutan, niin taidan ottaa kans pari kaveria mukaan irtisanomisilmoituksen toimituksen yhteydessä.. Tää knuutila voi ite valita et maksaako vakuuden vai hommaako niillä rahoilla uudet polvet.
1 VASTAUS:
Kannattaa todellakin KAIKKI äänittää ja pitää oikeuksistaan kiinni!!!
Ihan vaan vinkkinä, helpolla ET tule pääseen. Kehotan oikeasti varomaan ja miettiin super huijarin kanssa joka liikkeen.
Enkä viitsi kertoa mitä kaikkia sanoja Knuuttilasta haluaisin käyttää.Tämä äijä sietäisi saada jo iltapäivälehden kanteen.
Jollainhan tuo toiminta pitää saada loppumaan!!
+Lisää kommentti
Valitse itse uudet aivot, niin ei tarvitse kavereita vaivata. Voit sitten myöhemmin leikkiä polvileikkejä ja sukkahousuja kavereitten kanssa.
Ilmoita
Oliko Knuutmark protestilistalla pari päivää sitten ?
Ilmoita
Etkö osaa lukea vai miksi kysyt tyhmiä? Satoiko maanantaina lunta??????
1 VASTAUS:
Maanantaina satoi lunta ja Knuutmark oli protestilistalla
+Lisää kommentti
2011 vuokrannut tän ääliön kautta hatanpäältä asunnon. Maksoimme 3:kkn takuuvuokran. Lähteissä asunnosta oli löytynyt takin vetoketju ja banaanikärpäsiä. Takuuvuokran takaisin maksusta tapeltiin vuodenpäivät ja esitti kaikenmaailman siivouslaskuja. Meillä loppusiivouksen oli käynyt kumminkin tekemään ammattisiivooja. Vetoketju löytyi vaatekaapista. Silloin oli nuori ja tyhmä eikä tajunnut viedä juittua oikeusteitse maaliin. Pelkkää pahaa sanottavaa!!!!!!!
Ilmoita
Kertokaa nyt kannattaako ton kautta mitään vuokrata vai pitääkö ottaa kavereita mukaan kirjottamaan vuojrasoppari?
Ilmoita
Kaikki te joilla on vuokravakuudet R-roomin tilillä, niin kannattaisiko huolestua tuosta, että firmalla on mm verovelkoja ja muuta vastaavaa kymmeniä tuhansia.

Tarkoittaa sitä,että firma on menossa konkurssiin.

Uskotko saavasi vuokratakuut takaisin.

Knuutila Petri
vuokravälitys
vuokralainen
vuokranantaja
Kusetettu vuokralainen
Ilmoita
Ei hitto,
Mulla on 1.500,- R-roomin tilillä.
Ilmoita
Ei hitto Julius, sie et 1.500,- koskaan nähnytkää.
Ilmoita
Kyllä ne rahat takaisin saa mikäli tuo ruoska menee konkurssiin 😂😂😂😂🙈
1 VASTAUS:
Mistä rahat saa takaisin, jos Knuuttila on käyttänyt ne ?
+Lisää kommentti
Knuuttila, totuus tekee kipeää.
Lopeta jo ihmisten törkee huijaaminen ja enemmänkin uhkailua kuin normaalia muistuttavat yhteydenotot
Ilmoita
Karavaani kulkee ja rakit räksyttää
Ilmoita
Aivan hirvee pulju. Vie todellakin koko takuuvuokran kun ei oo kuulemma ees yritetty siivota (siivosin 5 tuntii). Knuutila on on aivan täyttä....... Jos on muutaas näitten asuntoihin kannattaa hommata lakimies valmiiksi, sillä sitä tulee tarvitaan.
Ilmoita
Itse muutin asunnosta pois 30.6.2019 ja vakuusrahat tulivat tuosta n. 2 viikon jälkeen tilille. Olisi varmaan tullut nopeamminkin, mutta vuokranantaja ei ehtinyt aiemmin tarkastamaan asuntoa. Mielestäni 2 vko on ihan kohtuullinen aika vakuusrahojen palauttamiselle.
Ilmoita
Mulla ollut kyseinen firma vuokra välittäjänä viimeiset 10 vuotta eikä mitään ongelmia oo ollu. Johtunee siitä että mulla on ollu kaks niin hyvää vuokralaista ettei ole tarvinnu paljon apua pyydellä. Vuokra korotukset on sujunut ongelmitta ja myös vuokravakuuden palauttaminen kun on kerran vaihtunut vuokralainen.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

R-room, entinen takuuvälitys

Minulla ei ainkaan ole ollut mitään ongelmia kummankaan toimiston kohdalla. Asun kolmannessa kohteessa tämän välittäjän kautta ja ei ongelmia. Jos toimisto siirtää vakuutta jollekkin vuokranantajalle, niin silloinhan on jotain korvattavaa tai asia on vietävä viranomaisille. En oikein jaksa uskoa, että kyseinen toimisto vakuuksilla korvaa vuokranantajlle mitään ilman kunnon perusteita.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta