R-room, entinen takuuvälitys

tytyväinenasiakas

Minulla ei ainkaan ole ollut mitään ongelmia kummankaan toimiston kohdalla. Asun kolmannessa kohteessa tämän välittäjän kautta ja ei ongelmia. Jos toimisto siirtää vakuutta jollekkin vuokranantajalle, niin silloinhan on jotain korvattavaa tai asia on vietävä viranomaisille. En oikein jaksa uskoa, että kyseinen toimisto vakuuksilla korvaa vuokranantajlle mitään ilman kunnon perusteita.

73

3239

  Vastaukset

  • Näköjään Knuuttila itse on trollannut tuon viestin. On näet vaikea kuvitella että joku asiakas, siis vuokranantaja tai vuokralainen, olisi voinut välttyä ko. firman huijaukselta.

  • Sain huonoa palvelua tuosta firmasta R-room Knuuttila. Lisäksi oli vaikea saada takuuvuokria takaisin.

   Pyysin vuokranantajan katsomaan asunnon ja tuo mukava mies tuli paikalle. sanoi, että on mukava nähdä asunto ja seurata sen kuntoa. Minulla oli mukana lappu, johon hän kuittasi asunnon olevan ok.

   Lopulta väännön jälkeen sain vuoravakuudet takaisin.

   Mutta kun minulle annettiin vuorkavakuuden postisiirtolomake, niin saaja oli R-room. Kun sitten rahat vihdoin palautettiin, niin Tuli Knuutilan omalta tililtä.

   Tarkoittaa siis sitä, että rahat ovat hänen tilillään kasvamassa korkoa. Tai olisiko sijoitettuna paremmin. Vosiko siitää johtua, että palautusta ei tule tai ainakin kestää....

   Haluatko sinä antaa 2kk vuokravakuuden välittäjän tilille. Eikö olisi parempi, että olisi vuokranantajalla tai pankkivakuustilillä?

  • Sehän ei edes ole mikään -room, vaan kioski.

  • Huvittavia nämä kommentit ns huijatuilta ihmisiltä, jotka väittävät tulleensa huijatuksi, mutta piiloutuvat nimimerkin taakse, joka antaa luonnollisesti mahdollisuuden valehdella, muttei roomille tai knuuttilalle mahdollisuutta puolustautua nimimerkin kirjoittajan asiaa kohtaan. Itse olin vuokralla kyseisen toimiston kautta asunnossa, eikä mitään ongelmaa vakuuden takaisin saamisen kanssa. Mutta se taisikin johtua siitä, että en ollut aiheuttanut mitään vahinkoa asunnolle tai asunnon omistajalle.

  • Menikö kaikki, kun ei edes 339€ löydy?

   Tmi Knuutmark Petri Knuuttila
   Tampere
   Velkoja: Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma
   Summa: 339€

  • En enää koskaan vuokraa yhtään mitään tuon firman kautta.

   • Sama täällä! Koko toiminta perustuu kusetukseen. Ensinnäkin, 18 kk sitoutuminen, kuka voi tietää mitä sattuu siinä ajassa, sairastuu, eroaa, menee työ jne. R-Room vie vielä epäonnen lisäksi takuuvuokran! Knuuttila sählää vuokranantajan ja vuokralaisen välissä, aiheuttaa sotkua, epäsopua. Asioita on vaikea hoitaa, välittäjä asettuu rahat saatuaan vuokranantajan edun valvojaksi, toisin sanoen oman edun valvojaksi. Käytös on epäkohteliasta, suorastaan uhkailua ja riidan haastamista. Jos vuokralainen tekee jonkin virheen, on syytä pidättää rahaa takuuvuokrasta, jonka maksaa takaisin, jos tykkää. Asunnon normaali kuluminen unohdetaan, vuokranantajaan ei saa ottaa yhteyttä, kun asiat pitää kulkea välittäjän kautta. Lisälaskutusta ottaa normaalista hommansa hoitamisesta jne. tästä tulisi pitkä kirjoitus....pysytelkää kaukana


  • Itse sain takuuvuokran takaisin vasta yli kuukauden päästä ja useamman kysely viestin jälkeen lopulta takuuvuokrat tuli tilille. Luulin jo että mä en näe rahojani enää. Onneks pääsin pois. Ja joo maksoin r-roomin nimellä ja knuuttilan tililtä tuli takas. Ja kovasti kyseli asuntonäytössä, että onko takuuvuokra rahat koska tilillä ja kun sanoin et joo on mulla ne tilillä nii maksussa oli hirveä kiire. Eli jossain ne korkoa on kasvattaneet...

  • Kiertäkää kaukaa tämä firma. Kävin taannoin katsomassa erästä kohdetta, josta kiinnostuin. Ihmettelin jo ennen näyttöön menoa, mikä ihme on tämä 18kk sitoutuminen - jollaista en ole koskaan aikaisemmin nähnytkään. Kohde oli kuitenkin kiinnostava, ja ajattelin käydä katsomassa - näytössä on hyvä paikan päällä kertoa että oma vaatimus on ettei suostu tuollaisiin ehtoihin. Monta asuntoa olenkin vuokrannut niin että vuokranantaja joustaa vaatimuksistaan. Hyvä vuokralainen kun myös vaatii.

   Yllätys olikin suuri kun tämä mies osoittautui hankalaksi ensi kosketuksesta lähtien. Ei antanut suunvuoroa ja piti yllä jatkuvaa yhden miehen showta ettei kukaan kerkiäisi kysyä mitään. Sitten kun lopuksikin pääsi tiedustelemaan asioista joihin halusi selkoa (tämä ihme konsepti 18kk sitoutumisesta), ukko päättää ammattiloukkaantua siitä että asiaa edes kysyy, ja lähtee hyökkäämään sanallisesti takaisin.

   Todella epäkohtelias ja töykeä kaveri! Ei tulisi mieleenkään olla tämän kaltaisten toimijoiden kanssa missään tekemisissä.

   • Ei jumalauta, en kauniimmin sano! Vieläkö tämä sama huijari jatkaa tätä sirkusta Tampereella?! Edellisen kommentin kirjoittaja voisin olla minä, niin hemmetin tutulta kuulostaa. Kaleva vuonna 2007 oma kokemus. Tämä huijari kävelee mennen tullen vuokranantajan yli ja kyttää vuokranmaksua, vaikkei siinä olisi minkäänlaista ongelmaa. Harrasti kotirauhan häirintää lähettelemällä uhkausviestejään klo 20 aikaan illalla. Ja takuuvuokra jäi saamatta takaisin. Nousee savu päästä, kun lukee näitä samanlaisia tarinoita vielä yli 10 vuotta oman paskajuttuni jälkeen!


   • Kalevanlinna kirjoitti:

    Ei jumalauta, en kauniimmin sano! Vieläkö tämä sama huijari jatkaa tätä sirkusta Tampereella?! Edellisen kommentin kirjoittaja voisin olla minä, niin hemmetin tutulta kuulostaa. Kaleva vuonna 2007 oma kokemus. Tämä huijari kävelee mennen tullen vuokranantajan yli ja kyttää vuokranmaksua, vaikkei siinä olisi minkäänlaista ongelmaa. Harrasti kotirauhan häirintää lähettelemällä uhkausviestejään klo 20 aikaan illalla. Ja takuuvuokra jäi saamatta takaisin. Nousee savu päästä, kun lukee näitä samanlaisia tarinoita vielä yli 10 vuotta oman paskajuttuni jälkeen!

    Miten olisi joukkokanne?


  • En enää ole tämän tyypin kanssa missään tekemisissä.

   Välityspalkkio on tiettävästästi halvempi vuokranantajalle kuin muilla mutta kyllä luulisi vuokranantajankin kiinnostuvan siitä mitä rahallaan saa.

   Perusrehellistä toimintaa.....

  • Seuraan säännöllisesti ihan mielenkiinnosta, koska tuo huijari-Knuuttila saa liiketoimintakiellon ja mahdollisesti myös petostuomion. Mutta näyttääpä vuodesta vuoteen kelpottelevan, ja uusia huijattavia aina löytyy. Onpa varsinainen koijari!

  • Meilläkin oli jo vuokrasopimuksen allekirjottamista vaille vuokrattu asunto kyseisen tyypin kautta. Jo itse vuokrasopimus alkoi epäilyttää ja nimenomaa vuokravakuuden maksu r-roomin tilille. Onneksi luettiin muiden kokemuksia ko. tyypistä... Yritettiin etsiä tätä ”vuokraisäntää” netistä, ei löytynyt. Soitettiin vuokrantajan puhelinnumeroon, joka vuokrasopimuksessa luki ja yllätysyllätys numeroon ei saanut yhteyttä. Soitettiin vielä 02:seen ja kyseltiin henkilöä oisoitteella, joka myös luki vuokrasopimuksessa. Ei löytynyt. Myös vuokrasopimuksen allekirjoittaminen sähköpostin välityksellä ei anna kauheen luotettavia viboja. En voi todellakaan suositella erittäin pimeetä toimintaa.

  • OLen todella tyytyväinen R roomin toimintaan. Pari kertaa vuokralainen on myöhästynyt vuokranmaksussa, mutta kun Knuuttila on heillä käynyt avustajiensa kanssa, on vuokra tullut heti tilille. Häädötkin on tehty nopeasti tai ainakin nopeammin kuin käräjät ja vallesmannit sen olisivat tehneet.
   Mielestäni se, että Knuuttila jättää palauttamatta vuokravakuuden, on monesti oikein siihen palveluun nähden, jonka saan. Nopeaa ja kätevää, vaikka ei ihan lainmukaan menekkään. Ja saanhan sen R roomin ison konjakkipullon joka jouluksi.
   Suosittelen kaikille vuokranantajille.

   • Samoin täällä. R Room Knuuttila on paras laittamaan kuriin kukkoilevat vuokralaiset. Vuokrat tulevat tilille ja vakuudet jaamme keskenämme. Jollei niin Knuuttilan ns. kaverit käyvät tapaamassa vuokralaista ja taas alkavat asiat sujua. En ikinä vaihda. Suosittelen siis minäkin muillekin vuokranantajalle.


  • Kaiken hyvän keskellä Petri on unohtanut lakisääteiset velvoitteensa verottajalle ja eläkeyhtiölle:
   Tmi Knuutmark Petri Knuuttila

   31.08.2018 - 15867€ (Verohallinto)
   04.01.2017 - 339€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma)
   29.04.2016 - 16724€ (Verohallinto, Sisä-Suomen perintäyksikkö)
   11.01.2016 - 1168€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma)

   • Miksi Pete huolehtisi noista maksuista, kun ei hän huolehdi juuri mistään muustakaan? Paitsi tietysti asiakkaiden, siis vuokralaisten ja vuokranantajien uhkailusta.


  • Petri on hyvä mies ja R-Room on aina hoitanut velvoitteensa. Tällä palstalla vaan käy kaikenkarvaisia luuserivonkaajia, joilla ei alunperinkään olisi ollut varaa maksaa takuuvuokraa. Nyt sitten halutaan jälkikäteen elvistellä, että olisi muka ollut varaa vuokrata jotain. Terveisiä teille yömajaan. Huh huh!

  • Miten aina hoitanut velvoitteensa ? Verottajalla ulosotossa n. 16.000 euroa veroja ? Ulosotossa myös eläkemaksuja.

  • Kateellisten höpöhöpöä. Älä viitsi tunkea virheellisiä "tietojasi", kateellinen molo.

   • Jokainen voi esim. protestilista.com sivuilta tarkistaa yrityksen julkiset maksuhäiriöt


  • Turha mainostaa feikkisivustoasi täällä. com.com = pom.pom

  • Ei ole minun sivusta. Jokainen voi jokatapauksessa tarkistaa julkiset maksuhäiriöt vaikka Suomen Asiakastieto Oy:stä. Vai väitätkö sitäkin minun yritykseksi ?

  • Eihän se, että maksuhäiriösi on kirjattu Asiakastietoon, tarkoita, että se olisi sinun yrityksesi. Älä tyrkytä muita sinun sivusta, kiitos.

  • Ei kyse ole minun luottotiedoista, vaan Tmi Knuutmark Petri Knuuttila

   31.08.2018 - 15867€ (Verohallinto)
   04.01.2017 - 339€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma)
   29.04.2016 - 16724€ (Verohallinto, Sisä-Suomen perintäyksikkö)
   11.01.2016 - 1168€ (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma)

  • Ei jumalauta. Mä oon paraikaa vuokralla r-roomin kautta. Sitten kun tästä vielä joku päivä muutan, niin taidan ottaa kans pari kaveria mukaan irtisanomisilmoituksen toimituksen yhteydessä.. Tää knuutila voi ite valita et maksaako vakuuden vai hommaako niillä rahoilla uudet polvet.

   • Kannattaa todellakin KAIKKI äänittää ja pitää oikeuksistaan kiinni!!!
    Ihan vaan vinkkinä, helpolla ET tule pääseen. Kehotan oikeasti varomaan ja miettiin super huijarin kanssa joka liikkeen.
    Enkä viitsi kertoa mitä kaikkia sanoja Knuuttilasta haluaisin käyttää.Tämä äijä sietäisi saada jo iltapäivälehden kanteen.
    Jollainhan tuo toiminta pitää saada loppumaan!!


  • Valitse itse uudet aivot, niin ei tarvitse kavereita vaivata. Voit sitten myöhemmin leikkiä polvileikkejä ja sukkahousuja kavereitten kanssa.

   • Ystävällisin terveisin,
    Petri K.


  • Oliko Knuutmark protestilistalla pari päivää sitten ?

  • Etkö osaa lukea vai miksi kysyt tyhmiä? Satoiko maanantaina lunta??????

   • Maanantaina satoi lunta ja Knuutmark oli protestilistalla


  • 2011 vuokrannut tän ääliön kautta hatanpäältä asunnon. Maksoimme 3:kkn takuuvuokran. Lähteissä asunnosta oli löytynyt takin vetoketju ja banaanikärpäsiä. Takuuvuokran takaisin maksusta tapeltiin vuodenpäivät ja esitti kaikenmaailman siivouslaskuja. Meillä loppusiivouksen oli käynyt kumminkin tekemään ammattisiivooja. Vetoketju löytyi vaatekaapista. Silloin oli nuori ja tyhmä eikä tajunnut viedä juittua oikeusteitse maaliin. Pelkkää pahaa sanottavaa!!!!!!!

   • Tehdään joukkokanne?


  • Kertokaa nyt kannattaako ton kautta mitään vuokrata vai pitääkö ottaa kavereita mukaan kirjottamaan vuojrasoppari?

  • Kaikki te joilla on vuokravakuudet R-roomin tilillä, niin kannattaisiko huolestua tuosta, että firmalla on mm verovelkoja ja muuta vastaavaa kymmeniä tuhansia.

   Tarkoittaa sitä,että firma on menossa konkurssiin.

   Uskotko saavasi vuokratakuut takaisin.

   Knuutila Petri
   vuokravälitys
   vuokralainen
   vuokranantaja
   Kusetettu vuokralainen

  • Ei hitto,
   Mulla on 1.500,- R-roomin tilillä.

  • Ei hitto Julius, sie et 1.500,- koskaan nähnytkää.

  • Kyllä ne rahat takaisin saa mikäli tuo ruoska menee konkurssiin 😂😂😂😂🙈

   • Mistä rahat saa takaisin, jos Knuuttila on käyttänyt ne ?


  • Knuuttila, totuus tekee kipeää.
   Lopeta jo ihmisten törkee huijaaminen ja enemmänkin uhkailua kuin normaalia muistuttavat yhteydenotot

  • Karavaani kulkee ja rakit räksyttää

  • Aivan hirvee pulju. Vie todellakin koko takuuvuokran kun ei oo kuulemma ees yritetty siivota (siivosin 5 tuntii). Knuutila on on aivan täyttä....... Jos on muutaas näitten asuntoihin kannattaa hommata lakimies valmiiksi, sillä sitä tulee tarvitaan.

  • Itse muutin asunnosta pois 30.6.2019 ja vakuusrahat tulivat tuosta n. 2 viikon jälkeen tilille. Olisi varmaan tullut nopeamminkin, mutta vuokranantaja ei ehtinyt aiemmin tarkastamaan asuntoa. Mielestäni 2 vko on ihan kohtuullinen aika vakuusrahojen palauttamiselle.

  • Mulla ollut kyseinen firma vuokra välittäjänä viimeiset 10 vuotta eikä mitään ongelmia oo ollu. Johtunee siitä että mulla on ollu kaks niin hyvää vuokralaista ettei ole tarvinnu paljon apua pyydellä. Vuokra korotukset on sujunut ongelmitta ja myös vuokravakuuden palauttaminen kun on kerran vaihtunut vuokralainen.

  • Minusta rehti ja reilu tyyppi tuo Petri Knuuttila. Aina ollut hyvin ystävällinen ja iloinen henkilö.

   Ihmettelen todellakin miksi hänta syytetään jatkovasta ja jo vuosien ajan ja vielä monesta suunnasta töykeäksi, uhkailevaksi, rahoja pimittäväksi ja muutenkin epämiellyttäväksi.

   • Ajatteletko, että nämä kaikki kirjoittajat ovat asiattomia ja Petrin toiminnassa ei ole mitään virheitä ? Ei savua ilman tulta ?


  • En ole tyytyväinen.
   Olen hyvin pettynyt uohon R-roomin toimintaan.

   Kokemukseni on hyvin negatiivinen.

   • Et ole kokemustesi kanssa yksin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et ole kokemustesi kanssa yksin.

    Kiitos kannatuksesta, mutta en kaipaa wannabe -pösilöjä sympatispoimaan. Get your own life ! Jos et ymmärrä, kysy äidiltä-


  • Oletko tyytyväinen äitiisi? Entä naapurisi, onko hän tyytyväinen äitiisi? Vai onko kokemukset negatiivisia?

   • Vahva kannanotto. Olen sinusta ylpeä.
    t. äitisi


   • Paska firma tää r room. Tota ukkoa pitäs tunti lätkiä turpaan ja toinen perseeseen. Terve Knuutila, meneeks bisnekset hyvin, kun uliset suomi 24?


  • Äitini on edesmennyt. Mutta kyllä, hän oli hyvä äiti.
   Opetti minulle mm hyviä tapoja.

   R-roomin negatiiviset kokemukset olen esittänyt korrektisti. Sinun tapa lähestyä on hieman omituinen.

   Uskon tietäväni kuka olet.

  • R-room on aivan päällikkö, ei mitään valittamista. Tää palsta vaan kerää kaikki sairaat valittaan. Ensin mussuttaa joku kylähullu ja sit hangaroundit kerääntyy kupille möliseen ja joku tuo vielä äitinsäkin mukaan.

   • Kyllä näin on.

    Petri Knuuttila, R-room ja Knuutmark ovat parhaita.

    On todella ikävää, että henkilöä ja hänen firmaansa on arvosteltu niin rankasti ja vielä niin kovin monen ihmisen toimesta. Kateellisa riittää.

    Jos joltain on jäänyt takuurahat saamatta, niin pitääkö siitä rutista.

    Tosiasia on, että jostain syystä R-roomin vuokralaisista suuri osa on aivan sikoja ja näiden törppöjen kuuluukin menettää rahansa vuokravälittäjälle.


  • En suosittele R-Roomin palveluita kenellekkään.

   Tässä muutama vinkki, jos joudut suhmurointeihin mukaan, koska en ole selvästi ainut, joka on hänen valta-BDSM-leikkeihin päässyt mukaan:

   - äänitä kaikki puhelut

   - käy kommunikointi sähköposteilla, joista jää todisteet "mustaa valkoiselle"

   - älä lähde hänen provokaatioihin mukaan, vaan toimi asiallisesti

   - jos Knuuttila uhkailee perintämaksuilla, ylimääräisen kuukauden vuokrilla yms. niin ole yhteydessä asianajajaan. Hänen käyttämät kepposkonstit eivät ole lainpitäviä ja hän tietää tämän myös itse. Taktiikkana tuntuu olevan, että se joka huutaa kovempaa voittaa, joka ei nyt tässä meidän yhteiskunnassa onneksi päde.

   - jos käyt paikan päällä Hallituskatu 25:ssa, niin ota mukaan ulkopuolinen todistaja ja äänitä keskustelut, jotka käyt kasvotusten. Itse en hölmöläisenä tehnyt näin ensimmäisellä kerralla ja Pepe lauleskeli entisten asiakkaittensa nimiä (etu- sekä sukunimi) yhdistäen niitä osotteisiin, joissa hänen entiset asiakkaat ovat asuneet ja kommentoi heidän elinolojaan. Törkeyden lisäksi tässä rikottiin yksityisyyssuojalakia, jonka varmasti henkilö, joka on ollut alalla 21 vuotta, tietää olevan olemassa.

   - ennen muuttoa ota fyysinen kopio kuntotarkistuslomakkeesta ja kuvaa kämpästä jokainen nurkka. Omalla kohdalla tämä oli "hävinnyt" ja selitys oli, että olivat siirtyneet vuotta aikaisemmin sähköiseen palveluun, mutta jostain kumman syystä sain kuitenkin vuokrasopimuksen tehdessäni paperisen version.

   - vuokralaisen ei tarvitse esittää vaihtoehtoista päivää näytölle, jos se ei sovi sinulle, vaikka Petsku näin väittäisi.

   - Pepe yrittää saada sanottua viimeisen sanan ja suokaa tämä hänelle, kunhan pidätte kiinni oikeuksistanne - pääsette vähemmällä. Ehkä se täyttää jotain koloa sielusta.

   - ja vielä viimeisen kerran - älkää lähtekö hänen höyryhattuiluihin ja provokaatioihin mukaan. Pysykää rauhallisina ja asiallisina sekä ottakaa omista oikeuksistanne selvää. Itse sain ilmatteeksi lakiapua Pepen röyhkeyden takia, jonka avulla sain hoidettua muuttoni, niin kuin sen kuuluu tapahtua.

   Kaveri on röyhkeä ja töykeä, joka nyt ilmenee jo tämän ketjun vastauksissa, joissa mennään kuolleisiin omaisiin asti. Nätisti sanottuna tämä on ala-arvoista. Pinnan kireyteen toki saattaa vaikuttaa 32 519€ veromätkyt, 2818€ mätkyt työeläkevakuutus firma Varmalle sekä 233€ perintäfirma Intrumin mätkyt. Vähemmästäkin olisi "pelko perseessä". Nämä tiedot ovat ostettavissa asiakastieto.fi noin 7€ hintaan. Tosiaan vaikka kaveri olisi ollut 21 vuotta alalla, niin eipä ole ainakaan oppinut maksamaan veroja sinä aikana. Asiat voi tehdä aivan päin vittua sekä epäasiallisesti vaikka 50 vuotta.

   Älkää lähtekö täälläkään Pepen provoihin. Saatte vain kierroksia ja otsasuonien sykkimistä itsellenne, joka ei palvele ketään. Tamperekin on pieni paikka ja jutut liikkuu nopeasti sekä tämä keskustelupätkä ehkä myös kertoo Iso-P:n käytös- ja menettelytavoista. Eiköhän tämä pulju mene konkkaan seuraavan vuoden sisään.

   • No tässä taas yksi varttitasoa edustava henkisesti järkkynyt toope, siis Iso-T.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No tässä taas yksi varttitasoa edustava henkisesti järkkynyt toope, siis Iso-T.

    "henkisesti järkkynyt toope" ???

    Minusta tuosta kirjoituksesta käy ilmi, että tyyppi tuntee asian, osaa perustella ja kirjoittaa selvästi.

    Tuo sinun kommenttisi ei ole vastaavaa tasoa.

    Arvostelee vahvasi mutta asiallisesti seuraavaa oikeustoimihenkilöä:
    Petri Knuuttila, Knuutmark, R-room


   • Anonyymi kirjoitti:

    "henkisesti järkkynyt toope" ???

    Minusta tuosta kirjoituksesta käy ilmi, että tyyppi tuntee asian, osaa perustella ja kirjoittaa selvästi.

    Tuo sinun kommenttisi ei ole vastaavaa tasoa.

    Arvostelee vahvasi mutta asiallisesti seuraavaa oikeustoimihenkilöä:
    Petri Knuuttila, Knuutmark, R-room

    Oletko Toopen kaveri?


   • Just sain asunnon esittely kaukajärveltä r-roomilta ja nyt kun luin niin todella epäluotettava, ihan kuin jotain mättää tässä. Harmittaa kumminkin asunto niin hyvällä sijainnilla.
    Oks taa kumminkin isokin firma kun on aika paljon vuokrattavia asuntoja ympäri Tamperetta.


   • mitä Knuuttila ja r-roomilla on yhteistä. Sama henkilö vai jotenkin tekevät yhteistyötä netistä kaivelin jotain tietoja mut lopputulos tuli siihen et
    Elinkeinoharjoittelija perustettu v. 98
    Joku välitys firma mut miks sitten hänen tilille maksetaan vuokravakuuden?
    Onko vuokran antaja kumminkin joku toinen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    mitä Knuuttila ja r-roomilla on yhteistä. Sama henkilö vai jotenkin tekevät yhteistyötä netistä kaivelin jotain tietoja mut lopputulos tuli siihen et
    Elinkeinoharjoittelija perustettu v. 98
    Joku välitys firma mut miks sitten hänen tilille maksetaan vuokravakuuden?
    Onko vuokran antaja kumminkin joku toinen?

    Hyvää pohdintaa. Kuvastaa tiedonhaluasi ja sitä, että olet palstalla tärkeä pohtija! Sinulle sopinee, että muut voimme jatkossa kutsua sinua Iso-P:ksi (isosti Pohtiva).


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvää pohdintaa. Kuvastaa tiedonhaluasi ja sitä, että olet palstalla tärkeä pohtija! Sinulle sopinee, että muut voimme jatkossa kutsua sinua Iso-P:ksi (isosti Pohtiva).

    Jännä että esimerkiksi Aamulehti tai muukaan media ei ole yhtään penkonut tätä R Roomin toimintaa. Kaveri on kuitenkin tunnettu tekijä Tampereella päin.

    Miksi saa vuodesta toiseen jatkaa toimintaansa?


  • Jännä, kun toisista on kaikki jännää. Vähän kateeksi käy, kun osaa jännittää ihan kaikkea.

  • Oli paljon ongelmia. Ei lainkaan hyvä suoritus R-roomilta.
   En voi suositella.

  • Knuuttila oli Open Marketilla, nyt nimi hävinnyt nettisivuilta. Mikäs on tilanne nyt, vaihtuuko ala vai mitä käy?

   • Openmarket Tampere (Beaset Oy) on konkurssissa


  • Ei kyllä jäänyt hyvä maku suuhun tuosta suhmuroinnista. Vuokrasopimusta allekirjoittaessa sanottiin, että häneen ollaan yhteydessä, mutta kun tuli ongelmaa asunnossa pitikin olla yhteydessä itse omistajaan. Mikään ei hoidu R-roomin kautta ja lopulta olimmekin aina yhteydessä itse omistajaan. Vuokrasopimuksen irtisanomisen jälkeen tuli yhtäkkiä uhkaava soitto R-roomista, että joudummekin maksamaan vielä ylimääräisen kuukauden vuokran. No onneksi asunnon omistaja on oikein mukava ihminen ja hänen kanssaan teimme suoraan kirjallisen sopimuksen irtisanomisesta, mutta kyllä jäi R-roomin toiminta vituttaan.

  • Onko velkojat perässä, kun toimisto muuttaa kuukauden välein eri paikkaan ? Hallituskatu, Postitorvenkatu, Pyhäjärvenkatu, missähän kesäkuussa ?

  • Mulla kans ongelma saada takuuvuokra takaisin. Knuuttila väittää että asunto epäsiisti yms. Minulla valokuvat ja ihmisiä todistajana. Vien asian oikeuteen. Myös kuulin,että Knuuttila käyttänyt vuokravakuuksia omiin juttuihin ja sitten ei ole ollut varaa maksaa vakuuksia takaisin..ja joutunut keksimään erilaisia juttuja ettei tarvisi maksaa..paljon näyttää olevan verovelkojakin...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   74
   5066
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   70
   2666
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2032
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1390
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   50
   1211