♥Suokit♥♥♥

shlove

Kertokaa kokemuksianne suokeista.

8

67

Vastaukset

 • No tammikuussa lopetettiin yks ihuna suokki. eips muuta

  Moido

 • Suokki saatana veit rahat ja läppärin.
  Suokille tiedoksi että jos luet tätä niin se voi olla sun viimene lukukokemus.

 • Suolinkaiset kipristelivät ikävästi vatsassa ennen niiden häätöä! Operaatio kesti kolmatta vuorokautta ja siihen tarvittiin tulta ja tappuraa eli palavaa trasselia sekä monen monituista cd-levyllistä Cheekin ja Robinin tuotantoa suun kautta sisään soitettuna trasselin savulla avustettuna. Korvat siinä oli eniten koetuksella, mutta kuten tietänette - sisäloiset eivät voi sietää kotimaista listamusiikkia ja niiden häätö onnistui hyvin - jopa yli odotusten! Kokemuksena ei välttämättä mikään se kaikkein mukavin, mutta siitäkin kyllä selvittiin. Suolinkaiset tarttuivat paikallisesta hampurilaisravintolasta, joka tarjoaa kissanlihasta tehtyjä ranskalaisia kosteusvoiteen kera.

 • Savustettuna leivän päällä ja lasi maitoa.

 • ihana rotu.luin jostain, että on tulossa muutos, että suokille voisi pian antaa myös saamenkielisen nimen.eka hevonen jolla menin nykyisellä tallilla oli suokki.

 • nykyään nimen pitää olla suomea tai ruotsia.paitsi jos on ulkomailla synynyt. tulevaisuudessa nimi voi olla myös saamea.

 • suokit on mun lempirotuja koska ne on maan ainut alkuperäinen hevosrotu.

 • Rehellinen hevonen, yrittää aina parhaansa mutta käyttää myös järkeään. Kyllästyy kiertämään maneesia ympäri vuodesta toiseen ja alkaa keksimään omaa kivaa.
  Askellajit ihanat, pehmeät ja matalat, siksi hyvä varsinkin aloittelijoille. Mutta tarvitsee väliin vaativan ratsastajan että hevonen saa vaihtelua työhönsä.
  Todella mukava hevonen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4347
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1690
 3. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  46
  1453
 4. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  29
  554
 5. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  71
  504