Ei enää Suomen suurin keskustelupalsta - huonoin

EiEnääJaksaTunareita

kyllä.

Täysin valvomaton sekopäiden mellastuspaikka. Hiukankin asiallisemmat - ne ostovaoimaiset, ovat siirtyneet muille palstoille - ja niin siirryn minäkin.

En viitsi enää odottaa, että nämä uudistavat tollot saisivat "puhetorvensa" tiedottajan kanssa jotain järjestystä palstaiden häiriköihin, heillä kun sananvapaus on näköjään sekoilua ja sikailua.

Mikäli ylläpitäjä ei kykene edes omia, itse laatimiaan palstan sääntöjen noudattamista valvomaan - olisi syytä kieltää tälläisten sairaiden ihmisten kieroja mielihaluja julkaisevat palstat.

15

619

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,

      olet oikeassa siinä, että sananvapaus voi tosiaan olla sekoilua ja sikailua. Sananvapaus kun antaa suomalaisille oikeuden ilmaista itseään vapaasti ilman sensuuria ja joskus se voi olla hyvinkin turhanpäiväisen tuntuista ja häiritsevää. Hienoa sananvapaudessa on kuitenkin se, että jokaisella on oikeus valita mitä kirjoittaa, eikä kukaan tule sanelemaan mikä on sallittua.

      Mitä sivuston sääntöihin tulee, niitä valvotaan tämän sananvapauden harjoittamisen jälkeen. Asiattomista viesteistä voi ilmoittaa moderaattoreille ja moderaattorit poistavat kaikki jotka rikkovat palvelumme sääntöjä. Poistamme viestejä myös itsenäisesti mutta koska kyseessä on tosiaan suuri keskustelufoorumi, emme voi valvoa reaaliajassa kaikkia ketjuja yhtä aikaa.

      Tässä astuvat kuvioon ne käyttäjät, jotka haluavat että Suomi24 on laadukas ja älykkäiden ihmisten keskustelualue. Ilmoitusten avulla ja käyttäjien kanssa yhteistyössä voimme parantaa sivuston tasoa ja valvoa, että hyvät keskustelut nousevat esiin. Meillä on sivustollamme jonkin verran niitä jotka haluavat pitää hauskaa muiden kustannuksella, mutta myös paljon asiallisia ja viisaita ihmisiä, jotka keskustelevat tosissaan ja tunteella.

      Suomi24 on tätä kaikkea, siinä missä Suomikin on kaikenkirjava. Minusta se on kokonaiskuvaa katsoen aika hieno juttu.

      Terveisin,

      Suomi24 // Martta

      • efrf

        Miksi ilmiannosta on tehty hankalempaa laskutoimituksen avulla.

        Koska ilmiantoja tuli LIIKAA johtuen taasen uuden systeeminne bugista...


      • EiEnääJaksaTunareita

        Mikäs siinä, leikit sitten porsastelijoiden kanssa "sananavapautta", jossa kukaan ei voi järkevästi keskustella ilman että välissä joku asiattomia juttujaan kertoilemassa.
        Onko sellainen sitten nerokasta, että ulkoistetaan palstan valvonta, hoidetaan ylläpito päinhelvettiä ja toistaikaisesti. Koko paltan voisi sulkea, ja niinhän siinä käykin - mainostajat eivät tälläistä "törkyä" sananvapautena niele, eivätkä normaali ihmisetkään.

        Mutta kuten totesin, voitte leikkiä leikkiänne "sisäpiiriläisten" kanssa, mutta suurta keskustelupalstaa tästä ei näillä eväillä tule enää koskaan.


      • "Meillä on sivustollamme jonkin verran niitä jotka haluavat pitää hauskaa muiden kustannuksella, mutta myös paljon asiallisia ja viisaita ihmisiä, jotka keskustelevat tosissaan ja tunteella."

        Epäilemättä. Mutta kun yksi ensinmainittu riittää helposti pilaamaan kymmenen viimeksimainitun keskustelun.


      • OsaamattomuusLinjassa
        jori.mantysalo kirjoitti:

        "Meillä on sivustollamme jonkin verran niitä jotka haluavat pitää hauskaa muiden kustannuksella, mutta myös paljon asiallisia ja viisaita ihmisiä, jotka keskustelevat tosissaan ja tunteella."

        Epäilemättä. Mutta kun yksi ensinmainittu riittää helposti pilaamaan kymmenen viimeksimainitun keskustelun.

        Mutta se on Aller-sananvapautta. Sikailu ja asiaankuulumattomat jutut, ovat nähtävästi ylläpidon älykkyyden mitta - sillä lailla luodaan "älykkökuvaa", vaikka koko palsta on suuri viemäri.


      • Vakionaama

        Mitä sinä Martta olisit mieltä siitä, kun kirjoitettuasi jostain itsellesi tärkeästä ja itseäsi kiinnostavasta/huolestuttavasta/naurattavasta asiasta jotain ja saat vastauksiksi pelkkää älämölöä asian vierestä, haukkumista, puskistahuutelua, spammia ja vastaavaa tauhkaa? Tarkoittaako sananvapaus mielestäsi oikeutta sanoa ihan mitä tahansa ihan missä tahansa täysin pidäkkeettä?

        Ettekä te poista kaikkea asiatonta vaikka kuinka pyytäisi. Sen nyt tietävät kaikki joilla on silmät päässä.


      • UskomatontaSoopaa

        Missäs huumeissa tämä marttaloinen mahtaa olla ? Mitähän palstaa mahtaa kuvailla, ei ainakaan suomi24;ää, sillä tämä ei ole mitään noista !!!


      • ei.kukaan.usko

        ´ylläpito´ vastaamassa tohkeissaan omiin trolleihinsa jotka ovat poistamisen arvoisia ;)


      • Gerbiili

        Jos kerran jokainen saa täällä kirjoittaa mitä tahansa mille palstalle tahansa (niinhän tuo vastauksesi on tulkittavissa), miksi yleensä on olemassa eri aiheille nimettyjä palstoja?


    • Vakionaama
      • vasta_viides

        Lukee Karjalaisen artikkelissa "Vuodesta 1998 toiminut Suomi24 on viidenneksi suosituin suomalainen verkkosivusto."


    • jfwefjweifwifj

      Hei on hyvä että edes jossain voi ilmaista mielipiteensä täysin avoimesti anonyyminäkin,sääntöjen puitteissa tietty.Tämä ei ole mahdollista muilla keskustelu foorumeilla,ainoastaan Suomi 24 palstoilla.

      Juuri avoimuus ja nikittömyys (nikkikin on toki olemassa jos tarvetta) on se tekijä jonka takia itse viihdyn S24 keskustelu palstoilla tuntikausia päivässä.

      • AsiallisuusOnAsiaa

        Kyse ei ole mielipiteen ilmaisusta, vaan siitä, missä ja miten sen tekee, kuuluuko mielipide asiaan joka palstalle annettu ja liittyykö keskusteluun - siitä on kyse, miksi paltaa pitäisi valvoa ja moderoida, jotta se pysyy luettavana ja asiallisena.


    • loistava.kirjoitus

      Hyvä että tollot lähtee.. Sen parempi paikka tulee koko ajan.

      Tervemenoa

    • persläpyskää

      Matkailupalstasta on tullut sikailupalsta jossa asiallinen keskustelu poistetaan ja haukutaan.Se siitä sananvapaudesta.Hyväksy myös asialliset keskustelut äläkä keksi tekosyitä sananvapaudesta.Sen lisäksi on myös muita sääntöjä jotka asettavat tietyt rajat mutta taitavat olla uusia siellä alapäämaailmassa.Keskustelu ei ole vapaata jos pelkkä lukeminen tuottaa oksennuksen.Jakakaa keskustelut matkailusivuilla niin ettei tarvitse törmätä rikolliseen pornoon.Rikoskin on sananvapautta ja siitä saa paljon rahaa mutta se on silti rikos.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe