Eipä taida tulla

samamenojatq

Viinejä ruokakauppoihin ja alkoholin veron vähennyksiä seuraavaan neljään vuoteen. Pahimillaan voidaan jopa keskiolut siirtää alkoon ja hieman nostaa veroa. Viinaralli ja nettitilaus siis jatkuu seuraavat neljä vuotta, Toki muutamia tolkku käteen ehdokkaita pääsi läpi, mutta se ei taida riittää.

12

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eitaida

   Jaana Pelkonen
   Elina Lepomäki
   Wille Rydman
   Olli-Poika Parviainen
   Harri Jaskari

   Ainakin noi tolkku käteen listalta pääsi jotka varmuudella haluisi viinit ruokakauppaan, mutta tuo on liian vähän, että laki muuttuisi.

  • siinäjasiinäsittenkin

   http://yle.fi/uutiset/eduskuntavaalit_2015/

   No jaa tulta selaisin en nyt ihan kaikkia niin aika paljon oli kyllä keskustalaisillakin viinit ruokakauppoihin, Joten on mahdollista, että se menisi läpi, että viinejä saisi ruokakaupat myydä. Se, että veroa lasketaan en usko tapahtuvan. Kuitenkin viinen vahvojen oluiden yms hinta hieman laskisisi kilpailun vuoksi jos niiden myynti ruokakaupassa salittaisiin. Viinaralli ja nettitilaus tulee toki hyvin suuredella todenäköisyydellä jatkumaan seuraavat neljä vuotta

  • Hyvä_alku

   Onhan se viinit ruokakauppoihin alku, mutta hintojen pitäisi laskea reippaasti sinne viron suuntaan. Siten puututaan parhaiten viinaralliin ja nettitilaamiseen.

  • kepulit_perkele

   Kepulaiset sen typerän ehdotuksensa kanssa, että keppanat laitettaisiin alkoon, voivat mennä syömään vaikka omaa ulostettaan. Itsehän en ole alkosta vuosiin viinaa ostanut, kun niin saatanan kallista. Se tulee jatkumaan niin kauan kun saadaan alkoholin hinnoittelu järkevälle tasolle.

   • kepulit_perkele

    Niin ja kaikki muutkin ketkä ajavat tätä keppana pois ruokakaupoista asiaa, voivat syödä omaa paskaansa ja tukehtua siihen. Teille muille suosittelen alkon boikotoimista ja kaikenlaisten alkoholijuomien ostoa muualta, tai miksei vaikka kiljun valmistusta.


  • niinpä_niin

   En usko että keppana lähtee alkoon, tai no sen tulemme näkemään, mutta asiaa pitäisi kehittää ihan toisinpäim, eli veroja pienemmiksi ja vähintään viinit maitokauppaan.

  • saanahdät
   • öögat_auki

    Ei varmasti toteudu. Tulevan hallituksen on pakko tehdä se mitä edellinen ei uskaltanut, eli nostaa tuntuvasti hintaa.


   • tollojen.maa
    öögat_auki kirjoitti:

    Ei varmasti toteudu. Tulevan hallituksen on pakko tehdä se mitä edellinen ei uskaltanut, eli nostaa tuntuvasti hintaa.

    Autoveroa laskettiin ja kaikki poliitikot sanoivat, että verokertymä tulee putoamaan. Verokertymä autoveron pudotuksen jälkeen lisääntyi. Mitenhän tällainen on mahdollista?


   • muutostarvitaa
    tollojen.maa kirjoitti:

    Autoveroa laskettiin ja kaikki poliitikot sanoivat, että verokertymä tulee putoamaan. Verokertymä autoveron pudotuksen jälkeen lisääntyi. Mitenhän tällainen on mahdollista?

    Aika harvalla on kuitenkaan varaa ostaa uutta autoa. Sitäkin useammalla on kuitenkin varaa ostaa alkoholia. Mutta koska alkoholi on liian kallista, niin rahaa ei jää säästöön, esimerkiksi uutta autoa varten.

    Alkoholin maitokauppaan saamiseksi SAK:n kannattaisi alkaa puuhaamaan yleislakkoa. Edellisestä onkin jo aikaa. Yleislakko on oikeastaan ainoa kansalaisten tapa saada yhteiskunnassa aikaan muutos. On aivan sama ketä eduskuntaan äänestetään, koska valta on virkamiehillä.


  • uuras

   Vai vielä viinejä.... hyvä kun 4 vuoden kuluttua pystyy enää ruokaa ostamaan ?

  • veroamyösalemmaks

   Vaikka tulisikin niin kalliita ne varmaan yhä. Verotusta tulisi myös laskea. Niin sitten on hyvä. Näin saadaan samallla ralli ja nettitilaus loppumaan. Eli alkon monopoli purkuun ja verotusta alemmaksi. Virohan jatkaa veron nostoa 2016, niin suomen kannattaisi laskea 2016. Sitten päästään hyvään tasapainoon.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   3381
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   378
   2590
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1755
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   138
   1416
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   987
  6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   311
   918
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   890
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   807
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   792
  Aihe