Tarvitsen apua - onko avioliitollamme jatkoa?

Äityli000

Hei.

Voisiko joku ystävällinen katsoa minullekin? Mieheni ja minä olimme jonkin aikaa asumuserossa. Meillä on pieni vauva. Mieheni tuli kyllä takaisin kotiin, mutta minulla ei ole nyt yhtään luottamusta häneen. Mietin koko ajan oliko / onko hänellä toinen nainen. On tapahtunut paljon epäilyttävää erossaoloaikanamme. Mies väittää, että kaikki on vain minun kuvitelmaa ja yhteensattumaa. Erityisesti olen miettinyt hänen entistä nuorta naispuolista työkaveria, koska olen mm. löytänyt kuitin mieheltä, että oli ostanut naisen syntymäpäivänä hänelle kalliin laitteen ja takuukuitti kun oli niin siinä oli tietty naisen nimi. Mies väittää tätä myöhästyneeksi läksiäislahjaksi joka ostettiin kimpassa. Ei ole ainoa asia, joka on tullut ilmi mutta tuo oli se suurin asia mikä alkoi ihmetyttämään. Olenko täysin väärässä? Onko mieheni ollut uskollinen? Voiko avioliittomme enää toimia?

Kiitos todella paljon jos joku jaksaa vastata minulle :)!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • voimia

   Pallo on kai sinulla? Luotatko ja uskotko miehesi sanoihin ja jatkat, vai päätätkö olla uskomatta ja luottamatta ja silloin parempi on ero.Voiko joku täältä palstalta kertoa vastauksen kysymyksiisi,että pettääkö miehesi...ei mielestäni.Ikäväkyllä tuntuu, että uskollisuus ei ole pop enää nykyään.Voimia ja toivottavasti saat rauhaa asian suhteen..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   431
   6193
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4144
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2614
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2496
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2378
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2200
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1686
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   88
   1263
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1243
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1148
  Aihe